Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (5 μέλη και 52 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.753
Πόντοι
736
αυτή στη φριξου δύσκολο για έσκορτ.... Από υπηρεσίες πάντως μια φορά που πήγα πολύ καλή.
Αν δεν κάνω λάθος αυτή ήταν η σελίδα της στο site που λέω , έχει βγάλει τις φωτογραφίες αλλά η ηλικία και η εθνικότητα ταιριάζουν.

Βέβαια το αν δούλεψε σαν έσκορτ η όχι δεν λέει κάτι απο μόνο του , απλά αν δούλεψε και έχει κάποιος εμπειρία μαζί της να μας έλεγε πως ήταν σαν έσκορτ.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Αν δεν κάνω λάθος αυτή ήταν η σελίδα της στο site που λέω , έχει βγάλει τις φωτογραφίες αλλά η ηλικία και η εθνικότητα ταιριάζουν.

Βέβαια το αν δούλεψε σαν έσκορτ η όχι δεν λέει κάτι απο μόνο του , απλά αν δούλεψε και έχει κάποιος εμπειρία μαζί της να μας έλεγε πως ήταν σαν έσκορτ.
Ταιριάζει βέβαια σε πολλά ,αλλά υπάρχει σημαντική απόκλιση στην ηλικία καθώς η κοπέλα είναι γύρω στα 32 και η της αγγελίας 39...άρα είναι άλλη...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.753
Πόντοι
736
Ταιριάζει βέβαια σε πολλά ,αλλά υπάρχει σημαντική απόκλιση στην ηλικία καθώς η κοπέλα είναι γύρω στα 32 και η της αγγελίας 39...άρα είναι άλλη...
Μπορεί , αν και για να δουλεύει απο τον Βαρδάρη όπως είπαν πιο πάνω μάλλον η πραγματική ηλικία θα πλησιάζει πιο πολύ στα 39 παρά στα 32 πιστεύω ... τέλος πάντων , αν ξαναβάλει φωτογραφίες στην αγγελία θα φανεί αν είναι αυτή η κάποια άλλη.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Μπορεί , αν και για να δουλεύει απο τον Βαρδάρη όπως είπαν πιο πάνω μάλλον η πραγματική ηλικία θα πλησιάζει πιο πολύ στα 39 παρά στα 32 πιστεύω ... τέλος πάντων , αν ξαναβάλει φωτογραφίες στην αγγελία θα φανεί αν είναι αυτή η κάποια άλλη.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι 32...

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.548
Πόντοι
456

φωτο δεν δειχνει αλλα 1.70 δεν ηταν...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.141
Πόντοι
13.755
Η πρώτη κριτική για Τζούλια γύφτισσα γράφτηκε το 2012 στο Προμηθέως 5 από τον karaman όπως βλέπω τώρα και εκεί την αναφέρει σαν 19χρονη.
Οπότε δεν αποκλείεται να είναι 32 τώρα δεδομένου ότι τα γυφτακια ξεκινάνε μικρά.
Εγώ πριν κάνα χρόνο που την πέτυχα εκεί στη Φρίξου, ούτε φανταζομουν ότι δουλεύει ακόμα.
Καλή περίπτωση ήταν θυμάμαι...
Επίσης ένα διάστημα δούλευε και η αδερφή της η Ρωξάνη, μια χοντρούλα στο ίδιο στυλ νομίζω πρώτα στα τρίδυμα μετά εκεί στη Φρίξου δίπλα στη Τζούλια

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Η πρώτη κριτική για Τζούλια γύφτισσα γράφτηκε το 2012 στο Προμηθέως 5 από τον karaman όπως βλέπω τώρα και εκεί την αναφέρει σαν 19χρονη.
Οπότε δεν αποκλείεται να είναι 32 τώρα δεδομένου ότι τα γυφτακια ξεκινάνε μικρά.
Εγώ πριν κάνα χρόνο που την πέτυχα εκεί στη Φρίξου, ούτε φανταζομουν ότι δουλεύει ακόμα.
Καλή περίπτωση ήταν θυμάμαι...
Επίσης ένα διάστημα δούλευε και η αδερφή της η Ρωξάνη, μια χοντρούλα στο ίδιο στυλ νομίζω πρώτα στα τρίδυμα μετά εκεί στη Φρίξου δίπλα στη Τζούλια
Πολύ ενδιαφέροντα όσα είπες...άρα έτσι εξηγείται η κάπως ξεχωριστη εμφάνιση της...βλέπεις καμμία φορά η διαφορετικότητα τραβάει το βλέμμα και κεντρίζει το ενδιαφέρον...έχει και αρκετά όμορφο πρόσωπο με ωραίες γωνίες...το ότι έχει αρκετά χρόνια δείχνει ότι έχει και κόσμο που την ακολουθεί ...διότι και άλλες όμορφες πέρασαν όπως πχ η Ρεβέκκα η Ρουμάνα απέναντι από το μέδουσα ,η οποία ήταν πάρα πολθ γλυκό κορίτσι αλλά πρόσφατα που την έψαξα μου είπε η κυρία στην υποδοχή ότι έχει σταματήσει οριστικα

• Like
Αντιδράσεις: LB

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom