Συμφωνώ απόλυτα Κάραμαν για την μπίχλα που λες μες στο δωμάτιο, μη σου πω για το άλλο, που ρωτάω την τσατσά που 'ναι η τουαλέτα, κ μου λέει: "δεν πειράζει, κατούρα στον νεροχύτη..!"..
Έλεος, δεν περνούν από υγειονομικό έλεγχο..;
Αλλά για την Κάρμεν διαφωνώ κάθετα μαζί σου.. Γιατί για μένα η εμφάνιση είναι το "α κ το ω", κ τέτοιο ωραίο πιπίνι με τέτοιες βυζάρες δεν βρίσκεις όχι μόνο σε μπουρδέλο, αλλά κι έξω στο δρόμο εύκολα..!
Τώρα για το σερβις μπορεί να 'χετε δίκιο, άλλωστε ούτε εγώ την πήδηξα κανονικά, αλλά σ' αυτό έφταιγε ότι είχα κάνει πληγή απ'τη συνεύρεση μου με τη Μάντελάιν προηγουμένως κι η καπότα με πονούσε.. Πάντως, θέλω να την ξαναπετύχω, αλλά δε με βολεύει το ωράριο της (βράδυ μετά τις 11)..
Τί να πω, εμένα αμα δε μ' αρέσει η γκόμενα δεν πάω, εκτός κι αν μου δώσει αυτή καμιά 50 ευρώ..! Τώρα αν η γκόμενα είν' ωραία αλλά ψόφια στο κρεβάτι, σε σας δεν έχει τύχει να πάτε έξω με ωραία γκόμενα, αλλά να μην κάνει τίποτα στο σεξ..; Συμβαίνει καμιά φορά, επειδή την έχουν ψωνήσει ή επείδη δεν ξέρουν κιόλας..
Τώρα τι να πω, εμένα δε μου φάνηκε τόσο ψόφια, αλλά ίσως κ λόγω ηλικίας να μην την κόβει κιόλας κ πολύ.. Εγώ πάντως στη συνεννόηση είχα ένα μικρό θεματάκι..
Ίσως με τον καιρό να βελτιωθεί..