You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (7 μέλη και 60 επισκέπτες)
Στο σάιτ δν φαίνεται να δουλεύει, έχει κολλήσει στο Φρίντα - Βλάντα. Αλλά νομίζω ότι αν δούλευε θα το μαθαίναμε...Καλησπέρα, η Ρίτα δουλεύει αυτές τις μέρες;
Georgios4
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2022
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου lb μακάρι όλοι οι επισκέπτες να είχαν ένα λογαριασμό καί νά ασκούσαν καί μία κριτική επίσης η ποίο όμορφη από αυτές πια είναι κατά την γνώμη σούΤα μισά σπιτάκια δεν είναι στο σάιτ. Από αυτά που είναι πολύ αραιά και που ανανεώνονται ή δείχνουν ποιες κοπέλες δουλεύουν, με εξαίρεση τα Golden που παίζει τις περισσότερες φορές να είναι σωστά. Επειδή δεν ξέρει κανείς τι γίνεται στα περισσότερα χωρίς να δεις live... Aπό το free house στην μινωτάρου αν ψήνεσαι για εγγυημένο μίλφ με νορμαλ τιμές είναι η Λιλιάνα και ίσως η ρεμπέκα αν δουλεύει σε κάποιο στου πέτρου ερημίτη. Είχε και μία πολύ όμορφη νεαρά στο ξύλινο της μινωταύρου πριν το vegas αλλά δεν ξέρω αν δούλευει και τώρα ή ηταν περαστική. Δές και αν γύρισε η Καρίνα πάλι μινωταύρου. Δυστυχώς, θέλει ποδόγυρο...
Η νεαρά στο ξύλινο μου έκανε πολύ εντύπωση, όμορφο μουτράκι, φιτ, λίγο κοντούλα την πήρα σε απλό και ήταν οκ. Δεν ξέρω αν δουλεύει όμως πλέον. Αλλιώς Καρίνα = άλογο!!! Βασικά η Καρίνα είναι η πιο εντυπωσιακή (για τα γούστα μου) απλά επειδή την συνηθίσαμε τόσα χρόνια ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα...Σε ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου lb μακάρι όλοι οι επισκέπτες να είχαν ένα λογαριασμό καί νά ασκούσαν καί μία κριτική επίσης η ποίο όμορφη από αυτές πια είναι κατά την γνώμη σού
Ξεκινήσανε λαδάδικα...πήγαν δικαστήρια... τώρα βίλκα...σε λίγο τα βλέπω σίνδοΤι μιζέρια είναι αυτοί κάθε πέρσι και καλύτερα εμείς πού είμαστε από επαρχία καί έχουμε 4 ώρες βία βία πάνε έλα καί έρχομαι.... Τα σάιτ μας βοηθάνε τώρα άπιαστο όνειρο η δυτική Θεσσαλονίκη
Μακάρι να είχε κάτι εδώ ανατολικά
Georgios4
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2022
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Δεν είναι αυτό μόνο δεν έχεις καί εικόνα πάμε καί όπου βγεί τελευταία φορά πού έτσι πάλι έκανα καταδρομικό ήταν πρίν κάνα εξάμηνο.... Μισά κλειστά στα άλλα κάτι λατινες πεταμένα λεφτά γύρισα πίσω.... ΑπογοητεύτηκαΞεκινήσανε λαδάδικα...πήγαν δικαστήρια... τώρα βίλκα...σε λίγο τα βλέπω σίνδο
North people
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 147
- Πόντοι
- 0
Ειχα ρωτησει την τσατσα αλλα δεν ηθελε να μου απαντησει, δεν ηταν αυτη που δουλευει συνηθως με την ΡιταΚαλησπέρα, η Ρίτα δουλεύει αυτές τις μέρες;
Μια ξανθια ηταν που γινεται και λιγο σπαστικια αν δεν περασεις.
venomvenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2024
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
Εκεί στα pimp έχει καμία αξιόλογη επιλογή?
Οχι εκει ολες ειναι σαυρες!!! Γενικα ΔΕΝ υπαρχει κατι καλο αυτη τη στιγμη...εκτος απο τις 3 - 4 γνωστες κοπελες..ολες οι αλλες ειναι ψυχρες και ξεπετες κοιτανε να σου φανε τα λεφταΕκεί στα pimp έχει καμία αξιόλογη επιλογή?
spirtoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Η ελενα η μιλφ η ρουμανα που δουλευε πρωινα στο pussycat δουλευει ?Μεχρι και πριν λιγες δεν δουλευε παντως.
paparorokas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 721
- Πόντοι
- 311
Απ τη στιγμή που λείπουνε τα σανταράκια πέρασμα εχθές από ιγκόγνητο με την κοπέλα που λέγεται jessi. Είχε καλές κριτικές στο άλλο site και αποφάσισα να
δοκιμάσω. Μεγάλη πατάτα από κορμί χάλια δεν έβγαλε καθόλου το σουτιέν ενοπλήρωσα προγραμματάκι πίπα γρήγορη και με δόντι και άρχισα να σκέφτομαι άλλες κοπέλες για να τελειώσω και να μην πάει στράφι το 70άρι. Μακριά φιλαράκια
δοκιμάσω. Μεγάλη πατάτα από κορμί χάλια δεν έβγαλε καθόλου το σουτιέν ενοπλήρωσα προγραμματάκι πίπα γρήγορη και με δόντι και άρχισα να σκέφτομαι άλλες κοπέλες για να τελειώσω και να μην πάει στράφι το 70άρι. Μακριά φιλαράκια
Georgios4
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2022
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Γειά χαρά σε όλα τα αλάνια τής παρέας εχτές κάναμε ερωτήσεις σήμερα επιστροφή με κριτική.....
Καταδρομικό κατέβασμα καί πέρασμα με μία μικρή φιτ σε 40 στο ξύλινο σπιτάκι.....
Η αλήθεια είναι ότι έχει κάτι θετικό επάνω τής η μικρή καί με τράβηξε καί μπήκα είναι πολύ τίμια σε σχέση με τής λατινες δεν τα έκλαψα τα λεφτά μου
Αυτή η καρίνα το άλογο σε ποίο δουλεύει ρε μάγκες ρωτάω γιατί θέλω πολύ να την από τής καλές κριτικές πού έχω δεί εδώ μέσα επίσης αν ξέρει κανένα αλάνι εάν δουλεύει σήμερα η καρίνα νύχτα καί αν ναι σε ποίο
Υ.Γ lb σε ευχαριστώ για την γνώση πού μοιράζης εδώ μέσα
Καταδρομικό κατέβασμα καί πέρασμα με μία μικρή φιτ σε 40 στο ξύλινο σπιτάκι.....
Η αλήθεια είναι ότι έχει κάτι θετικό επάνω τής η μικρή καί με τράβηξε καί μπήκα είναι πολύ τίμια σε σχέση με τής λατινες δεν τα έκλαψα τα λεφτά μου
Αυτή η καρίνα το άλογο σε ποίο δουλεύει ρε μάγκες ρωτάω γιατί θέλω πολύ να την από τής καλές κριτικές πού έχω δεί εδώ μέσα επίσης αν ξέρει κανένα αλάνι εάν δουλεύει σήμερα η καρίνα νύχτα καί αν ναι σε ποίο
Υ.Γ lb σε ευχαριστώ για την γνώση πού μοιράζης εδώ μέσα
Georgios4
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2022
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Φίλε εχτές στις 10 30 ήταν μία ψηλή Ρωσίδα άλογο νομίζω σε ένα σπιτάκι στο βάθος λίγο σκοτεινά περνάς από την αυλή 2 άλλων μαγαζιών με μία στεστενομπιλ τσατσά μου φαίνεται Νάταλι την λέγανε έφυγα όμως γιατί έμπαινε με πελατι...... Εάν λέμε την ίδιαΗ Ναταλί εργάζεται γνωρίζει κανένας συνάδελφος;
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
φιλε στο προγραμμα λεει οτι δουλευει λογικα εκει θα ειναιΗ Ναταλί εργάζεται γνωρίζει κανένας συνάδελφος;
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.250
- Πόντοι
- 456
Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο;Η Ναταλί εργάζεται γνωρίζει κανένας συνάδελφος;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.120
- Πόντοι
- 26.141
Εκεί στο μύλο δεν βλέπουν οι αρχές που έχει γίνει χωματερή τριγύρω
Είμαι μια υγειονομική βόμβα και τα μουνόπανα στη διεύθυνση υγείας που κυνηγάνε τα μπουρδέλα κ εμάς ( και κακά κάνουν ) δεν την βλέπουν που μυρίζει όλη η περιοχή τριγύρω;;;
Μόνο να κοιτάνε τα μπουρδέλα να είναι ,300 μέτρα από ναούς κ σχολεία κυνηγάν κ δεν κοιτάνε που στο μύλο που μετάφεραν τα μπουρδέλα έχει γίνει τεράστια χωματερές παράλληλα τον γραμμών
Πόσο μουνόπανα όλοι οι υπεύθυνοι .γαμω το σπίτι τους ..ξεφτιλες ....κ επειδή αρκετά τέτοια μουνόπανα διαβάζουν το σαητ από το τμήμα ηθών μέχρι υγειονομικό μπας κ βγάλουν λαβράκια ,,τους λέω να παν να γαμηθουν .....
Ας κάτσουν κ οι μπουρδελαρχες να στείλουν επιστολή στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση επιτέλους.
Είμαι μια υγειονομική βόμβα και τα μουνόπανα στη διεύθυνση υγείας που κυνηγάνε τα μπουρδέλα κ εμάς ( και κακά κάνουν ) δεν την βλέπουν που μυρίζει όλη η περιοχή τριγύρω;;;
Μόνο να κοιτάνε τα μπουρδέλα να είναι ,300 μέτρα από ναούς κ σχολεία κυνηγάν κ δεν κοιτάνε που στο μύλο που μετάφεραν τα μπουρδέλα έχει γίνει τεράστια χωματερές παράλληλα τον γραμμών
Πόσο μουνόπανα όλοι οι υπεύθυνοι .γαμω το σπίτι τους ..ξεφτιλες ....κ επειδή αρκετά τέτοια μουνόπανα διαβάζουν το σαητ από το τμήμα ηθών μέχρι υγειονομικό μπας κ βγάλουν λαβράκια ,,τους λέω να παν να γαμηθουν .....
Ας κάτσουν κ οι μπουρδελαρχες να στείλουν επιστολή στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση επιτέλους.
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 201
Μη φλυαρείςΓιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69