Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
απορια 1) η μιλφ ναταλια πως ηταν εμφανισιακα?
απορια 2) ποια ειναι αυτη η αννα η ισπανιδα??  :think:
απορια 3) μα καλα,πετυχες Νταρια και δεν την ξεσκισες??? Επιστρεφω σε λιγες μερες στην πολη,ελπιζω να την ξαναπετυχω την καβλα  :cum:
απορια 4) η βικτωρια που λες στο 52 ειναι η βερονικα που εγραψε αναφορα χθες ενας συναγωνιστης??
οπας μπερδευτηκα ναι Οντως βερόνικα. Για την Αννα πρεπει να την εχεις πετύχει έχει δουλέψει και σε αλλα3! Ναταλία ουκρ. Μιλφ σπασμένο στη φάτσα με λιγα περιττά κιλά και Καστάνη!
Για την Ντάρια! Έχω βάλει στόχο την Μπάρμπαρα πρωτα.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
οπας μπερδευτηκα ναι Οντως βερόνικα. Για την Αννα πρεπει να την εχεις πετύχει έχει δουλέψει και σε αλλα3! Ναταλία ουκρ. Μιλφ σπασμένο στη φάτσα με λιγα περιττά κιλά και Καστάνη!
Για την Ντάρια! Έχω βάλει στόχο την Μπάρμπαρα πρωτα.
η βερονικα τι λεει καρντασι;
αξιζει;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Η μπαρμπαρα ειναι Μιλφ? που την Βρισκουμε??

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Δεν ξερω μαν περιμενω να μας φωτισει ο Μπουχος...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Δεν ξερω μαν περιμενω να μας φωτισει ο Μπουχος...
ρε σεις η Μπάρμπαρα είναι νεο κορίτσι απο ουγγ. Καστάνη στο μαλλί μακρύ και έχει κάποιο ταττου αριστερά της.. Ο πιο πανω φίλος ποια λέει?

Blue _Sky

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2014
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Ποια είναι αυτή;
Μία ξανθιά σιλικονάτη, ψηλή με πολλά τατού;
Πρέπει να την είχα πάρει στο 26ης Οκτ 35 πριν χρόνια.

Αυτη που λες τυπε ειναι η Σανελ,ειχε ξεκινησει απο το Αν.Γεωργιου 50 και μετα κατεληξε εκει...Ψιλοκομοδινε φαση αναλογως με τις ορεξεις τις...Αυτη η Μπαρμπαρα παλι ψηλη νταρντανα ειναι και μου φαινεται οτι εχει κι αυτη ταττου.Προσωπικα δε με εψησε οπως την ειχα δει στο σαλοναρισμα

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
η μία είναι η Μόνικα από Πέτρου Ερημίτη.

η Εύα είναι τώρα godiva? υπάρχει τηλ?

Κι εμενα μου γλυψε την κωλοτρυπιδα η Μονικα η μιλφ απο μονη της χωρις να της το ζητησω. Κι εχω και πολλες τριχες εκει  :grin: :grin: :grin: Καμια δε μου ειχε γλυψει κωλοτρυπιδα πριν τη μονικα. Η Εμμα πηγε μια φορα να δοκιμασει αλλα μασησε στο τελος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Blue _Sky

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2014
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Κι εμενα μου γλυψε την κωλοτρυπιδα η Μονικα η μιλφ απο μονη της χωρις να της το ζητησω. Κι εχω και πολλες τριχες εκει  :grin: :grin: :grin: Καμια δε μου ειχε γλυψει κωλοτρυπιδα πριν τη μονικα. Η Εμμα πηγε μια φορα να δοκιμασει αλλα μασησε στο τελος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιδια σορρυ κιολας,χωρις παρεξηγηση,πατε εκει να σας γλυψουν τον κωλο ειτε σας αρεσει και το ζητατε ειτε το κανουν αυτες απο μονες τους, η μονικα στη συγκεκριμενη και μετα παει κανενας κακομοιρης και τον κανει αυτη η τυπισσα γυμνο τσιμπουκι???  :headbang: :headbang:  Ευτυχως που δεν εχω παει ποτε με τη Μονικα..

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Παιδια σορρυ κιολας,χωρις παρεξηγηση,πατε εκει να σας γλυψουν τον κωλο ειτε σας αρεσει και το ζητατε ειτε το κανουν αυτες απο μονες τους, η μονικα στη συγκεκριμενη και μετα παει κανενας κακομοιρης και τον κανει αυτη η τυπισσα γυμνο τσιμπουκι???  :headbang: :headbang:  Ευτυχως που δεν εχω παει ποτε με τη Μονικα..

:kissass2: :kissass2: :kissass2:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ενημερωθηκα οτι μαλλον ανοιξε καινουριο στουντιο στη Νικ.Ουρανου 8 και αποψε ειναι εκει η Νικολ

Επισκέπτης
Απλά κολλας σκουλαμεντρα και ησυχάζεις.... :S :uglystupid: :headbang:
Μην χαλιεσαι συντροφε... εδω στην θεσσαλονικη δεν κολαμε τετοια πραγματα  :grin:  :S παμε πλενουμε να χερια μας στον νυπτηρα κανουμε κανα δυο γαργαρες κκαι ειμαστε οκ  :boobies: :headbang: :grin:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Πηγα χτες για Βερονικα στο Α.Γεωργιου 52 και η τσατσα μου ειπε πως δουλεψε για μια μερα υπο δοκιμην και δεν ξερει αν θα ξαναδουλεψει , μετα Νταρια , φοβερη κωλαρα , το ξαναειπα σαν τις Ρουμανες δεν εχει  :fuck2:

Επισκέπτης
Πηγα χτες για Βερονικα στο Α.Γεωργιου 52 και η τσατσα μου ειπε πως δουλεψε για μια μερα υπο δοκιμην και δεν ξερει αν θα ξαναδουλεψει , μετα Νταρια , φοβερη κωλαρα , το ξαναειπα σαν τις Ρουμανες δεν εχει  :fuck2:
Παντως οι περισσοτερες ρουμανες παιζουν επικινδυνο παιχνιδι (με την υγεια)δηλαδη ρισκαρουν πολυ σε σχεση με αλλες κοπελες αλλων χωρων. Για αυτο και δυστυχως βρισκονται αρκετα ψιλα στης προτιμισεις των μπουρδελιαριδων.  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom