Μια που μπαίνει το καλοκαίρι (άσχετο), είπα να κάνω μια προσωπική μπουρδελοανασκόπηση για το 2010 so far και να γράψω ανακεφαλαιωτικά για τις κοπέλες που πρωτοπήρα αυτό το έτος. Δώδεκα τον αριθμόν συνολικά, pas mal, αλλά σίγουρα δε φτάνει τα ρεκόρ κάποιων εδώ μέσα (Karaman εσένα λέω!). Με έκπληξη ανάκαλυψα ότι όλες τις πρωτοπήρα στο Βαρδάρη, τον οποίο παλιότερα απέφευγα προτιμώντας λίγες και καλές εξορμήσεις στον Μύλο. Τι σημαίνει αυτό; Πέρα από το ότι μάλλον έχω γίνει πιο φτηνιάρης, δεν είχε και τίποτε καλό καινούργιο της προκοπής στον Μύλο. Αλλά ας πάμε στις κοπέλες αναλυτικά (με σειρά προτίμησης):
#1. Σιμόνα. Ξεκάθαρο νούμερο ένα για εμένα, θαυμάσιο GFE, το go-to κορίτσι μου όταν θέλω να περάσω εγγυημένα καλά, τα δίνει όλα για πάρτη σου. Δεν κάνει τη μεγάλη εντύπωση όταν την πρωτοδείς, αλλά μέσα είναι εκπληκτική.
Για τους μπούφους που δε θα κάνουν τον κόπο να κοιτάξουν μια-δυο σελίδες πίσω στο thread και σίγουρα θα ρωτήσουν, είναι βραδυνή Κατεχάκη 13.
#2. Μαρία. Καθαρά προσωπική επιλογή, το αντίθετο της Σιμόνας, δεν παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά με γκαβλώνει απίστευτα το σώμα της. Να τη βάλεις κάτω και να τη σκίσεις. Η καλύτερη επιλογή για πρωκτικό κατ'εμέ.
#3. Αγγελική. Πολύ όμορφη, καταπληκτικό σώμα, σάπια δόντια, τι άλλο θέλετε;;; Από τις κοπέλες που δε χρειάζονται να κάνουν πολλά πράγματα για να τελειώσεις.
#4. Άννα. Όμορφη καστανή Ουγγαρεζούλα που την πήρα άπαξ και έκτοτε δεν την ξαναπέτυχα. Ασυνήθιστη περίπτωση που μου άρεσε.
#5. Τζίνα. Ωραίος σωματότυπος και ωραίο στήθος. Λίγο κουκουρούκου, αλλά με φτιάχνει πολύ και τα βασικά τα κάνει καλά. Για ξεπέτα των 30 μια χαρά.
#6. Άννα. Σχεδόν milf από Ρουμανία για βαθύ ξέσκισμα.
#7. Νικολέττα. Άλλη μια ρουμάνα, όχι ιδιαίτερα όμορφη, με καλό σώμα όμως και πολύ συμπαθητική. Δεν κλαις τα λεφτά σου.
#8. Ήρα. Όμορφη, συμπαθέστατη, αλλά δε τρελάθηκα κιόλας.
#9. Αννίτα. Σα να κάνεις σεξ με κωφάλαλη. Τουλάχιστον κάνει τα βασικά καλά.
#10. Μιρέλλα. Την οποία πρωτοπήρα το προηγούμενο βράδυ. Από εμφάνιση εντυπωσιακή, σαν playmate του φτωχού ένα πράγμα, πολύ γλυκειά και φιλική, αλλά δεν μπόρεσε να με εξιτάρει.
#11. Ντίνα. Μελαχρινό πιπίνι με ωραίο σώμα, δούλευε πρωινή Ταντάλου 9, απογοήτευση, έπρεπε να μου τον παίξει για να χύσω.
#12. Χριστίνα. Πολύ όμορφη (τύφλα να έχει η Megan Fox) μελαχρινή ρουμάνα, που απ'ότι φαίνεται έχει πάρει πόδι από τα στέκια της Θεσσαλονίκης και μάλλον από το επάγγελμα γενικώς. Χάλια συμπεριφορά, όλο "μη" και "μη" και γκρίνια, παραδόξως δε ξενέρωσα και έκανα τη δουλειά μου.