Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.061
Πόντοι
7.095
Χαχαχαχαχ Στο περιπου μιλαω....... Το συμπερασμα ειναι οτι οι περισσοτεροι που πανε στα μπουρδελα ειναι λογω προβληματων εμφανισης - ψυχολογικων ....αυτη ειναι η αληθεια!!!
Εγώ αδερφέ κανέναν τέτοιο δεν ξέρω από τον περίγυρο μου που να πηγαίνει σε μπουρδέλα εσκορτ μασάζ πιάτσα κτλ.
Όλοι νορμάλ είναι.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
9
Like
3.721
Πόντοι
736
Παντου εχει βλαμενους- γηπεδα,μαγαζια,τρελοκομεια και αλλα.. τα μπουρδελα ειναι τα κεντρικα! :dancing:

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
878
Πόντοι
81
Εγώ αδερφέ κανέναν τέτοιο δεν ξέρω από τον περίγυρο μου που να πηγαίνει σε μπουρδέλα εσκορτ μασάζ πιάτσα κτλ.
Όλοι νορμάλ είναι.
Ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι ψυχολογικα και τη ανωμαλια μπορει να εχει ο καθενας δεν φενονται αυτα....!!!
***Μια βολτα να κανεις βραδυ στα μπουρδελα βλεπεις τις φατσες που πανε και γαμανε....

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
276
Πόντοι
21
η τσατσα μου ειπε περιμενε θα βγει η κοπελα ειναι σε δωματιο δεν ειχαν κλεισει

Όλοι νορμάλ είναι.
Τελευταία πάντως αστροναύτη οι πουτανες μου δίνουν την εντύπωση με την συμπεριφορά τους ότι μας περνάνε όλους για αμεα…δεν ξέρω τι γίνεται ή πραγματικά πάει μεγάλη μερίδα προβληματικού κόσμου ή κάτι άλλο συμβαίνει…

Bj lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
103
Πόντοι
0
Ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι ψυχολογικα και τη ανωμαλια μπορει να εχει ο καθενας δεν φενονται αυτα....!!!
***Μια βολτα να κανεις βραδυ στα μπουρδελα βλεπεις τις φατσες που πανε και γαμανε....
Τα είπες όλα.οι μόνοι νορμάλ είναι κάτι παντρεμένοι και κάποιοι που είναι σχέση και είναι η μόνη επιλογή πολλές φορές

Bj lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
103
Πόντοι
0
Τελευταία πάντως αστροναύτη οι πουτανες μου δίνουν την εντύπωση με την συμπεριφορά τους ότι μας περνάνε όλους για αμεα…δεν ξέρω τι γίνεται ή πραγματικά πάει μεγάλη μερίδα προβληματικού κόσμου ή κάτι άλλο συμβαίνει…
Αυτό που φαντάζεσαι συμβαίνει.μην απορείς

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
9
Like
3.721
Πόντοι
736
Για να τελειωνει το θεμα.. ολα τα φρουτα εχει! Με εμπειρια σχεδον 30 χρονων, εχω δει απο κουστουματους μετα απο νυχτερινη εξοδο, μεχρι και κουστουματους μερα μεσημερι! απο παιδια 15+ μεχρι 80αρηδες! απο οπαδους μετα το γηπεδο μεχρι ατομα της εκκλησιας με το πουκαμισακι και το παπιγιον! απο μαλιαδες μεχρι φαλακρους! απο μαγκες μεχρι φλωρους. Εν ολιγοις, ολες οι κοινωνικες ταξεις!
Τωρα,ποιος ειναι προβληματικος και ποιος οχι αυτο δεν το ξερει κανεις!

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.082
Πόντοι
1.056
Για να καταλάβω λίγο, αυτοί που προξενεύτηκαν με καμιά φακλάνα και έκαναν οικογένεια είναι οι επιτυχημένοι και απλά κάνουν καμία βόλτα από τα μπουρδέλα γιατί δεν αντέχουν ούτε να δουν την γυναίκα τους και όλοι οι άλλοι που ψάχνουν να γαμήσουν κανένα καλό μουνάκι στην Θεσσαλονίκη είναι οι αποτυχημένοι. Σιγά βρε Καζανόβες...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.562
Πόντοι
2.966
Πάντα κάτι τρέχει φίλε.δεν λέω ότι είστε προβληματικοι του θανατά.μπορει και ένα μικρό προβληματακι για κάποιον να φενεται βουνό και να καταστρέψει την ερωτική του ζωή τσάμπα.και ενώ όλα είναι καλά να πηγαίνει να πληρώνει πουτενες.το πρόβλημα είναι σχετικό
Tι μαλακιες λες ρε τυπε το οτι παει καποιος σε πουτανα ειναι προβληματικος μαλλων το προβλημα εσυ το εχεις στις πουτανες παει καποιος κανει τη δουλεια του και παει στη γυναικα γκομενα του η σπιτι του αν ειναι μονος χωρις να εχει καποια να τον πριζει θα μας βγαλεις και με προβλημα χωρις να εχουμε το εχεις καψει εντελως να το κοιταξεις μη το αφησεις ετσι

Bj lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
103
Πόντοι
0
Tι μαλακιες λες ρε τυπε το οτι παει καποιος σε πουτανα ειναι προβληματικος μαλλων το προβλημα εσυ το εχεις στις πουτανες παει καποιος κανει τη δουλεια του και παει στη γυναικα γκομενα του η σπιτι του αν ειναι μονος χωρις να εχει καποια να τον πριζει θα μας βγαλεις και με προβλημα χωρις να εχουμε το εχεις καψει εντελως να το κοιταξεις μη το αφησεις ετσι
Ήρεμα ρε τίγρη.οποτε καταλήγουμε ότι αν κάποιος πηγαίνει στις πουτανες είναι δικό μου πρόβλημα?

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
294
Πόντοι
21
Όπως επίσης για τα χορηγίες που λέτε,έχω φίλο μου που έτυχε από χωρισμένους γονείς το παιδί ατυχίες κλπ ελάχιστη περιουσία κ χρήματα είχε 50 ευρώ για να περάσει 10 μέρες και έδωσε αντί για 30 στην κοπέλα 40 ευρώ από φιλότιμο να την ευχαριστήσει...κ δεν είχε να φάει του δάνεισα εγώ...και μετά η κοπέλα του είπε" σιγά κ τα 40 ευρώ"...
Όταν κάποιος δεν έχει λεφτά και πάει σε στούντιο , είναι πρεζακι της κατάστασης

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: PL(2)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
878
Πόντοι
81
Για να τελειωνει το θεμα.. ολα τα φρουτα εχει! Με εμπειρια σχεδον 30 χρονων, εχω δει απο κουστουματους μετα απο νυχτερινη εξοδο, μεχρι και κουστουματους μερα μεσημερι! απο παιδια 15+ μεχρι 80αρηδες! απο οπαδους μετα το γηπεδο μεχρι ατομα της εκκλησιας με το πουκαμισακι και το παπιγιον! απο μαλιαδες μεχρι φαλακρους! απο μαγκες μεχρι φλωρους. Εν ολιγοις, ολες οι κοινωνικες ταξεις!
Τωρα,ποιος ειναι προβληματικος και ποιος οχι αυτο δεν το ξερει κανεις!
Συμφωνω με αυτα που λες ετσι ακριβως ειναι....εγω αυτο που ειπα ειναι οτι οι περισσοτεροι που πανε στις πουτανες το κανουν γιατι εχουν καποιο ψυχολογικο θεμα ή ανασφαλεια ή διαστροφη-φετιχ.....
Λιγοι ειναι οι αντρες που πανε απλα σαν διασκεδαση-hobby

***Με καποιες πουτανες που μιλουσα μου ειπαν οτι οι περισσοτεροι ζητανε ανωμαλιες και τρελα πραγματα μεσα στο δωματιο....

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
759
Πόντοι
96
Αυτή η συγκεκριμένη είναι η δεύτερη φορά που πήγα
Την πρώτη ούτε στα μάτια με κοίταξε
Οχι αγγαρεία μάλλον κάτι φοβόταν και μετά που πήγα δεύτερη φορά τη λέει τη τσατσά πες του ότι κλείσαμε
Στις 10.30
Κάποιον να τις θυμίζω;

Bj lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
103
Πόντοι
0
Για να καταλάβω λίγο, αυτοί που προξενεύτηκαν με καμιά φακλάνα και έκαναν οικογένεια είναι οι επιτυχημένοι και απλά κάνουν καμία βόλτα από τα μπουρδέλα γιατί δεν αντέχουν ούτε να δουν την γυναίκα τους και όλοι οι άλλοι που ψάχνουν να γαμήσουν κανένα καλό μουνάκι στην Θεσσαλονίκη είναι οι αποτυχημένοι. Σιγά βρε Καζανόβες...
Είπα για αυτούς που είναι παντρεμένοι ή σχέση και δεν έχουν άλλη επιλογή.κάνεις δεν μίλησε για επιτυχία ρε ξεφτερι

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
878
Πόντοι
81

Εδω υπαρχουν αρκετα ατομα που πανε και πληρωνουν για να γαμησουν ΦΑΚΛΑΝΑ πουτανα και μετα λες αυτα τα ατομα δεν ειναι αποτυχημενοι-ναυαγια (προβληματικοι).........

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
878
Πόντοι
81
3 ειναι οι κατηγοριες των μπουρδελιαριδων.....

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (1):πιτσιρικαδες-φοιτητες και αντρες που ειναι σε σχεση-παντρεμενοι....
Ειναι η καλυτερη κατηγορια ειναι νορμαλ αντρες που απλα θελουν να γαμησουν !!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (2):Οι προβληματικοι( χοντροι,ασχημοι,ανασφαλεις,μικροψωλιδες,ντροπαλοι,κτλ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (3): Οι ανωμαλοι(κρυφοπουσταρες που γουσταρουν να τους κανουν γλυφοκωλια,κωλοδαχτυλα στραπον, διαστροφικα φετιχ κτλ)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom