Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
158
Πόντοι
1
Μην τα βαζεις μονο με τις κοπελες, σε πολλες περιπτωσεις φταιει και το μαγαζι, μπορει η κοπελα να θελει να κατσει παραπανω και να μην την αφηνουν.
Το ελπίζω να είναι έτσι...

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
158
Πόντοι
1
Στο πράσινο μηνοταύρου έχει ενα πετιτ καυλάκι και μου ζήτησε 40 το απλό ..βρε ασταδιαλααα!ΟΥΣΤ
Χαχαχα πάλι καλά που δεν σε ζήτησε τι νούμερο παπούτσι φοράς,το εκκαθαριστικό της εφορίας,τι μάρκα αυτοκίνητο έχεις και να είσαι γυμνασμενος κ μέχρι 30 χρόνων...έχουν χαζεψει τελείως...

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
133
Πόντοι
0
Για Μανια στο λας βεγκας έχει κανένας συναγωνιστής άποψη; Μαυρομαλλα ψηλη με βυζαρες πρωινή βάρδια

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
4.139
Πόντοι
746
Περα απο τη πλακα αν μπορουσε να γινει πρακτικα μεγαλη αποχη απο τα μπουρδελα πιστευω θα αλλαζαν πολλα.....Φυσικα κατι τετοιο δεν μπορει να γινει γιατι υπαρχει πολυ αγαμια !!!ειδικα στην επαρχια τις μπαζολες που εχουμε εδω τις βλεπουν σαν μουναρες!!
Εγω φιλε θα κανω αποχη απο το σαιτ, γιατι σας βαρεθηκα μερικους.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
411
Πόντοι
21
αυτή η αλεξάνδρα που δουλεύει στο black angels ωραίο κομμάτι,την πήρε κανείς?? σκέφτομαι να την επισκεφτώ,βέβαια γνώριμη στην μπουρδελοπεριοχή την έχω ξαναδεί στο site αλλά παίζει να είναι και φόλα,η ομορφιά καμιά φορά σε ξεγελάει....

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.065
Πόντοι
6.125
Φιλε μαλλον δεν ξερεις τον ορισμο του σκεμπε αλλα να παραθετεις αυτο που ρωταω και να μου λες εγλυψα τον κωλο της προσωπικα στα @@ μου αν εγλυψες και τις πατουσες της εγω αλλο ρωταω.

Τελευταία τροποποίηση:

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
292
Πόντοι
21
αυτή η αλεξάνδρα που δουλεύει στο black angels ωραίο κομμάτι,την πήρε κανείς?? σκέφτομαι να την επισκεφτώ,βέβαια γνώριμη στην μπουρδελοπεριοχή την έχω ξαναδεί στο site αλλά παίζει να είναι και φόλα,η ομορφιά καμιά φορά σε ξεγελάει....
Ψηλό φόλα ήταν αδερφέ παλιότερα που ήταν στους παραδείσους,και δεν νομίζω να άλλαξε!τώρα αν πας και έχει αλλάξει ενημέρωσε εδω

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.211
Πόντοι
5.646
Φόλα alert!Γνωστός πήγε στην Τζένη στο Devil's girls το πράσινο στη Ν.Ουρανου 1Β και πλήρωσε 50€ για γυμνό μπουκι με τελείωμα στο στόμα κ η Τζένη αρνήθηκε το cim κ τον τελείωσε με φραπέ!

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
158
Πόντοι
1
Καλός μλκς είσαι!
Εγώ?εγώ πλήρωσα κανονικά...στην τύπισσα πεστα που θέλει να μειώνει τον εαυτό της σε κόσμο...κ μην μου πεις ότι έκανε την δουλειά της...ξεφτίλα κ μόνο που την συζητάμε φυσικά κ χωρίς ονομα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.398
Πόντοι
1.056
Φιλε μαλλον δεν ξερεις τον ορισμο του σκεμπε αλλα να παραθετεις αυτο που ρωταω και να μου λες εγλυψα τον κωλο της προσωπικα στα @@ μου αν εγλυψες και τις πατουσες της εγω αλλο ρωταω.
Μην ασχολείσαι με τον βλάκα. Διάβασε τα 39 ποστ από την Κυριακή που γράφτηκε και θα καταλάβεις

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.588
Πόντοι
2.966
Εγω δεν καταλαβα τιποτα.
Πηγαινε ο στοκος την πληρωνε κι η αλλη δεν τον αφηνε να τη γαμησει κι αντι να την ριξει κανα καντιλι και να σηκωθει να φυγει πηγε και ξανα πηγε και μετα απορουν καποιοι γιατι οι περισσοτερες γιναν αρπακτικκα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.588
Πόντοι
2.966
Πες τα μπας και ξυπνήσουμε και θα σας το πω να το ξέρετε τι σκατοψυχες είναι μερικές...την έχω δώσει μια(δεν θα πω ποια γιατί δεν υπήρξα ποτέ ρουφιάνος όπως αυτή στην ζωή μου και έχω τσίπα και λόγο)την έδωσα λοιπόν από το υστέρημα μου κ 30- και 40 και 50 ευρώ και κρατούσε πάντα το ίδιο 15 λεπτό μου έλεγε τελείωνε βρε να φύγω κ καλά χαριτωμένα...το κυριότερο στις 13-14 φορές που πήγα τον τελευταία 1,5-2 χρόνια με άφησε μόνο την πρώτη φορά να μπω μέσα της και τις υπόλοιπες δεν με βοηθούσε να κάνω σεξ δεν ήθελε να με καλέσει αλλά προσπαθούσε να με αποτρέψει,σε αντίθεση με άλλες κοπέλες που με βοήθησαν να κάνω σεξ μαζί τους κ προσπάθησαν να με ερεθίσουν...την τελευταία ειδικά φορά την λέω έλα τώρα να κάνουμε έρωτα κ μου λέει όχι...να σπάσει ο πουτσος σου μου λέει δεν θα με γαμησεις....είστε όρθιοι όσοι διαβάζετε?το ελπιζω
Ποιο στοκος πεθαινεις τυπε πραγματικα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.588
Πόντοι
2.966
Ούτε εγώ...μου έκαψε το μυαλό η τύπισσα...μεγάλο ταλέντο...ταχυδακτυλουργός...
Δεν ειναι η γκομενα μεγαλο ταλεντο εσυ εισαι στοκος και σε πηρε πρεφα και σε ξεζουμιζε χωρις να γαμας που πιστευω ακομα σε ξεζουμιζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom