Μεσημεριανη βολτα στο Μύλο
ΑΧΕΛΩΟΥ: Η Βίκυ απ το μπλε. Οχι αυτη που ειχε ξεκινήσει σ αυτο το μαγαζι. Δεν μου εκανε σε καμια περιπτωση κλικ. Τσατσα η συμπαθέστατη κυρία Έφη, αν δεν κανω λαθος, απ το Προμηθέως 14.
ΦΡΙΞΟΥ 9: Η πολυ ομορφη Σαρα. Αν δεν ηταν η πρωτη μου σταση, θα εμπαινα.
ΤΡΙΔΥΜΑ: Στο 2 η milf Αννα. Κατι μου λεει οτι χανω που δεν εχω παει μαζι της τοσο καιρο.
Στο 3 η Ζωή απο τανταλου. Χαρουμενη και κεφατη. Εμφανισιακα δεν λεει και πολλα...
Στο 1...ενας που εβγαινε μου ειπε να μην κανω τον κοπο...
ΝΙΚ. ΟΥΡΑΝΟΥ 1: Η Αναστασία. Θηλυκό κορμι, και πολυ καλες κριτικές, αλλα εμενα η φατσα της μου θυμιζει σκυλαδικο...
ΑΝ.ΓΕΩΡΓΊΟΥ 50: Δεν θυμαμαι τ ονομα της. Μ αυτην ειχε πρωτοανοιξει το μαγαζι. Εχει κριτικη ο Game. Εχει πρυπηρεσια στις πιατσες, αλλα μια φορα που ειχαμε παει σε ξενοδοχείο, ηταν πολυ καλη!!
ΑΝ ΓΕΩΡΓΊΟΥ 52: Κορμι μοντέλου, με κακες κριτικες ομως, η Ερρίκα.
26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 35: Η milf Χριστίνα, παλιοτερα Κατεχάκη. Πολυ ευδιαθετη και για τους fun της κατηγορίας μαλλον ειναι πολυ καλη
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ: Καινουρια αφιξη. Αλισα θαρρω μου ειπε. Ομορφη 25αρα περιπου. Στα υπ οψιν. Η Μπιανκα που εψαχνα, απο τις αρχες Μαρτίου ξανα.
ΕΡΩΣ: Η Νατασσα (τηλεφωνικα)
LA FEMME: Η πανεμορφη και χαμογελαστη κουκλιτσα, η Λαρα!! Δεν υπηρχε περιπτωση να αντισταθω, αφου δεν σταματησα πουθενά αλλου...
Γενικα ειχε πολυ ησυχια. Καμια δεν πετυχα στο δωματιο!!!