Η φατσα ουτε εμενα μου αρεσε αλλα σαν κορμι ειναι το στυλ που γουσταρω μοντελε αν ειχε και σιλικονατα βυζακια θα ηταν τελεια......ισως την παρω αυτες τις μερεςΠολυ αδυνατη για τα γουστα μου και η φατσα της εμοιαζε λιγο σε τρανς! δεν ξερω φιλε τι κανει μεσα, αδιαφορη κοπελα για μενα που μεχρι αυριο δεν θα την θυμαμαι καν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 449
- Πόντοι
- 21
Ναι δούλευε νικ.ουρανου 28 στο τελευταίο και αρκετά πιο παλιά στο 1ο διπλα αο το medusaΑυτή η σαντρα είναι φίλε ένα κοντοπουτανο που δούλευε στην ουρανού στα τελευταία με κωλαρα Κ γυαλάκια;
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 198
- Πόντοι
- 0
Την είχα πετύχει πριν καιρό στο τελευταίο στην νικηφόρου στο κρεβάτι ήταν τούμπανο εκείνο το βράδυ,στα τέσσερα την πήρα δυνατά και είπα να της χαστουκίσω την κωλαρα κάπως διστακτικά και μου λέει τι είναι αυτό;πιο δυνατά!της κοκκινησα την κωλαρα…οπότε ήρθε ο καιρός για επανάληψηΝαι δούλευε νικ.ουρανου 28 στο τελευταίο και αρκετά πιο παλιά στο 1ο διπλα αο το medusa
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
οτι είναι το γλυφομούνι είναι σε μια γυναίκα,αν την γλύψεις κι από κόλο έδεσε το γλυκό!!! βυζιά γλύφω αβέρτα,απλά όταν έχεις να κάνεις με ιερόδουλη υπάρχει θέμα καθαριότητας,αν πλένεται και καθαρίζεται στην ευαίσθητη περιοχή μετά από κάθε πελάτη θα είναι ότι καλύτερο,ελπίζω οτί οι περισσότερες είναι καθαρές..
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.353
- Πόντοι
- 6.817
ε αρα την ξεπατωσες .Ποιες σταματησαν;Με καναδυο που έκανα πρωκτικό παλιά σταμάτησαν να κάνουν πλεον.
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.353
- Πόντοι
- 6.817
αυτο σε τι γλωσσα στο ειπε;Την ειπα να βγουμε μια σελφι! δεν ηθελε.. μου λεει εχω σχεσηκαι εγω την ειπα, παλι καλα που δεν χεσει οταν σε επαιρνα απο πισω.
![]()
Οι περισσοτερες ΔΕΝ ειναι καθαρες πανε απο δωματιο σε δωματιο χωρις να κανουν μπανιο.....!!!οποτε ο καθενας κρινει και αναλογος πρατει.. εδω υπαρχουν ατομα που δινουν γλωσοφιλα στην Ριτα που ειναι γνωστη για τα γλυφοκωλια που κανει...οτι είναι το γλυφομούνι είναι σε μια γυναίκα,αν την γλύψεις κι από κόλο έδεσε το γλυκό!!! βυζιά γλύφω αβέρτα,απλά όταν έχεις να κάνεις με ιερόδουλη υπάρχει θέμα καθαριότητας,αν πλένεται και καθαρίζεται στην ευαίσθητη περιοχή μετά από κάθε πελάτη θα είναι ότι καλύτερο,ελπίζω οτί οι περισσότερες είναι καθαρές..
Γουστα ειναι αυτα!!!
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.276
- Πόντοι
- 446
Λιτλ αγγλικα, μποι φρεντ και λιγο ετσα.αυτο σε τι γλωσσα στο ειπε;![]()
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.276
- Πόντοι
- 446
Η Ριτα κανει συνεχεια, αφου ηρθε και μου ειπε 1 μινουτο για μπανιο και εφυγε.Οι περισσοτερες ΔΕΝ ειναι καθαρες πανε απο δωματιο σε δωματιο χωρις να κανουν μπανιο.....!!!οποτε ο καθενας κρινει και αναλογος πρατει.. εδω υπαρχουν ατομα που δινουν γλωσοφιλα στην Ριτα που ειναι γνωστη για τα γλυφοκωλια που κανει...
Γουστα ειναι αυτα!!!
Γλυφοκωλη δεν καναμε. Παντως για να εχει τοσο κοσμο σιγουρα κανει πολλα.
Για τη Ριτα δεν ξερω τι κανει δεν εχω περασει ποτε μαζι της και ουτε θα περασω γιατι δεν μου αρεσει εμφανησιακα καθολου....απλα εχει αναφερθει πολλες φορες απο συναγωνιστες οτι κανει βρωμικα γουστα(γλυφοκωλια,κωλοδαχτυλα,κατουριματα κτλ) εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ βρωμιαρα.....Η Ριτα κανει συνεχεια, αφου ηρθε και μου ειπε 1 μινουτο για μπανιο και εφυγε.
Γλυφοκωλη δεν καναμε. Παντως για να εχει τοσο κοσμο σιγουρα κανει πολλα.
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.276
- Πόντοι
- 446
Κατουρημα οχι δεν μου εχει πει ποτε κατι τετοιο.. μπορει βεβαια σε προγραμμα με τζακουζι που δεν εχω παρει μαζι της.Για τη Ριτα δεν ξερω τι κανει δεν εχω περασει ποτε μαζι της και ουτε θα περασω γιατι δεν μου αρεσει εμφανησιακα καθολου....απλα εχει αναφερθει πολλες φορες απο συναγωνιστες οτι κανει βρωμικα γουστα(γλυφοκωλια,κωλοδαχτυλα,κατουριματα κτλ) εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ βρωμιαρα.....
Δαχτυλα την εβαλα σημερα και στις δυο τρυπες.. γλυφοκωλη δεν εκανα.
Δεν ξερω αν ειναι βρωμιαρα με αλλους, παντως μ εμενα ηταν καθαρη.
mrmental077
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σε όλους! Θα ήθελα κάτι να ρωτήσω.
Η Ράισα-Έλενα συνεχίζει να δουλεύει ακόμα;
Και αν ναι, ξέρετε που και τι ωράριο;
Σας ευχαριστώ!!
Σας ευχαριστώ!!
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.276
- Πόντοι
- 446
Αυτη συνηθως ειναι το βραδυ στο Νικηφορου ουρανου 26Γεια σε όλους! Θα ήθελα κάτι να ρωτήσω.
Σας ευχαριστώ!!
k8oulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 296
- Πόντοι
- 20
Κατάθεση πριν λίγες ώρες στη Σάντρα την οποία εντόπισα μετά από αρκετό καιρό που την έψαχνα! Θα δουλεύει πρωινή πλέον στο studio δίπλα ακριβώς από το Medussa στην Π.Ερημίτη. Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα αλλά κάθε φορά είναι το ίδιο δυνατή σε απόδοση! Κωλάρα διαστημική και ιδιαίτερα σκληρή που δέχεται μπάτσες αδιαμαρτύρητα, πορνογυαλιά,ωραίο στήθος μεσαίου μεγέθους και ωραίο τυπάκι. Υποκειμενική μου άποψη αλλά η πρωινή ζώνη στην Ερημίτη με τις τρεις Ρουμάνες (Σάντρα,Ντενίζ,Έλενα) είναι όπως η Εθνική ομάδα της συγκεκριμένης χώρας το '94 με Χάτζι,Ποπέσκου και Φλορίν Ραντουτσιόγιου!
venomvenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2024
- Like
- 71
- Πόντοι
- 0
Οι περισσότερες ένα χαρτί το σκουπίζουν από κάτω και φινιτοοτι είναι το γλυφομούνι είναι σε μια γυναίκα,αν την γλύψεις κι από κόλο έδεσε το γλυκό!!! βυζιά γλύφω αβέρτα,απλά όταν έχεις να κάνεις με ιερόδουλη υπάρχει θέμα καθαριότητας,αν πλένεται και καθαρίζεται στην ευαίσθητη περιοχή μετά από κάθε πελάτη θα είναι ότι καλύτερο,ελπίζω οτί οι περισσότερες είναι καθαρές..
mrmental077
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εκεί θυμάμαι και γω πέρυσι (μπορεί και παραπάνω). Πρόσφατα την έχεις δει εκεί η έχει καιρό;Αυτη συνηθως ειναι το βραδυ στο Νικηφορου ουρανου 26
Και με ενα μωρομαντιλο σκουπιζουν τα βυζια...Για αυτο προσοχη ποιες γλυφετε μαγκες...!!! Λιγες ειναι οι καθαρες.Οι περισσότερες ένα χαρτί το σκουπίζουν από κάτω και φινιτο
ΤΙΠ για να καταλαβετε ποιες ειναι καθαρες ειναι να μυρισετε τα ποδια της κοπελας....αν μυριζουν σαπουνι μολις εκανε μπανιο!!... αλλιως ειναι βρωμιαρα και σκουπιστηκε με μωρομαντιλο
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.276
- Πόντοι
- 446
Μονο σ εμενα δεν φορουσε γυαλιαΚατάθεση πριν λίγες ώρες στη Σάντρα την οποία εντόπισα μετά από αρκετό καιρό που την έψαχνα! Θα δουλεύει πρωινή πλέον στο studio δίπλα ακριβώς από το Medussa στην Π.Ερημίτη. Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα αλλά κάθε φορά είναι το ίδιο δυνατή σε απόδοση! Κωλάρα διαστημική και ιδιαίτερα σκληρή που δέχεται μπάτσες αδιαμαρτύρητα, πορνογυαλιά,ωραίο στήθος μεσαίου μεγέθους και ωραίο τυπάκι. Υποκειμενική μου άποψη αλλά η πρωινή ζώνη στην Ερημίτη με τις τρεις Ρουμάνες (Σάντρα,Ντενίζ,Έλενα) είναι όπως η Εθνική ομάδα της συγκεκριμένης χώρας το '94 με Χάτζι,Ποπέσκου και Φλορίν Ραντουτσιόγιου!
Πρωκτικο δεν κανει μου ειπε η τσατσα αν και το σκεφτηκε λιγο.. και μετα βγηκε η ιδια και μου το ειπε.
Τελευταία τροποποίηση:
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.276
- Πόντοι
- 446
Για ολες δεν ξερω..αλλα μπορω να πω με σιγουρια οτι η 5 κοπελες που πηρα το τελευταιο διμηνο, κανανε ολες πριν ερθουν στο δωματιο.Οι περισσότερες ένα χαρτί το σκουπίζουν από κάτω και φινιτο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις