Η Ρίτα πάντα έτσι είναι, αφού όλοι με πρόγραμμα μπαίνουν και αυτή πάντα κάθεται παραπάνω. Αλλά αξίζει. Ποτέ δεν μου έτυχε να μην έχει όρεξη ή να είναι κουρασμενη, πάντα γκαυλομενη!Τυπε τι κινηση ειχε απο αναμονη η Ριτα, γαμαμε.?? ή μεχρι να μπουμε δωματιο μας εχει φυγει η καυλα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)
Ναι εχεις δικιο!! Προσωπικα οι ωριμες ΔΕΝ μου αρεσουν καθολου και ειδικα το κοντο μαλλι με χαλαει πολυ....οι ηλικιες που προτιμω ειναι max 42-43 εκτος απο κατι εξαιρεσεις που ειναι πολυ τουμπανα σαν καποιες πορνοσταρΠες καλυτερα οτι δεν σου αρεσουν οι ωριμες Γυναικες!
Απο εμφανιση ειναι πολυ καλη για την ηλικια της. Αν εξω κυκλοφορουσαν τετοιες 50αρες, θα βαρουσαν μυγες τα στουντιο.![]()
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 747
- Πόντοι
- 81
Αυτή την στιγμή η Ναταλία είναι η καλύτερη από όλες και σε υπηρεσίες και σε προσωπικότητα, χαρακτήρα και συμπεριφορά μέσα στο δωμάτιο.Την Ναταλία αν την δεις με ρούχα ούτε που θα την κοιταξεις αλλά γυμνή .... Έχει σωματαρα. Για την ηλικία της είναι κουκλάρα. Πως διατηρεί τέτοιο σώμα ....δεν μπορώ να καταλάβω.
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 504
- Πόντοι
- 291
να πω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου με την Μαρίνα που πότε εμφανίζεται στην Φρίξου ποτε στο ξύλινο ενώ παλια ήταν στο τελευταίο δεξιά............. δεν σου γεμίζει με τίποτα το ματι αλλά είναι το πιο γεναίο πρόγραμμα αφου ξεκιναει με 30 σε ελεύθερο στοματικό και 40 με τελειωτικό στο στόμα........μπήκα με το 30άρι γιατί δεν της τόχα αλλα η γκόμενα είναι όπως είπαν και καποιοι συναδελφοι μια καλτ Ελληνική τσόντα...........στητό βυζί, ωραία ρώγα και πολύ στενό μουνί, αισθάνεσαι καθε διείσδηση μέχρι που σε τελειώνει η γκόμενα.......... δεν ξερω αν θα ξαναπαω αλλά με αυτά τα χρήματα κατάφερα να περασω υπεροχα@!!!!
Εσείς που πηγατε με την ίδια τι αντιμετωπίσατε
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 55
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 6.817
λες για μια ελληνιδα με κοντο κοκκινο μαλλι;να πω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου με την Μαρίνα που πότε εμφανίζεται στην Φρίξου ποτε στο ξύλινο ενώ παλια ήταν στο τελευταίο δεξιά............. δεν σου γεμίζει με τίποτα το ματι αλλά είναι το πιο γεναίο πρόγραμμα αφου ξεκιναει με 30 σε ελεύθερο στοματικό και 40 με τελειωτικό στο στόμα........μπήκα με το 30άρι γιατί δεν της τόχα αλλα η γκόμενα είναι όπως είπαν και καποιοι συναδελφοι μια καλτ Ελληνική τσόντα...........στητό βυζί, ωραία ρώγα και πολύ στενό μουνί, αισθάνεσαι καθε διείσδηση μέχρι που σε τελειώνει η γκόμενα.......... δεν ξερω αν θα ξαναπαω αλλά με αυτά τα χρήματα κατάφερα να περασω υπεροχα@!!!!
Δεν το ήξερα δεν έχω μπει ποτέ στο σαιτ του μαγαζιουΚι όμως έχει...στο site του Godiva
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια χαρά γυναίκα ειναιΕγω παλι οτι και να ακουω για τη Ναταλι απο την στιγμη που ειναι 50+ χρονων και σαν hobbit ΔΕΝ με καυλωνει καθολου....πιστευω ειναι για "μερακληδες" που δεν τους νοιαζει η εμφανηση και κοιτανε μονο τις υπηρεσιες....
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.896
- Πόντοι
- 746
εχω γραψει 1-2 κριτικες,περασα 5 φορες μαζι τηςνα πω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου με την Μαρίνα που πότε εμφανίζεται στην Φρίξου ποτε στο ξύλινο ενώ παλια ήταν στο τελευταίο δεξιά............. δεν σου γεμίζει με τίποτα το ματι αλλά είναι το πιο γεναίο πρόγραμμα αφου ξεκιναει με 30 σε ελεύθερο στοματικό και 40 με τελειωτικό στο στόμα........μπήκα με το 30άρι γιατί δεν της τόχα αλλα η γκόμενα είναι όπως είπαν και καποιοι συναδελφοι μια καλτ Ελληνική τσόντα...........στητό βυζί, ωραία ρώγα και πολύ στενό μουνί, αισθάνεσαι καθε διείσδηση μέχρι που σε τελειώνει η γκόμενα.......... δεν ξερω αν θα ξαναπαω αλλά με αυτά τα χρήματα κατάφερα να περασω υπεροχα@!!!!
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 504
- Πόντοι
- 291
ναι ναι δεν ξέρω αυτήν την εβδομάδα που και αν δουλεύει..........λες για μια ελληνιδα με κοντο κοκκινο μαλλι;
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 504
- Πόντοι
- 291
άρα στα υπόγεια είναι η θέα, πολύ καλό να πετύχεις όμορφη γυναίκα που ξυπνά φαντασιώσεις και να κανεις σεξ μαζί της αλλά μπορεί και μια θεωρητικά αδιάφορη να σε φέρει στο επιθυμητό σημείοεχω γραψει 1-2 κριτικες,περασα 5 φορες μαζι της
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 341
- Πόντοι
- 21
Νάταλι είναι ότι καλύτερο, γουστάρει αυτό που κάνει.Πες καλυτερα οτι δεν σου αρεσουν οι ωριμες Γυναικες!
Απο εμφανιση ειναι πολυ καλη για την ηλικια της. Αν εξω κυκλοφορουσαν τετοιες 50αρες, θα βαρουσαν μυγες τα στουντιο.![]()
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
Καλημέρα στην παρέα.
Εχω λίγο χρόνο για να πάω τώρα το πρωί κατα τις 9-10 κατω.
Τι να κανω ρε παιδιά? Μόνο αυτη η ώρα μου έμεινε.
Δεν προλαβαίνω για τίποτα άλλο!!
Καμία πρόταση για πρωί? Αν δίνει και κώλο καλα είμαστε.
Ξέρω οτι πολλά ζητάω τέτοια ώρα αλλα
Ο χρόνος μου στην Θεσσαλονίκη τελειώνει αύριο και ισα ίσα προλαβαίνω ένα ακόμα.
Εχω πιοοοολυ καιρό να παω στα σπιτακια μας παιδιά.
Αν και προσπάθησα να διαβάσω στα προηγούμενα ποστ αλλα δεν κατάλαβα και πολλά γιατί δεν εχω ιδέα από τις κοπέλες και τα μαγαζιά που είναι ανοιχτά τώρα
Αν και προσπάθησα να διαβάσω στα προηγούμενα ποστ αλλα δεν κατάλαβα και πολλά γιατί δεν εχω ιδέα από τις κοπέλες και τα μαγαζιά που είναι ανοιχτά τώρα
Τελευταία τροποποίηση:
Λογικό, το 95% των τελευταίων 20 σελίδων (λέμε τώρα...) είναι βερμπαλισμός αγαπούληδων και απαντήσεις σε αυτούς... Χάθηκε η μπάλα στο νήμαΑν και προσπάθησα να διαβάσω στα προηγούμενα ποστ αλλα δεν κατάλαβα και πολλά γιατί δεν εχω ιδέα από τις κοπέλες και τα μαγαζιά που είναι ανοιχτά τώρα
Τι κάνατε μέσα φιλιά χάδια τέτοια δέχεται η είναι ξεπετανα πω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου με την Μαρίνα που πότε εμφανίζεται στην Φρίξου ποτε στο ξύλινο ενώ παλια ήταν στο τελευταίο δεξιά............. δεν σου γεμίζει με τίποτα το ματι αλλά είναι το πιο γεναίο πρόγραμμα αφου ξεκιναει με 30 σε ελεύθερο στοματικό και 40 με τελειωτικό στο στόμα........μπήκα με το 30άρι γιατί δεν της τόχα αλλα η γκόμενα είναι όπως είπαν και καποιοι συναδελφοι μια καλτ Ελληνική τσόντα...........στητό βυζί, ωραία ρώγα και πολύ στενό μουνί, αισθάνεσαι καθε διείσδηση μέχρι που σε τελειώνει η γκόμενα.......... δεν ξερω αν θα ξαναπαω αλλά με αυτά τα χρήματα κατάφερα να περασω υπεροχα@!!!!
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 55
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 6.817
Φριξου σε ποιο; τι βαρδια;να πω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου με την Μαρίνα που πότε εμφανίζεται στην Φρίξου ποτε στο ξύλινο ενώ παλια ήταν στο τελευταίο δεξιά............. δεν σου γεμίζει με τίποτα το ματι αλλά είναι το πιο γεναίο πρόγραμμα αφου ξεκιναει με 30 σε ελεύθερο στοματικό και 40 με τελειωτικό στο στόμα........μπήκα με το 30άρι γιατί δεν της τόχα αλλα η γκόμενα είναι όπως είπαν και καποιοι συναδελφοι μια καλτ Ελληνική τσόντα...........στητό βυζί, ωραία ρώγα και πολύ στενό μουνί, αισθάνεσαι καθε διείσδηση μέχρι που σε τελειώνει η γκόμενα.......... δεν ξερω αν θα ξαναπαω αλλά με αυτά τα χρήματα κατάφερα να περασω υπεροχα@!!!!
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.743
- Πόντοι
- 746
Ναι ειναι απο τις κοπελες που δεν κανουν αγγαρεια.Νάταλι είναι ότι καλύτερο, γουστάρει αυτό που κάνει.
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.743
- Πόντοι
- 746
Ριτα στο λας βεγκας! δινει κωλο στα 80 δεν ξερω ομως αν ανοιγουν πριν της δεκα.Καλημέρα στην παρέα.
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.743
- Πόντοι
- 746
Ρωτα τον @Isidoro$ αυτος την εχει παρει αρκετες φορες, εχει και κριτικες!Τι κάνατε μέσα φιλιά χάδια τέτοια δέχεται η είναι ξεπετα
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 504
- Πόντοι
- 291
φίλε εγώ την βρήκα την μια ημέρα στο μπλε της Φρίξου και την άλλη στο ξύλινο στο 14 που ήταν παλιότερα η Νατάσα, δεν ξερω γιατί αλλάζει οίκο και που δουλεύει αυτές τις ημέρεςΦριξου σε ποιο; τι βαρδια;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις