Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
948
Πόντοι
81
Αν το προβλημα σου ειναι η ωρα..εχει κοπελες που καθονται παραπανω στο απλο! Θελει ομως να γυρνας φιλε για να της βρεις.
Tο προβλημα μου ειναι η εμφανιση και μετα φυσικα ο χρονος και οι υπηρεσιες......τι να την κανω μια κοπελα αν ειναι καλη στο δωματιο και βγαζει γουστα αλλα ειναι μετρια-χαλια σε εμφανιση...
Εγω πλεον παω μονο σε callgirl οταν ερθει κατι καλο και στα μπουρδελα οταν ερχετε η "γνωστη"

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.185
Πόντοι
6.835
Στο σεξ ν δε Σίτι είχε την Άννα μια Λατίνο με πολύ καλές υπηρεσίες έχει αρκετό καιρό που δεν την βρίσκω, ξέρει κανείς αν θα επιστρέψει

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.358
Πόντοι
1.076
Στο σεξ ν δε Σίτι είχε την Άννα μια Λατίνο με πολύ καλές υπηρεσίες έχει αρκετό καιρό που δεν την βρίσκω, ξέρει κανείς αν θα επιστρέψει
Αν εννοείς την Ισπανίδα με τα πολλά τατουάζ που δούλευε βράδυ θα έρθει έμαθα πριν το Πάσχα.λογικα μέχρι την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσει.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
166
Πόντοι
1
Αν το προβλημα σου ειναι η ωρα..εχει κοπελες που καθονται παραπανω στο απλο! Θελει ομως να γυρνας φιλε για να της βρεις.
Ναι,είναι βασικό για μένα οτι εχει σχέση με χρόνο....έχει τύχει πχ να δώσω 40 ή 50 αντί για 30 και να μου λέει η άλλη ότι είναι το ίδιο πραγμα και σε άσχετη με αυτό φάση που μαλώσαμε να μου λέει σιγά τα 30 ευρώ η ανισσοροπη...το ξενερωμα είναι να προσπαθείς να φτιάξεις κλίμα κ να σου λέει άντε πουλάκι μου δεν μπορώ να κάτσω άλλο...δηλαδή έχεις χάσει τα χρήματα μετά από αυτό κ βλέπεις και τον κολοχαρακτηρα...είναι μερικές οι λεγόμενες ξεπετες,αυτές με το ρολόι στο χέρι...ότι πιο απαισιο και απάνθρωπο υπάρχει ...δεν τις θεωρώ ιερόδουλες καν...οι ιερόδουλες οι πραγματικές έχουν τσίπα σε αυτά...

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.091
Πόντοι
371
Μα δεν γίνεται να πηγαίνουμε στα στούντιο και είτε 30 ξεκινάει είτε 40 να ξέρεις ότι στο 10λεπτο πρέπει να φύγεις,και γιατί να δίνουμε 60-70 για 20 λεπτά, το απλο θα έπρεπε να είναι στο 20λεπτο,ποιος παίρνει 30 και 40€ στο 20λεπτο??αντε γιατί βλέπουν ότι πηγαίνουμε κανονικά και σου λέει θα παίξω με τιμές κτλ..όλως η χοντρή τσατσά στο γωνιακό μινοταυρου, που λέει 30 ξεκινάει κτλ και όταν πήγα επειδή δεν θυμόταν μου λέει 40 με ελεύθερο στοματικό ξεκινάει, και λέω μα 30 είπες εντάξει λέει δώσω 30,ρε ουστ έφυγα..

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
948
Πόντοι
81
Ναι,είναι βασικό για μένα οτι εχει σχέση με χρόνο....έχει τύχει πχ να δώσω 40 ή 50 αντί για 30 και να μου λέει η άλλη ότι είναι το ίδιο πραγμα και σε άσχετη με αυτό φάση που μαλώσαμε να μου λέει σιγά τα 30 ευρώ η ανισσοροπη...το ξενερωμα είναι να προσπαθείς να φτιάξεις κλίμα κ να σου λέει άντε πουλάκι μου δεν μπορώ να κάτσω άλλο...δηλαδή έχεις χάσει τα χρήματα μετά από αυτό κ βλέπεις και τον κολοχαρακτηρα...είναι μερικές οι λεγόμενες ξεπετες,αυτές με το ρολόι στο χέρι...ότι πιο απαισιο και απάνθρωπο υπάρχει ...δεν τις θεωρώ ιερόδουλες καν...οι ιερόδουλες οι πραγματικές έχουν τσίπα σε αυτά...

Μα δεν γίνεται να πηγαίνουμε στα στούντιο και είτε 30 ξεκινάει είτε 40 να ξέρεις ότι στο 10λεπτο πρέπει να φύγεις,και γιατί να δίνουμε 60-70 για 20 λεπτά, το απλο θα έπρεπε να είναι στο 20λεπτο,ποιος παίρνει 30 και 40€ στο 20λεπτο??αντε γιατί βλέπουν ότι πηγαίνουμε κανονικά και σου λέει θα παίξω με τιμές κτλ..όλως η χοντρή τσατσά στο γωνιακό μινοταυρου, που λέει 30 ξεκινάει κτλ και όταν πήγα επειδή δεν θυμόταν μου λέει 40 με ελεύθερο στοματικό ξεκινάει, και λέω μα 30 είπες εντάξει λέει δώσω 30,ρε ουστ έφυγα..
Ρε μαγκες βλεπετε οτι σας κοροιδευουν και σας τρωνε τα λεφτα... ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ???
τοσο καιρο τα λεμε οτι δεν αξιζει καμια αυτη τη στιγμη!! μαζεψτε λεφτα και παρτε ενα καλο callgirl 1-2 φορες το μηνα να το ευχαριστηθειτε τουλαχιστον!!!!

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
116
Πόντοι
0
Καλησπερα και καλή εβδομάδα στην ομαδα οποίος πήγε χτες βράδυ στα σπιτάκια είδε άμα δουλευει η Αφροδίτη από το πλέιμποϊ μην κάνω τόσα χιλιόμετρα τζάμπα και δεν είναι

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
4.209
Πόντοι
746
Tο προβλημα μου ειναι η εμφανιση και μετα φυσικα ο χρονος και οι υπηρεσιες......τι να την κανω μια κοπελα αν ειναι καλη στο δωματιο και βγαζει γουστα αλλα ειναι μετρια-χαλια σε εμφανιση...
Εγω πλεον παω μονο σε callgirl οταν ερθει κατι καλο και στα μπουρδελα οταν ερχετε η "γνωστη"
Nαι φιλε ενταξει.. ολοι θελουμε την τελεια κοπελα, αλλα ας ειμαστε και λιγο προσγειωμενοι, μιλαμε για στουντιο!
Οποτε και χωρις παρεξηγηση, μεχρι να ερθει η γνωστη.. σε λαθος νημα γραφεις!

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
4.209
Πόντοι
746
Μην τα βαζεις μονο με τις κοπελες, σε πολλες περιπτωσεις φταιει και το μαγαζι, μπορει η κοπελα να θελει να κατσει παραπανω και να μην την αφηνουν.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
948
Πόντοι
81
Nαι φιλε ενταξει.. ολοι θελουμε την τελεια κοπελα, αλλα ας ειμαστε και λιγο προσγειωμενοι, μιλαμε για στουντιο!
Οποτε και χωρις παρεξηγηση, μεχρι να ερθει η γνωστη.. σε λαθος νημα γραφεις!
Πριν απο μερικα χρονια και στα στουντιο ειχε μουναρες!!!!
Ειχε νοημα η τσαρκα Τωρα εγινε η κατασταση ΤΑΓΙΚΗ...πας με ορεξη να γαμησεις και φευγεις ξενερωμενος

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
4.209
Πόντοι
746
Στο χερι σου ειναι φιλε να μπεις η οχι. Δεν νομιζω να μας τραβανε με το ζορι να περασουμε!
Αν νομιζεις οτι ειναι πολλα τα λεφτα και λιγος ο χρονος, απλα κοιτας να βρεις καπου αλλου.. σ αλλους χωρους, καλυτερα για σενα πραγματα.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
4.209
Πόντοι
746
Πριν απο μερικα χρονια και στα στουντιο ειχε μουναρες!!!!
Ειχε νοημα η τσαρκα Τωρα εγινε η κατασταση ΤΑΓΙΚΗ...πας με ορεξη να γαμησεις και φευγεις ξενερωμενος
Πριν απο μερικα χρονια και εγω ημουν ακομα παντρεμενος.
θελω να πω οτι.. τα πραγματα αλλαζουν, τωρα αν θεωρεις εσυ προς το χειροτερο.. απλα δεν πας και τελειωνει εδω η κουβεντα.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
948
Πόντοι
81
Μην μας πιάνουν κορόιδα οι σαύρες κανονικά πρέπει να έχουν τα μπουρδέλα 10 ευρώ όπως Αθήνα! Α-Π-Ο-Χ-Η!
Συμφωνω απολυτα!!!!! Οι σαυρες που δουλευουν τωρα για 10 ευρω ειναι και αυτα πολλα ειναι......!!!ΑΠΟΧΗ μεχρι να φυγουν οι φακλανες και οι γριες μπαζολες

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
4.209
Πόντοι
746
Συμφωνω απολυτα!!!!! Οι σαυρες που δουλευουν τωρα για 10 ευρω ειναι και αυτα πολλα ειναι......!!!ΑΠΟΧΗ μεχρι να φυγουν οι φακλανες και οι γριες μπαζολες
Μου εδωσες ιδεα για νεο θεμα, τιτλος: "Συγκεντρωση διαμαρτυριας για καλυτερες τιμες στους οικους της Θεσσαλονικης"
θα μας στηριξει και η επαρχια πιστευω.

Valar Morghulis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2023
Like
141
Πόντοι
0
Φιλε πες περισσοτερα για Μπιανκα.. μ' ενδιαφερει το μικρο.
Στο σαλοναρισμα καταφερε να με καυλωσει, ειναι καλη και μεσα; φιλια δινει;
Φίλε έτσι όπως είναι στο σαλόνι ήταν και μέσα, μες τη καύλα το γουστάρει το γαμησι και έδινα φιλιά χωρίς γλώσσα όμως, πέρασα πολύ ωραία και θα ξαναπάω κάποια στιγμή

Τελευταία τροποποίηση:

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
948
Πόντοι
81
Μου εδωσες ιδεα για νεο θεμα, τιτλος: "Συγκεντρωση διαμαρτυριας για καλυτερες τιμες στους οικους της Θεσσαλονικης"
θα μας στηριξει και η επαρχια πιστευω.
Περα απο τη πλακα αν μπορουσε να γινει πρακτικα μεγαλη αποχη απο τα μπουρδελα πιστευω θα αλλαζαν πολλα.....Φυσικα κατι τετοιο δεν μπορει να γινει γιατι υπαρχει πολυ αγαμια !!!ειδικα στην επαρχια τις μπαζολες που εχουμε εδω τις βλεπουν σαν μουναρες!!

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
166
Πόντοι
1
Ρε μαγκες βλεπετε οτι σας κοροιδευουν και σας τρωνε τα λεφτα... ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ???
τοσο καιρο τα λεμε οτι δεν αξιζει καμια αυτη τη στιγμη!! μαζεψτε λεφτα και παρτε ενα καλο callgirl 1-2 φορες το μηνα να το ευχαριστηθειτε τουλαχιστον!!!!
Πες τα μπας και ξυπνήσουμε και θα σας το πω να το ξέρετε τι σκατοψυχες είναι μερικές...την έχω δώσει μια(δεν θα πω ποια γιατί δεν υπήρξα ποτέ ρουφιάνος όπως αυτή στην ζωή μου και έχω τσίπα και λόγο)την έδωσα λοιπόν από το υστέρημα μου κ 30- και 40 και 50 ευρώ και κρατούσε πάντα το ίδιο 15 λεπτό μου έλεγε τελείωνε βρε να φύγω κ καλά χαριτωμένα...το κυριότερο στις 13-14 φορές που πήγα τον τελευταία 1,5-2 χρόνια με άφησε μόνο την πρώτη φορά να μπω μέσα της και τις υπόλοιπες δεν με βοηθούσε να κάνω σεξ δεν ήθελε να με καλέσει αλλά προσπαθούσε να με αποτρέψει,σε αντίθεση με άλλες κοπέλες που με βοήθησαν να κάνω σεξ μαζί τους κ προσπάθησαν να με ερεθίσουν...την τελευταία ειδικά φορά την λέω έλα τώρα να κάνουμε έρωτα κ μου λέει όχι...να σπάσει ο πουτσος σου μου λέει δεν θα με γαμησεις....είστε όρθιοι όσοι διαβάζετε?το ελπιζω

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
300
Πόντοι
21
was Ed
Πες τα μπας και ξυπνήσουμε και θα σας το πω να το ξέρετε τι σκατοψυχες είναι μερικές...την έχω δώσει μια(δεν θα πω ποια γιατί δεν υπήρξα ποτέ ρουφιάνος όπως αυτή στην ζωή μου και έχω τσίπα και λόγο)την έδωσα λοιπόν από το υστέρημα μου κ 30- και 40 και 50 ευρώ και κρατούσε πάντα το ίδιο 15 λεπτό μου έλεγε τελείωνε βρε να φύγω κ καλά χαριτωμένα...το κυριότερο στις 13-14 φορές που πήγα τον τελευταία 1,5-2 χρόνια με άφησε μόνο την πρώτη φορά να μπω μέσα της και τις υπόλοιπες δεν με βοηθούσε να κάνω σεξ δεν ήθελε να με καλέσει αλλά προσπαθούσε να με αποτρέψει,σε αντίθεση με άλλες κοπέλες που με βοήθησαν να κάνω σεξ μαζί τους κ προσπάθησαν να με ερεθίσουν...την τελευταία ειδικά φορά την λέω έλα τώρα να κάνουμε έρωτα κ μου λέει όχι...να σπάσει ο πουτσος σου μου λέει δεν θα με γαμησεις....είστε όρθιοι όσοι διαβάζετε?το ελπιζω
τελικά επειδή μπερδεύτηκα πήγες 15 φορές γαμησες 1 και τις υπόλοιπες τι κάνατε;

• Like
Αντιδράσεις: LB

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom