Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (6 μέλη και 51 επισκέπτες)

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
ωραιος/// :coffee: :coffee:
αυτην την μαυρουλα την Παμελα την εχει δοκιμασει κανεις?σε κριτικες δεν εχω βρει κατι...απο βυζι τι λεει?εχω καιρο να παω με μαυρο τεμαχιον κ μου χει λειψει... :grin: :grin:
Φιλαρακι dimmits καλησπερα καταρχας,για την Pamela την μαυρουλα στην Τανταλου 8Α δεν εχει αναφερει κριτικη κανεις ακομα αλλα ουτε την εχω :knockinb: :knockinb: για να σου πω στα σιγουρα,οποτε δεν ξερω τι παιζει με αυτην....sorry ρε man :- αλλα απο βυζι ομως φυσαει :tits: :tits: το κομματι ;).

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Ωραια αναφορα φιλε  :rockon:
Πες μας ομως περισσοτερα γι΄αυτην την Τζουλη. Την ειδα πριν λιγες μερες και μου γιαλυσε!
Προκειται γι΄αυτην?

Ακριβως για αυτην λεμε hagem οπως προαναφερει και ο συναθλητης Apollo64 στην κριτικη του στην Σαπφως 5,αλλα τωρα λογικα αλλαξε μαγαζι και πηγε στο διπλα αλλα παρολα αυτα για μενα η κοπελα ''ΑΞΙΖΕΙ'' τα λεφτα της με το παραπανω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και οχι σαν κατι αλλες :cussing:.... κανει πολυ καλη περιποιηση στο προγραμμα που εχει,ειναι πολυ καθαρη και σε υγιεινη και σε αυτα που προσφερει και οχι σαν κατι αλλες που κανουν κρυφα extraδακια και δεν το λενε >:(γιατι με γυριζουν τα μυαλα η κρυψηνειες....και γενικα για μενα η αποψη μου ειναι οτι μετραει το γκομενακι :).

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Ακριβως για αυτην λεμε hagem οπως προαναφερει και ο συναθλητης Apollo64 στην κριτικη του στην Σαπφως 5,αλλα τωρα λογικα αλλαξε μαγαζι και πηγε στο διπλα αλλα παρολα αυτα για μενα η κοπελα ''ΑΞΙΖΕΙ'' τα λεφτα της με το παραπανω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και οχι σαν κατι αλλες :cussing:.... κανει πολυ καλη περιποιηση στο προγραμμα που εχει,ειναι πολυ καθαρη και σε υγιεινη και σε αυτα που προσφερει και οχι σαν κατι αλλες που κανουν κρυφα extraδακια και δεν το λενε >:( γιατι με γυριζουν τα μυαλα η κρυψηνειες....και γενικα για μενα η αποψη μου ειναι οτι μετραει το γκομενακι :).

Thanks !

Oσο για την μαυρουλα που ρωταει ο Dimmits, ναι φαινεται να εχει ωραιο στηθος, αρκετα ζουμερη,
αλλα δεν την δοκιμασα.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Thanks !

Oσο για την μαυρουλα που ρωταει ο Dimmits, ναι φαινεται να εχει ωραιο στηθος, αρκετα ζουμερη,
αλλα δεν την δοκιμασα.
Αν σου αρεσουν τα εγχρωμα μωρα :rolleyes: στο χερι σου εινα να την δοκιμασης και να μας πεις τι κα πως εαν θες ;).

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Φιλαρακι dimmits καλησπερα καταρχας,για την Pamela την μαυρουλα στην Τανταλου 8Α δεν εχει αναφερει κριτικη κανεις ακομα αλλα ουτε την εχω :knockinb: :knockinb: για να σου πω στα σιγουρα,οποτε δεν ξερω τι παιζει με αυτην....sorry ρε man :- αλλα απο βυζι ομως φυσαει :tits: :tits: το κομματι ;).
thanx death zone κ hagem,οταν βρεθω στα μερη σας θα την τεσταρω εγω...ειναι η ωραια η σοκολατα,σπαει την μονοτονια... :grin:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Ξερει κανεις η εχει κανενα νεο να μας πει,απο Μαρινα στην Τανταλου 8Α τι γινεται???? :think: :think: :think: :think:

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Ξερει κανεις η εχει κανενα νεο να μας πει,απο Μαρινα στην Τανταλου 8Α τι γινεται???? :think: :think: :think: :think:
Δυστυχως αυτη εχει καιρο να δωσει σημεια ζωης  :S
Για χρονια ηταν η αγαπημενη μου στο Βαρδαρη.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Ρε σεις στην Κοροβάγγου τι λέει,πήγε κανείς να μας κάνει μια ενημέρωση;
Απο οσο ξερω για Κοροβαγκου 5 παιζουν μπαλα τα κοριτσια:Ελιζα και Καντυ αλλα αυτη (αποσπωμενα) βεβαια γιατι δουλευει και Φριξου 9 Villa Erotica εν'αλλαξ,οποτε για ποιο σιγουρια κανε τους ενα τηλεφωνο οπου ειναι:6974628719 ;) για να μαθεις βαρδιες και ποιες δουλευουν στα σιγουρα.

mpampinos12345

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας εχω καιρο που παρακουλουθω της ενημερωσεις σας και ειναι πολυ καλες γουσταρο και εγω της γυρες στα μαγαζια και ετσι εκανα και εγω εναν λογαργιασμο για να μπω στην ομαδα σας ...

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Γεια σας εχω καιρο που παρακουλουθω της ενημερωσεις σας και ειναι πολυ καλες γουσταρο και εγω της γυρες στα μαγαζια και ετσι εκανα και εγω εναν λογαργιασμο για να μπω στην ομαδα σας ...
Kαλωσορισες  :rockon: Σιδεροκεφαλος!
Μην φοβασαι να πεις την αποψη σου για οποιοδηποτε θεμα,
και φυσικα περιμενουμε τις αναφορες σου.

Παρακαλειται ο προεδρος να βγαλει σοκολατακια να κερασουμε τον νεο  :2funny: :2funny: :2funny:

mpampinos12345

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλος σας βρηκα...θα υπαρξουν αναφορες αλλα ο προεδρος να βγαλει τα σοκολατακια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
URL]]

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
http://[URL unfurl="true"]www.memechocolat.co.uk/wp-content/uploads/loose-chocolates11.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειδες, εχουμε προεδρο λεβεντια!
Να δεις που τωρα θα στειλει δωρα και η αντιπολιτευση, αν και ενα πουλακι μου
ειπε οτι ειναι σε "επιχειρηση"

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παει να βρει την αγιοβασιλιτσα να της πει τα καλαντα;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλος σας βρηκα...θα υπαρξουν αναφορες αλλα ο προεδρος να βγαλει τα σοκολατακια

Γεια σου καλως ηρθες ,
Με τα σοκολατακια προσεχε λιγο γιατι αυτος παιζει να τα εχει απο περισι
που δωροδοκουσε τον κοσμο για να βγει προεδρος  :idiot:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειδες, εχουμε προεδρο λεβεντια!

Δεν χουμε προεδρο βασικα , η θητεια του εληξε προ 3 ημερων
οπως και η δικια μου ως αντιπολιτευση
απορω τι κανει ο προεδρος της βουλης - πουτανοληξιαρχος κυριος κυριος Καραμαν
και δεν ανοιγει θεμα εκλογων

Οσο για το πουλακι σου .. ολο μαλακιες λεει πες του  :cheesy:
:birdman:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Γεια σου και εσενα φιλε :).

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
παίδες αυτή η Λάουρα που το καλοκαίρι δημιουργούσε πανικό, εξακολουθεί κ δουλεύει κάπου? δεν την έχω πάρει ποτέ κ τώρα το σκέφτομαι για απόψε...κάνει καλά προκαταρτικά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom