Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (7 μέλη και 97 επισκέπτες)

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.081
Πόντοι
1.056
Επεστρεψε ο Κωστικας..:rockon:
Μια απο τα ιδια μεσα, δεν αλλαξε κατι.
Πηγα κανονικα στην ωρα μου και περιμενα κανα δεκαλεπτο στο δωματιο να τελειωσει με τον προηγουμενο, αλλον δεν ειχε αλλα περιμενε ραντεβου! μπορει σημερα να μπει και καποιος χωρις, δεν ειδα πολυ κινηση.
Μου ειπε μετα τις 12 του μηνος φευγει.
Δεν πηγα αλλου γιατι αδειασα..και λογο :woldman: δυσκολα γεμιζουμε αμεσως!
13 είπε ότι φεύγει

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.081
Πόντοι
1.056
Εμενα σημερα μου ειπε για 12 για μια μερα θα τα χαλασουμε;
Εσύ την είδες πιο πρόσφατα άρα είσαι πιο έγκυρος. Όταν λέει φεύγει μπορεί και να μην δουλέψει στις 12 και αν της έρθει και καμιά περίοδος, τέλος.

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
685
Πόντοι
81
Άσε ρε φίλε μια χαρά δούλευε το μπουρδελάκι χωρίς ραντεβού στην τελική αν ήταν γεμάτο και δεν μπορούσες έφευγες . Τώρα είναι μόνο για αγαπουληδες. Και εγώ πέρασα προχθές και δεν είχε κανένα αυτοκίνητο, ένας τελείωσε, ένας ήταν να ξεκινήσει και μου λέει δεν μπορεί γιατί θα έρθει ραντεβού.
Να πάει να γαμηθεί έχουμε και δουλειές και ζωή δεν θα παρακαλάμε την Λάρα. Καλό μουνάκι αλλά ας μείνουν οι γουαναμπι γαμπροί.
Αγαπουλης γιατι θα παρεις ενα τηλ;; οχι φιλε.. καμια σχεση..ισα ισα εμενα ετσι με βολευει γιατι μπορω να κανονισω..εφοσον θελω ντε και καλα να παω μ αυτην, αλλη ιστορια αν βγω για τσαρκα..ναι κι εγω δεν θα παρω τηλ, θα παω αλλου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ την είδες πιο πρόσφατα άρα είσαι πιο έγκυρος. Όταν λέει φεύγει μπορεί και να μην δουλέψει στις 12 και αν της έρθει και καμιά περίοδος, τέλος.
Θα εχει και κανα δυο ρεπο μες την βδομαδα.

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
685
Πόντοι
81
Ε να...εσύ το βλέπεις θετικα, αλλά εγώ τραγικά.
Κοιτα σαν στουντιο ειναι λιγο τραγικο οντως, να κλεινεις ραντεβου..τοσα χρονια δεν μαθαμε ετσι.
Δεν θυμαμαι και καμια κοπελα που ειχε κοσμο να δουλευε με ραντεβου.
Τωρα ομως με αυτη εφοσον θελεις να μπεις βολευει! σκεψου λιγο και αυτους που ερχονται απο μακρια, μου ελεγε για ατομο που εχει απο καρδιτσα!
το παλικαρι αν μας διαβαζει ενα ρισπεκτ απο εμενα που ξεκιναει απο κι κατω για να πηδηξει εδω πανω.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Ξέρει κανείς αν η Σάντρα δουλεύει σήμερα;
Κάτι διάβασα για πρωινή βάρδια, τι ισχύει;

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
19
Like
724
Πόντοι
311
Τελικά δεν είμαστε καθόλου καλά σιγά μη κάτσω να περιμένω η να κλείσω ραντεβού στο μπουρδέλο. Εκεί πάμε όταν έχουμε ανάγκη να αδειάσουμε και θέλουμε να τελειώνουμε εκείνη τη στιγμή. Εγώ προχθές την αλεξάνδρα την κύπρια γιατί το έχω άχτι να την χώσω επειδή τρεις φορές με τελείωσε μόνο με την πίπα μου λέει η τσατσά έχει μισάωρο άμα θέλεις να περιμένεις. Βρεούστ φεύγω και πάω εβελίνα και τελειώνω στο 20λεπτο. Αλλά όπως είπατε οι αγαπούληδες φταίνε την κάνανε φίρμα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.134
Πόντοι
1.056
Κοιτα σαν στουντιο ειναι λιγο τραγικο οντως, να κλεινεις ραντεβου..τοσα χρονια δεν μαθαμε ετσι.
Δεν θυμαμαι και καμια κοπελα που ειχε κοσμο να δουλευε με ραντεβου.
Τωρα ομως με αυτη εφοσον θελεις να μπεις βολευει! σκεψου λιγο και αυτους που ερχονται απο μακρια, μου ελεγε για ατομο που εχει απο καρδιτσα!
το παλικαρι αν μας διαβαζει ενα ρισπεκτ απο εμενα που ξεκιναει απο κι κατω για να πηδηξει εδω πανω.
Το ότι έρχεται από την Καρδίτσα είναι επίσης τραγικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom