Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.405
Πόντοι
201
Η Δανάη στην επανεμφάνιση της στην Αχελώου.
Αν μιλάμε για εμφανίσιμες

Αν μιλάμε για σαβουρες, αυτή η Βάσω στα τρίδυμα νομίζω κερδίζει, είτε ήταν η πιο χοντρή, είτε όχι.

Ψάχνεις για σούμο ρε παπάντζα?
Και μια θεια ειναι αρκετα γεματουλα, νομιζω Τανια τι λενε.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.566
Πόντοι
456
Και μια θεια ειναι αρκετα γεματουλα, νομιζω Τανια τι λενε.
ειπαμε βρε μλκ :buck2::buck2:....Θα ξερασω με την συνταξιουχα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Δανάη στην επανεμφάνιση της στην Αχελώου.
Αν μιλάμε για εμφανίσιμες

Αν μιλάμε για σαβουρες, αυτή η Βάσω στα τρίδυμα νομίζω κερδίζει, είτε ήταν η πιο χοντρή, είτε όχι.

Ψάχνεις για σούμο ρε παπάντζα?
Αν δεν εχει δίπλες το μουνι απο το παχος δεν μπαινω ....

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.405
Πόντοι
201

ΗλίαΡίχτο

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Στο ξύλινο, το τυπάκι το όμορφο που είδα τα χριστούγεννα....
Στο 1ο δεξιά;
Κοντούλα, σγουρό μαλλί, πλούσιο στήθος που σε προτρέπει να το πιάσεις στα γεμάτα, ελαφρώς τρελοκομείο (με την καλή έννοια);

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
446
Πόντοι
21
Φίλε μου επειδή έχω επισκεφθεί παρα πολλές φορές την εβελίνα και πολλές από αυτές με πρόγραμματα. Από τα πλέον στανταράκια μου κάποτε και είχαμε και καλή χημεία και πολύ άνετη σχέση. Δεν αποκλείω τίποτα σε αυτή την ζωή... Αλλά το συγκεκριμένο μου φαίνεται πολύ τραβηγμενο σενάριο και δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Ούτε μία φορά δεν άφησε περιθώριο έστω να μου περάσει από το μυαλό - και δεν είμαι του αποστειρωμένου - ότι θα καθόταν για ακάποτο. Τώρα βέβαια ο καθένας ότι θέλει πιστεύει.
Δεν ξερω τι κανει αυτη τη περιοδο μεσα στο δωματιο δεν ειμαι φαν της εβελινας...2-3 φορες τη γαμησα πριν απο 15 χρονια οταν πρωτοηρθε και δουλευε στην εκκλησια (φυσικα με προφυλακτικο) τοτε ηταν μοντελακι αλλα ξεπετα μεσα......Την εποχη που δουλευε για λιγο στις βιλες εκανε ακαποτα γαμησια σιγουρα!!! ισως ηθελε να παρει πελατεια απο τα δυνατα ονοματα που δουλευαν τοτε και δεν μπορουσε να τις κοντραρει.
Και ακαποτα να μην κανει τωρα και μονο που περνει πακιστανογυφτους δεν αξιζει...

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.405
Πόντοι
201
Δεν ξερω τι κανει αυτη τη περιοδο μεσα στο δωματιο δεν ειμαι φαν της εβελινας...2-3 φορες τη γαμησα πριν απο 15 χρονια οταν πρωτοηρθε και δουλευε στην εκκλησια (φυσικα με προφυλακτικο) τοτε ηταν μοντελακι αλλα ξεπετα μεσα......Την εποχη που δουλευε για λιγο στις βιλες εκανε ακαποτα γαμησια σιγουρα!!! ισως ηθελε να παρει πελατεια απο τα δυνατα ονοματα που δουλευαν τοτε και δεν μπορουσε να τις κοντραρει.
Και ακαποτα να μην κανει τωρα και μονο που περνει πακιστανογυφτους δεν αξιζει...
Δεν νομιζω να εκανε ακαποτα για να παρει την πελατεια απο τις αλλες, και δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που πανε για ακαποτο.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.472
Πόντοι
456
Στο 1ο δεξιά;
Κοντούλα, σγουρό μαλλί, πλούσιο στήθος που σε προτρέπει να το πιάσεις στα γεμάτα, ελαφρώς τρελοκομείο (με την καλή έννοια);
όχι άλλη λέμε. Κοντπουλα ναι. Τα άλλα όχι. Τώρα το μσλλι αν πήγε κομμωτηριο δεν ξερω. Μινωταύρου ξύλινο πριν το venus απέναντι από καρίνας.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
446
Πόντοι
21
Ερωτηση σοβαρη προς ολους τους χυστες...ποια ηταν η ειναι η πιο χοντρη που εχει δουλεψει στα Μπουρδελα τα τελευταια 10 χρονια...;;;;;;;
Αντι να ψαχνουμε την πιο χοντρη και τη πιο ασχημη καλυτερα να πουμε πια πιστευουμε ηταν η πιο ομορφη με το καλυτερο κορμι τα τελευταια 10 χρονια...???

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.472
Πόντοι
456
Αντι να ψαχνουμε την πιο χοντρη και τη πιο ασχημη καλυτερα να πουμε πια πιστευουμε ηταν η πιο ομορφη με το καλυτερο κορμι τα τελευταια 10 χρονια...???
Mirela από medusa δαγκωτό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom