Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (3 μέλη και 76 επισκέπτες)

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Πέρασμα από Φρίξου και περιξ κατα τις 12.00 σήμερα :

Villa Erotica : Σάρα πολύ νόστιμο γκομενάκι
Φρίξου 15 : κλειστό
Τρίδυμα : ανοιχτά και τα τρία , πέρασα στο Νο3 για Λούση αλλά δούλευε μια Ζωή που δούλευε και στο Μαρινόσπιτο Ταντάλου
Αχελώου : Βίκυ ξανθιά ξινόφατσα
Μινωταύρου : ανοιχτό
Villa Prive : Μάντυ
θα δουλεψει την επομενη βαρδια η λουση;
ξες τιποτα για αυτην;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.800
Πόντοι
34.538
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά για την Νταίανα τη Μολδαβή που έχει και θέμα εδώ...

Νταίανα η Μολδαβή . Το ποιο Ηi-Tech Μωρο της πολης   :rockon:!

Διαθετει facebook (Οπου και την βγηκα μεσω κοινων φιλων εδω και καιρο)
Blog
twitter
e-mail:
ntaiana_sweet@hotmail.com
Τηλεφωνο
6977273338.(08:00-19:00)

Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να κλείσω πριβέ ραντεβού μαζί της σε κάποιο ξενοδοχείο για πιο χαλαρές καταστάσεις ???
Οχι,δεν παιζει αυτο το σεναριο.Μονο στο μπουρδελο.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Και να έπαιζε ή ακόμα και να παίζει …. τι περιμένει αυτός να βγουν και να το γράψουν εδώ μέσα δημοσίως και να κάψουν την κοπέλα….
Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο φελλοί…
Αυτά τα κουβεντιάζεις με την ίδια με απόλυτη εχεμύθεια… και ότι γίνεται δεν το μαθαίνει ποτέ κανένας εκτός από τους δύο σας.
Εδώ μέχρι και διακοπές και για μπάνιο και φαγητό κτλ πάνε μπουρδελοκόριτσα με έμπιστους καλούς πελάτες…. Αλλά όχι με φελλούς που μπαίνουν και γράφουν με κάθε λεπτομέρεια τι και πως εδώ μέσα…

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
θα δουλεψει την επομενη βαρδια η λουση;
ξες τιποτα για αυτην;

Ρώτησα τη τσατσά για Λούση και με λέει μαζί με το μπάζο τη Ζωή ότι δεν τη ξέρουμε τη Λούση....

Ρε στο πουτανιάρη πουτανιές ; καριολίτσες

Για Λούση δεν μπόρεσα να μάθω. Μπορεί να ενημερώσει η ίδια όμως από τo thread της.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αγαπητοι φιλοι, ειμαι νεος στο site αλλα παλιος στα studio. Mηπος καποιος μπορει να μου πει που θα βρω την Milf Xristina που ηταν στο Α.Γεωργιου 4.
Ευχαριστω.

Επισκέπτης
Μεσημεριανός βαρδάρης.

Προμηθέως 5: Η Μάγια.
Προμηθέως 11: Η Αλεξάνδρα (ροναλντίνιο) με την αντιπαθέστατη τσατσά αυτή τη κοντή ξανθιά με την 90s περμανάν.

trivia: Ακόμα θυμάμαι ένα σκηνικό με αυτή τη τσατσά στο Μαντζάρου 1 μαζί της με μια κοπέλα που σκάει μύτη με τα βυζιά της να ξεχειλίζουν από το σουτιέν και την ρωτάω φυσικό στήθος έχει η κοπέλα? Λέει βεεεεεεεεεεεβαια, ολόδικό της είναι! Και μέσα ήτανε σαν να πιάνεις καρπούζι. Κακώς που δεν την έχει κράξει εκείνη τη φορά.

Σαπφούς 5: Η καινούργια Μολδαβή με την συμπαθή τσατσά, όνομα δεν ειπώθηκε. Φαινομενικά ωραίο σώμα πιο εμπεριστατομένα βγάζει μια αχαροσύνη, εμένα προσωπικά δεν μου κάνει κλικ.
Σαπφούς 7: Η Ισαμπέλα, γνωστή Βουλγάρα.
Σαπφούς 8: Η Ανίτα, η γνωστή "Ιταλίδα"
Σαπφούς-Ταντάλου (πράσινο): Η είμαι-πιο-μίζερη-κ-από-φρεσκοχωρισμένο-emo-15άχρονο τσατσά με την Καμέλια.
Ταντάλου 8: Η ευτραφής Τζούλια.
Ταντάλου 9: Η ευτραφής Μιχαέλα.
Ταντάλου 14: Η ευτραφής Έλενα με το υπερβολικά καυλιάρικο βλέμμα.

Κίνηση στα αγαπημένα μας σπιτάκια λίγη.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.800
Πόντοι
34.538
Και να έπαιζε ή ακόμα και να παίζει …. τι περιμένει αυτός να βγουν και να το γράψουν εδώ μέσα δημοσίως και να κάψουν την κοπέλα….
Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο φελλοί…
Αυτά τα κουβεντιάζεις με την ίδια με απόλυτη εχεμύθεια… και ότι γίνεται δεν το μαθαίνει ποτέ κανένας εκτός από τους δύο σας.
Εδώ μέχρι και διακοπές και για μπάνιο και φαγητό κτλ πάνε μπουρδελοκόριτσα με έμπιστους καλούς πελάτες…. Αλλά όχι με φελλούς που μπαίνουν και γράφουν με κάθε λεπτομέρεια τι και πως εδώ μέσα…
Αυτο ακριβως φιλε μου.Η ιδια το ειπε με απολυτη εχεμυθεια σε τετ α τετ.Οχι με μικροφωνο.

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Μεσημεριανη βολτα στο Μύλο

ΑΧΕΛΩΟΥ: Η Βίκυ απ το μπλε. Οχι αυτη που ειχε ξεκινήσει σ αυτο το μαγαζι. Δεν μου εκανε σε καμια περιπτωση κλικ. Τσατσα η συμπαθέστατη κυρία Έφη, αν δεν κανω λαθος, απ το Προμηθέως 14.

ΦΡΙΞΟΥ 9: Η πολυ ομορφη Σαρα. Αν δεν ηταν η πρωτη μου σταση, θα εμπαινα.

ΤΡΙΔΥΜΑ: Στο 2 η milf Αννα. Κατι μου λεει οτι χανω που δεν εχω παει μαζι της τοσο καιρο.
Στο 3 η Ζωή απο τανταλου. Χαρουμενη και κεφατη. Εμφανισιακα δεν λεει και πολλα...
Στο 1...ενας που εβγαινε μου ειπε να μην κανω τον κοπο...

ΝΙΚ. ΟΥΡΑΝΟΥ 1: Η Αναστασία. Θηλυκό κορμι, και πολυ καλες κριτικές, αλλα εμενα η φατσα της μου θυμιζει σκυλαδικο...

ΑΝ.ΓΕΩΡΓΊΟΥ 50: Δεν θυμαμαι τ ονομα της. Μ αυτην ειχε πρωτοανοιξει το μαγαζι. Εχει κριτικη ο Game. Εχει πρυπηρεσια στις πιατσες, αλλα μια φορα που ειχαμε παει σε ξενοδοχείο, ηταν πολυ καλη!!

ΑΝ ΓΕΩΡΓΊΟΥ 52: Κορμι μοντέλου, με κακες κριτικες ομως, η Ερρίκα.

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 35: Η milf Χριστίνα, παλιοτερα Κατεχάκη. Πολυ ευδιαθετη και για τους fun της κατηγορίας μαλλον ειναι πολυ καλη

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ: Καινουρια αφιξη. Αλισα θαρρω μου ειπε. Ομορφη 25αρα περιπου. Στα υπ οψιν. Η Μπιανκα που εψαχνα, απο τις αρχες Μαρτίου ξανα.

ΕΡΩΣ: Η Νατασσα (τηλεφωνικα)

LA FEMME: Η πανεμορφη και χαμογελαστη κουκλιτσα, η Λαρα!! Δεν υπηρχε περιπτωση να αντισταθω, αφου δεν σταματησα πουθενά αλλου...:)

Γενικα ειχε πολυ ησυχια. Καμια δεν πετυχα στο δωματιο!!!

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Μεσημεριανός βαρδάρης.

Προμηθέως 5: Η Μάγια.
Προμηθέως 11: Η Αλεξάνδρα (ροναλντίνιο) με την αντιπαθέστατη τσατσά αυτή τη κοντή ξανθιά με την 90s περμανάν.

trivia: Ακόμα θυμάμαι ένα σκηνικό με αυτή τη τσατσά στο Μαντζάρου 1 μαζί της με μια κοπέλα που σκάει μύτη με τα βυζιά της να ξεχειλίζουν από το σουτιέν και την ρωτάω φυσικό στήθος έχει η κοπέλα? Λέει βεεεεεεεεεεεβαια, ολόδικό της είναι! Και μέσα ήτανε σαν να πιάνεις καρπούζι. Κακώς που δεν την έχει κράξει εκείνη τη φορά.

Σαπφούς 5: Η καινούργια Μολδαβή με την συμπαθή τσατσά, όνομα δεν ειπώθηκε. Φαινομενικά ωραίο σώμα πιο εμπεριστατομένα βγάζει μια αχαροσύνη, εμένα προσωπικά δεν μου κάνει κλικ.
Σαπφούς 7: Η Ισαμπέλα, γνωστή Βουλγάρα.
Σαπφούς 8: Η Ανίτα, η γνωστή "Ιταλίδα"
Σαπφούς-Ταντάλου (πράσινο): Η είμαι-πιο-μίζερη-κ-από-φρεσκοχωρισμένο-emo-15άχρονο τσατσά με την Καμέλια.
Ταντάλου 8: Η ευτραφής Τζούλια.
Ταντάλου 9: Η ευτραφής Μιχαέλα.
Ταντάλου 14: Η ευτραφής Έλενα με το υπερβολικά καυλιάρικο βλέμμα.

Κίνηση στα αγαπημένα μας σπιτάκια λίγη.
Σαπφούς-Ταντάλου (πράσινο) Η είμαι-πιο-μίζερη-κ-από-φρεσκοχωρισμένο-emo-15άχρονο τσατσά με την Καμέλια.
Ταντάλου 8: Η ευτραφής Τζούλια. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ξάνα βόλτα στην βραδυνή βάρδια του βαρδαρίου αυτή τη φορά όμως.

Προμηθέως 5: Η Τζούλια.
Προμηθέως 11: Η Νατάσσα.
Σαπφούς 5: Η Μιρέλα.
Σαπφούς 7: Η Γαβριέλλα.
Σαπφούς 8: Όντως η βυζαρού Τζούλια, στην αρχή δεν την κατάλαβα, έχει κάνει τα μαλλιά της καστανά και τα είχε πιάσει πλεξούδα. Κόντεψα να την πατήσω.
Ταντάλου 9: Η μικροκαμωμένη Άντζελα.
Ταντάλου 14: Η Νάσια.
Προμηθέως 14: Ήταν μια καινούργια κοπέλα η Ιλόνα, ξανθιά με καρέ μαλλί, λευκή στο δέρμα με ωραίο αφράτο κωλαράκι κανονικών κιλών αλλά όχι μοντελέ σώμα, σαν καθημερινή γκόμενα με λίγο ανοιχτές πλάτες. Παρ'όλα αυτά δεν πέρασα.

Χαμός από κόσμο σε πολλά μαγαζιά φεύγαν μόλις βλέπανε το μπουλούκι στο σαλόνι. Κορυφαία μορφή ένας γιούφτος που ήρθε με το Ντάτσουν το περιέφερε από μπουρδέλο σε μπουρδέλο γεμάτο με σακούλες, πουλούσε πορτοκάλια νομίζω και έμπαινε σε κάθε μπουρδέλο και έκανε κ μια προσφορά στις τσατσάδες με το εμπόρευμα του.
Επίσης 3 μικροί γύφτοι μάλλον κάναν ένα ψιλοπεσιματάκι με το κλασσικό μήπως έχεις ένα τσιγάρο? Είπα όχι και φύγανε.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Προμηθέως 5: Η Τζούλια.
Προμηθέως 11: Η Νατάσσα.
Σαπφούς 5: Η Μιρέλα.
Σαπφούς 7: Η Γαβριέλλα.
Σαπφούς 8: Όντως η βυζαρού Τζούλια, στην αρχή δεν την κατάλαβα, έχει κάνει τα μαλλιά της καστανά και τα είχε πιάσει πλεξούδα. Κόντεψα να την πατήσω.
Ταντάλου 9: Η μικροκαμωμένη Άντζελα.
Ταντάλου 14: Η Νάσια.
Προμηθέως 14: Ήταν μια καινούργια κοπέλα η Ιλόνα, ξανθιά με καρέ μαλλί, λευκή στο δέρμα με ωραίο αφράτο κωλαράκι κανονικών κιλών αλλά όχι μοντελέ σώμα, σαν καθημερινή γκόμενα με λίγο ανοιχτές πλάτες. Παρ'όλα αυτά δεν πέρασα.

Χαμός από κόσμο σε πολλά μαγαζιά φεύγαν μόλις βλέπανε το μπουλούκι στο σαλόνι. Κορυφαία μορφή ένας γιούφτος που ήρθε με το Ντάτσουν το περιέφερε από μπουρδέλο σε μπουρδέλο γεμάτο με σακούλες, πουλούσε πορτοκάλια νομίζω και έμπαινε σε κάθε μπουρδέλο και έκανε κ μια προσφορά στις τσατσάδες με το εμπόρευμα του.
Επίσης 3 μικροί γύφτοι μάλλον κάναν ένα ψιλοπεσιματάκι με το κλασσικό μήπως έχεις ένα τσιγάρο? Είπα όχι και φύγανε.
αυτων  γυφτο  των ξερω ενα λιγο χοντρουλης με EIXE ζαλισει την αλλη φορα με τα μανταρινια του .

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015

Ποια εννοεις maanes?? Αυτη που ηταν στο 26 Οκτωβρίου 52??

Επισκέπτης
Νομίζω είχε ντεμπουτάρει στο Ταντάλου 9 ήταν αρκετό διάστημα στο Σαπφούς 8 όμως.

Ήταν ξανθιά και έλεγε ότι είναι κ καλά ισπανίδα. Ρουμανόφατσα.

Επισκέπτης
Καμία σχέση! Δυστύχως! Έχεις δίκιο την ξέχασα κ εγώ τελείως αυτήν. Μακάρι να ήτανε αυτή Hagem αλλά όχι αυτή έχει πατσάδες και χειρολαβές κρεμαστά αρκετά βυζιά κ είναι κ κακή στο δωμάτιο.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Επισκεψη στα στουντιο στις 20:30

Επαθα σοκ στο Ν.Ουρανου 26 ηταν η Ερρικα και μια θεα μιλφ τσατσα... μακαρι να αλλαζαν ρολους
Η Χριστινα που αναφερεται οτι ειναι στο 26 Οκτωβριου 35 ειναι η μιλφ που ηταν στο Α.Γεωργιου 4 μπορει να με βοηθησει καποιος

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Επισκεψη στα στουντιο στις 20:30

Επαθα σοκ στο Ν.Ουρανου 26 ηταν η Ερρικα και μια θεα μιλφ τσατσα... μακαρι να αλλαζαν ρολους
Η Χριστινα που αναφερεται οτι ειναι στο 26 Οκτωβριου 35 ειναι η μιλφ που ηταν στο Α.Γεωργιου 4 μπορει να με βοηθησει καποιος
τιν τσατσα εννοεις μια μαυρομαλα με ψωλοφατσα ?και το μαλι το εχει πιασμενο κοτσο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom