Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Στοκινγκ ΚΑΙ μποτες εχει η Σιμονα.Βραδυνη στην Κατεχακη.
Στοκινγκ και ζαρτιεροειδη εχει η Τζουλια ,βραδυ στην Κωττα Ρουλια.
Μονο Στοκινγκ  η Μαρια η Σλοβακα,πρωινη στο Λαφαμ και μερικες φορες η Ντανιελα βραδυ στην Πετρου Ερημιτη,επισης το κοντοπουτανο η Κελυ φοραει στοκινγκ αλλα ΜΑΚΡΥΑ !!!
Μποτες η Χριστινα στη Φριξου 14,βραδυ,επισης η ρεπατζου Αλινα (οχι της Κωλεττη) αλλες φορες στο Ερως 16 στο Μυλο και αλλες φορες απεναντι απο το Jumbo βραδυ.
Επισης με στοκινγκ εχει εμφανιστει μια αλλη Τζουλια συνηθως στο Σαπφους 20 βραδυ.Χοντρελο και μηδεν συμμετοχη απο πολυυυυυυ παλια καταθεση.

ΥΓ.Θελω φακιες καθε μερα!!! :sunglasses:
εισαι αρχοντας αλλα ρε συ η σιμονα μια φορα την ζητησα ειχε μποτες αλλα στοκινγκ δεν ειχε αυτη η τζουλια καλη ειναι?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ματζαρου 1 ποια παιζει σημερα κ αυριο βραδυ ξερουμε?
ειναι ακομα το μοντελο μας?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
εισαι αρχοντας αλλα ρε συ η σιμονα μια φορα την ζητησα ειχε μποτες αλλα στοκινγκ δεν ειχε αυτη η τζουλια καλη ειναι?
H Σιμονα απ'οτι μου χε πει -πριν κανα μηνα- ειχε φερει μαζι της stocking.H Tζουλια μετρια πραγματα.

chris450

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ισσαβελα μαγγες κανει εκπτωση σε οσους ενδιαφερονται!
30 το μαλι αλλα απο υπηρεσιες αθλια κατασταση
στα γρηγορα πιπα και κατευθειαν στο ψητο
καθολου gfe. και μην αγγιξουμε πουθενα γιατι εχει μικροβια λεει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.872
Πόντοι
11.585
ισσαβελα μαγγες κανει εκπτωση σε οσους ενδιαφερονται!
30 το μαλι αλλα απο υπηρεσιες αθλια κατασταση
στα γρηγορα πιπα και κατευθειαν στο ψητο
καθολου gfe. και μην αγγιξουμε πουθενα γιατι εχει μικροβια λεει.

Για ποια Ισαβελα λες? Γιατι μαζευτικανε 2 μια στο φριξου 9 και μια στο Κεφαληνιας η οποια ειναι η πρωην Μιραμπελα...

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
κανεναν δεν τσατισε. απλα ξερουμε ολοι τι μπιπ μοωτερειτορς εχει βαλει ο αντισθενης

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
H Σιμονα απ'οτι μου χε πει -πριν κανα μηνα- ειχε φερει μαζι της stocking.H Tζουλια μετρια πραγματα.

Την Τρίτη το βράδυ που πήγα κατα το Σιμονάδικο το μωρό είχε λεει περίοδο. Την αντικαθιστούσε η Αλεξανδρα με τον λεκε στην κοιλούμπα.

Κίνησα κατα Μιρέλα για τρομπόνι με μουτροτελείωμα. 80€. Καλή φάση αλλά πολλά τα λεφτα για να το ξανακανω.

blast, τι λέει? θα συντρομπονιαστόύμε?

Όποιος εχει νεωτερο για τη Σιμονα, να το καταθεσει

chris450

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΟ στο γνωστο site
οχι αυτη στο κεφαληνιας για τη φριξου μιλαω

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Μας μπέρδεψες γιατί έγραψες Μιρέλα αντί για Μιραμπέλλα! =)

Παρεμπιπτόντως, η Μιραμπέλλα δέχεται και παζαράκια στα πιο ακριβά προγράμματα, δεν είναι αναγκαίο να πληρώσεις 80 αν έχεις τον τρόπο...  :pipa2:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
βολτα και καταθεση πριν λιγο....
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η ξανθια γλυκεια Εβελινα με τις βυζαρες.κανει ολα τα εξτρα.μετα απο παζαρακι καταληξαμε στα 60ε με 69 με γυμνο τσιμπουκι.αλλα ηταν ηδη 3 στα δωματια οποτε βαρεθηκα να περιμενω και εφυγα.στα υποψιν ομως...
-Φριξου 16.η ξανθια Μιχαελα.δινει και κωλο αλλα οπως εχω ξαναπει ειναι πολυ ξενερωτη
-Ερημιτη.η ξανθια Πετρουλα(οχι η γνωστη).ψηλη αχαρη με ψωμακια.δινει και κωλο
-Κεφαλληνιας8.η καυλα η Μιραμπελα.τη βρισκω ρεαλιστρια...ερχεται μονη της στο σαλονι και σου λεει 70ε το γυμνο αλλα επειδη σε ξερω δωσε 50ε εσυ.για ολους 50ε ειναι το γυμνο
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).μια καινουργια μικρη μελαχρινη παρα πολυ αδυνατη.αδιαφορη εντελως
-26ης Οκτωβριου 52.η τρελιαρα η milf Αντζελα.εχω ξαναπει οτι ειναι φοβερη και πρεπει να δοκιμασετε.και πρωινα στο ιδιο σπιτι η milf καυλα η Μαρθα.αλλος δυναμιτης αυτος!!Μαρθα-Αντζελα εναλλαξ...τι αλλο θελετε?
-Μαντζαρου 1.η μοντελα ξανθια Τζενη.για εκει ξεκινησα,αν αφησει 69 με 60ε θα μπω λεω.λεει 80 η τσατσα,κοψε κατι λεω.ερχεται διπλα μου και μιλαει ψιθυριστα...μας βλεπουν οι καμερες λεει αντε δωσε 70ε.παλι πολλα λεω.εμεις δουλευουμε με γιατρους και δικηγορους και πρεπει να υπαρχει ενα επιπεδο και μαλακιες.ναι αλλα δε μπαινει κανεις της λεω.δε πειραζει ας μη μπαινει,εμεις θελουμε καλους πελατες λεει.οποτε εφυγα...και οποιος αλλος εμπαινε επισης
-26ης Οκτωβριου 35.Λαουρα και οχι Μαρια οπως εγραψα τη Δευτερα.εδω κατεθεσα για 70ε με 69 με γυμνο τσιμπουκι.μελαχρινο ομορφο ζουμπουρλουδικο με μεγαλο φυσικο βυζακι και τουρλωτο κωλαρακι.ελευθερα χαιδεματα,γλωσσοφιλα και διαθεση.απλα αποφευγει το απο πανω,ανεβηκε για λιγο αλλα δε μπορουσε.σε καποιο απο τα εξτρα δεχεται και χυσιμο πανω της.στο 69 μου ειπε να ειμαι εγω απο πανω σα να τη γαμαω το στομα.τελοσπαντων πολυ γλυκο πλασμα,αξιζει να δοκιμασετε....

Μαντζαρου 1-Μαντζαρου 10-Ερως 16 ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ και σεις και τα εξτρα σας και οι δηθεν κυριλε πελατες σας.ανθρωπος δε παταει και σεις ακομα πουλατε και μουρη...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
και μιλαει ψιθυριστα...μας βλεπουν οι καμερες λεει[b/] αντε δωσε 70ε.παλι πολλα λεω.εμεις δουλευουμε με γιατρους και δικηγορους και πρεπει να υπαρχει ενα επιπεδο και μαλακιες.ναι αλλα δε μπαινει κανεις της λεω.δε πειραζει ας μη μπαινει,εμεις θελουμε καλους πελατες λεει.οποτε εφυγα...και οποιος αλλος εμπαινε επισης

Θα τρελαθούμε μου φαίνεται, ποιοι γιατροί και δικηγόροι και κάμερες...ας συνεχίσουν με αυτή την πολιτική τιμών να δούμε που θα τους βγάλει.

Btw πήρα Μιρέλλα για πρώτη φορά προ ολίγου, εντυπωσιακή σε εμφάνιση και πολύ καλή σε συμπεριφορά, αλλά παραδόξως κάτι δεν μου έκανε κλικ σεξουαλικά με αυτήν.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Μια που μπαίνει το καλοκαίρι (άσχετο), είπα να κάνω μια προσωπική μπουρδελοανασκόπηση για το 2010 so far και να γράψω ανακεφαλαιωτικά για τις κοπέλες που πρωτοπήρα αυτό το έτος. Δώδεκα τον αριθμόν συνολικά, pas mal, αλλά σίγουρα δε φτάνει τα ρεκόρ κάποιων εδώ μέσα (Karaman εσένα λέω!). Με έκπληξη ανάκαλυψα ότι όλες τις πρωτοπήρα στο Βαρδάρη, τον οποίο παλιότερα απέφευγα προτιμώντας λίγες και καλές εξορμήσεις στον Μύλο. Τι σημαίνει αυτό; Πέρα από το ότι μάλλον έχω γίνει πιο φτηνιάρης, δεν είχε και τίποτε καλό καινούργιο της προκοπής στον Μύλο. Αλλά ας πάμε στις κοπέλες αναλυτικά (με σειρά προτίμησης):

#1. Σιμόνα. Ξεκάθαρο νούμερο ένα για εμένα, θαυμάσιο GFE, το go-to κορίτσι μου όταν θέλω να περάσω εγγυημένα καλά, τα δίνει όλα για πάρτη σου. Δεν κάνει τη μεγάλη εντύπωση όταν την πρωτοδείς, αλλά μέσα είναι εκπληκτική.

Για τους μπούφους που δε θα κάνουν τον κόπο να κοιτάξουν μια-δυο σελίδες πίσω στο thread και σίγουρα θα ρωτήσουν, είναι βραδυνή Κατεχάκη 13.

#2. Μαρία. Καθαρά προσωπική επιλογή, το αντίθετο της Σιμόνας, δεν παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά με γκαβλώνει απίστευτα το σώμα της. Να τη βάλεις κάτω και να τη σκίσεις. Η καλύτερη επιλογή για πρωκτικό κατ'εμέ.

#3. Αγγελική. Πολύ όμορφη, καταπληκτικό σώμα, σάπια δόντια, τι άλλο θέλετε;;; Από τις κοπέλες που δε χρειάζονται να κάνουν πολλά πράγματα για να τελειώσεις.

#4. Άννα. Όμορφη καστανή Ουγγαρεζούλα που την πήρα άπαξ και έκτοτε δεν την ξαναπέτυχα. Ασυνήθιστη περίπτωση που μου άρεσε.

#5. Τζίνα. Ωραίος σωματότυπος και ωραίο στήθος. Λίγο κουκουρούκου, αλλά με φτιάχνει πολύ και τα βασικά τα κάνει καλά. Για ξεπέτα των 30 μια χαρά.

#6. Άννα. Σχεδόν milf από Ρουμανία για βαθύ ξέσκισμα.

#7. Νικολέττα. Άλλη μια ρουμάνα, όχι ιδιαίτερα όμορφη, με καλό σώμα όμως και πολύ συμπαθητική. Δεν κλαις τα λεφτά σου.

#8. Ήρα. Όμορφη, συμπαθέστατη, αλλά δε τρελάθηκα κιόλας.

#9. Αννίτα. Σα να κάνεις σεξ με κωφάλαλη. Τουλάχιστον κάνει τα βασικά καλά.

#10. Μιρέλλα. Την οποία πρωτοπήρα το προηγούμενο βράδυ. Από εμφάνιση εντυπωσιακή, σαν playmate του φτωχού ένα πράγμα, πολύ γλυκειά και φιλική, αλλά δεν μπόρεσε να με εξιτάρει.

#11. Ντίνα. Μελαχρινό πιπίνι με ωραίο σώμα, δούλευε πρωινή Ταντάλου 9, απογοήτευση, έπρεπε να μου τον παίξει για να χύσω.

#12. Χριστίνα. Πολύ όμορφη (τύφλα να έχει η Megan Fox) μελαχρινή ρουμάνα, που απ'ότι φαίνεται έχει πάρει πόδι από τα στέκια της Θεσσαλονίκης και μάλλον από το επάγγελμα γενικώς. Χάλια συμπεριφορά, όλο "μη" και "μη" και γκρίνια, παραδόξως δε ξενέρωσα και έκανα τη δουλειά μου.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αληταραδες,σημερα ειμαστε για πουθενα?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.133
Πόντοι
2.356
Μαντζαρου 1-Μαντζαρου 10-Ερως 16 ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ και σεις και τα εξτρα σας και οι δηθεν κυριλε πελατες σας.ανθρωπος δε παταει και σεις ακομα πουλατε και μουρη...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παντα σωστος ο al και κατατοπιστικοτατος

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
-26ης Οκτωβριου 35.Λαουρα και οχι Μαρια οπως εγραψα τη Δευτερα.εδω κατεθεσα για 70ε με 69 με γυμνο τσιμπουκι.μελαχρινο ομορφο ζουμπουρλουδικο με μεγαλο φυσικο βυζακι και τουρλωτο κωλαρακι.ελευθερα χαιδεματα,γλωσσοφιλα και διαθεση.απλα αποφευγει το απο πανω,ανεβηκε για λιγο αλλα δε μπορουσε.σε καποιο απο τα εξτρα δεχεται και χυσιμο πανω της.στο 69 μου ειπε να ειμαι εγω απο πανω σα να τη γαμαω το στομα.τελοσπαντων πολυ γλυκο πλασμα,αξιζει να δοκιμασετε....

+1 πολύ καλή και φιλότιμη. Έχει τρελάνει τον blast του οποίου του έφτιαξε και κάτι εξτραδάκια. Κάνει χατιράκια αν της τα ζητήσεις. πιπινάκι άτρυχο μελαχρινό κοντούλι παιχνιδιάρικο με piercing. Εμένα με άρεσε αλλά δεν με τρέλανε. Αξίζει σίγουρα δοκιμή.

Al, η Χριστινάρα πηδάει τους Δεβετζοφάν της στο Chicken Roulia (Κώττα Ρούλια για όσους δεν έπιασαν το νέο όνομα του ιδρύματος) πρωινή βάρδια (εως 20:00)

Η Σιμονάρα θα τρομπονιάζει τους μερακλήδες από Δευτέρα πάλι, λόγο ''περιόδου''-Μπεν Χουρ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom