Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (4 μέλη και 55 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
http://www.*****.com/lady/2665ate=1427741161
]
αυτη η Μόνικα απο την Ερημίτη 1 ειναι η γνωστή Μόνικα;
[/quote
Μολις εβαλε φωτο

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Γνωστη αν εννοεις την μιλφ δεν ειναι αυτη. Ειναι η αλλη με το ωραιο σωμα και τα καπως περιεργα δοντια.
ναι την μιλφ ενοω yakuza...
οκ ευχαριστώ...
φαινετε οτι μονο πρωϊνή βάρδια δουλευει η μιλφ...

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Γνωστη αν εννοεις την μιλφ δεν ειναι αυτη. Ειναι η αλλη με το ωραιο σωμα και τα καπως περιεργα δοντια.
Η θεία Μονικα είναι πρωί μέχρι τις 7-8 μετά είναι η Μονικα η ουγγαρεζα .

Επισκέπτης
Η ουγγαρεζα τι φαση ειναι ?? δεν την εχω πετυχει ποτε, κανε μου μια περιγραφη κ αν λεει μεσα ??
Σιγουρα θα την εχεις πετυχει καπου, γυριζει αρκετα σπιτια και αυτη...ποτε ειναι πετρου ερημιτη ποτε τριδυμα και καμια φορα αν.γεωργιου 50 Εχει καλο σωμα αλλα αυτο που την κανει να ξεχωριζει ειναι τα δοντια  :grin: μεσα δεν ξερω

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Βραδυνή Τσαρκα!!! Χωρις κανέναν απο τους Μπακαγιοκους μου! : :tickedoff: :tickedoff:

La case direne: Νική.  :tits: :tits:...!
Ανδρ.19: Γκαμπριέλα. Ξανθιά 24χρ. Απο την Πολωνια. Καρρέ μαλλί, μυκρο βυζακι με φοβερή κωλαρα και λιγα παραπανω κιλακια που είναι καλά κατανεμημένα στο σωμα της! Νέα αφιξη :dancing:
Ανδρ.21: Τζούλια. Το μαυριδερό κωλαροπουτανο! :grin:
Ανδρ.50: Βερόνικα. Βολλευμπολιστρια! :grin:
Ανδρ.34: Λάρα.  :kissass: :kissass: :kissass:...! :grin:
Ανδρ.32: Νίκολ. Ρουμάνα με νερουλα βυζακια  :boobies: .Εδώ με λέει η τσατσά μπες με 25! :grin:
Ανδρ.24: Μιρέλλα. I Love Mirella φούρναρη! :2funny:
Ανδρ.16: Αννα Μαρια. Ισπανιδα ήρθε μέχρι τον καναπέ που καθόμουν για να με ψησει να μπω  :birdman:
Κεφαλληνίας: Γωγώ. Το γνωστό πιπινακι που δούλευε τελευταια στα Τρίδυμα! :grin:
Νικ. Ουρανού 8: Βιολέττα. Ξανθιά γυρώ στο 1.60. Μου λέει η τσατσά έχω ενα μωρο 2μετρο :jerking: απο 25 ξεκινούσε κι εδώ!
Νικ.26: Αλινα. Έχει πολλους λάτρεις εδώ πέρα οποτε no comment.! :rockon:
Νικ.28: Βαλεντίνα. Με μαυρο κορδονακι και χειραψία και εδώ με 25 ξεκινούσε! :grin:
Venus Angels: Αννα. Πρωην Μαξίμ δεν την γνώρισα η αλλαγή που έκανε ηταν ολά τα λεφτά! Άλλα μόλις ρωταω την τσατσά απο που είναι η κοπέλλα? Είπε την κωδική λεξη απο την Πολωνια είναι το μωρο μου! :grin: Ελα όμως που ο Μπουχος την αναγνώρισε  :grin:
Αδερφακι venus: Γκαμπριέλα. Ξανθια με μεγαλουτσικα κρεμαστά  :boobies: :boobies:!
Πέτρου Ερημίτη 1: Εμμα.  :tits: :tits:....... :pipa1:!
Πέτρου Ερημίτη 2: Ιζαμπελλα. Η γνωστή απο τα Τρίδυμα. Εδώ η τσατσά οποτε την βλεπω και οποία κοπελα έχει λέει το ποίημα με τιτλο " Το βαθύ Λαρύγγι" :2funny:
Las vegas: Σίσσυ. Κωλαρα κόλαση άλλα  :s&m_1: :s&m_1:!
Las vegas: Κορίνα. Το γνωστό πιπινακι απο Ανδρ.19! :grin:
Las vegas: Φλωριτα. ...Εδώ τώρα τι να πω  :helpplea:!
Φρίξου 14: Μερτσυ. Την είδα αλλαγμένη και με πολλά κιλά! :grin:
Φρίξου 15: Τανία.... :s&m_1:!
Φρίξου 13: Σιμονα. Λεώ κάποια μέρα να την  :wanker: :wanker:! :grin:
Φρίξου 13α: Λούνα.  :kissass2: :kissass2: Το Ταττού με το play boy το φιλησα! :grin:
Τρίδυμο Nο1: Χριστίνα. Μινιον! Ρισπεκτ σε αυτήν την τσατσά ! :hi:
Τρίδυμο Νο2: Εβελίνα.  :boobies: :boobies: :boobies:...!
Τρίδυμο Νο3: Κάρλα.  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:! :grin:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ Σύντομα!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μολις γυρισα κι εγω απο βολτα ενταξει πανω, κατω τα ιδια αλλα δυο πραγματα με εκαναν εντυπωση μια πιτσιρικα που ειδα... και το αλλο στις βιλλες πιο συγκεκριμενα στο καινουργιο με το ανσανσερ το απλο ξεκιναει με 30 την κοπελα ομως πρωτη φορα την βλεπω αν και το στυλ της εφερνε λιγο σε καντυ.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Βραδυνή Τσαρκα!!! Χωρις κανέναν απο τους Μπακαγιοκους μου! : :tickedoff: :tickedoff:

La case direne: Νική.  :tits: :tits:...!
Ανδρ.19: Γκαμπριέλα. Ξανθιά 24χρ. Απο την Πολωνια. Καρρέ μαλλί, μυκρο βυζακι με φοβερή κωλαρα και λιγα παραπανω κιλακια που είναι καλά κατανεμημένα στο σωμα της! Νέα αφιξη :dancing:
Ανδρ.21: Τζούλια. Το μαυριδερό κωλαροπουτανο! :grin:
Ανδρ.50: Βερόνικα. Βολλευμπολιστρια! :grin:
Ανδρ.34: Λάρα.  :kissass: :kissass: :kissass:...! :grin:
Ανδρ.32: Νίκολ. Ρουμάνα με νερουλα βυζακια  :boobies: .Εδώ με λέει η τσατσά μπες με 25! :grin:
Ανδρ.24: Μιρέλλα. I Love Mirella φούρναρη! :2funny:
Ανδρ.16: Αννα Μαρια. Ισπανιδα ήρθε μέχρι τον καναπέ που καθόμουν για να με ψησει να μπω  :birdman:
Κεφαλληνίας: Γωγώ. Το γνωστό πιπινακι που δούλευε τελευταια στα Τρίδυμα! :grin:
Νικ. Ουρανού 8: Βιολέττα. Ξανθιά γυρώ στο 1.60. Μου λέει η τσατσά έχω ενα μωρο 2μετρο :jerking: απο 25 ξεκινούσε κι εδώ!
Νικ.26: Αλινα. Έχει πολλους λάτρεις εδώ πέρα οποτε no comment.! :rockon:
Νικ.28: Βαλεντίνα. Με μαυρο κορδονακι και χειραψία και εδώ με 25 ξεκινούσε! :grin:
Venus Angels: Αννα. Πρωην Μαξίμ δεν την γνώρισα η αλλαγή που έκανε ηταν ολά τα λεφτά! Άλλα μόλις ρωταω την τσατσά απο που είναι η κοπέλλα? Είπε την κωδική λεξη απο την Πολωνια είναι το μωρο μου! :grin: Ελα όμως που ο Μπουχος την αναγνώρισε  :grin:
Αδερφακι venus: Γκαμπριέλα. Ξανθια με μεγαλουτσικα κρεμαστά  :boobies: :boobies:!
Πέτρου Ερημίτη 1: Εμμα.  :tits: :tits:....... :pipa1:!
Πέτρου Ερημίτη 2: Ιζαμπελλα. Η γνωστή απο τα Τρίδυμα. Εδώ η τσατσά οποτε την βλεπω και οποία κοπελα έχει λέει το ποίημα με τιτλο " Το βαθύ Λαρύγγι" :2funny:
Las vegas: Σίσσυ. Κωλαρα κόλαση άλλα  :s&m_1: :s&m_1:!
Las vegas: Κορίνα. Το γνωστό πιπινακι απο Ανδρ.19! :grin:
Las vegas: Φλωριτα. ...Εδώ τώρα τι να πω  :helpplea:!
Φρίξου 14: Μερτσυ. Την είδα αλλαγμένη και με πολλά κιλά! :grin:
Φρίξου 15: Τανία.... :s&m_1:!
Φρίξου 13: Σιμονα. Λεώ κάποια μέρα να την  :wanker: :wanker:! :grin:
Φρίξου 13α: Λούνα.  :kissass2: :kissass2: Το Ταττού με το play boy το φιλησα! :grin:
Τρίδυμο Nο1: Χριστίνα. Μινιον! Ρισπεκτ σε αυτήν την τσατσά ! :hi:
Τρίδυμο Νο2: Εβελίνα.  :boobies: :boobies: :boobies:...!
Τρίδυμο Νο3: Κάρλα.  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:! :grin:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ Σύντομα!!!
:rockon: :rockon: :rockon:
Με πρόλαβες μόλις θα έγραφα  :orchestra:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Μολις γυρισα κι εγω απο βολτα ενταξει πανω, κατω τα ιδια αλλα δυο πραγματα με εκαναν εντυπωση μια πιτσιρικα που ειδα... και το αλλο στις βιλλες πιο συγκεκριμενα στο καινουργιο με το ανσανσερ το απλο ξεκιναει με 30 την κοπελα ομως πρωτη φορα την βλεπω αν και το στυλ της εφερνε λιγο σε καντυ.
Η Άννα μάλλον ήταν. Αξίζει μια δοκιμή πιστεύω.
Χωρίς τη ναυαρχίδα Αντριάνα κατάλαβαν πως δεν τους παίρνει το 40άρι άραγε;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Στην τσαρκα που εκανα στο Ανδρ.19 τώρα που μου ήρθε στο μυαλο . Την κοπελα την λέγαν Αντζελλα και όχι Γκαμπριελα !  :grin:

Επισκέπτης
Η Σιμονα είναι πεταμένα λεφτά.Stay away!Τη γαμησα χθες βράδυ κ είναι μάπα το καρπούζι. :s&m_1:
Ναι ε και φαινεται ωραιο και χαμογελαστο πιπινακι  :- τεσπα, αν δεν βαριεσαι γραψε κριτικη για να εχουμε μια καλυτερη εικονα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom