Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (7 μέλη και 88 επισκέπτες)

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81
Το τηλ. του μπελα ντονα 2310544439 για να μην ταλαιπωρειστε ειδικα οσοι ερχεστε απο μακρια, παρτε τηλ οχι την ιδια μερα νωριτερα, δωστε ενα ονομα, εγω π.χ εδωσα κωστικας εαν εχει διαθεσιμη ωρα θα σας βαλει και την επομενη μερα..αλλιως οποτε σας βολευει, μπορειτε να κλεισετε και για μια βδομαδα μετα.

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81
Ακυρο το μεσημερι με την Ναταλι, εμπλεξα με την Σαικο τσατσα! καταλαβατε για ποια λεω; αυτη πρεπει να παιρνει πολλα χαπια
Η κοπελα στο δωματιο, αφου βγαλαμε συνεννοηση μετα απο κανα 5λεπτο :headbang: με την τσατσα..μπαινω σ εκεινο που εχει τζακουζι, πηρα απλο της δινω τα λεφτα και ερχεται μετα απο λιγο χτυπαει την πορτα ενω ξεντυνομουνα.. λεω θα εφερε τα ρεστα.. και τι μου λεει η μουρλη; ξεχασα να σου πω οτι η κοπελα ειναι μεσα και εχει μεγαλο προγραμμα τι θα κανεις μου λεει;; θα τα μασω και θα φυγω της λεω..πηρα τα λεφτα και δρομο! δεν πηγα αλλου βαρεθηκα, αυριο εκτος απο λαρα ισως παω και καπου αλλου.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
431
Πόντοι
21
Μα τι πολυβόλο είναι αυτή η Σάντρα? Πολύ καλή ακόμη και στο απλό....
Μιλάς για τη Σαντρα που εμφανίζεται γυμνή στο σαλόνι στην ερημίτη που σήμερα ήταν πρωινή βαρδια;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.442
Πόντοι
7.095
Όσοι γίνατε μπουρδελιάρηδες τα τελευταία χρόνια πραγματικά λυπάμαι γι αυτά που αντιμετωπίζετε.
ΤΙς προηγούμενες δυο δεκαετίες είχε και ποσότητα και ποιότητα.

Για τη σημερινή ποιότητα δεν θα (ξανα)μιλησω, τα εχουμε πει πόσες φορές.

ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ?

Τι είναι ο Λάρα και η κάθε Λάρα, ογκολόγος?

Μην τους δίνετε τόση αξία ρε παίχτες.
Ένα κύκλωμα από νταβάδες, τσατσάδες και πουτάνες είναι.
Γαμώ το κάτω κεφάλι που μας παρασύρει!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.120
Πόντοι
11.585
Όσοι γίνατε μπουρδελιάρηδες τα τελευταία χρόνια πραγματικά λυπάμαι γι αυτά που αντιμετωπίζετε.

ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ?

Εδω τυπε τις στελνουνε και sms να τις πουνε και καληνυχτα.!! ....τις πουτανες ρε.???? :headbang:

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81

Νατασα,εφη,αφροδιτη,βερονικα ετσι προχειρα και πολλες αλλες φυσικα.
Τωρα επεσε λιγο η ποιοτητα γιατι εχει παρα πολλες λατινες, που ειναι ομορφες μεν αξιοπιστες μεσα δε, και καποιες μετριες ευρωπαιες. Αυτα που ζησαμε πριν 15 και 20 χρονια δυσκολα να επαναληφθουν!

Για την Λαρα κι εμενα επειδης ειμαι παλιος στην αρχη μου κακοφανηκε.. αν ομως τα βαλεις κατω και δεις τι γινεται τωρα στα στουντιο, θα πω οτι και παρα πολυ καλα εκανε με τα ραντεβου, γιατι ομως;

Πηγα χθες σε αρκετα στουντιο, πολλες κοπελες δεν ειχαν καν πελατη, καποιες εναν και καποιες πετυχα ενα δυο που εφυγαν τελικα. Στο μπελα ντονα ενω ειχε ενα αμαξι χθες και λεω ωραια θα περασω μεσα.. και χωρις ραντεβου! οταν μπηκα μεσα ειχε δυο γεματα και ενα αδειο με ραντεβου..μετα ολα κλεισμενα, ετσι και εγω εκλεισα για τωρα.
Αν παω στην ωρα μου θα μου εχουν αδειο δωματιο και το πολυ πολυ να περιμενω λιγο να τελειωσει ο αλλος.. αν παει καποιος χωρις ραντεβου θα τον διωξει η στην καλυτερη θα τον πει ελα μετα απο δυο ωρες και αν δεν κλεισει ραντεβου πιθανον να μην περασεις ουτε τοτε.

Ειναι μια πολυ καλη (Λαρα) και εχει μαζεψει ολο το κοσμο στην πρωινη βαρδια.. και αν δεν εκανε αυτο με τα ραντεβου θα γινοταν ενας μεγαλος πανικος.

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81
Και στην τελικη ρε παιδια δειτε το οπως στην τραπεζα, και εκει ραντεβου κλεινεις! η διαφορα ειναι οτι στο στουντιο τουλαχιστον θα πηδηξουμε εκει μπορει να γινει το αντιθετο :tooth:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.442
Πόντοι
7.095
Και στην τελικη ρε παιδια δειτε το οπως στην τραπεζα, και εκει ραντεβου κλεινεις! η διαφορα ειναι οτι στο στουντιο τουλαχιστον θα πηδηξουμε εκει μπορει να γινει το αντιθετο :tooth:
Ε να...εσύ το βλέπεις θετικα, αλλά εγώ τραγικά.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
384
Πόντοι
21
Το να σου κάνει γλυφοκώλι η γκόμενα είναι σημαδι απόλυτης υποταγής στην αρρενοπώτητα
"Υποταγη στην αρρενοπωτητα" να σηκωνεις τα ποδια σαν γκομενα και να σου γλυφουν την σουφρα?......ΤΙ ΑΛΛΟ θα ακουσουμε ρεεε...

Φιλαρακι υποταγη στη Αρρενοπωτητα ΕΙΝΑΙ να πνιγεις με την πουτσα το λαρυγγι της γκομενας και μετα να την ξεσκιζεις στο γαμησι στα τεσσερα τραβωντας τα μαλια της και η γκομενα να τελειωνει 4-5 φορες...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.120
Πόντοι
11.585
Εμενα με μπλοκερνουν γιατι τις στελνω dick pic :grin:

Half Baked Reaction GIF

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.120
Πόντοι
11.585
"Υποταγη στην αρρενοπωτητα" να σηκωνεις τα ποδια σαν γκομενα και να σου γλυφουν την σουφρα?......ΤΙ ΑΛΛΟ θα ακουσουμε ρεεε...

Φιλαρακι υποταγη στη Αρρενοπωτητα ΕΙΝΑΙ να πνιγεις με την πουτσα το λαρυγγι της γκομενας και μετα να την ξεσκιζεις στο γαμησι στα τεσσερα τραβωντας τα μαλια της και η γκομενα να τελειωνει 4-5 φορες...
200.gif

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.053
Πόντοι
1.056
Νατασα,εφη,αφροδιτη,βερονικα ετσι προχειρα και πολλες αλλες φυσικα.
Τωρα επεσε λιγο η ποιοτητα γιατι εχει παρα πολλες λατινες, που ειναι ομορφες μεν αξιοπιστες μεσα δε, και καποιες μετριες ευρωπαιες. Αυτα που ζησαμε πριν 15 και 20 χρονια δυσκολα να επαναληφθουν!

Για την Λαρα κι εμενα επειδης ειμαι παλιος στην αρχη μου κακοφανηκε.. αν ομως τα βαλεις κατω και δεις τι γινεται τωρα στα στουντιο, θα πω οτι και παρα πολυ καλα εκανε με τα ραντεβου, γιατι ομως;

Πηγα χθες σε αρκετα στουντιο, πολλες κοπελες δεν ειχαν καν πελατη, καποιες εναν και καποιες πετυχα ενα δυο που εφυγαν τελικα. Στο μπελα ντονα ενω ειχε ενα αμαξι χθες και λεω ωραια θα περασω μεσα.. και χωρις ραντεβου! οταν μπηκα μεσα ειχε δυο γεματα και ενα αδειο με ραντεβου..μετα ολα κλεισμενα, ετσι και εγω εκλεισα για τωρα.
Αν παω στην ωρα μου θα μου εχουν αδειο δωματιο και το πολυ πολυ να περιμενω λιγο να τελειωσει ο αλλος.. αν παει καποιος χωρις ραντεβου θα τον διωξει η στην καλυτερη θα τον πει ελα μετα απο δυο ωρες και αν δεν κλεισει ραντεβου πιθανον να μην περασεις ουτε τοτε.

Ειναι μια πολυ καλη (Λαρα) και εχει μαζεψει ολο το κοσμο στην πρωινη βαρδια.. και αν δεν εκανε αυτο με τα ραντεβου θα γινοταν ενας μεγαλος πανικος.
Άσε ρε φίλε μια χαρά δούλευε το μπουρδελάκι χωρίς ραντεβού στην τελική αν ήταν γεμάτο και δεν μπορούσες έφευγες . Τώρα είναι μόνο για αγαπουληδες. Και εγώ πέρασα προχθές και δεν είχε κανένα αυτοκίνητο, ένας τελείωσε, ένας ήταν να ξεκινήσει και μου λέει δεν μπορεί γιατί θα έρθει ραντεβού.
Να πάει να γαμηθεί έχουμε και δουλειές και ζωή δεν θα παρακαλάμε την Λάρα. Καλό μουνάκι αλλά ας μείνουν οι γουαναμπι γαμπροί.

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81
Επεστρεψε ο Κωστικας..:rockon:
Μια απο τα ιδια μεσα, δεν αλλαξε κατι.
Πηγα κανονικα στην ωρα μου και περιμενα κανα δεκαλεπτο στο δωματιο να τελειωσει με τον προηγουμενο, αλλον δεν ειχε αλλα περιμενε ραντεβου! μπορει σημερα να μπει και καποιος χωρις, δεν ειδα πολυ κινηση.
Μου ειπε μετα τις 12 του μηνος φευγει.
Δεν πηγα αλλου γιατι αδειασα..και λογο :woldman: δυσκολα γεμιζουμε αμεσως!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom