Songforher
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2025
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Role playing διάφορα στοματικό κ αυνανισμό...was Ed
τελικά επειδή μπερδεύτηκα πήγες 15 φορές γαμησες 1 και τις υπόλοιπες τι κάνατε;
Role playing διάφορα στοματικό κ αυνανισμό...was Ed
Το ελπίζω να είναι έτσι...Μην τα βαζεις μονο με τις κοπελες, σε πολλες περιπτωσεις φταιει και το μαγαζι, μπορει η κοπελα να θελει να κατσει παραπανω και να μην την αφηνουν.
Χαχαχα πάλι καλά που δεν σε ζήτησε τι νούμερο παπούτσι φοράς,το εκκαθαριστικό της εφορίας,τι μάρκα αυτοκίνητο έχεις και να είσαι γυμνασμενος κ μέχρι 30 χρόνων...έχουν χαζεψει τελείως...Στο πράσινο μηνοταύρου έχει ενα πετιτ καυλάκι και μου ζήτησε 40 το απλό ..βρε ασταδιαλααα!ΟΥΣΤ
Εγω δεν καταλαβα τιποτα.was Ed
Εγω φιλε θα κανω αποχη απο το σαιτ, γιατι σας βαρεθηκα μερικους.Περα απο τη πλακα αν μπορουσε να γινει πρακτικα μεγαλη αποχη απο τα μπουρδελα πιστευω θα αλλαζαν πολλα.....Φυσικα κατι τετοιο δεν μπορει να γινει γιατι υπαρχει πολυ αγαμια !!!ειδικα στην επαρχια τις μπαζολες που εχουμε εδω τις βλεπουν σαν μουναρες!!
Ψηλό φόλα ήταν αδερφέ παλιότερα που ήταν στους παραδείσους,και δεν νομίζω να άλλαξε!τώρα αν πας και έχει αλλάξει ενημέρωσε εδωαυτή η αλεξάνδρα που δουλεύει στο black angels ωραίο κομμάτι,την πήρε κανείς?? σκέφτομαι να την επισκεφτώ,βέβαια γνώριμη στην μπουρδελοπεριοχή την έχω ξαναδεί στο site αλλά παίζει να είναι και φόλα,η ομορφιά καμιά φορά σε ξεγελάει....
Ούτε εγώ...μου έκαψε το μυαλό η τύπισσα...μεγάλο ταλέντο...ταχυδακτυλουργός...Εγω δεν καταλαβα τιποτα.
Εγώ?εγώ πλήρωσα κανονικά...στην τύπισσα πεστα που θέλει να μειώνει τον εαυτό της σε κόσμο...κ μην μου πεις ότι έκανε την δουλειά της...ξεφτίλα κ μόνο που την συζητάμε φυσικά κ χωρίς ονομαΚαλός μλκς είσαι!
οχι ρε μαν, εισαι μεγας πορνορεπορτερ.Εγω φιλε θα κανω αποχη απο το σαιτ, γιατι σας βαρεθηκα μερικους.
Μην ασχολείσαι με τον βλάκα. Διάβασε τα 39 ποστ από την Κυριακή που γράφτηκε και θα καταλάβειςΦιλε μαλλον δεν ξερεις τον ορισμο του σκεμπε αλλα να παραθετεις αυτο που ρωταω και να μου λες εγλυψα τον κωλο της προσωπικα στα @@ μου αν εγλυψες και τις πατουσες της εγω αλλο ρωταω.
Πηγαινε ο στοκος την πληρωνε κι η αλλη δεν τον αφηνε να τη γαμησει κι αντι να την ριξει κανα καντιλι και να σηκωθει να φυγει πηγε και ξανα πηγε και μετα απορουν καποιοι γιατι οι περισσοτερες γιναν αρπακτικκαΕγω δεν καταλαβα τιποτα.
Ποιο στοκος πεθαινεις τυπε πραγματικαΠες τα μπας και ξυπνήσουμε και θα σας το πω να το ξέρετε τι σκατοψυχες είναι μερικές...την έχω δώσει μια(δεν θα πω ποια γιατί δεν υπήρξα ποτέ ρουφιάνος όπως αυτή στην ζωή μου και έχω τσίπα και λόγο)την έδωσα λοιπόν από το υστέρημα μου κ 30- και 40 και 50 ευρώ και κρατούσε πάντα το ίδιο 15 λεπτό μου έλεγε τελείωνε βρε να φύγω κ καλά χαριτωμένα...το κυριότερο στις 13-14 φορές που πήγα τον τελευταία 1,5-2 χρόνια με άφησε μόνο την πρώτη φορά να μπω μέσα της και τις υπόλοιπες δεν με βοηθούσε να κάνω σεξ δεν ήθελε να με καλέσει αλλά προσπαθούσε να με αποτρέψει,σε αντίθεση με άλλες κοπέλες που με βοήθησαν να κάνω σεξ μαζί τους κ προσπάθησαν να με ερεθίσουν...την τελευταία ειδικά φορά την λέω έλα τώρα να κάνουμε έρωτα κ μου λέει όχι...να σπάσει ο πουτσος σου μου λέει δεν θα με γαμησεις....είστε όρθιοι όσοι διαβάζετε?το ελπιζω
Δεν ειναι η γκομενα μεγαλο ταλεντο εσυ εισαι στοκος και σε πηρε πρεφα και σε ξεζουμιζε χωρις να γαμας που πιστευω ακομα σε ξεζουμιζειΟύτε εγώ...μου έκαψε το μυαλό η τύπισσα...μεγάλο ταλέντο...ταχυδακτυλουργός...