Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (9 μέλη και 25 επισκέπτες)

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.498
Πόντοι
736
Επειδη πολλες πιπες ακουγονται εδω μεσα...
1) Καναμε καποια μελη παλιες αναφορες σε αλλες εποχες-παλιες με εμπειριες μας και καποιος βγηκε να πει οτι ειμαστε χορηγοι. Δεν μας γαματε λεω εγω. Τωρα για κατι αλλα προφιλ με 5 μηνυματα που μπαινουν κ λενε ΠΩ ΜΑΛΑΚΑ γαμησα ενα υπερμουνο και μιλανε π.χ για χοντρες ασχημες κτλπ που δεν εχει πατησει το ποδι του μεσα τοτε ναι μιλαμε για χορηγο.
2) Οτι η Λαρα δεχεται πελατες μονο με ραντεβου. Δεν ισχυει κατι τετοιο. Απλα αν εχει ραντεβου - περιμενεις. Τωρα αν ο Χ Υ ανωμαλος νομιζει θα παει στο ρδελο και με το που μπει θα γαμησει κιολας και η τανα τον περιμενει με ανοιχτα τα ποδια αυτο ειναι αλλο θεμα. Και μιας και αναφερθηκε το κωλαρακι της Λαρας το οποιο δυστηχως δεν το εχω δοκιμασει θα ταιριαζε εδω το ρητο "με σαλιο κ υπομονη ο κωλος γινεται μουνι".

Αυτα τα ολιγα.
Επισης

να σε ενημερωσο (μιας και ειμαι χορηγος και πρεπει να κανω και την διαφημιση για το πουλεν μου) οτι η Σονια θα δουλευει αυριο και μεθαυριο (μια απλη καθημερινη ματια στο γνωστο σαιτ σου προσφερει αυτη τη γνωση).
:hi::hi::hi:
Το είδα φίλος μετα το ανέβασε το γνωστό σάιτ ευχαριστώ πολύ πάντως γιατί και εμένα σταντατακι είναι η Σόνια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.192
Πόντοι
11.585
Που πληρωνουμε σημερα.???????

Bored Wait GIF by FirstAndMonday

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
544
Πόντοι
81
Το είδα φίλος μετα το ανέβασε το γνωστό σάιτ ευχαριστώ πολύ πάντως γιατί και εμένα σταντατακι είναι η Σόνια
Καλη επιλογη η Σονια το μονο αρνητικο που με χαλαει ειναι οτι ειναι γυφτακι...αλλα το παραβλεπουμε γιατι ειναι value for money

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.498
Πόντοι
736
Καλη επιλογη η Σονια το μονο αρνητικο που με χαλαει ειναι οτι ειναι γυφτακι...αλλα το παραβλεπουμε γιατι ειναι value for money
Η πιο κορμάρα μαζί με Λάρα και η πιο παθιαρα επίσης.

Απλά δεν της αρέσει η πίπα γενικα αλλά το όλο πακέτο αξίζει φουλ.

Αν έδινε κάνα φιλί στόμα η κωλαρακι θα σπάζε ταμεία

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
1.833
Πόντοι
206
Θα έχει εξεταστική. Εδώ που τα λέμε δεν συνήθιζε να έρχεται Μάιο, δέκα μέρες μπρος δέκα μέρες πίσω το ίδιο είναι.
Παντα Μαιο επιστρεφει, τωρα μπορει να παει τελη ιουνη με ειπε η τσατσα εχθες, αλλα δεν ηταν πολυ σιγουρη.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
544
Πόντοι
81
Η πιο κορμάρα μαζί με Λάρα και η πιο παθιαρα επίσης.

Απλά δεν της αρέσει η πίπα γενικα αλλά το όλο πακέτο αξίζει φουλ.

Αν έδινε κάνα φιλί στόμα η κωλαρακι θα σπάζε ταμεία
Για αυτους τους λογους που ειπες δεν μπορεσε να γινει στανταρακι μου....παντα την εχω σαν 2η επιλογη οταν λειπει η "γνωστη"....

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
544
Πόντοι
81
Παντα Μαιο επιστρεφει, τωρα μπορει να παει τελη ιουνη με ειπε η τσατσα εχθες, αλλα δεν ηταν πολυ σιγουρη.
Καλυτερα να κανουμε λιγο οικονομια....το 2μηνο που ηταν εδω σε αυτη και στη sofia greek εδωσα 2000+....με ξεζουμισαν....!!!

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
1.833
Πόντοι
206
Καλυτερα να κανουνε λιγο οικονομια....το 2μηνο που ηταν εδω σε αυτη και στη sofia greek εδωσα 2000+....με ξεζουμισαν....!!!
Μαιο κανονικα φιλε, ειπα να κανω λιγο πλακα στον αλλον τον καψουρη.
Χθες ηταν κλειστο το μπελα. Νο Λαρα ΝΟ παρτυ!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.645
Πόντοι
32.165
Για αυτους τους λογους που ειπες δεν μπορεσε να γινει στανταρακι μου....παντα την εχω σαν 2η επιλογη οταν λειπει η "γνωστη"....
Πιπα κανει μια χαρα απλα κανει για λιγη ωρα, δεν ξερω αν ζητηθει να κανει παραπανω τι θα κανει.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Καλυτερα να κανουμε λιγο οικονομια....το 2μηνο που ηταν εδω σε αυτη και στη sofia greek εδωσα 2000+....με ξεζουμισαν....!!!
Πω ρε φίλε...εγώ με τόσα λεφτά θα έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα που μου αρέσει...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.645
Πόντοι
32.165

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
5
Like
1.016
Πόντοι
361
Η Έλενα με πράσινα μάτια πάχυνε όντως πολύ ;; Μέχρι τι ώρα τη βρίσκουμε ;;

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
204
Πόντοι
20
Δεν είναι χοντρή ρε παιδία. Πρωί στο puccycat ήταν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Έλενα με πράσινα μάτια πάχυνε όντως πολύ ;; Μέχρι τι ώρα τη βρίσκουμε ;;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.191
Πόντοι
13.755
Βόλτα απόψε τη νύχτα μετά από πολύ καιρό...δεν έχανα και τίποτα μάλλον

Ερημίτη 1 στα δεξιά Βαλεντίνα μελαχρινή, όμορφη με πλαστικά βυζιά όσο διέκρινα γιατί με το ζόρι βγήκε από το κουζινακι...
Το μεσαίο κλειστό και αριστερά η Ειρήνη μελαχρινή με ωραίο σπαστό, μακρύ μαλλί, εξωτικά χαρακτηριστικά θα έλεγα και μικροσκοπική σαν σύνολο.Ωραιο κοριτσάκι ιδιαίτερο

Ερημίτη 3 επίσης μικροκαμωμένη γύφτισσα, συμπαθητικό πρόσωπο χωρίς κάτι άλλο ιδιαίτερο
Απέναντι ερημίτη 2α, δίπλα στο Medusa δηλαδή ,Ρενάτα Ρουμάνα μελαχρινή όμορφη ωραίο σώμα με ξεχωριστό κωλαρακι με ωραία κόκκινα εσώρουχα.

Venus η μαλακισμένη πλέον τσατσά με τα πεταχτά μάτια, πρώην τσατσά Λάρας...ποια κοπέλα είναι λέω?... Ισπανία μου απαντάει :jerking:
Δίπλα Μινώταυρου 14 Μαρίνα Ελληνίδα γύρω στα 40, ωραίο πρόσωπο ευγενική αλλά μεγάλη κοιλιά, μεγάλος κώλος με κυτταρίτιδα και η ταλαιπωρία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο.

Απέναντι το καρινοσπιτο όπως και το Νικ ουρανού 26 της Έλενας κλειστά.
Free house το δεξί σπίτι ανοιχτό, αυτή η μικρή παλαβιαρα που την έβριζε ο άλλος σε παρακρουση εδώ μέσα.Πως τη λένε ρε?την ξέχασα... Έλενα μήπως? Χωρίς περούκα σήμερα με ξανθό κοντό μαλλί και λιγότερο τρελό βλέμμα από άλλες φορές.
Νικ.ουρανου 28 Βανέσα γύρω στα 35 , μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και γεμάτο σώμα, όχι κάτι ιδιαίτερο

Τρίδυμα τέρμα βάθος Αντριάννα ένα νεαρό γυφτάκι, συμπαθητικό στο πρόσωπο με μακρύ μαλλί και ένα κωλαρακι κόλαση το οποίο μου τουρλωσε κιόλας να το δω καλά.Ωραιο σαν σύνολο.
Στο μεσαίο η Εβελίνα αλλά δε μπήκα καθόλου και στο μπροστινό η Έλενα την οποία εγώ παίζει να μην είχα ξαναδεί κιόλας.
Πράγματι δυνατό πίσω σύστημα, φάτσα αδιάφορη για μένα αλλά συνυπολογιζοντας και τις αρνητικές κριτικές,δε μου κάνει κάποιο κλικ.

Φρίξου 15α blue dreams η ξανθιά νταρντανουλα Μελίσα με διχτυωτο ολόσωμο και γυμνή από κάτω να φαίνονται οι βυζάρες της.Πολυ συμπαθητική και πρόσχαρη κοπέλα
Φρίξου 15β στούντιο X Ρουμάνα Τζωρτζίνα για μένα το ξεχωριστό της βραδιάς... μελαμψή, γύφτισσα προφανώς αλλά πιο πολύ προς το αραβικό στοιχείο με μεγάλα ωραία μάτια και κοντό μαλλί και κωλαρα.Και βλέμμα πολύ λάγνο και προκλητικό

Νικ.Ουρανου 1β πρώην αφρός, τώρα άλλο όνομα έχει αλλά το ξέχασα... Άννα Ισπανία πρέπει να ήταν, επίσης ιδιαίτερη κοπέλα γύρω στα 40 σίγουρα, ωραίο έκφυλο πρόσωπο με μεσογειακά χαρακτηριστικά και πολλά τατουάζ.Σωμα μάλλον σιτεμενο θα έλεγα γιατί φορούσε σαν baby doll και το σήκωσε στιγμιαία αλλά δεν ήταν και κάτι σπουδαίο .
Αλλά από 40€ εδώ που δεν δικαιολογείται για τον συγκεκριμένο χώρο ενώ όλα τα παραπάνω που αναφέρω ξεκινούν από 30

Μέτρια κατάσταση, ούτε απόψε είδα τη σούπερ μουναρα δηλαδή...βαρεμενες τστσαδες, βαρετό σαλοναρισμα.
Τζωρτζίνα ξεχώρισα όπως είπα συν Αντριάννα για το κωλαρακι

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
679
Πόντοι
81
Βόλτα απόψε τη νύχτα μετά από πολύ καιρό...δεν έχανα και τίποτα μάλλον

Ερημίτη 1 στα δεξιά Βαλεντίνα μελαχρινή, όμορφη με πλαστικά βυζιά όσο διέκρινα γιατί με το ζόρι βγήκε από το κουζινακι...
Το μεσαίο κλειστό και αριστερά η Ειρήνη μελαχρινή με ωραίο σπαστό, μακρύ μαλλί, εξωτικά χαρακτηριστικά θα έλεγα και μικροσκοπική σαν σύνολο.Ωραιο κοριτσάκι ιδιαίτερο

Ερημίτη 3 επίσης μικροκαμωμένη γύφτισσα, συμπαθητικό πρόσωπο χωρίς κάτι άλλο ιδιαίτερο
Απέναντι ερημίτη 2α, δίπλα στο Medusa δηλαδή ,Ρενάτα Ρουμάνα μελαχρινή όμορφη ωραίο σώμα με ξεχωριστό κωλαρακι με ωραία κόκκινα εσώρουχα.

Venus η μαλακισμένη πλέον τσατσά με τα πεταχτά μάτια, πρώην τσατσά Λάρας...ποια κοπέλα είναι λέω?... Ισπανία μου απαντάει :jerking:
Δίπλα Μινώταυρου 14 Μαρίνα Ελληνίδα γύρω στα 40, ωραίο πρόσωπο ευγενική αλλά μεγάλη κοιλιά, μεγάλος κώλος με κυτταρίτιδα και η ταλαιπωρία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο.

Απέναντι το καρινοσπιτο όπως και το Νικ ουρανού 26 της Έλενας κλειστά.
Free house το δεξί σπίτι ανοιχτό, αυτή η μικρή παλαβιαρα που την έβριζε ο άλλος σε παρακρουση εδώ μέσα.Πως τη λένε ρε?την ξέχασα... Έλενα μήπως? Χωρίς περούκα σήμερα με ξανθό κοντό μαλλί και λιγότερο τρελό βλέμμα από άλλες φορές.
Νικ.ουρανου 28 Βανέσα γύρω στα 35 , μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και γεμάτο σώμα, όχι κάτι ιδιαίτερο

Τρίδυμα τέρμα βάθος Αντριάννα ένα νεαρό γυφτάκι, συμπαθητικό στο πρόσωπο με μακρύ μαλλί και ένα κωλαρακι κόλαση το οποίο μου τουρλωσε κιόλας να το δω καλά.Ωραιο σαν σύνολο.
Στο μεσαίο η Εβελίνα αλλά δε μπήκα καθόλου και στο μπροστινό η Έλενα την οποία εγώ παίζει να μην είχα ξαναδεί κιόλας.
Πράγματι δυνατό πίσω σύστημα, φάτσα αδιάφορη για μένα αλλά συνυπολογιζοντας και τις αρνητικές κριτικές,δε μου κάνει κάποιο κλικ.

Φρίξου 15α blue dreams η ξανθιά νταρντανουλα Μελίσα με διχτυωτο ολόσωμο και γυμνή από κάτω να φαίνονται οι βυζάρες της.Πολυ συμπαθητική και πρόσχαρη κοπέλα
Φρίξου 15β στούντιο X Ρουμάνα Τζωρτζίνα για μένα το ξεχωριστό της βραδιάς... μελαμψή, γύφτισσα προφανώς αλλά πιο πολύ προς το αραβικό στοιχείο με μεγάλα ωραία μάτια και κοντό μαλλί και κωλαρα.Και βλέμμα πολύ λάγνο και προκλητικό

Νικ.Ουρανου 1β πρώην αφρός, τώρα άλλο όνομα έχει αλλά το ξέχασα... Άννα Ισπανία πρέπει να ήταν, επίσης ιδιαίτερη κοπέλα γύρω στα 40 σίγουρα, ωραίο έκφυλο πρόσωπο με μεσογειακά χαρακτηριστικά και πολλά τατουάζ.Σωμα μάλλον σιτεμενο θα έλεγα γιατί φορούσε σαν baby doll και το σήκωσε στιγμιαία αλλά δεν ήταν και κάτι σπουδαίο .
Αλλά από 40€ εδώ που δεν δικαιολογείται για τον συγκεκριμένο χώρο ενώ όλα τα παραπάνω που αναφέρω ξεκινούν από 30

Μέτρια κατάσταση, ούτε απόψε είδα τη σούπερ μουναρα δηλαδή...βαρεμενες τστσαδες, βαρετό σαλοναρισμα.
Τζωρτζίνα ξεχώρισα όπως είπα συν Αντριάννα για το κωλαρακι
μπηκα σημερα ρενατα , αν και 20 χρονων ρουμανα , μοιαζει τερμα με αλβανιδα και εχει και το στυλ της αλβανιδας , ξερετε αυτο τον αερα οτι μπορει να σε κανει οτι γουσταρει και να εχει οποιον θελει ; αυτο
μεσα στο δωματιο παντως γουσταρε φουλ και αντεχε και στα δυνατα χωρις παράπονο , ειχε πολυ ορεξη η το επαιζε τελος παντων , ωραιο σωμα αδυνατο σχεδον πετιτ αλλα οχι πετιτ ενα τσικ πανω ,
βυζι ωραιο μεγαλυτερο απο χουφτα και κωλο τουρλωτο και ωραιο σχηματισμενο
πιπα μονο το κεφαλι με 1-2 προσπάθειες dt
γενικα θα εγβαζα μια καλη συνολικη βαθμολογια ωραιο μουνι που σε ενα κλαμπ θα προσπαθουσαν πολλοι να την γαμησουν
ενω μου επεσε καποια στιγμη και ειχαν περασει ηδη 7-8 λεπτα στο δωματιο δεν με αφησε ετσι και συνεχισε να προσπαθει πραγμα σπανιο στα στουνιο
αυτα απο εμενα
οσο γιΑ την τζορτζινα αρρωστη με την πουτσα θυμαμαι την πετυχενα περσι παντα υπο επηρεια αλκοολ η ναρκωτικων φτιαγμενη και εβγαζε πολλα γουστα τωρα τελευταια φορα που την πετυχα ηταν sober

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.712
Πόντοι
7.095
Πω ρε φίλε...εγώ με τόσα λεφτά θα έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα που μου αρέσει...
Ρώτα κι εμάς που έχουμε κάνει προτάσεις γάμου και τις αποδέχτηκαν.

Κράτα το διχιλιαρο αν ποτέ το αποκτήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom