Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
284
Πόντοι
20
Πέρασμα μεσημεριανή βαρδια με Βαλεντίνα κολομπιανα στο villa erotica. Είναι η τελευταία φορά που μπαίνω στο δωμάτιο με λατίνα.

Πώς τα κατάφερε με τέτοια στύση που είχα να με ξενερώσει και να τελειώσω με το ζόρι μόνο αυτή ξέρει.

Μαύρο στις πατσαβουρες κολομπιανες.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Πέρασμα μεσημεριανή βαρδια με Βαλεντίνα κολομπιανα στο villa erotica. Είναι η τελευταία φορά που μπαίνω στο δωμάτιο με λατίνα.

Πώς τα κατάφερε με τέτοια στύση που είχα να με ξενερώσει και να τελειώσω με το ζόρι μόνο αυτή ξέρει.

Μαύρο στις πατσαβουρες κολομπιανες.
Μου έχει συμβεί και με άλλη όχι απαραίτητα αυτής της καταγωγής...γύρω στο 2021 και ενώ ήταν σημαντικό τεστ για μένα εκείνη την περίοδο να καταφέρω να κάνω σεξ σε στούντιο και με πίεση χρόνου...τα καταφέρνω και έχω καλή στύση,κ μου λέει ξαφνικά η τύπισσα ότι έιναι σπασμένο το προφυλακτικό...το οποίο φυσικά ήταν μια χαρά...απλώς ήθελε να λουφαρει την όποια φθορά στο σώμα της...τι να πεις,την λυπήθηκα να σου πω την αλήθεια...

Ampala

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
22
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς που πηγε η Ναταλία από το Godiva.; Πρωινή ήταν με κοντό μαλλί, κοντουλα milf;

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.183
Πόντοι
6.835
Κατεβηκα σημέρα πρωι μια βολτα η κατασταση χειροτερη νομιζα ειχε πιασει πατο αλλα μαλλον εχει κι αλλο.
Πολλα σπιτια κλειστα μεταξυ αυτων sex & the city, inside, godiva. Πηγα προς Las Vegas αλλα ειδα ανοιχτα μονο τα σπιτακια της Vlada και Frida που δεν ξαναδοκιμαζω. Απενταντι η Ελενα με τα ωραια ματια τελικα ενεδωσα σε μια Ζανετ απο Ρουμανια. Πολυ μετρια πραγματα αν και εμφανισιακα ειναι ωραια γυναικα παρολο που εχουν νερουλιασει τα βυζια της. Πιπα με μονοτονες κινησεις μηχανικες. Ξερει κανεις τι παιζει με την αλυσιδα που φερνει τις λατίνες ουτε στο σαιτ δεν ειναι στο προγραμμα .

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
180
Πόντοι
0
Κατεβηκα σημέρα πρωι μια βολτα η κατασταση χειροτερη νομιζα ειχε πιασει πατο αλλα μαλλον εχει κι αλλο.
Πολλα σπιτια κλειστα μεταξυ αυτων sex & the city, inside, godiva. Πηγα προς Las Vegas αλλα ειδα ανοιχτα μονο τα σπιτακια της Vlada και Frida που δεν ξαναδοκιμαζω. Απενταντι η Ελενα με τα ωραια ματια τελικα ενεδωσα σε μια Ζανετ απο Ρουμανια. Πολυ μετρια πραγματα αν και εμφανισιακα ειναι ωραια γυναικα παρολο που εχουν νερουλιασει τα βυζια της. Πιπα με μονοτονες κινησεις μηχανικες. Ξερει κανεις τι παιζει με την αλυσιδα που φερνει τις λατίνες ουτε στο σαιτ δεν ειναι στο προγραμμα .
Η Έλενα με τις ματάρες ηταν στο πόστο της φίλε;

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Για μια κοπέλα Τζούλια στην Φριξου 15 μπορείτε να μου πείτε γνώμη όσοι ξέρετε?αξίζει τον κόπο ή όχι?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.532
Πόντοι
456
Για μια κοπέλα Τζούλια στην Φριξου 15 μπορείτε να μου πείτε γνώμη όσοι ξέρετε?αξίζει τον κόπο ή όχι?
το ονομα τζουλια στα -δελα ειναι όπως λένε γιώργος ή γιάννης.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom