Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (3 μέλη και 70 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.180
Πόντοι
11.585
Περιοχή Μύλου έχει πολλά... καλά όχι πάρα πολλά, αρκετά... και καλύτερη ποιότητα και καλύτεροι χώροι εργασίας!

Βαρδάρης δεν είναι ούτε για δουλειά, ούτε για διασκέδαση!

Ο βαρδαρης ειναι μονο για βρωμικο.! ειτε αυτο ειναι σεξ ειτε ειναι φαι.! :2funny: :2funny:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
471
Πόντοι
2.357
Συμφωνώ απόλυτα Κάραμαν για την μπίχλα που λες μες στο δωμάτιο, μη σου πω για το άλλο, που ρωτάω την τσατσά που 'ναι η τουαλέτα, κ μου λέει: "δεν πειράζει, κατούρα στον νεροχύτη..!"..
Έλεος, δεν περνούν από υγειονομικό έλεγχο..;
Αλλά για την Κάρμεν διαφωνώ κάθετα μαζί σου.. Γιατί για μένα η εμφάνιση είναι το "α κ το ω", κ τέτοιο ωραίο πιπίνι με τέτοιες βυζάρες δεν βρίσκεις όχι μόνο σε μπουρδέλο, αλλά κι έξω στο δρόμο εύκολα..!
Τώρα για το σερβις μπορεί να 'χετε δίκιο, άλλωστε ούτε εγώ την πήδηξα κανονικά, αλλά σ' αυτό έφταιγε ότι είχα κάνει πληγή απ'τη συνεύρεση μου με τη Μάντελάιν προηγουμένως κι η καπότα με πονούσε.. Πάντως, θέλω να την ξαναπετύχω, αλλά δε με βολεύει το ωράριο της (βράδυ μετά τις 11)..
Τί να πω, εμένα αμα δε μ' αρέσει η γκόμενα δεν πάω, εκτός κι αν μου δώσει αυτή καμιά 50 ευρώ..! Τώρα αν η γκόμενα είν' ωραία αλλά ψόφια στο κρεβάτι, σε σας δεν έχει τύχει να πάτε έξω με ωραία γκόμενα, αλλά να μην κάνει τίποτα στο σεξ..; Συμβαίνει καμιά φορά, επειδή την έχουν ψωνήσει ή επείδη δεν ξέρουν κιόλας..
Τώρα τι να πω, εμένα δε μου φάνηκε τόσο ψόφια, αλλά ίσως κ λόγω ηλικίας να μην την κόβει κιόλας κ πολύ.. Εγώ πάντως στη συνεννόηση είχα ένα μικρό θεματάκι..
Ίσως με τον καιρό να βελτιωθεί..

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
στουντιο εχει και καποια που εφαμιλλα τους απο πολυτελεια δεν εχεις δουλεψει αθηνα....μονο κοπελες σαν εσενα λειπουν να (τα) δουλεψουν και να λαμψουν......ΤΩΡΑ αν σκεφτεσαι να ανοιξεις δικο σου αλλο καπελο η ερωτηση σου....θα ελεγα ειναι κορεσμενα τα πραγματα στην αγορα εκτος αν ελθει καλο υλικο.....
για το δικο μου σκεφτομουνα αν ειναι....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.180
Πόντοι
11.585
Αλλά για την Κάρμεν διαφωνώ κάθετα μαζί σου.. Γιατί για μένα η εμφάνιση είναι το "α κ το ω", κ τέτοιο ωραίο πιπίνι με τέτοιες βυζάρες δεν βρίσκεις όχι μόνο σε μπουρδέλο, αλλά κι έξω στο δρόμο εύκολα..!

Δεν θυμαμαι να εχω πει καπου οτι δεν ειναι ωραιο πιπινι, αντιθετα οπως λες ειναι σκετη καυλα, αλλα μεσα ειναι.... :headbang:
Μια φορα την πηρα και δεν φυγανε τα χονδρα.! Δευτερη ευκαιρια ΝΟ.! Τωρα μπορει η κοπελα να ειναι και με τα λεφτα, οποιος τις σταζει απλο, ειναι κομοδινο και οποιος της σταζει παραπανω, ειναι φωτια. Αλλα δεν προκειτε να το διαπιστωσω.

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Αν έρθεις με ωραία κορίτσια εννοείται πως θα έχεις κόσμο...
δεν ξερω καθολου την πιατσα σε σας. Μαλλον πρωτα πρεπει να ερθω η ιδια για δουλεια για να κοψω λιγο τι παιζει και μετα αν ειναι θα αποφασησω ;)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
471
Πόντοι
2.357
Η Τζένη η μουνάρα είναι πλέον Ματζάρου 1, έκανε ρισέτ από τότε που την είχα θάψει παλιότερα, τελευταία φορά της είχα δώσει 2η ευκαιρία όταν μετά την επιστροφή της είχε ξεκινήσει στο λαφάμ και μέσα ήταν καλή χωρίς βιασύνες. Ξανθιά ουγγαρέζα μοντέλα για όσους δεν ξέρετε με σιλικόνη χωρίς όμως να έχει γίνει άσχημη δουλειά.

Ποιά είν' αυτή..; Πρώτη φορά την ακούω.. Ωραία γκόμενα δηλ, κ με μεγάλο στήθος..; Αν την ξέρει κανείς άλλος ας γράψει..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

thessaloniki STUDIO paradise II ? :think: :grin:

για το δικο μου σκεφτομουνα αν ειναι....
Ο βαρδαρης ειναι μονο για βρωμικο.! ειτε αυτο ειναι σεξ ειτε ειναι φαι.! :2funny: :2funny:
ελα ρε βρωμικο εχει και στην βιλκα..... :grin: :grin:
Αν έρθεις με ωραία κορίτσια εννοείται πως θα έχεις κόσμο...
μπα φοβαμαι οτι θα ειναι μια ακομη επιχειρηματικη κινηση με το υπαρχον ανακυκλουμενο υλικο...τεσπα θα δουμε...

ΥΓ ΝΤΑΡΙΑ φερε ρωσιδες και θα πετυχεις..... ;) :cheesy:
αληθεια εχεις με καμια γνωστη του χωρου επαφη ή γνωριμια απο σαλονικη;

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
thessaloniki STUDIO paradise II ? :think: :grin:
ελα ρε βρωμικο εχει και στην βιλκα..... :grin: :grin:μπα φοβαμαι οτι θα ειναι μια ακομη επιχειρηματικη κινηση με το υπαρχον ανακυκλουμενο υλικο...τεσπα θα δουμε...

ΥΓ ΝΤΑΡΙΑ φερε ρωσιδες και θα πετυχεις..... ;) :cheesy:
αληθεια εχεις με καμια γνωστη του χωρου επαφη ή γνωριμια απο σαλονικη;
οχι απο κει τρτ γνωριμιες δεν εχω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

PARADISE THESSALONIKI :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
471
Πόντοι
2.357
Δεν θυμαμαι να εχω πει καπου οτι δεν ειναι ωραιο πιπινι, αντιθετα οπως λες ειναι σκετη καυλα, αλλα μεσα ειναι.... :headbang:
Μια φορα την πηρα και δεν φυγανε τα χονδρα.! Δευτερη ευκαιρια ΝΟ.! Τωρα μπορει η κοπελα να ειναι και με τα λεφτα, οποιος τις σταζει απλο, ειναι κομοδινο και οποιος της σταζει παραπανω, ειναι φωτια. Αλλα δεν προκειτε να το διαπιστωσω.

Κι εγώ θέλω να τη δοκιμάσω μια φορά στο πρόγραμμα των 50 να δω τι κάνει, κι αν δε λέει εννοείται ότι δε θα ξαναπάω.. Πάντως για μια δοκιμή λέει..!
Αυτή θα χάσει αν δεν αξίζει, γιατί θα με χάσει από σταθερό πελάτη..!

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Με κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω, χθες βράδυ γύρω στις 4, πολύ κίνηση όπου πήγα:

-Προμηθέους 25. Κάρμεν.
-Ταντάλου 14. Αλίσια.
-Ταντάλου 9. Μαρία. Λεπτούλα-λεπτούλα, αλλά μια χαρά τον παίρνει από κώλο, χωρίς να ζορίζεται, αλλά και χωρίς να είναι και πηγάδι. Στα συν το ότι δε βάζει τζελ μέσα στο δωμάτιο και δε χαλάει έτσι ο ρυθμός του αγώνα, στα μείον το ότι ο χώρος είναι μια τρώγλη.
-Ταντάλου 8Α. Ειρήνη.
-Σαπφούς 20. Μάρθα, η επιστροφή του αγαπημένου σε πολλούς από εμάς σουπερμίλφ. Αν δεν κάνω λάθος, δεν είχε κωλαράκι το μενού χθες.
-Σαπφούς και Ταντάλου. Ντέσυ.
-Σαπφούς 5. Μιρέλλα. Είναι κουκλάρα, αλλά δεν την έχω πάρω ακόμα για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πάντα απαθής και αδιάφορη όταν βγαίνει έξω. Ηλίθιο εύπιστο αρσενικό είμαι, θέλω και εγώ λίγο παραμύθι και υπόσχεση στο σαλόνι!
-Σαπφούς 8. Κλειστό.
-Σαπφούς 7. Μια Τζοάνα, έτσι και έτσι.
-Προμηθέους 11. Ανδριάννα, η γνωστή νάρκη.
-Προμηθέους 14. Τζούλια.
-Προμηθέους 19. Κλειστό.

Επειδή ήθελα γούτσου-γούτσου και στοργή και προδέρμ χθες βράδυ, πήγα τελικά στη Σιμόνα στην Κατεχάκη (όπου με ξετίναξε!), αλλά πέρασα και από Μαντζάρου 1, όπου ήταν η ξανθιά μουνάρα Τζένη και Μαντζάρου 10, όπου ήταν μια Βίκυ (όχι η γνωστή).

H λεπτομερεια κανει τον πρωταθλητη!!  :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.180
Πόντοι
11.585
Ποιά είν' αυτή..; Πρώτη φορά την ακούω.. Ωραία γκόμενα δηλ, κ με μεγάλο στήθος..; Αν την ξέρει κανείς άλλος ας γράψει..

Ειναι η Τζενη που δουλευε στο λαφμαμ, εγω την πετυχα ξανθια και τα μαλια της στην ριζα ηταν μαυρα, ωραιο κορμι με ωραιες αναλογιες, ωραιο προσωπο, βυζαρα σιλικονη σφιχτα πολυ καλη δουλεια κοινως...μουναρα.! :cum:
Μεσα δεν ειναι τιποτα το συνταρακτικο...

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
471
Πόντοι
2.357
Ειναι η Τζενη που δουλευε στο λαφμαμ, εγω την πετυχα ξανθια και τα μαλια της στην ριζα ηταν μαυρα, ωραιο κορμι με ωραιες αναλογιες, ωραιο προσωπο, βυζαρα σιλικονη σφιχτα πολυ καλη δουλεια κοινως...μουναρα.! :cum:
Μεσα δεν ειναι τιποτα το συνταρακτικο...

Ευχαριστώ πολύ!
Οπότε αξίζει να πάω μια βόλτα να τη δω κ μόνος μου..!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.180
Πόντοι
11.585
Ευχαριστώ πολύ!
Οπότε αξίζει να πάω μια βόλτα να τη δω κ μόνος μου..!

Αξιζει να πας να την δεις και αν σου κανει κλικ μπαινεις, εμενα μου εκανε.! :grin: οταν την πετυχα φορουσε ενα μαυρο μαγιο που της πηγαινανε πολυ με τα ξανθα μαλια της :cum:.!
Για μια φορα καλη ηταν...

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ερωτηση σχετικα απλη. Εμφανισιακα καθαρα ποια υπερτερει. Η Τζενη ή η Μιραμπελα?

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
13
Πόντοι
6
εμφανισιακά τζένη
συμμετοχή μιραμπέλλα δαγκωτό!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.125
Πόντοι
13.755
χθες τη νυχτα....
-Κωλλετη 17.η Κελλυ.μονο αρνητικες κριτικες
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η γλυκεια Εβελινα με τα ομορφα βυζακια
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η κοντουλα ξανθια Αλεξια
-Φριξου 9(Villa erotica).η Ισαβελλα επεστρεψε.αυτη με το τεραστιο τατου στο δεξι της μπουτι.ειναι Ρουμανα και οχι Ισπανιδα οπως συστηνοταν παλιοτερα
-Φριξου 16.μια βραζιλιανα μιγαδα απ'οτι ειπε η τσατσα.ηταν μεσα δεν ειδα
-Ερημιτη.μια καινουρια ξανθια,αχρωμη Σλοβακα αδιαφορη.δινει κωλο ομως στα 80ε
-Κατεχακη.η γλυκεια Σιμονα με τα τσιμπουκια της.δοκιμασμενη,πολυ καλη
-Μαντζαρου 1.το ξανθο διμετρο μοντελο η Τζενη.και επιτελους καινουρια τσατσα
-Μαντζαρου 10.η πολυ ομορφη,ψηλη μελαχρινη Αντζελα(οχι η milf).και επιτελους καινουρια τσατσα
-26ης Οκτωβριου 35.η Μαρια.ενα πολυ ομορφο μελαχρινο πιπινακι με γαλανα ματακια και υπεροχο σφιχτο τουρλωτο κωλαρακι
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Καρμεν με τις βυζαρες της,μονο αρνητικες κριτικες
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η γλυκεια μικρη ξανθια Ουκρανη Βικυ.το γυμνο τσιμπουκι της ειναι καταπληκτικο
-Προμηθεως 14.η ξανθια Αλινα.εμενα μου φαινεται εντελως ξενερωτη απ'το σαλονι και μονο
-Προμηθεως τερμα κατω.η Αντριανα,πολυ ψηλη μελαχρινη,αχαρη και ασχημουλα
-Σαπφους 5.η Τζοανα.ενα καινουριο μικροκαμομενο καστανο με υπεροχο βυζακι εξω.οι βυζολαγνοι θα την εκτιμησετε νομιζω
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η υπεροχη Μιρελα.φιλικη,ομορφη και προθυμη.αλλα αρκετα ατεχνη...η συμμετοχη της και μονο ομως θα σας ικανοποιησει
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).το αγγουρι η Μαριανα.ψηλη,μελαχρινη ομορφη αλλα το απολυτο τιποτα μεσα
-Σαπφους 20.κλειστο
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Ντεσυ με τις βυζαρες.δε μ'αρεσει καθολου εμφανισιακα
-Τανταλου 8.η ιδια κοντη αδιαφορη ξανθια με τη βαθια χαρακια στο μετωπο
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η Λενα.ενα ομορφο πολυ σφιχτο κορμι με σχετικα μεγαλα βυζακια που τα ειχε εξω.ολα τα εξτρα
-Τανταλου 9(Ερος House).κλειστο

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
χθες τη νυχτα....
-Κωλλετη 17.η Κελλυ.μονο αρνητικες κριτικες
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η γλυκεια Εβελινα με τα ομορφα βυζακια
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η κοντουλα ξανθια Αλεξια
-Φριξου 9(Villa erotica).η Ισαβελλα επεστρεψε.αυτη με το τεραστιο τατου στο δεξι της μπουτι.ειναι Ρουμανα και οχι Ισπανιδα οπως συστηνοταν παλιοτερα
-Φριξου 16.μια βραζιλιανα μιγαδα απ'οτι ειπε η τσατσα.ηταν μεσα δεν ειδα
-Ερημιτη.μια καινουρια ξανθια,αχρωμη Σλοβακα αδιαφορη.δινει κωλο ομως στα 80ε
-Κατεχακη.η γλυκεια Σιμονα με τα τσιμπουκια της.δοκιμασμενη,πολυ καλη
-Μαντζαρου 1.το ξανθο διμετρο μοντελο η Τζενη.και επιτελους καινουρια τσατσα
-Μαντζαρου 10.η πολυ ομορφη,ψηλη μελαχρινη Αντζελα(οχι η milf).και επιτελους καινουρια τσατσα
-26ης Οκτωβριου 35.η Μαρια.ενα πολυ ομορφο μελαχρινο πιπινακι με γαλανα ματακια και υπεροχο σφιχτο τουρλωτο κωλαρακι
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Καρμεν με τις βυζαρες της,μονο αρνητικες κριτικες
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η γλυκεια μικρη ξανθια Ουκρανη Βικυ.το γυμνο τσιμπουκι της ειναι καταπληκτικο
-Προμηθεως 14.η ξανθια Αλινα.εμενα μου φαινεται εντελως ξενερωτη απ'το σαλονι και μονο
-Προμηθεως τερμα κατω.η Αντριανα,πολυ ψηλη μελαχρινη,αχαρη και ασχημουλα
-Σαπφους 5.η Τζοανα.ενα καινουριο μικροκαμομενο καστανο με υπεροχο βυζακι εξω.οι βυζολαγνοι θα την εκτιμησετε νομιζω
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η υπεροχη Μιρελα.φιλικη,ομορφη και προθυμη.αλλα αρκετα ατεχνη...η συμμετοχη της και μονο ομως θα σας ικανοποιησει
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).το αγγουρι η Μαριανα.ψηλη,μελαχρινη ομορφη αλλα το απολυτο τιποτα μεσα
-Σαπφους 20.κλειστο
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Ντεσυ με τις βυζαρες.δε μ'αρεσει καθολου εμφανισιακα
-Τανταλου 8.η ιδια κοντη αδιαφορη ξανθια με τη βαθια χαρακια στο μετωπο
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η Λενα.ενα ομορφο πολυ σφιχτο κορμι με σχετικα μεγαλα βυζακια που τα ειχε εξω.ολα τα εξτρα
-Τανταλου 9(Ερος House).κλειστο
Είσαι γίγαντας!!  :rockon:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36