την φιλη σου πως την λεγανε madonna????
αρε τρελε
λέω για τις φωτο στο άλλο σαιτ. έχουν καμια σχέση με την πραγματικότητα ή μονο το ντουβάρι στο μπακραουντ είναι χωρίς photoshop;
την φιλη σου πως την λεγανε madonna????
απο αυριο στο ποστο της,ετοιμαστε τα εργαλεια σας κυριοι..........
Το ξαναβαζω εδω γιατι μερικοι δεν καταλαβαινουν απο λογια η δεν θελουν να καταλαβουν.ρε τυπε δεν ξερω αν το κανεις ολο αυτο γιατι εχεις ψυχολογικα η αλλα προβληματα, δεν ειναι φυσιολογικο μετα απο ολα αυτα που ειπες για μενα να κανεις σαν να μην συμβαινει τιποτα...ουτε ασχοληθηκα απο τοτε μαζι σου ουτε προκειται να το κανω περα απο αυτο το μνμ που γραφω. Θα σε παρακαλεσω λοιπον να μην με ξαναπαραθεσης απο τι στιγμη που δεν ασχολουμαι μαζι σου, νομιζω ειμαι κατανοητος σε αυτο που γραφω.
Εγω ειχα γνωστη απο γυμνασιο-λυκειο μαντονα. που ηταν μοντελο και καλα. νταξει ομορφη κοπελα δεν λεω.την φιλη σου πως την λεγανε madonna????
Εγω ειχα γνωστη απο γυμνασιο-λυκειο μαντονα. που ηταν μοντελο και καλα. νταξει ομορφη κοπελα δεν λεω.
ποιο καινουργιο κολλητε;;
στα σοβαρα τωρα ρε παιδια εχουμε κανα στανταρακι για το βραδυ?????
εχουμε στερεψει ρε γμτ το κερατο μου!
εχκτος από χριστινακι που δινει το κωλαρακι στα 50........
Ηθελα να παω να δω το καινουριο στο ερως 16 αλλα όταν ειχα παει δεν ειχανε κανει την αλλαγη!!
ειχε γραψει ο μπουχος αντζελα από βουλγαρια μινιόν....
μ αρεσει που ρωταω που δουλευει αυτή η εφη που σαν καινούργιος δεν ξερω και κανενας δεν απανταει....είναι μηπως κλειστο το lobby και απλα μιλατε μεταξυ σας??αν είναι να μην γραφουμε ρε μαγκες...καντε το κλειστο το θεσσαλονικη version....καλοπροαίρετα παντα αυτά που λεω απλα ρωταω να ξερω....
Τύπε υπομονή μηδέν δεν έχουνε μερικοί.Ρε τυπε δες 2-3 σελιδες ποιο πισω η ψαξε κριτικες για Εφη,τι ειστε εσεις οι νεοι τελος παντον,ολα ετοιμα τα θελετε
Τύπε υπομονή μηδέν δεν έχουνε μερικοί.
Απόψε σχεδόν 2 ώρες γυρνούσα στα μαγαζιά.
Πόσο χάλια να είναι τα πράγματα..όλες παρθένες ρε πούστη μου.
Ούτε καν να ακούσουνε για χύσιμο στη μάπα :S
Εδώ οι περισσότερες ούτε στο σώμα δεν αφήνουνε.
Και φυσικά πάει αυτό που λέγαμε ότι στα στούντιο έχει εμφανίσιμα κομοδίνα..
Ακόμα κ αυτό το "εμφανίσιμα" αμφισβητείται..
Στα 25 κορίτσια που είδα..τα 3-4 μονάχα ήτανε τουμπανάκια.
Θα γράψω αναφορά(ότι θυμάμαι δλδ)
Τύπε υπομονή μηδέν δεν έχουνε μερικοί.
Απόψε σχεδόν 2 ώρες γυρνούσα στα μαγαζιά.
Πόσο χάλια να είναι τα πράγματα..όλες παρθένες ρε πούστη μου.
Ούτε καν να ακούσουνε για χύσιμο στη μάπα :S
Εδώ οι περισσότερες ούτε στο σώμα δεν αφήνουνε.
Και φυσικά πάει αυτό που λέγαμε ότι στα στούντιο έχει εμφανίσιμα κομοδίνα..
Ακόμα κ αυτό το "εμφανίσιμα" αμφισβητείται..
Στα 25 κορίτσια που είδα..τα 3-4 μονάχα ήτανε τουμπανάκια.
Θα γράψω αναφορά(ότι θυμάμαι δλδ)
Μολις γυρησα και εγω, τα γυρησαμε ολα.....φρικη.!!!
:- Μπήκα μέσα..βλέπω την αντιπαθέστατη τσατσά να κάθεται στον καναπέ βαριεστημένη(μόνο το κομπολόϊ της έλειπε κ το να έξυνε τα αρχίδια της αν είχε) ρωτάω ποια δουλεύει?Η Μιρέλλα μου απαντά.ΟΚ..ευχαριστώ..δεν θα πάρω της λέω.Αφού δεν κάνει τπτ από προγράμματα.Εγω πηγα Μιρελλα,θα γραψω αυριο κριτικη,ειχα να την παρω απο Βαρδαρη εποχη,ποιο τραγικη κι απο το Σοφοκλη...
:- Μπήκα μέσα..βλέπω την αντιπαθέστατη τσατσά να κάθεται στον καναπέ βαριεστημένη(μόνο το κομπολόϊ της έλειπε κ το να έξυνε τα αρχίδια της αν είχε) ρωτάω ποια δουλεύει?Η Μιρέλλα μου απαντά.ΟΚ..ευχαριστώ..δεν θα πάρω της λέω.Αφού δεν κάνει τπτ από προγράμματα.
ΟΚ παλικάρι μου,καλό βράδυ,απαντά.
Πρώτη φορά που δεν με έβρισε η συγκεκριμένη
Για πες μαν.
Φόλα?Κομοδίνο?Ολκής?