Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (6 μέλη και 45 επισκέπτες)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
334
Πόντοι
21
Αυτό συμβαίνει με όλες τις μουνάρες εκεί εξώ εργαζόμενες και μη.

Γενικά μιά όμορφη γυναίκα είναι αναμενόμενο να τρώει και πολλές πούτσες.
Εχει διαφορα αμα ειναι "εργαζομενη" τρωει καθε μερα περιπου 20 πουτσες και την γαμανε ολοι(χοντροι,ασχημοι,βρωμιαριδες, γυφτοι κτλ)..αμα ειναι κανονικη κοπελα ακομα και τσουλακι να ειναι ΔΕΝ τρωει τοση πουτσα.....Υπαρχουν και ομορφες γυναικες που δεν ειναι παρτολες εγω στην ηλικια που ειμαι αυτες κυνηγαω!

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
334
Πόντοι
21
Η πλάκα είναι οτι όταν περιμένω την σειρά μου πολλοί αυνάνες στο σαλονάρισμα την βλέπουν και φεύγουν λες και θα βρούνε κάτι καλύτερο στα δέλα. Της έχω πει ότι πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να μην μπεις με τέτοιο μουνί. Ή να είσαι πολύ μερακλής. Πραγματικά δεν προλαβαίνει ούτε να φάει (φαγητό). Οι νταβαδες δεν μπορούν να έχουν παράπονο από αυτήν και γι'αυτό της κάνουν όλα τα χατίρια, μειωμένο πρόγραμμα κλπ. Αυτή το μεροκάματο το βγάζει και με το παραπάνω και αν την δυσανασχετίσουν τους τραβάει ένα άκυρο και τραβάνε τις κωλοτριχες τους με τα υπόλοιπα κομοδίνα. Δύο βδομάδες που δουλεύει η Λάρα οι άλλες δεν τα βγάζουν ούτε στο τρίμηνο
Αν ειχε λιγο μυαλο θα δουλευε prive μονη της και θα κρατουσε ολο το χρημα....

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.823
Πόντοι
2.046
Αυτό συμβαίνει με όλες τις μουνάρες εκεί εξώ εργαζόμενες και μη.

Γενικά μιά όμορφη γυναίκα είναι αναμενόμενο να τρώει και πολλές πούτσες.
Σε πολλές περιπτώσεις ισχύει και το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα. Μια μουνάρα δεν θα την προσεγγίσουν πολλοί άντρες φοβούμενοι την απόρριψη. Το βλέπω άλλωστε και στην καθημερινότητα μου, πολλές γυναίκες εμφανίσιμες, ηλικίας 25-35 χρονών είναι χρόνια ελεύθερες, διότι όπως μου έχουν πει οι ίδιες τους δεν τις φλερτάρουν οι άντρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom