Επιτελους μια φοβερη ενημερωση που συνοδευτηκε απο μετρια καταθεση...
-26ης Οκτωβριου 35.Η Τινα καινουρια ουκρανεζα.Καστανη με πολυ εκφυλο προσωπο,μετριο βυζι και κωλαρα ναι μεν παραπανω φαρδια αλλα σφιχτη και στητη.Καλη σαν συνολο θα ελεγα.Πρωινη εδω η Νασια
-Νικ.Ουρανου 26.Η γλυκεια Μαρα με την πολυ καλη αποδοση στο δωματιο.Πρωινη εδω συνεχιζει η Ειρηνη η σουπερ ξεκωλιαρα
-Φριξου 15.Η Εμμα η γλυφοκωλιαρα η δεκτικη σε ολα.Την ψιλοειχα στα υποψιν αλλα την ειδα παλι που βαραμενη στο σαλονι και την εκανα...
-Φριξου 13.Η Τζουλια η ξανθια η ομορφουλα η πολυ αδυνατη.Πρωινα εδω η μιλφ Αννα το κλαρινο
-Φριξου 14.Η Βικτωρια-Βικυ Ρωσσιδα μιλφ,ξανθια παρα πολυ αδυνατη με ασπρες μποτες.Την πρωτη φορα που περασα η τσατσα αγανακτησε γιατι ειχε περασει μιση ωρα με απλο προγραμμα και ακομα δεν εβγαινε.Οταν βγηκε ειπε οτι καψουρευτηκε
Μ'αρεσε αυτη η ανεση της και η διαθεση της και λιγο αργοτερα επεστρεψα οπου και κατεθεσα για 30ε αλλα με μετριες μαλλον εντυπωσεις.Ναι μεν χαλαρη και δεκτικη αλλα ντεκαυλε η ολη φαση.Λεπτομερειες στην κριτικη...Πρωινα εδω μια Βουλγαρα Ελλη
-Φριξου 9.Τζιπακι Αντριανας Ισπανιδας απ'εξω,το λεγε και το προγραμμα οποτε αυτη ηταν
-Κωλετη.Η Χριστινα λεει η τσατσα μια ψηλη αδυνατη μελαχρινη.Υπεθεσα το μπαζο η Χριστινα-Λιλυ με τα σαπια δοντια και την εκανα
-Κεφαλληνιας.Η Λαουρα η οριτζιναλ
-Αν.Γεωργιου 34(λαφαμ).Ω ρε μανα μου
Η Χριστινα η Ρουμανα με τις βυζαρες.Ξανθια πλεον,αδυνατισμενη και με τα τουρμπο φορα παρτιδα πεταμενα.Τσοντα σκετη αλλα η μαλακω η τσατσα μου λεει αφου την ξερεις μπες με 30ε απλο
Γιατι ακομα 40ε το εχουν και εκει?Αντε ρε γαμησου....Πρωι εδω η Παολα λεει
-Αν.Γεωργιου 30.Η Αλεξια με το ομορφο κωλαρακι
-Αν.Γεωργιου 24.Η Τζουλια η λατιν.Σημερα δε μ'αρεσε ειχε ισιο το μαλλι και ηταν σαν γυφτισσα.Μεγαλα βυζια αλλα πολυ κοντη.Πρωινα εδω η Καρμεν η Βουλγαρα η τσιμπουκλου
-Αν.Γεωργιου 16.(Ερως).Η ξανθια Αμαλια με τα πολυ καλα σχολια τωρα τελευταια.Πραγματι πολυ ωραια κοπελα,ψηλη κορμαρα με ομορφο προσωπο.Βγαζει πολυ αθωοτητα...πως γινεται να'ναι τοσο πορνη?
-Κατεχακη.Μια ξανθια με πολυ μικρα βυζια και ατσουμπαλο κορμι.Η ξανθια ειπε οτι λενε μαλλον Καρλα αλλα εμενα δε μου θυμισε εκεινη την Καρλα του Λαφαμ την αερατη
-Προμηθεως 25.Η Αλινα.Εκεινο το καστανοξανθο ομορφο απο Κατεχακη με τα σπαστα μαλλια.
-Προμηθεως 11.Η Βερονικα
-Σαπφους 5.Πωπωπω μια κοπελαρα!Η Μιρελα στα καλυτερα της.Το κωλαρακι γεμισε λιγο,στρογγυλεψε και κανει μια καμπυλη προς τα πισω.Πολυ ωραια ηταν αποψε
-Σαπφους 7.Η Ιονελα το πολυ ομορφο ξανθο Τσεχακι με την μετρια κατ'εμε αποδοση
-Σαπφους 8.Η Αντζελα το μικροσκοπικο μελαχρινο κοριτσακι που μοιαζει με 12 χρονων.Τι να γαμησεις απ'αυτην δηλαδη?
-Σαπφους 20.Η ξανθια πολυ αδυνατη Εμμανουελα.Βγηκε συγχρονως με τον πελατη απ'το δωματιο οποτε φυγαμε μαζι και μου'πε ο τυπος οτι ηταν πολυ καλη μεσα
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).Το καριολακι η Μερτσυ.Ευτυχως δε μου ορμησε απλα με ρωτησε αν θελω να μπω,εφαγε τη χυλοπιτα και απλα μπηκε στο δωματιο.Ετσι λοιπον ανοιξε ο δρομος για το Κεφαλληνιας αργοτερα
-Τανταλου 9.Ανοιγω σιγα σιγα την πορτα και αμεσως την ακουω να μαλωνει με την τσατσα.Την εκανα κατευθειαν.Η Λαουρα με τα αγελαδισια βυζια...ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΑ που λεει και μια κριτικη γι'αυτην
Ρε σεις του Αγιου Βαλεντινου μπας και το καθιερωσαμε αργια εδω στο Ελλαντα?Πολυ κινηση στην περιοχη του Μυλου στα μπουρδελα.Στο Βαρδαρη εντελως νεκρα,Οι τιμες ιδιες και δεν δεχτηκα απο πουθενα καποια δελεαστκη προσφορα.Αλλου ζουνε αυτοι?