Όσοι γίνατε μπουρδελιάρηδες τα τελευταία χρόνια πραγματικά λυπάμαι γι αυτά που αντιμετωπίζετε.
ΤΙς προηγούμενες δυο δεκαετίες είχε και ποσότητα και ποιότητα.
Για τη σημερινή ποιότητα δεν θα (ξανα)μιλησω, τα εχουμε πει πόσες φορές.
ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ?
Τι είναι ο Λάρα και η κάθε Λάρα, ογκολόγος?
Μην τους δίνετε τόση αξία ρε παίχτες.
Ένα κύκλωμα από νταβάδες, τσατσάδες και πουτάνες είναι.
Γαμώ το κάτω κεφάλι που μας παρασύρει!
Νατασα,εφη,αφροδιτη,βερονικα ετσι προχειρα και πολλες αλλες φυσικα.
Τωρα επεσε λιγο η ποιοτητα γιατι εχει παρα πολλες λατινες, που ειναι ομορφες μεν αξιοπιστες μεσα δε, και καποιες μετριες ευρωπαιες. Αυτα που ζησαμε πριν 15 και 20 χρονια δυσκολα να επαναληφθουν!
Για την Λαρα κι εμενα επειδης ειμαι παλιος στην αρχη μου κακοφανηκε.. αν ομως τα βαλεις κατω και δεις τι γινεται τωρα στα στουντιο, θα πω οτι και παρα πολυ καλα εκανε με τα ραντεβου, γιατι ομως;
Πηγα χθες σε αρκετα στουντιο, πολλες κοπελες δεν ειχαν καν πελατη, καποιες εναν και καποιες πετυχα ενα δυο που εφυγαν τελικα. Στο μπελα ντονα ενω ειχε ενα αμαξι χθες και λεω ωραια θα περασω μεσα.. και χωρις ραντεβου! οταν μπηκα μεσα ειχε δυο γεματα και ενα αδειο με ραντεβου..μετα ολα κλεισμενα, ετσι και εγω εκλεισα για τωρα.
Αν παω στην ωρα μου θα μου εχουν αδειο δωματιο και το πολυ πολυ να περιμενω λιγο να τελειωσει ο αλλος.. αν παει καποιος χωρις ραντεβου θα τον διωξει η στην καλυτερη θα τον πει ελα μετα απο δυο ωρες και αν δεν κλεισει ραντεβου πιθανον να μην περασεις ουτε τοτε.
Ειναι μια πολυ καλη (Λαρα) και εχει μαζεψει ολο το κοσμο στην πρωινη βαρδια.. και αν δεν εκανε αυτο με τα ραντεβου θα γινοταν ενας μεγαλος πανικος.