Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
4.140
Πόντοι
746
Η Σοφια το εκανε παλι 40 καθε βδομαδα το ανεβοκατεβαζει! μαλλον δεν ειχε και πολυ επιτυχια το 50αρι

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
158
Πόντοι
1
Αλλη μια ξεπετα...κριμα γιατι απο τις φωτο φενετε ωραιο μουνακι.....απο χρονο πως ηταν στο δωματιο? Με το ρολοι στο χερι??

Η τζεσυ ηταν καλη πριν 5 χρονια ειχε ωραιο κορμι....την πηρα μια φορα οταν ειχαμε covid δουλευε παρανομα με κλειστα φωτα..!! στο δωματιο ηταν καλη δεν ελεγε "οχι" σε τιποτα....τωρα ΔΕΝ αξιζει εχει βαλει 15-20 κιλα και εγινε φακλανα
Τόσο απογοητευτική?στο σεξ είναι καλή?δεν είναι κ τόσο παχιά παντως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι κυριολεκτικά με το ρολόι στο χέρι. Από τις χειρότερες που έχω πάρει.
Για Τζέσυ λες?

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
158
Πόντοι
1
Νόελ Ολλανδέζα;
Που δούλευε αυτή;
Από Ολλανδεζες είχα απολαύσει την μυθική Καιτούλα στα μπουρδέλα και την υπέροχη Τζαστιν σε στούντιο.
Μια Ολλανδέζα είχα πάρει 1-2 φορές στον Βαρδάρη εκεί μεταξύ 2004 και 2006...ήταν μια ξανθιά πολύ όμορφη...δεν θυμάμαι ούτε τα μάτια της ρε γαμωτο πάντως τα χείλη της ήταν ροζ ανοιχτά...ωραίο πολύ όμορφο μωρό...ήμουν 29 εκεί 2-3 εμπειρία μου χωρίς να της κάνω σεξ

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.079
Πόντοι
371
Ξερεις κανεις που ειναι η Χριστινα με τις βυζαρες απο Μινωταυρου; Δουλευε πρωινα αλλα τωρα ειναι κλειστο εκεινες τις ωρες
Παρά πολύ καιρό έχω να την δω,αλλά επαιζε ι μπάλα φριξου κάνε μια βολτα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.079
Πόντοι
371
Η Σοφια το εκανε παλι 40 καθε βδομαδα το ανεβοκατεβαζει! μαλλον δεν ειχε και πολυ επιτυχια το 50αρι
Και τώρα κανονικά για τιμωρία πρέπει να μην πάμε για μάθει να μην ανεβάζουν τιμες

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
938
Πόντοι
81
Τόσο απογοητευτική?στο σεξ είναι καλή?δεν είναι κ τόσο παχιά παντως
Πριν 5 χρονια που τη γαμησα ηταν σχετικα καλη... φυσικα δεν τρελαθηκα δεν ηταν κατι που θα το θυμαμαι ενα απλο γαμησι ηταν με 30 ευρω..πηγα τη περιοδο του covιd που ηταν ολα κλειστα και δουλευε μονο αυτη με ραντεβου στα κρυφα....
Πλεον για τα δικα μου γουστα ειναι ΠΟΛΥ παχια οποτε ουτε να με πληρωνε δεν την γαμουσα τωρα

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
938
Πόντοι
81
Και τώρα κανονικά για τιμωρία πρέπει να μην πάμε για μάθει να μην ανεβάζουν τιμες
Αρπαχτες κανουν...!!!το 50αρι ΔΕΝ μπορει να το υποστηριξει καμια αυτη τη στιγμη ολες ειναι για 20αρικο και πολυ τους ειναι....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.979
Πόντοι
9.297
Μια Ολλανδέζα είχα πάρει 1-2 φορές στον Βαρδάρη εκεί μεταξύ 2004 και 2006...ήταν μια ξανθιά πολύ όμορφη...δεν θυμάμαι ούτε τα μάτια της ρε γαμωτο πάντως τα χείλη της ήταν ροζ ανοιχτά...ωραίο πολύ όμορφο μωρό...ήμουν 29 εκεί 2-3 εμπειρία μου χωρίς να της κάνω σεξ
Δεν έχω δει Ολλανδέζα από τον καιρό της Τζάστιν δηλαδή εδώ και δέκα χρόνια...
Η Καιτούλα ήταν γλυκύτατη ,χαρακτηριστικό τυπικό της χώρας της...την είχα δει...στον ύπνο μου...και μου είχε γράψει ένας ποίημα με τίτλο "Α'ι' λοβ γιου".Δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω στο σαη...:undecided-old:
Δεν της έκανες σεξ;Την είδες και δεν κρατηθηκες και την βρήκες...μόνος;;;;;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
4.140
Πόντοι
746
Αρπαχτες κανουν...!!!το 50αρι ΔΕΝ μπορει να το υποστηριξει καμια αυτη τη στιγμη ολες ειναι για 20αρικο και πολυ τους ειναι....
30+ στουντιο δουλευουν μονο στην πρωινη βαρδια, λιγος κοσμος κυκλοφορει αυτες τις ωρες. Οποτε μονο οι καλυτεροι δουλευουν.. (βλεπε την ετσι)
Εαν εχουν στο μυαλο τους μονο αρπαχτες, στο τελος θα μεινουν με τις τσατσαδες να κλαινε την μοιρα τους.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
4.140
Πόντοι
746

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
938
Πόντοι
81
30+ στουντιο δουλευουν μονο στην πρωινη βαρδια, λιγος κοσμος κυκλοφορει αυτες τις ωρες. Οποτε μονο οι καλυτεροι δουλευουν.. (βλεπε την ετσι)
Εαν εχουν στο μυαλο τους μονο αρπαχτες, στο τελος θα μεινουν με τις τσατσαδες να κλαινε την μοιρα τους.
Αυτες που δουλευουν τωρα το πρωι και το βραδυ ειναι ΟΛΕΣ φολες το ειδες και εσυ..... !!!διαβασα τις κριτικες απο εσενα και απο αλλους συναγωνηστες που ανεβασαν τελευταια τσαμπα τα λεφτα!!!!
Αποχη μεχρι να φερουν αλλες κοπελες!!!

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
4.140
Πόντοι
746
Αυτες που δουλευουν τωρα το πρωι και το βραδυ ειναι ΟΛΕΣ φολες το ειδες και εσυ..... !!!διαβασα τις κριτικες απο εσενα και απο αλλους συναγωνηστες που ανεβασαν τελευταια τσαμπα τα λεφτα!!!!
Αποχη μεχρι να φερουν αλλες κοπελες!!!
Που ειδες να εγραψα οτι ειναι ολες φολες? Με τις μισες και παραπανω περασα καλα.
και γιατι δεν πας αλλου; ασε τα στουντιο αφου ειναι ολες φολες οπως λες..
Εχει ανεξαρτητες και αλλους χωρους, βεβαια εκει αν πας αρκετες φορες το μηνα, θελει πολλα λεφτα!
Εγω γιατι νομιζεις παω μονο σε στουντιο; το μπατζετ μου για 4-5 φορες που θελω να πηγαινω.. δεν ειναι για καπου αλλου, αν εξαιρεσεις την πιατσα!

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.398
Πόντοι
1.056
Πρωινή βόλτα
Λας βεγκας λογικά η Ριτα και η Φρίντα γιαυτο δεν χτύπησα. Στο τρίτο η Μανία. Αλλιως Κατερίνα στην Γιαννιτσων πριν καμια 5ετια. Εχει χαλάσει πάρα πολύ. Χοντρη αγαρμπη και φαφούτα. Κριμα γτ στην Γιαννιτσων έπαιζε καλή μπάλα. Καμια σχεση η τότε εμφάνιση της με τωρα
Εριμητη με τη σειρά. Σαντρα, στο Μεντουσα η Ιωάννα, η ξανθιά ρουμανα με δόντια Ροναλντινιο. Ξανθια με πιασίματα. Τπτα ιδιαίτερο. Παλιά καραβάνα των δελων και αυτη. Διπλα η Μιρα. Συμπαθητικο ρουμανακι με μαύρο μαλλί και λίγο juicy. Τρώγετε.
Απέναντι στην Εριμητη 3 και υπόλοιπα δεν έκανε τον κόπο

Στο Life ένα καλουτσικο κοντο μελαχρινό (μετρια δλδη) με αφράτο κωλαρακι. Μαύρο μαλλί. Βανέσα αν θυμάμαι καλά. Ρουμανα η αλβανιδα μάλλον.
Στο φρι χάους η Ξανθιά, Ρωσίδα . 50αρα μέσα στο νερό. Παινευε την πιπα της και οτι θα ξανα γυρίσω σαν συχνός πελάτης αν περάσω. Για το παλμαρε μια mature 50 άρα κάποια άτιμη ίσως. Το ψαψνω το τελευται διάστημα. Πρέπει να έχει καλό κορμι. Δεν φαινόταν τπτα μαυτο που φορουσε. Παντος από ύψος το έχει.

Στη γωνία μινοταυρου με Νικ Ουρανου (εκεί που δούλευε παλιά η Αγγελική) μια χωριατοπουλα μολδαβεζα. Λεπτή, μέτριο ύψος, αγγλικά λίγα. Κατρίν αν θυμάμαι στο όνομα. Λίγο μακιγιάζ και λίγο μαλλί να φτιάξει θα εδειχνε καλύτερα σαν εμφάνιση.
Τσατσα γιοκ εκεί.
Με χαρτάκι γραμμένο στα ελληνικά προγράμματα και παράβολο. Λες και θα παίζαμε ρουκ ζουκ
Στο ξύλινο μια 50αρα ξανθιά με γυαλιά. Φαινόταν παιχνιδιάρα αλλά δεν...

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.398
Πόντοι
1.056
Βραδυνή βόλτα.
Εριμητη στο πρώτο αριστερά ή Έρικα. Την είχα πάρει παλιότερα όταν πρώτο ήρθε. Ρουμανακι μελαμψω με ξανθο μαλλι. Μου κάνει το κλικ, αν και μέτρια για να την ξανά πάρω. Εχει γλυκια φάτσα. Βλεπω αφρατεψε πολύ η κωλαρα της. Δε με χαλάει. Διπλα στο Μεντουσα η Cindy. Γερμανό-Ρουμανα 45 πλας. Κορμαρα, πετιτ με ωραίο κωλο. Ξανθια. Σκυλοφατσα.
Απέναντι ένα ωραίο μωρό,(στο δέλο που δουλευε η Ρεββεκας) πιτσιρικα, πολυ γλυκό. Κοντουλικο. Κορμακι πετιτ και αφρατουστικο κωλαρακι. Με καυλωσεωαρκετα. Μαλακια που δεν περασα. Την επόμενη φορά σιγουρα
Στην Νικ Ουρανου δίπλα στης Έλενας-Ραϊσα, επίσης ένα πολύ καλό κορμι. Ρουμανα πετιτ ξανθιά. Καλη στην φάτσα. Κλαούντια. Στο to do list αυτή οπωσδήποτε.

Και πάλι μινοταυρου γωνία κ Ουρανου. 2 κοπέλες. Η μία από Λετονία. Μαύρο μαλλί, άσπρη επιδερμίδα, αδυνατη.Ντυμένη παντως με μίνι και μπλουζάκι και τακουνιι. Τι να πω... Λίγο γαμψη μύτη αν πρόσεξα καλά και πεταχτά δόντια. Δεν την κάναν κουασιμοδο αλλά ναι είναι αρκετά μέτρια. Και μια νταρντανα κάστανη με βυζαρες. Με ένα ολόσωμο βγήκε. Πολυ πληθωρική γκομενα. Τσιμπουκοχειλου πάντως. Ονόματα δεν κράτησα. Και πάλι το γνωστό πινακάκι με προγράμματα και χρόνο και παραβολο
Π. Χ.... 40 ευρώ σεξ με γυμνό στοματικό 10 minutes
Μυρίζω φόλα πάντως. Αλλα γαμιοντουσαν ασταμάτητα. Έμπαιναν και έβγαιναν αρκετά άτομα. Οχι βόλτα αλλά κανονικά στα δωμάτια. Έκανα 2 με 3 τσιγάρα με κανα 2 άτομα εκεί και λέγαμε διαφορά.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.398
Πόντοι
1.056
Cindy λοιπόν. Κορμαρα, επιδερμιδα απαλή. Κωλαρα και βυζάκια ωραία. Μουνάρα για φάγωμα και γλύψιμο.
Τσιμπούκι αργό και με ωραι ρυθμό. Γλύψιμο αρχιδιων. Τι να πω. Απέκτησα ένα ακόμα στανταρακι.

Καλα ρε μάγκες για να μην πω κάτι άλλο. Δλδη εκτός από Έλενα Ραϊσα, Καρινα, Σαντρα και όλες αυτές που λέτε εδώ και μήνες και μέρες και ανάλυση στη ανάλυση, οχι που δουλευει ποτέ δουλεύει αν δουλεύει ποτέ έρχεται και όλες τις μαλακιες που γράφετε....Κανεις μα κανείς ρεπορτο. Δλδη θελεται να μου πείτε κανένας δεν δοκίμασε αυτές που ανεφερα. Κανένας δεν γαμησε την Cindy;;;;;;
Αγαπουληδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom