Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.602
Πόντοι
2.966
Εγώ?εγώ πλήρωσα κανονικά...στην τύπισσα πεστα που θέλει να μειώνει τον εαυτό της σε κόσμο...κ μην μου πεις ότι έκανε την δουλειά της...ξεφτίλα κ μόνο που την συζητάμε φυσικά κ χωρίς ονομα
Καλητερα μην απαντας τυπε ρεζιλι γινεσαι η γκομενα κανει τη δουλεια της μερικους σαν εσενα να βρει δε θα χρειαστει να ξαναγαμηθει

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.137
Πόντοι
371
Στο χερι σου ειναι φιλε να μπεις η οχι. Δεν νομιζω να μας τραβανε με το ζορι να περασουμε!
Αν νομιζεις οτι ειναι πολλα τα λεφτα και λιγος ο χρονος, απλα κοιτας να βρεις καπου αλλου.. σ αλλους χωρους, καλυτερα για σενα πραγματα.
Αυτό λέω στο χερι μας γιατί όσο κάνουμε συμβιβασμό ότι εντάξει μωρέ 40 είναι εντάξει μωρέ στο 10λεπτο χτυπάει ,η φωνάζει την κοπέλα η διαφορά αλλά τότε θα πάρουν περισσότερο αέρα...

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.137
Πόντοι
371
Εγώ?εγώ πλήρωσα κανονικά...στην τύπισσα πεστα που θέλει να μειώνει τον εαυτό της σε κόσμο...κ μην μου πεις ότι έκανε την δουλειά της...ξεφτίλα κ μόνο που την συζητάμε φυσικά κ χωρίς ονομα
Ρε φίλε πραγματικά με εκπλήσσει το πως μπορεί να σκέφτεσαι, γανησες 1 φορά και πήγες άλλες 14??για να στον παίξει και σε τελειώσει με πιπα??εμένα αυτό μου φαίνεται κουλό ,αν εσύ βέβαια γουστάρεις να πληρώνεις για πιπα και φραπέδια πάω πάσο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω φιλε θα κανω αποχη απο το σαιτ, γιατι σας βαρεθηκα μερικους.
Καλά θα κάνεις

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.137
Πόντοι
371
Ρε μαγκες βλεπετε οτι σας κοροιδευουν και σας τρωνε τα λεφτα... ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ???
τοσο καιρο τα λεμε οτι δεν αξιζει καμια αυτη τη στιγμη!! μαζεψτε λεφτα και παρτε ενα καλο callgirl 1-2 φορες το μηνα να το ευχαριστηθειτε τουλαχιστον!!!!
Εγώ αν διάβασες λέω ότι δεν μπήκα απλά λέω άλλο είπε σαλόνι και άλλο στο δωμάτιο η τσατσά, εγώ έχω τα σταντσρακια που πηγαίνω

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.137
Πόντοι
371
Μην τα βαζεις μονο με τις κοπελες, σε πολλες περιπτωσεις φταιει και το μαγαζι, μπορει η κοπελα να θελει να κατσει παραπανω και να μην την αφηνουν.
Αυτό ισχύει σε αυτές που δεν έχουν κόσμο, λαρα Νάταλι Ρίτα κτλ που ο κόσμος πάει για αυτές τότε δεν λέει τίποτα το μαγαζί..

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
55
Like
4.649
Πόντοι
6.817

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
11
Like
4.643
Πόντοι
746
οχι ρε τρελε δεν κοροιδευω, αληθεια το λεω. Πολυ σημαντικο ειναι να εχουμε λαιβ ενημερωση και να μην τραβιομαστε τζαμπα
Κονσερβες γενικα δεν μ αρεσουν.
Με δυο τρια ατομα δουλεια δεν γινεται ομως, θελει ροη το νημα.. εδω περα συζηταμε περισσοτερο για ασχετα θεματα και οχι για τα κοριτσια.
Ξεσκαρταρισμα θελει η μπουρδελοκατασταση αλλα δεν βλεπω ορεξη απο τους διαχειριστες!
Προς το παρον δεν θα κανω αποχη! αφου μου δινει την δυνατοτητα το σαιτ.. απο δω και περα οποιος με ειρωνευεται εδω μεσα η γραφει ασχετα θεματα συνεχεια στο νημα αυτο, θα του κανω αγνοηση. Για αρχη καλα ειναι μετα βλεπουμε.

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.067
Πόντοι
6.125
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει αξια προσθηκη για να κανει καποιος πορνορεπορταζ. Ειχα ενα χρονο αποχης λογω σχεσης. Τωρα που επεστρεψα κατεβηκα αρκετες φορες σε διαφορετικες βαρδιες. Εφυγα παντα απραγος. Η σιντυ που αναφερθηκε πιο πισω πηγα την ειδα ενδιαφερον πολυ αλλα, αφου gfe δεν, νεξτ πλζ. Στην μικρη ποικιλια μας προστεθηκε μια μεγαλη μαζα "λατινων" που 99% ειναι φολες και προσωπικα δεν μου αρεσει αυτο το αρτσουμπαλο σωμα με τον γιγαντιο κωλο. Οποτε εχει πολυ λιγες στην πρωινη βαρδια και πολυ λιγες στην βραδινη. Για οσους ψαχνουν πιο gfe απειροελαχιστες.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.444
Πόντοι
11.585
Κονσερβες γενικα δεν μ αρεσουν.
Με δυο τρια ατομα δουλεια δεν γινεται ομως, θελει ροη το νημα.. εδω περα συζηταμε περισσοτερο για ασχετα θεματα και οχι για τα κοριτσια.
Ξεσκαρταρισμα θελει η μπουρδελοκατασταση αλλα δεν βλεπω ορεξη απο τους διαχειριστες!
Προς το παρον δεν θα κανω αποχη! αφου μου δινει την δυνατοτητα το σαιτ.. απο δω και περα οποιος με ειρωνευεται εδω μεσα η γραφει ασχετα θεματα συνεχεια στο νημα αυτο, θα του κανω αγνοηση. Για αρχη καλα ειναι μετα βλεπουμε.
Lips Are Sealed Wtf GIF by NETFLIX

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.442
Πόντοι
1.056
Η καινούρια η Καμίλα από τις βίλες ξέρει κανείς αν θα δουλέψει γιατί μέχρι το μεσημέρι την είχε στο πρόγραμμα (18:00-4:00) και τώρα δεν την έχει

ΗλίαΡίχτο

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Κυκλοφορεί 50άρι λεωφορείο που ενοικιάζεται. Οργανωθείτε να γίνει κατάβαση Αθήνα

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
179
Πόντοι
1
Ποιο στοκος πεθαινεις τυπε πραγματικα
Ε όχι και στόκος ρε φίλε κάτσε...η πρώτη μου ήταν κ πήγα για να πάρω εμπειρία που να ήξερα που έπεσα...ξεκόλλησα και έριξα 13 φορές σε άλλες αυτό που ήθελα ...απλά έπεσα σε καριολα...τι στόκος...συγκυρία ήταν...πήγα την πρώτη μου φορά και έπεσα στο λαμόγιο που με κοιμησε αντί να με βοηθησει

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
179
Πόντοι
1
Δεν ειναι η γκομενα μεγαλο ταλεντο εσυ εισαι στοκος και σε πηρε πρεφα και σε ξεζουμιζε χωρις να γαμας που πιστευω ακομα σε ξεζουμιζει
Όχι φίλε πλέον...13 ψήφους έριξα άλλου κ πολύ καλά ...δεν εφταιγα εγώ που η τύπισσα ήταν καριολα

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
179
Πόντοι
1
Ρε φίλε πραγματικά με εκπλήσσει το πως μπορεί να σκέφτεσαι, γανησες 1 φορά και πήγες άλλες 14??για να στον παίξει και σε τελειώσει με πιπα??εμένα αυτό μου φαίνεται κουλό ,αν εσύ βέβαια γουστάρεις να πληρώνεις για πιπα και φραπέδια πάω πάσο..

Καλά θα κάνεις
Συγκυρία φίλε...εξήγησα την φάση...προέκυψε ετσι

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
970
Πόντοι
81
Ο φιλος εχει καποιο προβλημα....Γιατι σε εκπλησσει?? Εδω αλλοι πανε με λουλουδια και σοκολατακια στις πουτανες μεχρι και για δαχτυλιδια εχω ακουσει......αυτα βλεπουν οι πουτανες και μετα μας γλεντανε κανονικα.!!!!Οι αγαπουληδες και οι ευαισθητουληδες χαλανε την πιατσα πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουν οτι ειναι Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ....πας γαμας και φευγεις απλο ειναι!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
11
Like
4.643
Πόντοι
746
Η Αντζελινα πολυ κωλαρααα!!!

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
179
Πόντοι
1
Η Αντζελινα πολυ κωλαρααα!!!
Την Αντελινα την εύσωμη λες με το κοντό ξανθό μαλλί?εγώ αυτή ψάχνω...κάποτε ήταν στα τρίδυμα αλλά έχω κάνα χρόνο να την δω? Ξέρει κανένας τι παίζει?

Ο φιλος εχει καποιο προβλημα....Γιατι σε εκπλησσει?? Εδω αλλοι πανε με λουλουδια και σοκολατακια στις πουτανες μεχρι και για δαχτυλιδια εχω ακουσει......αυτα βλεπουν οι πουτανες και μετα μας γλεντανε κανονικα.!!!!Οι αγαπουληδες και οι ευαισθητουληδες χαλανε την πιατσα πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουν οτι ειναι Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ....πας γαμας και φευγεις απλο ειναι!!!!
Την έκανες εσύ την διάγνωση αμέσως γιατρέ...

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
304
Πόντοι
21
Την Αντελινα την εύσωμη λες με το κοντό ξανθό μαλλί?εγώ αυτή ψάχνω...κάποτε ήταν στα τρίδυμα αλλά έχω κάνα χρόνο να την δω? Ξέρει κανένας τι παίζει?

Την έκανες εσύ την διάγνωση αμέσως γιατρέ...
Μερακλής…

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
970
Πόντοι
81
Ο φιλος μιλαει προφανως για το καινουργιο μοντελοειδες καυλακι που εμφανηστηκε στο αλλο site......αν δεν το δω δεν πιστευω οτι θα ερθει τετοιο πλασμα στο χωριο μας....!!!!
Και μετα απορρουμε γιατι δεν φευγουν οι φακλανες δεν υπαρχει σωτηρια φιλε δυστυχως!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom