Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.563
Πόντοι
746
Τυπε τι κινηση ειχε απο αναμονη η Ριτα, γαμαμε.?? ή μεχρι να μπουμε δωματιο μας εχει φυγει η καυλα....
Η Ρίτα πάντα έτσι είναι, αφού όλοι με πρόγραμμα μπαίνουν και αυτή πάντα κάθεται παραπάνω. Αλλά αξίζει. Ποτέ δεν μου έτυχε να μην έχει όρεξη ή να είναι κουρασμενη, πάντα γκαυλομενη!

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.563
Πόντοι
746
Την Ναταλία αν την δεις με ρούχα ούτε που θα την κοιταξεις αλλά γυμνή .... Έχει σωματαρα. Για την ηλικία της είναι κουκλάρα. Πως διατηρεί τέτοιο σώμα ....δεν μπορώ να καταλάβω.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
984
Πόντοι
81
Πες καλυτερα οτι δεν σου αρεσουν οι ωριμες Γυναικες!
Απο εμφανιση ειναι πολυ καλη για την ηλικια της. Αν εξω κυκλοφορουσαν τετοιες 50αρες, θα βαρουσαν μυγες τα στουντιο.:coffee:
Ναι εχεις δικιο!! Προσωπικα οι ωριμες ΔΕΝ μου αρεσουν καθολου και ειδικα το κοντο μαλλι με χαλαει πολυ....οι ηλικιες που προτιμω ειναι max 42-43 εκτος απο κατι εξαιρεσεις που ειναι πολυ τουμπανα σαν καποιες πορνοσταρ

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
747
Πόντοι
81
Την Ναταλία αν την δεις με ρούχα ούτε που θα την κοιταξεις αλλά γυμνή .... Έχει σωματαρα. Για την ηλικία της είναι κουκλάρα. Πως διατηρεί τέτοιο σώμα ....δεν μπορώ να καταλάβω.
Αυτή την στιγμή η Ναταλία είναι η καλύτερη από όλες και σε υπηρεσίες και σε προσωπικότητα, χαρακτήρα και συμπεριφορά μέσα στο δωμάτιο.

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
989
Πόντοι
6.135
Χθες γνώρισα την Ρίτα για πρώτη φορά.

Εντάξει, είναι η καυλωμένη γειτόνισσα, με την οποία μπορείς να γυρίσεις τσόντα...

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
504
Πόντοι
291
να πω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου με την Μαρίνα που πότε εμφανίζεται στην Φρίξου ποτε στο ξύλινο ενώ παλια ήταν στο τελευταίο δεξιά............. δεν σου γεμίζει με τίποτα το ματι αλλά είναι το πιο γεναίο πρόγραμμα αφου ξεκιναει με 30 σε ελεύθερο στοματικό και 40 με τελειωτικό στο στόμα........μπήκα με το 30άρι γιατί δεν της τόχα αλλα η γκόμενα είναι όπως είπαν και καποιοι συναδελφοι μια καλτ Ελληνική τσόντα...........στητό βυζί, ωραία ρώγα και πολύ στενό μουνί, αισθάνεσαι καθε διείσδηση μέχρι που σε τελειώνει η γκόμενα.......... δεν ξερω αν θα ξαναπαω αλλά με αυτά τα χρήματα κατάφερα να περασω υπεροχα@!!!!
Εσείς που πηγατε με την ίδια τι αντιμετωπίσατε

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
55
Like
4.671
Πόντοι
6.817
να πω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου με την Μαρίνα που πότε εμφανίζεται στην Φρίξου ποτε στο ξύλινο ενώ παλια ήταν στο τελευταίο δεξιά............. δεν σου γεμίζει με τίποτα το ματι αλλά είναι το πιο γεναίο πρόγραμμα αφου ξεκιναει με 30 σε ελεύθερο στοματικό και 40 με τελειωτικό στο στόμα........μπήκα με το 30άρι γιατί δεν της τόχα αλλα η γκόμενα είναι όπως είπαν και καποιοι συναδελφοι μια καλτ Ελληνική τσόντα...........στητό βυζί, ωραία ρώγα και πολύ στενό μουνί, αισθάνεσαι καθε διείσδηση μέχρι που σε τελειώνει η γκόμενα.......... δεν ξερω αν θα ξαναπαω αλλά με αυτά τα χρήματα κατάφερα να περασω υπεροχα@!!!!
λες για μια ελληνιδα με κοντο κοκκινο μαλλι;

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.165
Πόντοι
371
Κι όμως έχει...στο site του Godiva
Δεν το ήξερα δεν έχω μπει ποτέ στο σαιτ του μαγαζιου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω παλι οτι και να ακουω για τη Ναταλι απο την στιγμη που ειναι 50+ χρονων και σαν hobbit ΔΕΝ με καυλωνει καθολου....πιστευω ειναι για "μερακληδες" που δεν τους νοιαζει η εμφανηση και κοιτανε μονο τις υπηρεσιες....
Μια χαρά γυναίκα ειναι

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.896
Πόντοι
746
εχω γραψει 1-2 κριτικες,περασα 5 φορες μαζι της

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
504
Πόντοι
291
εχω γραψει 1-2 κριτικες,περασα 5 φορες μαζι της
άρα στα υπόγεια είναι η θέα, πολύ καλό να πετύχεις όμορφη γυναίκα που ξυπνά φαντασιώσεις και να κανεις σεξ μαζί της αλλά μπορεί και μια θεωρητικά αδιάφορη να σε φέρει στο επιθυμητό σημείο

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
341
Πόντοι
21
Πες καλυτερα οτι δεν σου αρεσουν οι ωριμες Γυναικες!
Απο εμφανιση ειναι πολυ καλη για την ηλικια της. Αν εξω κυκλοφορουσαν τετοιες 50αρες, θα βαρουσαν μυγες τα στουντιο.:coffee:
Νάταλι είναι ότι καλύτερο, γουστάρει αυτό που κάνει.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Καλημέρα στην παρέα.

Εχω λίγο χρόνο για να πάω τώρα το πρωί κατα τις 9-10 κατω.

Τι να κανω ρε παιδιά? Μόνο αυτη η ώρα μου έμεινε.
Δεν προλαβαίνω για τίποτα άλλο!!

Καμία πρόταση για πρωί? Αν δίνει και κώλο καλα είμαστε.
Ξέρω οτι πολλά ζητάω τέτοια ώρα αλλα
Ο χρόνος μου στην Θεσσαλονίκη τελειώνει αύριο και ισα ίσα προλαβαίνω ένα ακόμα.
Εχω πιοοοολυ καιρό να παω στα σπιτακια μας παιδιά.
Αν και προσπάθησα να διαβάσω στα προηγούμενα ποστ αλλα δεν κατάλαβα και πολλά γιατί δεν εχω ιδέα από τις κοπέλες και τα μαγαζιά που είναι ανοιχτά τώρα

Τελευταία τροποποίηση:

ΗλίαΡίχτο

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Αν και προσπάθησα να διαβάσω στα προηγούμενα ποστ αλλα δεν κατάλαβα και πολλά γιατί δεν εχω ιδέα από τις κοπέλες και τα μαγαζιά που είναι ανοιχτά τώρα
Λογικό, το 95% των τελευταίων 20 σελίδων (λέμε τώρα...) είναι βερμπαλισμός αγαπούληδων και απαντήσεις σε αυτούς... Χάθηκε η μπάλα στο νήμα

• Like
Αντιδράσεις: Sauron

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.165
Πόντοι
371
Τι κάνατε μέσα φιλιά χάδια τέτοια δέχεται η είναι ξεπετα

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
55
Like
4.671
Πόντοι
6.817
Φριξου σε ποιο; τι βαρδια;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
11
Like
4.743
Πόντοι
746

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
11
Like
4.743
Πόντοι
746
Καλημέρα στην παρέα.

Εχω λίγο χρόνο για να πάω τώρα το πρωί κατα τις 9-10 κατω.

Τι να κανω ρε παιδιά? Μόνο αυτη η ώρα μου έμεινε.
Δεν προλαβαίνω για τίποτα άλλο!!

Καμία πρόταση για πρωί? Αν δίνει και κώλο καλα είμαστε.
Ξέρω οτι πολλά ζητάω τέτοια ώρα αλλα
Ο χρόνος μου στην Θεσσαλονίκη τελειώνει αύριο και ισα ίσα προλαβαίνω ένα ακόμα.
Εχω πιοοοολυ καιρό να παω στα σπιτακια μας παιδιά.
Ριτα στο λας βεγκας! δινει κωλο στα 80 δεν ξερω ομως αν ανοιγουν πριν της δεκα.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
11
Like
4.743
Πόντοι
746

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
504
Πόντοι
291
Φριξου σε ποιο; τι βαρδια;
φίλε εγώ την βρήκα την μια ημέρα στο μπλε της Φρίξου και την άλλη στο ξύλινο στο 14 που ήταν παλιότερα η Νατάσα, δεν ξερω γιατί αλλάζει οίκο και που δουλεύει αυτές τις ημέρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom