Μολις γυρισα απο σουπερ και ιδιαιτερη καταθεση στην Ουκρανη Αντζελα στο Godiva....εχω φτασει πολλες πουτανες σε οργασμο με το γλειφομουνι και ομολογω οτι το κανω καλα αλλα το αποψινο ηταν αλλο πραμα....ενταξει στην αρχη με το γλειψιμο αρχισε να παραδινεται αλλα απο ενα σημειο και μετα ειχε κατι σπασμους που πεταγονταν πανω στο κρεβατι ολοκληρο το κορμι της και μετακινουνταν κιολας...σαν τις ταινιες με τους δαιμονισμενους που τους σηκωνει ο σατανας ξαπλωτους πανω απο το κρεβατι τους
βεβαια απο ενα σημειο και μετα γραπωσα το μουνι της με το στομα μου και δε το αφησα καθολου και για ενα 5λεπτο η γκομενα ηταν αλλου...βογγουσε λες και την εδερνα
Η ιδια ενταση και παθος και στο γαμησι,πολυ καλη εμπειρια και καλο κοριτσι,οι καυτες λεπτομερειες αυριο στην κριτικη
Βεβαια δε θυμομουν καθολου τη φατσα και απο κοντα η εικονα ειναι καπως απογοητευτικη,μαλλον προς ασχημουλα την λες.Απο βυζι ανυπαρκτο αλλα εχει κατι ρωγες σε μεγεθος καρυδιου να πουμε...γεμιζει το στομα σου.Ενταξει απο ποδι και πισω συστημα απλα ειναι εντυπωσιακοτατη...
Στα αλλα που πηγα σημερα και δεν πηγα χθες...
-26ης Οκτωβριου 35.η Μπιανκα ενα μελαχρινο μικροκαμωμενο γυφτακι με καλο σωμα που σιγουρα εχω καπου ξαναδει ισως και στο Βαρδαρη
-Ερημιτη.επισης μικροκαμωμενο και πολυ συμπαθητικο ομορφουλικο γκομενακι Χριστινα πολυ νεαρης ηλικιας.Στελνει και φιλακια στο σαλονι με το χερι της
-Μινωταυρου.η Ουγγαρεζα Χριστινα ενα πολυ ωραιο κοριτσι με προσωπικοτητα και τυπο και ωραιο αναστημα με μακρυ μαυρο μαλλι,καλο κορμι ο κωλος λιγο φαρδυς μου φανηκε αλλα πολυ δυνατο συνολο
-Φριξου 13.η Ρουμανα Καρινα πολυ ομορφη στο προσωπο με μακρυ μαυρο μαλλι
αλλα απο σωμα γεματουλα με πολυ φαρδυ κωλο.Φαινεται ομως πολυ προσχαρη
-Νικ.Ουρανου 26.μου ειπαν οτι ειναι η μιλφ Χριστινα η Αλβανιδα
-Αχελωου.η Αντζελα η Ουκρανη οπως ειπα,ξεχασα να ρωτησω αν ειναι εδω η Νταϊανα
-Κεφαλληνιας.η πορνομιλφ Αναστασια μελαχρινη πλεον καλη ηταν κι ετσι αλλα φουλ ειρωνεια μαζι με την γνωστη ξανθια αντιπαθεστατη τσατσα η οποια ειρωνευεται παντα σε οποιο στουντιο και να δουλεψει.Μια ξανθια ρωσσιδα τι σκατα ειναι με ζαρωμενη φατσα και μαλλι κοτσιδα.Το διδυμο της συμφορας δηλαδη
-Πηγασου.η Νικη η ξανθια βυζαρου,μπαζακι και χοντρη στο συνολο
-Λαφαμ.η Λαρα οπως πληροφορηθηκα πολυ νωριτερα απο την ιδιοκτητρια
το Red Diamond ηταν κλειστο πριν λιγο αν και το προγραμμα εδινε Παολα μεχρι το πρωι...την ξεσκισαν???
...ποιος ξερει τι εγινε αραγε...