Τρομερή η τσα2 όπως τα λεςΤο πιο αξιόλογο μουνί ήταν η μελαχρινή τσατσά στο ινσαιντ. Οβερ πενήντα ετών αλλά τις έβαζε κάτω όλες σε εμφάνιση και νάζι..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (11 μέλη και 55 επισκέπτες)
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.738
- Πόντοι
- 746
Εγω που ειχα βγει βραδυ πριν κανα μηνα, πετρου ερημιτη εκει που ειναι και οι περισσοτερες ρουμανες, ειδα ωραιες κοπελες και σχετικα μικρες.Είχα να βγω αρκετούς μήνες τσάρκα κι έκανα το λάθος να βγω χθες βράδυ γιατί οι καύλες βαρεσαν κόκκινο όμως και πάλι με αυτά που αντίκρισα επήλθε το αντικούκου... Τραγωδία οι κοπέλες και φυσικά οι τσατσάδες που οι μισές είναι για σφαλιάρες..Δεν έχω να αναφέρω κάτι αξιόλογο εννοείται και το αστείο ότι στα περισσότερα ζητάνε το απλό με 40 ευρώ.. Επίσης πολλές περίεργες φάτσες κάτι γυφτορουμανοβουλγαροι, Σκοπιανοί και ότι άλλα σκατά θες γυρνούσαν από μαγαζί σε μαγαζί κανα δύο με ζήτησαν και λεφτά μάλιστα ένας ήρθε με τράβηξε από τον αγκώνα και τον έσπρωξα δυνατά. Άθλια η κατάσταση στην πόλη μας θα κάνω πολύ καιρό να πάω τσάρκα βραδινή.. Ίσως κατέβω τώρα το μεσημέρι να δω κάνα κουγκαρομιλφ που αξίζει τα λεφτά του.
Βραδυ να ξερεις, βολταρουν οι νταλικερηδες που ειναι ολοι ξενοι, και φυσικα οσοι πουλανε γυαλια αρωματα και κινητα τελευταιας τεχνολογια, για σενα 10 ευρω!
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.738
- Πόντοι
- 746
Αν δεν την μπερδευω μ αλλη, εκανε ενα συντομο περασμα και μετα εξαφανιστηκε. Αυτη να ξερεις βιδωνε πολυ, ηταν για μερακληδες!σε αυτα δεν πηγαινω οποτε μαλλον δεν την εχω δει.Ελληνιδα δηλωνε;

Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.248
- Πόντοι
- 3.346
όντως για μερακλήδες στο Dubaiηταν για μερακληδες!![]()

Τελευταία τροποποίηση:
Songforher
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2025
- Like
- 193
- Πόντοι
- 1
Χαχα θα μας πνίξεις ρε μεγάλε...Ρίτα εννοείς την ξανθούλα την στρογγυλουλα εκεί στο Βέγκας ή τέλος πάντων στα ξύλινα?κάνει κ τέτοιες παροχές extreme?μην μου πειςόντως για μερακλήδες στο Dubai, έπαιζαν πολλά κατουρήματα, ακάποτα γαμήσια και άλλα hardcore πράγματα μόνο το χέσιμο
δεν περιελάμβανε στο μενού. Αν δεν την έδιωχναν τόσο σύντομα η Ρίτα μπροστά της θα ήταν του δημοτικού όσο αφορά τις παροχές
Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 6.721
- Πόντοι
- 1.056
τι εννοεις;Αυτή η Έλενα ρε μάγκες πώς έγινε έτσι ρε η φώκια. Τετραγωνοκέφαλη με ατσούμπαλο περπάτημα και πιο ξινομούνα από ποτέ..
Για ποια ελενα λες?Αυτή η Έλενα ρε μάγκες πώς έγινε έτσι ρε η φώκια. Τετραγωνοκέφαλη με ατσούμπαλο περπάτημα και πιο ξινομούνα από ποτέ..
nnikitas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 766
- Πόντοι
- 531
την έχω άχτι ρε παιδιά την Αλίκη γιατί εκεί που έλεγα όλο να πάω, μία δεν ήταν εκεί, μία είχε πολύ αναμονή, μία δεν μπορούσα εγώ οπότε έχασα την ευκαιρία και μου έμεινε σαν ανεκπλήρωτη επιθυμία! Τέλος πάντων πιστεύω κάποια στιγμή να γυρίσει...Αν δεν την μπερδευω μ αλλη, εκανε ενα συντομο περασμα και μετα εξαφανιστηκε. Αυτη να ξερεις βιδωνε πολυ, ηταν για μερακληδες!![]()
Yellow_plug
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Αυτή που δουλεύει βραδινή στο Ν. Ουρανού 26Για ποια ελενα λες?
Νομίζω ότι της κάτσανε πολύ καλά τα κιλά που πήρε, αν αναφέρεσαι σε αυτό. Βέβαια έχει καιρό που πέρασα, δεν ξέρω αν πήρε και άλλα. Από συμπεριφορά ήταν πολύ οκ και ευγενική. Νομίζω παίζει από βάρδια σε βάρδια. Αν η βάρδια κυλάει καλά από δουλειά, όχι εξοντωτικά, και οι πελάτες μπαίνουν δωμάτιο και δεν μένουν στο σαλονάρισμα όλες είναι κούλ και ευγενικές. Προσωπίκα δεν είχα περάσει δωμάτιο γιατί είχα αδειάσει νωρίτερα, οπότε δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στις τίμιες υπηρεσίες της.Αυτή που δουλεύει βραδινή στο Ν. Ουρανού 26
Αυτη απο το πακιστανικο γαμησι που τρωει εγινε ξινομουνα....οταν δουλευε στο venus ηταν καλη στο δωματιο και ειχε κορμαρα!!! Μετα χαλασε αρκεταΑυτή που δουλεύει βραδινή στο Ν. Ουρανού 26
Η εμφάνιση είναι κάτι υποκειμενικό. Για μένα μου άρεσε που έβαλε κιλά. Της κάθισαν πολύ καλά... μου βγάζει πολύ καύλα. Τώρα από υπηρεσίες αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω, έχω καιρό να μπω. Γενικά, τίμιες υπηρεσίες, εξαιρετική εμφάνιση (από όσες δουλεύουν τώρα ισάξια της Λάρα και της Έμμα) και πολύ νορμάλ τιμές (σε σχέση με το τι ζητάνε γενικά στην περιοχή), άρα, μια επιλογή που δεν τρελαίνεσαι αλλά και δεν τα κλαις τα λεφτά σου. Υπόψιν, δεν την έχω πάρει ποτέ σε δυνατό πρόγραμμα, οπότε δεν ξέρω αν στις υπηρεσίες με πρόγραμμα (το πιο πιθανό) ανεβαίνει και λέβελ.Αυτη απο το πακιστανικο γαμησι που τρωει εγινε ξινομουνα....οταν δουλευε στο venus ηταν καλη στο δωματιο και ειχε κορμαρα!!! Μετα χαλασε αρκετα
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.738
- Πόντοι
- 746
Tι να της κανω φιλε της νορμαλ τιμες οταν στο 10' κοιταει 3-4 φορες το ρολοι. Λες και αμα κατσει κανα λεπτο παραπανω θα χασει τους αλλους πελατες. Για μενα καλυτερα αυτες οι κοπελες να μην ξεκινανε απο 30 γιατι πανε σχεδον για αρπαχτη.Η εμφάνιση είναι κάτι υποκειμενικό. Για μένα μου άρεσε που έβαλε κιλά. Της κάθισαν πολύ καλά... μου βγάζει πολύ καύλα. Τώρα από υπηρεσίες αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω, έχω καιρό να μπω. Γενικά, τίμιες υπηρεσίες, εξαιρετική εμφάνιση (από όσες δουλεύουν τώρα ισάξια της Λάρα και της Έμμα) και πολύ νορμάλ τιμές (σε σχέση με το τι ζητάνε γενικά στην περιοχή), άρα, μια επιλογή που δεν τρελαίνεσαι αλλά και δεν τα κλαις τα λεφτά σου. Υπόψιν, δεν την έχω πάρει ποτέ σε δυνατό πρόγραμμα, οπότε δεν ξέρω αν στις υπηρεσίες με πρόγραμμα (το πιο πιθανό) ανεβαίνει και λέβελ.
Έχω καιρό να πάω, πριν την τελευταία επιστροφή της, οπότε δεν γνωρίζω αν χειροτέρεψαν οι υπηρεσίες της. Προσωπικά τις 3-4 φορές που σύνολο έχω πάει μαζί της για τα 30-40 ευρώ που είχα δώσει ήταν πολύ οκ και σε χρόνο και σε αγγίγματα και γενικότερα σε διάθεση. Νομίζω στα χρήματα αυτά, οι περισσότερες που έχω καταθέσει, εκτός από τις γνωστές μίλφ ρίτα, λιλιάνα, σουζάνα που έχω επισκεφθεί, την gilf νικόλ και την εβελίνα, είναι περιορισμένης ανταπόκρισης...Tι να της κανω φιλε της νορμαλ τιμες οταν στο 10' κοιταει 3-4 φορες το ρολοι. Λες και αμα κατσει κανα λεπτο παραπανω θα χασει τους αλλους πελατες. Για μενα καλυτερα αυτες οι κοπελες να μην ξεκινανε απο 30 γιατι πανε σχεδον για αρπαχτη.
Πιστεύω ότι σε τέτοιες κοπέλες πας είτε για ένα καλό άδειασμα σε μια όμορφη γυναίκα είτε (αν βελτιώνει τις υπηρεσίες της, το πιθανότερο) και έχεις τα φράγκα, πας για πρόγραμμα.Tι να της κανω φιλε της νορμαλ τιμες οταν στο 10' κοιταει 3-4 φορες το ρολοι. Λες και αμα κατσει κανα λεπτο παραπανω θα χασει τους αλλους πελατες. Για μενα καλυτερα αυτες οι κοπελες να μην ξεκινανε απο 30 γιατι πανε σχεδον για αρπαχτη.
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.738
- Πόντοι
- 746
Πηγα προσφατα γι αυτο στο λεω. Με 30 ειναι ριξε τα χοντρα γιατι βιαζομαι να φυγω.Έχω καιρό να πάω, πριν την τελευταία επιστροφή της, οπότε δεν γνωρίζω αν χειροτέρεψαν οι υπηρεσίες της. Προσωπικά τις 3-4 φορές που σύνολο έχω πάει μαζί της για τα 30-40 ευρώ που είχα δώσει ήταν πολύ οκ και σε χρόνο και σε αγγίγματα και γενικότερα σε διάθεση. Νομίζω στα χρήματα αυτά, οι περισσότερες που έχω καταθέσει, εκτός από τις γνωστές μίλφ ρίτα, λιλιάνα, σουζάνα που έχω επισκεφθεί, την gilf νικόλ και την εβελίνα, είναι περιορισμένης ανταπόκρισης...
Μα αν βλεπεις τη κοπελα ετσι, ψιλο ξενερωνεις κι εσυ.. καλυτερα σε καποιο προγραμμα τετοιες κοπελες. Αν βεβαια ειναι καλες κι εκει.
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.738
- Πόντοι
- 746
Για αδεισμα εχει πολλες.. οποτε σε απλο δυσκολα να με ξανα δει. Σε προγραμμα επισης θα περασει αρκετος καιρος για να παω.Πιστεύω ότι σε τέτοιες κοπέλες πας είτε για ένα καλό άδειασμα σε μια όμορφη γυναίκα είτε (αν βελτιώνει τις υπηρεσίες της, το πιθανότερο) και έχεις τα φράγκα, πας για πρόγραμμα.
Ετσι ακριβως ειναι και εγω την τελευταια φορα που πηγα στην Ελενα-ραισα ηταν με το ρολοι στο χερι και στο 10λεπτο αρχισε την γκρινια....φευγοντας της ειπα "ΔΕΝ θα ξαναερθω με εχασες απο πελατη"Πηγα προσφατα γι αυτο στο λεω. Με 30 ειναι ριξε τα χοντρα γιατι βιαζομαι να φυγω.
Μα αν βλεπεις τη κοπελα ετσι, ψιλο ξενερωνεις κι εσυ.. καλυτερα σε καποιο προγραμμα τετοιες κοπελες. Αν βεβαια ειναι καλες κι εκει.
Την περιοδο του covid οταν δουλευε στο venus καθοταν στο δωματιο 20+ λεπτα με το απλο (30 ευρω) τωρα σηκωσε ψηλα τη μυτη....να μεινει με τους πακιστανους να τη γαμανε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις