Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (13 μέλη και 73 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Καλημερα χυστες. Ελειπα αρκετο καιρο αλλα απο οτι καταλαβα και απο οτι ειδα εχτες παλι τα ιδια και τα ιδια. Εχουμε καταντησει να μιλαμε για κοπελες που δουλευαν προ δεκαετιας και λογικο εφοσον δεν υπαρχει και τιποτα καλυτερο σε μια πολη 1+μμυριου. Αυτο που ξερω ειναι παλι θα κανω γυρα απο Ναταλι απο Ειρηνη που γαμουσα πριν 15 χρονια και για να χαλαρωσω και να κοιμηθω με πιπα απο την θεια Χριστινα. Και για τιμες κλαφτα...Καθε περυσι και καλυτερα ακομα και στο γαμησι....Εχτες κατα τις 6 το απογευμα ειδα κλειστα φωτα Ναταλι και δεν σταματησα. Πηγα πρακαρα το αμαξι στο στενο της Φριξου και ενα παλικαρι εβγαινε απο εκεινο το ρδελο που εχει ενα ξυλινο παραβαν πριν μπεις μεσα. Βγαινει ενας τσατσος ψιλοβαρυμαγκας μου λεει εισαι τυχερος γιατι θα εισαι ο τελευταιος κλεινουμε. Εχω Ελισσαβετ Ελληνιδα με φουλ προγραμμα. Βγαινει ενα αδυνατο προμιλφ εως και μιλφ. Περνω 80 γυμνο με πρωκτικο. Φιλοτιμο θα ελεγα αλλα οχι για μενα που μ αρεσουν τα βρωμικα. Πιπα καλη, σουφρα πιτα στο τζελ αλλα την εσκισα καλα. Δυνατο σημειο το μουγκρητο που εβγαζε προσπαθουσε να κρυψει τις τσιριδες μαλλον να μην ακουει ο τσατσος εξω. Αυτα.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
658
Πόντοι
81
Η Σοφία την κατουραει την Ριτα. Μην συγκρίνεις BMW με Ζασταβα
Και οι 2 ειναι πολυ μετριες εμφανισιακα..ειναι σαν να συγκρινεις dacia με ζασταβα...
Απλα ΔΕΝ περνεις κανενα!!!

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.563
Πόντοι
446
Φιλος στο αλλο σιτε δεν λεει σε ποιο μαγαζι ειναι. Μηπως μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποιες ειναι οι βιλλες? Ποια οδο και τι βαρδια δουλευει το μωρο. Ευχαριστω πολυ.
Αν δεις τωρα την εχει κανονικα στο προγραμμα.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.563
Πόντοι
446
Και οι 2 ειναι πολυ μετριες εμφανισιακα..ειναι σαν να συγκρινεις dacia με ζασταβα...
Απλα ΔΕΝ περνεις κανενα!!!
Η Σοφια ηταν ωραια γυναικα,τωρα λογο ηλικιας επεσε λιγο.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
703
Πόντοι
366
Ειναι καλη σε εμφανιση η μικρη και βγαζει ωραια βογγητα στο σεξ αλλα πολυ τουπε. Ολο ειρωνια και σχολια στα Ρωσικα/Ουκρανικα
Που μπορουμε να δουμε φωτογραφιες της Κατερινας;
Στο αλλο site δεν υπαρχει hot lady studio

ZackThePlaya

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Η ασιατισσα ειναι ακομα εκει; πηγε κανενας προσφατα;

Stalke

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Ξερεις κανεις σε ποια δουλευει μια Μπιανκα κοντα στα ξυλινα;Γυρω στα 25 πρεπει να ναι

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.491
Πόντοι
1.056
Ξερεις κανεις σε ποια δουλευει μια Μπιανκα κοντα στα ξυλινα;Γυρω στα 25 πρεπει να ναι
Στο πράσινο το γωνιακό, εκεί που ξεκινάνε τα χαλίκια. Πήγα προχθές επειδή ήξερα οτι δουλεύει πρωινή και μου λέει η τσατσά σήμερα είναι βραδινή βάρδια. Τελείως για τον πούτσο.

• Like
Αντιδράσεις: Stalke

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
658
Πόντοι
81
Στο πράσινο το γωνιακό, εκεί που ξεκινάνε τα χαλίκια. Πήγα προχθές επειδή ήξερα οτι δουλεύει πρωινή και μου λέει η τσατσά σήμερα είναι βραδινή βάρδια. Τελείως για τον πούτσο.
Αξιζει η Μπιανκα?? Μια φορα που την ειδα βγηκε στο σαλονι με κατι παντοφλες και μου επριζε τα @@ να περασω δεν με αφηνε να φυγω...φυσικα και εφυγα μετα απο λιγο, τελειως απεριποιητη ηταν..

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.367
Πόντοι
6.817
Καλημερα χυστες. Ελειπα αρκετο καιρο αλλα απο οτι καταλαβα και απο οτι ειδα εχτες παλι τα ιδια και τα ιδια. Εχουμε καταντησει να μιλαμε για κοπελες που δουλευαν προ δεκαετιας και λογικο εφοσον δεν υπαρχει και τιποτα καλυτερο σε μια πολη 1+μμυριου. Αυτο που ξερω ειναι παλι θα κανω γυρα απο Ναταλι απο Ειρηνη που γαμουσα πριν 15 χρονια και για να χαλαρωσω και να κοιμηθω με πιπα απο την θεια Χριστινα. Και για τιμες κλαφτα...Καθε περυσι και καλυτερα ακομα και στο γαμησι....Εχτες κατα τις 6 το απογευμα ειδα κλειστα φωτα Ναταλι και δεν σταματησα. Πηγα πρακαρα το αμαξι στο στενο της Φριξου και ενα παλικαρι εβγαινε απο εκεινο το ρδελο που εχει ενα ξυλινο παραβαν πριν μπεις μεσα. Βγαινει ενας τσατσος ψιλοβαρυμαγκας μου λεει εισαι τυχερος γιατι θα εισαι ο τελευταιος κλεινουμε. Εχω Ελισσαβετ Ελληνιδα με φουλ προγραμμα. Βγαινει ενα αδυνατο προμιλφ εως και μιλφ. Περνω 80 γυμνο με πρωκτικο. Φιλοτιμο θα ελεγα αλλα οχι για μενα που μ αρεσουν τα βρωμικα. Πιπα καλη, σουφρα πιτα στο τζελ αλλα την εσκισα καλα. Δυνατο σημειο το μουγκρητο που εβγαζε προσπαθουσε να κρυψει τις τσιριδες μαλλον να μην ακουει ο τσατσος εξω. Αυτα.
οταν λες βρωμικα πχ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αξιζει η Μπιανκα?? Μια φορα που την ειδα βγηκε στο σαλονι με κατι παντοφλες και μου επριζε τα @@ να περασω δεν με αφηνε να φυγω...φυσικα και εφυγα μετα απο λιγο, τελειως απεριποιητη ηταν..
εγω θα σου λεγα οχι αδερφε

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.382
Πόντοι
201
Σαββατιάτικο πρωινό γαμησι! Πήρα μια Μάιρα αν θημαμε καλά στο διπλανό από μέδουσα! Ρουμάνα κορασίδα κατω των 30! Με 50 ακα 69 και τελείωμα σώμα! Μια καλή εμπειρία μιας και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.335
Πόντοι
11.585
ΔΩΣΤΕ βρωμικα στο λαο ρεεε.!!!!!! :rockon:

ΥΓ. ....αδυνατω να πιστευω, οτι η Σοφια ειχε παρομοιο προγραμμα με Ριτα...ραισε το συμπαν μου.!!!!!!! ...την ειχα για καλο κοριτσι, αν και εχω να παω μαζι της καμια 5ετια και βαλε....

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
387
Πόντοι
21
Λοιπόν μάγκες έξω η κοινωνία είναι χωρισμένη σε ομάδες γι αυτό δε βλέπουμε πολύ κόσμο στα μπουρδέλα μας,κάποιοι οι οποίοι είναι σε ομάδα κάνουν κυκλο και τους βάζουν να γαμιουνται,εάν δεν υπήρχε αυτό στα μπουρδέλα μας θα γινόταν χαμός,παλιά μου τα λέγανε και δεν το πίστευα,άργησα να το συνειδητοποιήσω,πρέπει λέει ο πληθυσμός να εκτονώνεται,πάμε στα δικά μας σκέφτομαι να κατέβω στο μύλο κάποια στιγμή για να ρίξω ένα πηδηματάκι,έχω πολύ καιρό να κατέβω και έχω κάτι καύλες τώρα τελευταία άλλο πράγμα...

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.563
Πόντοι
446
ΔΩΣΤΕ βρωμικα στο λαο ρεεε.!!!!!! :rockon:

ΥΓ. ....αδυνατω να πιστευω, οτι η Σοφια ειχε παρομοιο προγραμμα με Ριτα...ραισε το συμπαν μου.!!!!!!! ...την ειχα για καλο κοριτσι, αν και εχω να παω μαζι της καμια 5ετια και βαλε....
Ε πως νομιζεις εκανε πελατεια η Σοφια;; και αν δεν εκοβε το πρωκτικο, θα ειχε αρκετο κοσμο μεχρι και σημερα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.335
Πόντοι
11.585
Ε πως νομιζεις εκανε πελατεια η Σοφια;; και αν δεν εκοβε το πρωκτικο, θα ειχε αρκετο κοσμο μεχρι και σημερα.
Ενταξει, στο δωματιο ηταν σουπερ, τα εβγαζε τα λεφτα της, ασε που μεχρι τοτε και εγω δυσκολα εκανα βρωμικα, μεσα στον κορονοιο υποτροπιασα.!!! και απο το τοτε το 69 κτλ παει συνεφο....

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.563
Πόντοι
446
Ενταξει, στο δωματιο ηταν σουπερ, τα εβγαζε τα λεφτα της, ασε που μεχρι τοτε και εγω δυσκολα εκανα βρωμικα, μεσα στον κορονοιο υποτροπιασα.!!! και απο το τοτε το 69 παει συνεφο....
Εγω καπου εκει την σταματησα , καμια 4ετια περιπου εχω να περασω μαζι της.
Ξενερωσα λιγο που σταματησε το πρωκτικο, ειχε ωραιο κωλαρακι!
τωρα τελευταια που την ειδα εχει αλλαξει λιγο, ενταξει πλεον μεγαλωσε, πανω απο 45 θα ειναι τωρα.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.563
Πόντοι
446
οταν λες βρωμικα πχ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το βασικο ειναι τα πουτσοτριψιματα, και τα φιλια με γλωσσα..
γλυφωκολια δεν βαζω γιατι ελαχιστες κανουν.
Τωρα αν μεσα στα βρωμικα βαζουν και το ακαποτο σεξ, δεν ξερω δεν το εχω κανει ποτε σε ρδελο και ουτε προκειται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom