Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (9 μέλη και 64 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
1.889
Πόντοι
206
Την εχω και ετοιμη νυφουλα..:coffee:
ευτυχια.....jpg

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.212
Πόντοι
11.585
Εχω μια ξαδερφη για παντρεια, αν ενδιαφερετε κανενας να στειλει το εκκαθαριστικο πρωτα.. :coffee:
Εννοειται να μας στειλει το εκαθαριστικο της πρωτα, γρρρουννν στ σακκιι θα παρμεεε.???

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
44
Πόντοι
0
Ερώτηση κουίζ...θεωρείτε ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε με συναίσθημα τις γυναίκες?γιατί θεωρώ ότι οι γυναίκες δεν έχουν συναισθηματα

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.665
Πόντοι
32.165
Ερώτηση κουίζ...θεωρείτε ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε με συναίσθημα τις γυναίκες?γιατί θεωρώ ότι οι γυναίκες δεν έχουν συναισθηματα
Σκεψου διαφορετικα. οι γυναικες ειναι γατες και οι ανδρες σκυλοι.

Ozzy87

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Πέρασμα με Φρίντα μέσα στη βδομάδα. Φτάνει η διαφήμιση στην θεία. Πήγα μπήκα λέω ας περάσω να φύγουν τα χοντρά. Είχε δωμάτιο πριν από μένα και δεν μου το είπε. Περίμενα ένα τέταρτο σαν τον μλκ. Ήρθε μέσα ούτε πλύθηκε ούτε τίποτα. Σιχάθηκα. Πίπα με προφυλακτικό. Μόνο πίπα και Μπουλο. Άσε που κάνει τσιμπουκαρα λέει και έπρεπε να τελειώσω γρήγορα μη κρατιέμαι. Γαμω την μπαταρία μου.
Πέρασμα δεύτερο μέσα στη βδομάδα με την νατασα. Κλαίγεστε όλο ρε αλλά αυτές που πρέπει να τις αναφέρετε δεν το κάνετε. Κοριτσαρος ρωσικός δύο μέτρα. Μουναρα. Πέρασμα με πρωκτικό στα 100. Δεκτική σε όλα γυναικάρα ψηλή με ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο. Χαμογελαστή και μοσχοβολισμένη. Χαλάλι το 100ρικο. Πέρασα πολύ καλά και θα ξανά πάω.
Φτάνει με τα διθυραμβικά σχόλια για τις παλαίμαχες από κάποιους μπαμ κάνετε ότι είστε χορηγούμενοι. Άντε
Υγείες
ποιο είναι η Νατάσα και τι ώρες

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
180
Πόντοι
0
Αλάνια μου σκέφτομαι να πάω στην Χρύσα που απόψε δουλεύει στο bad girls έχουμε καμιά άποψη για την κορασίδα;μην φάμε καμιά φόλα φοβαμαι

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
44
Πόντοι
0
Σκεψου διαφορετικα. οι γυναικες ειναι γατες και οι ανδρες σκυλοι.
Οσον αφορά τον χαρακτήρα ναι...αλλά δεν είναι καθόλου χαριτωμένες...αν δεις ειδικά πάνω από 50-55 γυναίκα,είναι χειρότερη κι από μπάρμπα από την ξυνιλα κ την τρελλα στα μουτρα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.227
Πόντοι
13.755
Θεωρούμε ότι μας έχεις πρήξει τ'αρχιδια με τα ανούσια μηνύματα σου από τη μέρα που γράφτηκες...
Διάβασε λίγο τον τίτλο του νήματος για να καταλάβεις ότι μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος νήμα

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.082
Πόντοι
1.056
Αλάνια μου σκέφτομαι να πάω στην Χρύσα που απόψε δουλεύει στο bad girls έχουμε καμιά άποψη για την κορασίδα;μην φάμε καμιά φόλα φοβαμαι
Εμένα μου είχε αρέσει, είχε θετικά σχόλια και από άλλους. Σημασία έχει τι αρέσει σε σένα. Αν πας ρίξε μια ενημέρωση.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
44
Πόντοι
0
Ευχαριστώ τα 4-5 παιδιά που με υποδέχτηκαν... και για τα like τους στα όποια σχόλια έκανα...φιλαράκια μου χάρηκα πολύ που συνομιλήσαμε και σας γνώρισα έστω και για λίγο από εδώ και εύχομαι ότι καλύτερο για εσάς...δυστυχώς κάπου εδώ θα πρέπει να φύγω από την παρέα χωρίς να είναι δική μου επιλογή...

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
14
Like
4.278
Πόντοι
746
Η πρώτη κριτική για Τζούλια γύφτισσα γράφτηκε το 2012 στο Προμηθέως 5 από τον karaman όπως βλέπω τώρα και εκεί την αναφέρει σαν 19χρονη.
Οπότε δεν αποκλείεται να είναι 32 τώρα δεδομένου ότι τα γυφτακια ξεκινάνε μικρά.
Εγώ πριν κάνα χρόνο που την πέτυχα εκεί στη Φρίξου, ούτε φανταζομουν ότι δουλεύει ακόμα.
Καλή περίπτωση ήταν θυμάμαι...
Επίσης ένα διάστημα δούλευε και η αδερφή της η Ρωξάνη, μια χοντρούλα στο ίδιο στυλ νομίζω πρώτα στα τρίδυμα μετά εκεί στη Φρίξου δίπλα στη Τζούλια
η Τζουλια ειναι Φριξου με τον μπλε τοιχο;Εκει που δουλευε η Ρωξανη;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
14
Like
4.278
Πόντοι
746
Τριτη κατα τις 17.00 στην Νικηφορου Ουρανου,το γωνιακο που ανεβαινεις 3-4 σκαλακια.Μια ξανθια λεπτουλα,νομιζω Μπιανκα.Επειδη στο συγκεκριμενο δεν πηγαινω και δεν συγκρατω ονοματα,τι λεει;Φοβηθηκα μην φαω φολα αξιας 40 ευρω

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
44
Πόντοι
0
η Τζουλια ειναι Φριξου με τον μπλε τοιχο;Εκει που δουλευε η Ρωξανη;
Και για να κλείσω με αυτό που είχα ρωτήσει...είχα παει σε αυτήν ήταν στο Χ dream...,πολύ ψυχρή γυναίκα,σχετικά όμορφο πρόσωπο,με παίδεψε πάρα πολύ κ δεν πέρασα καθόλου καλά...αυτα

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.082
Πόντοι
1.056
Ευχαριστώ τα 4-5 παιδιά που με υποδέχτηκαν... και για τα like τους στα όποια σχόλια έκανα...φιλαράκια μου χάρηκα πολύ που συνομιλήσαμε και σας γνώρισα έστω και για λίγο από εδώ και εύχομαι ότι καλύτερο για εσάς...δυστυχώς κάπου εδώ θα πρέπει να φύγω από την παρέα χωρίς να είναι δική μου επιλογή...
Τι σε έπιασε ρε τύπε; Που θα βρείς χειρότερα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom