Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 11.585
Οχι φιλε δεν ηταν αυτη αλλα μια που εμοιαζε πολυ την καντυ.
Η Καντυ ηταν, περασα χτες και καναμε ενα
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
Οχι φιλε δεν ηταν αυτη αλλα μια που εμοιαζε πολυ την καντυ.
Η Καντυ ηταν, περασα χτες και καναμε εναολο τρελα, απο σημερα και μετα, μου ειπε θα ειναι βραδυ στο κοροβαγκου 7, αλλα βλεπω δεν την εχουν βαλει στο προγραμμα, λογικα θα σπασει το προγραμμα στην μεση με την Σαρα.
μεθαυριο βραδι δουλευει η καντυ μ ειπε!!!!!επιτελους καπου να ακουμπησουμε το χρημα και να αξιζει!!!Βλέπω καμιά 30αριά άτομα να ρωτούν από τώρα τι ώρα δουλεύει η Κάντυ![]()
![]()
![]()
εντωμεταξυ η τσατσα στο red light το επεξε κινεζα....σε ερωτηση της ποια θες;και γυρναω και της λεω την καντυ η απαντηση ητανε η καντυ εχει σταματησει εδω και 5 μηνες και δεν θα ξαναγυρισει για να γυρισω αποστομοτικα και να την αφησω αφωνη(ουτε ποτε σταματησε ξερει) ....την πηρα εχθες λες να ητανε φαντασμα;ουτε γκουχ εκανε!!!μ αρεσει που τρεμουνε στην ιδεα της καντυ για να συμορφωθουνε και μερικες στυλ παολας!!!Η Καντυ ηταν, περασα χτες και καναμε εναολο τρελα, απο σημερα και μετα, μου ειπε θα ειναι βραδυ στο κοροβαγκου 7, αλλα βλεπω δεν την εχουν βαλει στο προγραμμα, λογικα θα σπασει το προγραμμα στην μεση με την Σαρα.
Γράψε κριτική φίλεΗ Σιμονα είναι πεταμένα λεφτά.Stay away!Τη γαμησα χθες βράδυ κ είναι μάπα το καρπούζι.![]()
Scorpiosstelios επειδή βαριέμαι να γράφω κριτικές θα σου πω το εξής:Καλύτερα να προτιμήσεις τα στανταρακια σου παρα να πετάξεις 30€ στη Σιμονα.Γράψε κριτική φίλε
Ήμουν σε δίλλημα γιατί έχω αδυναμία σε αυτού του τύπου τα ΡουμανακιαScorpiosstelios επειδή βαριέμαι να γράφω κριτικές θα σου πω το εξής:Καλύτερα να προτιμήσεις τα στανταρακια σου παρα να πετάξεις 30€ στη Σιμονα.
Και αν ηταν Οντως η Κάντυ! Το ερώτημα είναι 1. Πως την ξεκίνησαν με 30?Μολις γυρισα κι εγω απο βολτα ενταξει πανω, κατω τα ιδια αλλα δυο πραγματα με εκαναν εντυπωση μια πιτσιρικα που ειδα... και το αλλο στις βιλλες πιο συγκεκριμενα στο καινουργιο με το ανσανσερ το απλο ξεκιναει με 30 την κοπελα ομως πρωτη φορα την βλεπω αν και το στυλ της εφερνε λιγο σε καντυ.
Η Καντυ ηταν, περασα χτες και καναμε εναολο τρελα, απο σημερα και μετα, μου ειπε θα ειναι βραδυ στο κοροβαγκου 7, αλλα βλεπω δεν την εχουν βαλει στο προγραμμα, λογικα θα σπασει το προγραμμα στην μεση με την Σαρα.
μεθαυριο βραδι δουλευει η καντυ μ ειπε!!!!!επιτελους καπου να ακουμπησουμε το χρημα και να αξιζει!!!
Και αν ηταν Οντως η Κάντυ! Το ερώτημα είναι 1. Πως την ξεκίνησαν με 30?![]()
Κάτι παίζεται ....
ξερει κανεις τιποτα καλο αυριο στο πρωινο μενου??
καφεδακι, φετα μαρμελαδα ή σαλάμιξερει κανεις τιποτα καλο αυριο στο πρωινο μενου??
καφεδακι, φετα μαρμελαδα ή σαλάμι![]()
Ναι ρε φίλεσωστος το μενου μαλλον λαθος λεξη
νοημα παντως εβγαινε νομιζω