Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.494
Πόντοι
736
Επειδη πολλες πιπες ακουγονται εδω μεσα...
1) Καναμε καποια μελη παλιες αναφορες σε αλλες εποχες-παλιες με εμπειριες μας και καποιος βγηκε να πει οτι ειμαστε χορηγοι. Δεν μας γαματε λεω εγω. Τωρα για κατι αλλα προφιλ με 5 μηνυματα που μπαινουν κ λενε ΠΩ ΜΑΛΑΚΑ γαμησα ενα υπερμουνο και μιλανε π.χ για χοντρες ασχημες κτλπ που δεν εχει πατησει το ποδι του μεσα τοτε ναι μιλαμε για χορηγο.
2) Οτι η Λαρα δεχεται πελατες μονο με ραντεβου. Δεν ισχυει κατι τετοιο. Απλα αν εχει ραντεβου - περιμενεις. Τωρα αν ο Χ Υ ανωμαλος νομιζει θα παει στο ρδελο και με το που μπει θα γαμησει κιολας και η τανα τον περιμενει με ανοιχτα τα ποδια αυτο ειναι αλλο θεμα. Και μιας και αναφερθηκε το κωλαρακι της Λαρας το οποιο δυστηχως δεν το εχω δοκιμασει θα ταιριαζε εδω το ρητο "με σαλιο κ υπομονη ο κωλος γινεται μουνι".

Αυτα τα ολιγα.
Επισης

να σε ενημερωσο (μιας και ειμαι χορηγος και πρεπει να κανω και την διαφημιση για το πουλεν μου) οτι η Σονια θα δουλευει αυριο και μεθαυριο (μια απλη καθημερινη ματια στο γνωστο σαιτ σου προσφερει αυτη τη γνωση).
:hi::hi::hi:
Το είδα φίλος μετα το ανέβασε το γνωστό σάιτ ευχαριστώ πολύ πάντως γιατί και εμένα σταντατακι είναι η Σόνια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.190
Πόντοι
11.585
Που πληρωνουμε σημερα.???????

Bored Wait GIF by FirstAndMonday

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
544
Πόντοι
81
Το είδα φίλος μετα το ανέβασε το γνωστό σάιτ ευχαριστώ πολύ πάντως γιατί και εμένα σταντατακι είναι η Σόνια
Καλη επιλογη η Σονια το μονο αρνητικο που με χαλαει ειναι οτι ειναι γυφτακι...αλλα το παραβλεπουμε γιατι ειναι value for money

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.494
Πόντοι
736
Καλη επιλογη η Σονια το μονο αρνητικο που με χαλαει ειναι οτι ειναι γυφτακι...αλλα το παραβλεπουμε γιατι ειναι value for money
Η πιο κορμάρα μαζί με Λάρα και η πιο παθιαρα επίσης.

Απλά δεν της αρέσει η πίπα γενικα αλλά το όλο πακέτο αξίζει φουλ.

Αν έδινε κάνα φιλί στόμα η κωλαρακι θα σπάζε ταμεία

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
1.824
Πόντοι
206
Θα έχει εξεταστική. Εδώ που τα λέμε δεν συνήθιζε να έρχεται Μάιο, δέκα μέρες μπρος δέκα μέρες πίσω το ίδιο είναι.
Παντα Μαιο επιστρεφει, τωρα μπορει να παει τελη ιουνη με ειπε η τσατσα εχθες, αλλα δεν ηταν πολυ σιγουρη.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
544
Πόντοι
81
Η πιο κορμάρα μαζί με Λάρα και η πιο παθιαρα επίσης.

Απλά δεν της αρέσει η πίπα γενικα αλλά το όλο πακέτο αξίζει φουλ.

Αν έδινε κάνα φιλί στόμα η κωλαρακι θα σπάζε ταμεία
Για αυτους τους λογους που ειπες δεν μπορεσε να γινει στανταρακι μου....παντα την εχω σαν 2η επιλογη οταν λειπει η "γνωστη"....

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
544
Πόντοι
81
Παντα Μαιο επιστρεφει, τωρα μπορει να παει τελη ιουνη με ειπε η τσατσα εχθες, αλλα δεν ηταν πολυ σιγουρη.
Καλυτερα να κανουμε λιγο οικονομια....το 2μηνο που ηταν εδω σε αυτη και στη sofia greek εδωσα 2000+....με ξεζουμισαν....!!!

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
1.824
Πόντοι
206
Καλυτερα να κανουνε λιγο οικονομια....το 2μηνο που ηταν εδω σε αυτη και στη sofia greek εδωσα 2000+....με ξεζουμισαν....!!!
Μαιο κανονικα φιλε, ειπα να κανω λιγο πλακα στον αλλον τον καψουρη.
Χθες ηταν κλειστο το μπελα. Νο Λαρα ΝΟ παρτυ!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.639
Πόντοι
32.165
Για αυτους τους λογους που ειπες δεν μπορεσε να γινει στανταρακι μου....παντα την εχω σαν 2η επιλογη οταν λειπει η "γνωστη"....
Πιπα κανει μια χαρα απλα κανει για λιγη ωρα, δεν ξερω αν ζητηθει να κανει παραπανω τι θα κανει.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Καλυτερα να κανουμε λιγο οικονομια....το 2μηνο που ηταν εδω σε αυτη και στη sofia greek εδωσα 2000+....με ξεζουμισαν....!!!
Πω ρε φίλε...εγώ με τόσα λεφτά θα έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα που μου αρέσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom