Songforher
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2025
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Τόσο χάλια?Τράβα καμιά μαλακία καλύτερα. Μη τα χαλάς γι αυτή
Τόσο χάλια?Τράβα καμιά μαλακία καλύτερα. Μη τα χαλάς γι αυτή
Τόσο απογοητευτική?στο σεξ είναι καλή?δεν είναι κ τόσο παχιά παντωςΑλλη μια ξεπετα...κριμα γιατι απο τις φωτο φενετε ωραιο μουνακι.....απο χρονο πως ηταν στο δωματιο? Με το ρολοι στο χερι??
Η τζεσυ ηταν καλη πριν 5 χρονια ειχε ωραιο κορμι....την πηρα μια φορα οταν ειχαμε covid δουλευε παρανομα με κλειστα φωτα..!! στο δωματιο ηταν καλη δεν ελεγε "οχι" σε τιποτα....τωρα ΔΕΝ αξιζει εχει βαλει 15-20 κιλα και εγινε φακλανα
Για Τζέσυ λες?Είναι κυριολεκτικά με το ρολόι στο χέρι. Από τις χειρότερες που έχω πάρει.
Μια Ολλανδέζα είχα πάρει 1-2 φορές στον Βαρδάρη εκεί μεταξύ 2004 και 2006...ήταν μια ξανθιά πολύ όμορφη...δεν θυμάμαι ούτε τα μάτια της ρε γαμωτο πάντως τα χείλη της ήταν ροζ ανοιχτά...ωραίο πολύ όμορφο μωρό...ήμουν 29 εκεί 2-3 εμπειρία μου χωρίς να της κάνω σεξΝόελ Ολλανδέζα;
Που δούλευε αυτή;
Από Ολλανδεζες είχα απολαύσει την μυθική Καιτούλα στα μπουρδέλα και την υπέροχη Τζαστιν σε στούντιο.
Παρά πολύ καιρό έχω να την δω,αλλά επαιζε ι μπάλα φριξου κάνε μια βολταΞερεις κανεις που ειναι η Χριστινα με τις βυζαρες απο Μινωταυρου; Δουλευε πρωινα αλλα τωρα ειναι κλειστο εκεινες τις ωρες
Και τώρα κανονικά για τιμωρία πρέπει να μην πάμε για μάθει να μην ανεβάζουν τιμεςΗ Σοφια το εκανε παλι 40 καθε βδομαδα το ανεβοκατεβαζει! μαλλον δεν ειχε και πολυ επιτυχια το 50αρι
Πριν 5 χρονια που τη γαμησα ηταν σχετικα καλη... φυσικα δεν τρελαθηκα δεν ηταν κατι που θα το θυμαμαι ενα απλο γαμησι ηταν με 30 ευρω..πηγα τη περιοδο του covιd που ηταν ολα κλειστα και δουλευε μονο αυτη με ραντεβου στα κρυφα....Τόσο απογοητευτική?στο σεξ είναι καλή?δεν είναι κ τόσο παχιά παντως
Αρπαχτες κανουν...!!!το 50αρι ΔΕΝ μπορει να το υποστηριξει καμια αυτη τη στιγμη ολες ειναι για 20αρικο και πολυ τους ειναι....Και τώρα κανονικά για τιμωρία πρέπει να μην πάμε για μάθει να μην ανεβάζουν τιμες
Δεν έχω δει Ολλανδέζα από τον καιρό της Τζάστιν δηλαδή εδώ και δέκα χρόνια...Μια Ολλανδέζα είχα πάρει 1-2 φορές στον Βαρδάρη εκεί μεταξύ 2004 και 2006...ήταν μια ξανθιά πολύ όμορφη...δεν θυμάμαι ούτε τα μάτια της ρε γαμωτο πάντως τα χείλη της ήταν ροζ ανοιχτά...ωραίο πολύ όμορφο μωρό...ήμουν 29 εκεί 2-3 εμπειρία μου χωρίς να της κάνω σεξ
30+ στουντιο δουλευουν μονο στην πρωινη βαρδια, λιγος κοσμος κυκλοφορει αυτες τις ωρες. Οποτε μονο οι καλυτεροι δουλευουν.. (βλεπε την ετσι)Αρπαχτες κανουν...!!!το 50αρι ΔΕΝ μπορει να το υποστηριξει καμια αυτη τη στιγμη ολες ειναι για 20αρικο και πολυ τους ειναι....
Φευγουν για το πασχα πολλες. Τελευταια βδομαδα που θα εχει αρκετες κοπελες στα στουντιο.ρίτα και εβελίνα την κάνανε πάλι;
Αυτες που δουλευουν τωρα το πρωι και το βραδυ ειναι ΟΛΕΣ φολες το ειδες και εσυ..... !!!διαβασα τις κριτικες απο εσενα και απο αλλους συναγωνηστες που ανεβασαν τελευταια τσαμπα τα λεφτα!!!!30+ στουντιο δουλευουν μονο στην πρωινη βαρδια, λιγος κοσμος κυκλοφορει αυτες τις ωρες. Οποτε μονο οι καλυτεροι δουλευουν.. (βλεπε την ετσι)
Εαν εχουν στο μυαλο τους μονο αρπαχτες, στο τελος θα μεινουν με τις τσατσαδες να κλαινε την μοιρα τους.
Που ειδες να εγραψα οτι ειναι ολες φολες? Με τις μισες και παραπανω περασα καλα.Αυτες που δουλευουν τωρα το πρωι και το βραδυ ειναι ΟΛΕΣ φολες το ειδες και εσυ..... !!!διαβασα τις κριτικες απο εσενα και απο αλλους συναγωνηστες που ανεβασαν τελευταια τσαμπα τα λεφτα!!!!
Αποχη μεχρι να φερουν αλλες κοπελες!!!
Φριξου σε ποιο ;Παρά πολύ καιρό έχω να την δω,αλλά επαιζε ι μπάλα φριξου κάνε μια βολτα