Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.510
Πόντοι
34.538
Για ολες δεν ξερω..αλλα μπορω να πω με σιγουρια οτι η 5 κοπελες που πηρα το τελευταιο διμηνο, κανανε ολες πριν ερθουν στο δωματιο.
Οταν το προγραμμα περιλαμβανει γλυψιμο χαμηλα,
ολες μ΄πανιαριζονται.

• Like
Αντιδράσεις: LB

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
632
Πόντοι
81
Οταν το προγραμμα περιλαμβανει γλυψιμο χαμηλα,
ολες μ΄πανιαριζονται.
Εξαρταται πως καθαριζονται χαμηλα...αν σκουπιζονται με αρωματικο μωρομαντιλο ή
βαζουν κρεμα σωματος αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι ειναι καθαρες..... πιθανον να γλυφεις υπολλειματα απο χυσια και σαλια απο τον προηγουμενο....
ΜΠΑΝΙΟ πρεπει να κανουν κανονικα με σαπουνι κατι που οι περισσοτερες δεν το κανουν δυστυχως...

8s8

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Like
18
Πόντοι
0
Live
Στουντιο παρανταις, Αλινα..ωραιο μιλφακι.
Κοροβαγκου, Γαληνη!
φριξου στο ινσαιντ Μαρια απο κολομβια.. και διπλα στο σεξ εν δε σιτι, η τζοανα, δυστυχως δεν δινει κωλο!
Μπελα ντονα η Λαρα, στο γκοτιβα η Ναταλια.
Βιλλες, στο λιπς μια μιλφ δεν την ξερω..σε αυτο με το ασανσερ ινα γεματουλα και απεναντι στο λαιτς η ελινα.
Στο γωνιακο μινωταυρου αντελινα και στα φρει χαους δυο που δεν ξερω, στο πρωτο μια μιλφ, ισως δουλευε παλια στην φριξου, δινει με 60 κωλο!

Εκλεισα για αυριο ραντεβου με Λαρα..σημερα ολο ετσι δουλευει! αν δεν παω παρτε με τηλ. να σας δωσω το ραντεβου μου! χαχα
περναω σε λιγο με ναταλι!
Η χριστινα με τις βυζαρες απο τη μινωταυρου που εχει χαθει ;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.632
Πόντοι
456
Δεν μου έχει τύχει στο γλυφομούνι να μην μοσχοβολάει κάποια πάντως. Για βυζιά έχω αμφιβολίες...αλλσ χαμηλά νομίζω όλες πλένονται

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
632
Πόντοι
81
Καλυτερα που χαθηκε !!!την τελευταια φορα που την ειδα βγηκε εξω απο το μπουρδελο και εβριζε γιατι δεν μπηκα να την γαμησω....δεν παει καλα η τυπισα κατι περνει σιγουρα

8s8

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Like
18
Πόντοι
0
Καλυτερα που χαθηκε !!!την τελευταια φορα που την ειδα βγηκε εξω απο το μπουρδελο και εβριζε γιατι δεν μπηκα να την γαμησω....δεν παει καλα η τυπισα κατι περνει σιγουρα
Που την πετυχες;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.402
Πόντοι
746
Μονο σ εμενα δεν φορουσε γυαλια :think: αν ειχε λιγο πιο γυμνασμενο σωμα θα ηταν τοπ σε εμφανιση.
Πρωκτικο δεν κανει μου ειπε η τσατσα αν και το σκεφτηκε λιγο.. και μετα βγηκε η ιδια και μου το ειπε.
Είχα κάνει πρωκτικό μαζί της πριν καμία δεκαετία. Από τότε το σταμάτησε. Γενικά μου έχει πει ότι δεν της αρέσει και πονάει πολύ. Ίσος αν τον έχεις πολύ μικρό και σε ξέρει καλά να δεχτεί. Τα γυαλιά της πάνε πολύ, είναι πολύ γλυκιά κοπέλα και καλό παιδί.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.363
Πόντοι
446
Είχα κάνει πρωκτικό μαζί της πριν καμία δεκαετία. Από τότε το σταμάτησε. Γενικά μου έχει πει ότι δεν της αρέσει και πονάει πολύ. Ίσος αν τον έχεις πολύ μικρό και σε ξέρει καλά να δεχτεί. Τα γυαλιά της πάνε πολύ, είναι πολύ γλυκιά κοπέλα και καλό παιδί.
Εχει τοσα χρονια εδω; πως και μου ξεφυγε αυτη.. μπορει βεβαια να την εχω παρει πριν χρονια και να μην το θυμαμαι.:think:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ξερω φιλε.

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
206
Πόντοι
20
Πέρασε κανένας σήμερα ειναι στο πόστο της η σαντρα;για να μην πηγαίνω τζαμπα

Salonik

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Μια γρήγορη ενημέρωση από πρωινή επίσκεψη στη γειτονιά του ερημίτη.
Στα ξύλινα οι γνωστές χρόνιες παρουσίες βλαντα, Ρίτα κλπ.
Μια τελείως ξενερωτη ξανθιά με ανέκφραστο βλέμμα κάπου στα αριστερά όπως περνάς τα ξύλινα.
Στα καλά όμως, δουλεύει η Έλενα και η Σάντρα το πρωί και να μην ξέρεις ποια να επιλέξεις...
Τελικά επέλεξα τη Μίρα. 27 χρονών είπε, τόσο ήταν πάνω κάτω. Καλή επιλογή. Αφήνει γενικά χαιδεματα, αξίζει μια δοκιμή... Αυτά. Αν κάποιος έχει κάποια άλλη πρόταση στα 30 να την ακούσουμε.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.402
Πόντοι
746
Εχει τοσα χρονια εδω; πως και μου ξεφυγε αυτη.. μπορει βεβαια να την εχω παρει πριν χρονια και να μην το θυμαμαι.:think:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ξερω φιλε.
Είναι πολλά χρόνια, είχε εξαφανιστεί για λίγα χρόνια και νομίζω έχει 2 χρόνια που ξαναεμφανίστηκε. Σε κάποια φάση είχε παχύνει και ένιωθε πολύ άσχημα για το σώμα της και αδυνάτισε πολύ γρήγορα. Μου περνάει από το μυαλό ότι παίζει να είναι 2 (ίσως αδερφές ή απλά σωσίες). Πάντως με 10 κιλά παραπάνω με γκαυλωνε πιο πολύ! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έβγαζε πολύ πρωτόγονα ένστικτα.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
632
Πόντοι
81
Είναι πολλά χρόνια, είχε εξαφανιστεί για λίγα χρόνια και νομίζω έχει 2 χρόνια που ξαναεμφανίστηκε. Σε κάποια φάση είχε παχύνει και ένιωθε πολύ άσχημα για το σώμα της και αδυνάτισε πολύ γρήγορα. Μου περνάει από το μυαλό ότι παίζει να είναι 2 (ίσως αδερφές ή απλά σωσίες). Πάντως με 10 κιλά παραπάνω με γκαυλωνε πιο πολύ! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έβγαζε πολύ πρωτόγονα ένστικτα.
Ακομα γεματουλα ειναι....μοιαζει πολυ με την ομοσταβλη την Μιρα που δουλευει δεξια απο το medusa ιδιο ατσουμπαλο κορμι εχουν πρεπει να ειναι αδερφες ή να εχουν καποια συγγενεια....
Δεν λενε να φυγουν τοσο καιρο οι ιδιες πουτανες δουλευουν στη πρωινη βαρδια Τραγικο...!!!

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
453
Πόντοι
21
Για ολες δεν ξερω..αλλα μπορω να πω με σιγουρια οτι η 5 κοπελες που πηρα το τελευταιο διμηνο, κανανε ολες πριν ερθουν στο δωματιο.
Βρακάκι άλλαζαν όμως αυτές οι 5; Γιατί δεν έχει νόημα να κάνει μπάνιο όταν μετά το γλυφομουνι φόρεσε το ιδιο βρακι και πήγε στον επόμενο....

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
453
Πόντοι
21
Εξαρταται πως καθαριζονται χαμηλα...αν σκουπιζονται με αρωματικο μωρομαντιλο ή
βαζουν κρεμα σωματος αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι ειναι καθαρες..... πιθανον να γλυφεις υπολλειματα απο χυσια και σαλια απο τον προηγουμενο....
ΜΠΑΝΙΟ πρεπει να κανουν κανονικα με σαπουνι κατι που οι περισσοτερες δεν το κανουν δυστυχως...
Ρε φίλε τι μπάνιο όταν ολες φοράνε το ίδιο στρινγκ; Δηλαδή μπαίνει σε μένα, την κανω γλυφομουνι και μετά φοράει το βρακι και με το ίδιο βρακι έρχεται σε σένα. Τι να το κανω όμως αν ενδιάμεσα έκανε μπάνιο αφού ξαναφορεσε το βρακι με τα σάλια μου και πάει στον επόμενο; Δεν είναι μόνο το μπάνιο.....Κανονικά θα έπρεπε να αλλάζουν διαρκώς εσώρουχα....

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
632
Πόντοι
81
Ρε φίλε τι μπάνιο όταν ολες φοράνε το ίδιο στρινγκ; Δηλαδή μπαίνει σε μένα, την κανω γλυφομουνι και μετά φοράει το βρακι και με το ίδιο βρακι έρχεται σε σένα. Τι να το κανω όμως αν ενδιάμεσα έκανε
Εχεις δικιο κανονικα πρεπει να αλλαζουν στρινγκ ή να κανουν μπανιο μεσα στο δωματιο πριν φυγουν..
Εδω ενας συναγωνηστης ανεβασε κριτικη για τη Σονια και ελεγε εκανε πουτσοτριψηματα πανω απο το στρινγκ και φυσικα μετα η Σονια πηγε στον επομενο με τα σπερματικα υγρα και ολα τα μικροβια πανω στο στρινγκ..ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.363
Πόντοι
446
Δεν την θυμαμαι καθολου.. σαν καινουργια ειναι για μενα.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.363
Πόντοι
446
Βρακάκι άλλαζαν όμως αυτές οι 5; Γιατί δεν έχει νόημα να κάνει μπάνιο όταν μετά το γλυφομουνι φόρεσε το ιδιο βρακι και πήγε στον επόμενο....
Δεν ξερω φιλε, μπορει να εχουν μεσα καμια 20αρια εσωρουχα και να αλλαζουν συνεχεια.:dunno:
Οτι δηλαδη χρησιμοποιουν να το πετανε στα απλυτα. Μπορει βεβαια να κανουν οπως εκανε η Σαντρα, να κυκλοφορουν συνεχεια γυμνες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom