North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 10
- Like
- 4.209
- Πόντοι
- 746
Σωστος! γκετο το εχουν κανειΗ Εριμητη είναι little Romania στη Θεσσαλονίκη
Σωστος! γκετο το εχουν κανειΗ Εριμητη είναι little Romania στη Θεσσαλονίκη
Tο προβλημα μου ειναι η εμφανιση και μετα φυσικα ο χρονος και οι υπηρεσιες......τι να την κανω μια κοπελα αν ειναι καλη στο δωματιο και βγαζει γουστα αλλα ειναι μετρια-χαλια σε εμφανιση...Αν το προβλημα σου ειναι η ωρα..εχει κοπελες που καθονται παραπανω στο απλο! Θελει ομως να γυρνας φιλε για να της βρεις.
Αν εννοείς την Ισπανίδα με τα πολλά τατουάζ που δούλευε βράδυ θα έρθει έμαθα πριν το Πάσχα.λογικα μέχρι την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσει.Στο σεξ ν δε Σίτι είχε την Άννα μια Λατίνο με πολύ καλές υπηρεσίες έχει αρκετό καιρό που δεν την βρίσκω, ξέρει κανείς αν θα επιστρέψει
Ναι,είναι βασικό για μένα οτι εχει σχέση με χρόνο....έχει τύχει πχ να δώσω 40 ή 50 αντί για 30 και να μου λέει η άλλη ότι είναι το ίδιο πραγμα και σε άσχετη με αυτό φάση που μαλώσαμε να μου λέει σιγά τα 30 ευρώ η ανισσοροπη...το ξενερωμα είναι να προσπαθείς να φτιάξεις κλίμα κ να σου λέει άντε πουλάκι μου δεν μπορώ να κάτσω άλλο...δηλαδή έχεις χάσει τα χρήματα μετά από αυτό κ βλέπεις και τον κολοχαρακτηρα...είναι μερικές οι λεγόμενες ξεπετες,αυτές με το ρολόι στο χέρι...ότι πιο απαισιο και απάνθρωπο υπάρχει ...δεν τις θεωρώ ιερόδουλες καν...οι ιερόδουλες οι πραγματικές έχουν τσίπα σε αυτά...Αν το προβλημα σου ειναι η ωρα..εχει κοπελες που καθονται παραπανω στο απλο! Θελει ομως να γυρνας φιλε για να της βρεις.
Ναι,είναι βασικό για μένα οτι εχει σχέση με χρόνο....έχει τύχει πχ να δώσω 40 ή 50 αντί για 30 και να μου λέει η άλλη ότι είναι το ίδιο πραγμα και σε άσχετη με αυτό φάση που μαλώσαμε να μου λέει σιγά τα 30 ευρώ η ανισσοροπη...το ξενερωμα είναι να προσπαθείς να φτιάξεις κλίμα κ να σου λέει άντε πουλάκι μου δεν μπορώ να κάτσω άλλο...δηλαδή έχεις χάσει τα χρήματα μετά από αυτό κ βλέπεις και τον κολοχαρακτηρα...είναι μερικές οι λεγόμενες ξεπετες,αυτές με το ρολόι στο χέρι...ότι πιο απαισιο και απάνθρωπο υπάρχει ...δεν τις θεωρώ ιερόδουλες καν...οι ιερόδουλες οι πραγματικές έχουν τσίπα σε αυτά...
Ρε μαγκες βλεπετε οτι σας κοροιδευουν και σας τρωνε τα λεφτα... ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ???Μα δεν γίνεται να πηγαίνουμε στα στούντιο και είτε 30 ξεκινάει είτε 40 να ξέρεις ότι στο 10λεπτο πρέπει να φύγεις,και γιατί να δίνουμε 60-70 για 20 λεπτά, το απλο θα έπρεπε να είναι στο 20λεπτο,ποιος παίρνει 30 και 40€ στο 20λεπτο??αντε γιατί βλέπουν ότι πηγαίνουμε κανονικά και σου λέει θα παίξω με τιμές κτλ..όλως η χοντρή τσατσά στο γωνιακό μινοταυρου, που λέει 30 ξεκινάει κτλ και όταν πήγα επειδή δεν θυμόταν μου λέει 40 με ελεύθερο στοματικό ξεκινάει, και λέω μα 30 είπες εντάξει λέει δώσω 30,ρε ουστ έφυγα..
Nαι φιλε ενταξει.. ολοι θελουμε την τελεια κοπελα, αλλα ας ειμαστε και λιγο προσγειωμενοι, μιλαμε για στουντιο!Tο προβλημα μου ειναι η εμφανιση και μετα φυσικα ο χρονος και οι υπηρεσιες......τι να την κανω μια κοπελα αν ειναι καλη στο δωματιο και βγαζει γουστα αλλα ειναι μετρια-χαλια σε εμφανιση...
Εγω πλεον παω μονο σε callgirl οταν ερθει κατι καλο και στα μπουρδελα οταν ερχετε η "γνωστη"
Μην τα βαζεις μονο με τις κοπελες, σε πολλες περιπτωσεις φταιει και το μαγαζι, μπορει η κοπελα να θελει να κατσει παραπανω και να μην την αφηνουν.Ναι,είναι βασικό για μένα οτι εχει σχέση με χρόνο....έχει τύχει πχ να δώσω 40 ή 50 αντί για 30 και να μου λέει η άλλη ότι είναι το ίδιο πραγμα και σε άσχετη με αυτό φάση που μαλώσαμε να μου λέει σιγά τα 30 ευρώ η ανισσοροπη...το ξενερωμα είναι να προσπαθείς να φτιάξεις κλίμα κ να σου λέει άντε πουλάκι μου δεν μπορώ να κάτσω άλλο...δηλαδή έχεις χάσει τα χρήματα μετά από αυτό κ βλέπεις και τον κολοχαρακτηρα...είναι μερικές οι λεγόμενες ξεπετες,αυτές με το ρολόι στο χέρι...ότι πιο απαισιο και απάνθρωπο υπάρχει ...δεν τις θεωρώ ιερόδουλες καν...οι ιερόδουλες οι πραγματικές έχουν τσίπα σε αυτά...
Πριν απο μερικα χρονια και στα στουντιο ειχε μουναρες!!!!Nαι φιλε ενταξει.. ολοι θελουμε την τελεια κοπελα, αλλα ας ειμαστε και λιγο προσγειωμενοι, μιλαμε για στουντιο!
Οποτε και χωρις παρεξηγηση, μεχρι να ερθει η γνωστη.. σε λαθος νημα γραφεις!
Στο χερι σου ειναι φιλε να μπεις η οχι. Δεν νομιζω να μας τραβανε με το ζορι να περασουμε!Μα δεν γίνεται να πηγαίνουμε στα στούντιο και είτε 30 ξεκινάει είτε 40 να ξέρεις ότι στο 10λεπτο πρέπει να φύγεις,και γιατί να δίνουμε 60-70 για 20 λεπτά, το απλο θα έπρεπε να είναι στο 20λεπτο,ποιος παίρνει 30 και 40€ στο 20λεπτο??αντε γιατί βλέπουν ότι πηγαίνουμε κανονικά και σου λέει θα παίξω με τιμές κτλ..όλως η χοντρή τσατσά στο γωνιακό μινοταυρου, που λέει 30 ξεκινάει κτλ και όταν πήγα επειδή δεν θυμόταν μου λέει 40 με ελεύθερο στοματικό ξεκινάει, και λέω μα 30 είπες εντάξει λέει δώσω 30,ρε ουστ έφυγα..
Πριν απο μερικα χρονια και εγω ημουν ακομα παντρεμενος.Πριν απο μερικα χρονια και στα στουντιο ειχε μουναρες!!!!
Ειχε νοημα η τσαρκα Τωρα εγινε η κατασταση ΤΑΓΙΚΗ...πας με ορεξη να γαμησεις και φευγεις ξενερωμενος
Συμφωνω απολυτα!!!!! Οι σαυρες που δουλευουν τωρα για 10 ευρω ειναι και αυτα πολλα ειναι......!!!ΑΠΟΧΗ μεχρι να φυγουν οι φακλανες και οι γριες μπαζολεςΜην μας πιάνουν κορόιδα οι σαύρες κανονικά πρέπει να έχουν τα μπουρδέλα 10 ευρώ όπως Αθήνα! Α-Π-Ο-Χ-Η!
Μου εδωσες ιδεα για νεο θεμα, τιτλος: "Συγκεντρωση διαμαρτυριας για καλυτερες τιμες στους οικους της Θεσσαλονικης"Συμφωνω απολυτα!!!!! Οι σαυρες που δουλευουν τωρα για 10 ευρω ειναι και αυτα πολλα ειναι......!!!ΑΠΟΧΗ μεχρι να φυγουν οι φακλανες και οι γριες μπαζολες
Φίλε έτσι όπως είναι στο σαλόνι ήταν και μέσα, μες τη καύλα το γουστάρει το γαμησι και έδινα φιλιά χωρίς γλώσσα όμως, πέρασα πολύ ωραία και θα ξαναπάω κάποια στιγμήΦιλε πες περισσοτερα για Μπιανκα.. μ' ενδιαφερει το μικρο.
Στο σαλοναρισμα καταφερε να με καυλωσει, ειναι καλη και μεσα; φιλια δινει;
Περα απο τη πλακα αν μπορουσε να γινει πρακτικα μεγαλη αποχη απο τα μπουρδελα πιστευω θα αλλαζαν πολλα.....Φυσικα κατι τετοιο δεν μπορει να γινει γιατι υπαρχει πολυ αγαμια !!!ειδικα στην επαρχια τις μπαζολες που εχουμε εδω τις βλεπουν σαν μουναρες!!Μου εδωσες ιδεα για νεο θεμα, τιτλος: "Συγκεντρωση διαμαρτυριας για καλυτερες τιμες στους οικους της Θεσσαλονικης"
θα μας στηριξει και η επαρχια πιστευω.
Πες τα μπας και ξυπνήσουμε και θα σας το πω να το ξέρετε τι σκατοψυχες είναι μερικές...την έχω δώσει μια(δεν θα πω ποια γιατί δεν υπήρξα ποτέ ρουφιάνος όπως αυτή στην ζωή μου και έχω τσίπα και λόγο)την έδωσα λοιπόν από το υστέρημα μου κ 30- και 40 και 50 ευρώ και κρατούσε πάντα το ίδιο 15 λεπτό μου έλεγε τελείωνε βρε να φύγω κ καλά χαριτωμένα...το κυριότερο στις 13-14 φορές που πήγα τον τελευταία 1,5-2 χρόνια με άφησε μόνο την πρώτη φορά να μπω μέσα της και τις υπόλοιπες δεν με βοηθούσε να κάνω σεξ δεν ήθελε να με καλέσει αλλά προσπαθούσε να με αποτρέψει,σε αντίθεση με άλλες κοπέλες που με βοήθησαν να κάνω σεξ μαζί τους κ προσπάθησαν να με ερεθίσουν...την τελευταία ειδικά φορά την λέω έλα τώρα να κάνουμε έρωτα κ μου λέει όχι...να σπάσει ο πουτσος σου μου λέει δεν θα με γαμησεις....είστε όρθιοι όσοι διαβάζετε?το ελπιζωΡε μαγκες βλεπετε οτι σας κοροιδευουν και σας τρωνε τα λεφτα... ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ???
τοσο καιρο τα λεμε οτι δεν αξιζει καμια αυτη τη στιγμη!! μαζεψτε λεφτα και παρτε ενα καλο callgirl 1-2 φορες το μηνα να το ευχαριστηθειτε τουλαχιστον!!!!
τελικά επειδή μπερδεύτηκα πήγες 15 φορές γαμησες 1 και τις υπόλοιπες τι κάνατε;Πες τα μπας και ξυπνήσουμε και θα σας το πω να το ξέρετε τι σκατοψυχες είναι μερικές...την έχω δώσει μια(δεν θα πω ποια γιατί δεν υπήρξα ποτέ ρουφιάνος όπως αυτή στην ζωή μου και έχω τσίπα και λόγο)την έδωσα λοιπόν από το υστέρημα μου κ 30- και 40 και 50 ευρώ και κρατούσε πάντα το ίδιο 15 λεπτό μου έλεγε τελείωνε βρε να φύγω κ καλά χαριτωμένα...το κυριότερο στις 13-14 φορές που πήγα τον τελευταία 1,5-2 χρόνια με άφησε μόνο την πρώτη φορά να μπω μέσα της και τις υπόλοιπες δεν με βοηθούσε να κάνω σεξ δεν ήθελε να με καλέσει αλλά προσπαθούσε να με αποτρέψει,σε αντίθεση με άλλες κοπέλες που με βοήθησαν να κάνω σεξ μαζί τους κ προσπάθησαν να με ερεθίσουν...την τελευταία ειδικά φορά την λέω έλα τώρα να κάνουμε έρωτα κ μου λέει όχι...να σπάσει ο πουτσος σου μου λέει δεν θα με γαμησεις....είστε όρθιοι όσοι διαβάζετε?το ελπιζω