Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
9
Like
3.647
Πόντοι
736
παιδιά τζάμπα μαλώνετε! τα κορίτσια είτε βίζιτες είτε στα σπιτάκια επιτελούν κοινωνικό έργο και υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν στις κοινωνίες πάντα! Είτε είσαι παντρεμένος είτε όχι χρειάζεται που κα που να ξεδίνεις με μια ξεπέτα! Ούτε μόνο πουτάνες θέλει αλλά ούτε και ποτέ στις πουτάνες! Θέλει μια ισορροπία και προσοχή γιατί παρότι πάμε με προφυλακτικό πάντα θα μπορούσαμε κάλλιστα να κολλήσουμε πχ έναν έρπη που κολλάει με απλή δερματική επαφή και να το μεταδόσεις στην σύζυγο ή σύντροφο και μετά άστα να πάνε. Έχει τα ρίσκα του το σπορ...
Φιλε στο αθλημα αυτο.. "οποιος φοβαται καθεται σπιτι του και κοιμαται"

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
874
Πόντοι
81
Άσε την Ντενίζ. ..μπαγιάτεψε, την τελευταία φορα που πηγα μου την έσπασε. Τώρα πρωινά στο medusa δουλεύει η Ροζα. Πήγαινε να τη δοκιμάσεις. Εγώ αυτό σκέφτομαι να κανω
H deniz πλεον δεν αξιζει ουτε για 10 ευρω το ειχα αναφερει και εγω....Για τη Ροζα χθες πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν δεν δουλευει το πρωι και στο αλλο site την εχουν πρωινη....δεν βγαζεις ακρη με τα συγκεκριμενα μπουρδελα οπως και για την Valedina που την δειχνουν να δουλευει αλλα οσες φορες πηγα ηταν παντα κλειστο.....

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
108
Πόντοι
0
Στα Δικαστηρια δεν εμεινε τιποτα,μονο οι αναμνησεις.Μεταφερθηκαν προς Σφαγεια,περιπου 5 χιλιομετρα μακρια
Θυμάμαι στο βαρδάρη καμιά διετία πρίν κλείσουν και για κάμποσο καιρο τη μαρία τη μελαχρίνη με το άψογο μεγάλο στήθος (φάση λάρα) καθώς και την κάρμεν και οι δύο δουλευαν στην αισώπου σε διαφορετικά μαγαζιά!!!

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
457
Πόντοι
21
H deniz πλεον δεν αξιζει ουτε για 10 ευρω το ειχα αναφερει και εγω....Για τη Ροζα χθες πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν δεν δουλευει το πρωι και στο αλλο site την εχουν πρωινη....δεν βγαζεις ακρη με τα συγκεκριμενα μπουρδελα οπως και για την Valedina που την δειχνουν να δουλευει αλλα οσες φορες πηγα ηταν παντα κλειστο.....
Όπως τα λες είναι. Πηγα και γω για τη Ρόζα και η τσατσά μου είπε δουλεύει νικ ουρανου στο τελευταίο. Πήγα και ήταν μια ηλικιακα μεγάλη και εφυγα. Δεν ξερω τι γίνεται. Την είχα πάρει μια φορά τη Ρόζα μπορεί να εχει 6 μηνες και είχα περάσει καλά.

Antonis80

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2020
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα μια Εβελίνα στο άλλο σάιτ που δουλεύει στο Ρεντ λάιτ την έχει δοκιμάσει κανείς;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.983
Πόντοι
38.177
Καλησπέρα μια Εβελίνα στο άλλο σάιτ που δουλεύει στο Ρεντ λάιτ την έχει δοκιμάσει κανείς;;
Καλή είναι σε γενικές γραμμές,βιαστική και δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες (έχει παραπάνω κιλά)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
874
Πόντοι
81
Όπως τα λες είναι. Πηγα και γω για τη Ρόζα και η τσατσά μου είπε δουλεύει νικ ουρανου στο τελευταίο. Πήγα και ήταν μια ηλικιακα μεγάλη και εφυγα. Δεν ξερω τι γίνεται. Την είχα πάρει μια φορά τη Ρόζα μπορεί να εχει 6 μηνες και είχα περάσει καλά.
Ενα μυστηριο υπαρχει με τη Roza και την Valedina φαντασματα ειναι!!!.....κρυμμενες τις εχουν? Δεν μπορω να καταλαβω....!
Την Ροζα μια φορα την ειδα πριν 6 μηνες αλλα δεν μπηκα και την αλλη μερα σταματησε...
Πως ηταν στο δωματιο?? Πες λεπτομεριες για να ξερουμε...ελληνικα/αγγλικα μιλαει?

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.277
Πόντοι
496
Καλημέρα παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την Νταίζη την Ελληνίδα στο sex and the City να μας πει εντυπώσεις

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
148
Πόντοι
1
παιδιά τζάμπα μαλώνετε! τα κορίτσια είτε βίζιτες είτε στα σπιτάκια επιτελούν κοινωνικό έργο και υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν στις κοινωνίες πάντα! Είτε είσαι παντρεμένος είτε όχι χρειάζεται που κα που να ξεδίνεις με μια ξεπέτα! Ούτε μόνο πουτάνες θέλει αλλά ούτε και ποτέ στις πουτάνες! Θέλει μια ισορροπία και προσοχή γιατί παρότι πάμε με προφυλακτικό πάντα θα μπορούσαμε κάλλλογικό να κολλήσουμε πχ έναν έρπη που κολλάει με απλή δερματική επαφή και να το μεταδόσεις στην σύζυγο ή σύντροφο και μετά άστα ωυ πάνε. Έχει τα ρίσκα του το σπορ...
Θα διαφωνήσω φίλε ...αρχικά ούτε τις ενδιαφέρει...την τσέπη τους κ την πάρτι τους κοιτάνε...το ότι πληρώνεις εσύ κι εγώ για 10 λεπτά ένα σκασμό λεφτά ναι μεν μπορεί να κάνεις την δουλειά σου αλλά με την ψυχή στο στόμα είναι και λίγο δώρο αδωρο...απλώς τυγχάνει και προκύπτει και αναφέρεται ως κοινωνικό έργο παρόλο που δεν γίνεται γι αυτό τον λόγο αλλά για οικονομικά τους οφέλη...δεν το κάνουν για ψυχικό ούτε είναι ψυχοπονιαρες

Bj lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
93
Πόντοι
0
Δεν τρολαρω απλα ΔΕΝ θεωρω χορηγεια να κανεις δωρο σε μια κοπελα ενα ταξιδι και να πληρωσεις φαγητα-ποτα.....ειναι πραγματα αυτονοητα που θα τα εκανε και ενας συνομηλικος της κοπελας!!!
Χορηγία είναι αυτό φίλε,ξεκάθαρα.απλα έπεσες σε φτοχη και μικρή πορνιτσα που δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι μπορεί να σ φάει και το νεφρό

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
457
Πόντοι
21
Ενα μυστηριο υπαρχει με τη Roza και την Valedina φαντασματα ειναι!!!.....κρυμμενες τις εχουν? Δεν μπορω να καταλαβω....!
Την Ροζα μια φορα την ειδα πριν 6 μηνες αλλα δεν μπηκα και την αλλη μερα σταματησε...
Πως ηταν στο δωματιο?? Πες λεπτομεριες για να ξερουμε...ελληνικα/αγγλικα μιλαει
Όπως το λες. 6 μήνες έχω να τη δω και γω. Αγγλικα μιλάει. Στα ελληνικά μόνο κάποιες λέξεις. Μου ειπε οτι ειναι 21 χρόνων από Ρουμανία. Πήρα πρόγραμμα με 50 ευρώ πιπα χωρίς και γλυφομουνι. Πεντακάθαρο το κοριτσάκι. Κάθεται το γλύφεις όσο θέλεις όπου θέλεις και το γαμάς όπως θέλεις χωρις μα και μου. Εμφανισιμη Μπιμπελο για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον

Bj lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
93
Πόντοι
0
Φίλε έχεις απλά ψυχολογικά προβλήματα .
Εσύ και πολλοί άλλοι πλέον στην εποχή μας .
Η μπουρδελοτσαρκα απλά θεωρείται τρόπος ψυχαγωγίας ,ο λόγος ύπαρξης των μπουρδελων ήταν και είναι για να πληρώσεις το αντίτιμο και να πας να χύσεις μέσα από αρκετές επιλογές ένα καλό μουνι της φαντασίας σου ή του γούστου σου ,για πολλούς εδώ είναι και μια συνήθεια αλλά λειτουργεί σαν το παζάρι.περνας από τους πάγκους και παίρνεις ντομάτες από εκεί που θα σου γυαλίσει πιο πολύ.
Αν θες να λύσεις υπαρξιακά προβλήματα ,συζυγικα,μπουλινγκ,κακοποίηση από την γυναίκα σου ,αίσθημα κατωτερότητας,
μικροψωλισμο,παραμέληση ,πας απλά σε ψυχολόγο.
Άμα είσαι απλά κοσιμοδος καλά κάνεις και γαμας εκεί γιατί τέτοια μουνια θα βλέπεις μόνο στα όνειρα σου .
Αυτές οι υπαρξιακές μαλακίες και ευαισθησίες γάμησαν τα πάντα ,πάμε να δώσουμε 30-40 ευρώ να γαμησουμε ένα καλό μουνι και σταβωνει η άλλη γιατί κάτι μαλακες της δίνουν 100ρικα για να νιώθουν ότι έχουν γκόμενα σε 4 τοίχους .

Οι παλιοί το ξέρουν ,τα καλύτερα μουνια διαχρονικά δεν είχαν ανάγκη ούτε από προγράμματα ούτε από ακαποτα ,σε βαζαν μέσα με στάνταρ τιμή εχυνες και έφευγες.
Δεν ισχύει.οι προβληματικοι πληρώνουν για να γαμισουν.τι ξέρουν και οι πετρες

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
148
Πόντοι
1
Χορηγία είναι αυτό φίλε,ξεκάθαρα.απλα έπεσες σε φτοχη και μικρή πορνιτσα που δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι μπορεί να σ φάει και το νεφρό
Η αλήθεια να λέγεται...το καλύτερο σε γνωριμία είναι να σε θέλει όσο την θέλεις αρχικά....άμα κάθεται και κοιτάζει αυτοκίνητα και πορτοφόλια απ' την αρχή τότε περισσότερο για εφοριακός κάνει...νταξει το χουν παραχεσει το θεμα

Bj lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
93
Πόντοι
0
Η αλήθεια να λέγεται...το καλύτερο σε γνωριμία είναι να σε θέλει όσο την θέλεις αρχικά....άμα κάθεται και κοιτάζει αυτοκίνητα και πορτοφόλια απ' την αρχή τότε περισσότερο για εφοριακός κάνει...νταξει το χουν παραχεσει το θεμα
Καλά κάνουνε,αφού τις παίρνει να τους γλεντανε μερικούς.οι εποχές είναι δύσκολες

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
148
Πόντοι
1
Όπως επίσης για τα χορηγίες που λέτε,έχω φίλο μου που έτυχε από χωρισμένους γονείς το παιδί ατυχίες κλπ ελάχιστη περιουσία κ χρήματα είχε 50 ευρώ για να περάσει 10 μέρες και έδωσε αντί για 30 στην κοπέλα 40 ευρώ από φιλότιμο να την ευχαριστήσει...κ δεν είχε να φάει του δάνεισα εγώ...και μετά η κοπέλα του είπε" σιγά κ τα 40 ευρώ"...

Bj lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
93
Πόντοι
0
Όπως επίσης για τα χορηγίες που λέτε,έχω φίλο μου που έτυχε από χωρισμένους γονείς το παιδί ατυχίες κλπ ελάχιστη περιουσία κ χρήματα είχε 50 ευρώ για να περάσει 10 μέρες και έδωσε αντί για 30 στην κοπέλα 40 ευρώ από φιλότιμο να την ευχαριστήσει...κ δεν είχε να φάει του δάνεισα εγώ...και μετά η κοπέλα του είπε" σιγά κ τα 40 ευρώ"...
Αγαθιαρης

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
148
Πόντοι
1
Καλά κάνουνε,αφού τις παίρνει να τους γλεντανε μερικούς.οι εποχές είναι δύσκολες
Αυτοί τις χάλασαν φίλε όταν πάει ο άλλος κ την δίνει 180 ευρώ για μια ώρα που σιγά μην κάνει και μια ώρα πράξη,τότε θα πάω εγώ με 30-40 και ωραιότερος να είμαι θα με σνομπαρει

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
148
Πόντοι
1
Δεν ισχύει.οι προβληματικοι πληρώνουν για να γαμισουν.τι ξέρουν και οι πετρες
Σίγουρα για να πηγαίνει κανείς έχει τους λόγους του...κάτι ψάχνει που για Χ λόγους δεν το βρίσκει...βέβαια δεν είμαστε κι όλοι τέρμα γκαγκά η σώνει και καλά προβληματικοι ,υπάρχουν διάφορες συγκυριες

Bj lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
93
Πόντοι
0
Αυτοί τις χάλασαν φίλε όταν πάει ο άλλος κ την δίνει 180 ευρώ για μια ώρα που σιγά μην κάνει και μια ώρα πράξη,τότε θα πάω εγώ με 30-40 και ωραιότερος να είμαι θα με σνομπαρει
Οκ η κάθε βιζιτα κοστολογεί τον εαυτό της όσο θέλει.ο αγαμητος θα πάω,σεβαστό.εγω πιο πολύ μιλάω για τις γγομενιτσες που θέλουν χορηγούς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom