Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.330
Πόντοι
746
Καλησπέρα, η Ρίτα δουλεύει αυτές τις μέρες;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.283
Πόντοι
446
Στο σάιτ δν φαίνεται να δουλεύει, έχει κολλήσει στο Φρίντα - Βλάντα. Αλλά νομίζω ότι αν δούλευε θα το μαθαίναμε...

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
50
Πόντοι
0
Τα μισά σπιτάκια δεν είναι στο σάιτ. Από αυτά που είναι πολύ αραιά και που ανανεώνονται ή δείχνουν ποιες κοπέλες δουλεύουν, με εξαίρεση τα Golden που παίζει τις περισσότερες φορές να είναι σωστά. Επειδή δεν ξέρει κανείς τι γίνεται στα περισσότερα χωρίς να δεις live... Aπό το free house στην μινωτάρου αν ψήνεσαι για εγγυημένο μίλφ με νορμαλ τιμές είναι η Λιλιάνα και ίσως η ρεμπέκα αν δουλεύει σε κάποιο στου πέτρου ερημίτη. Είχε και μία πολύ όμορφη νεαρά στο ξύλινο της μινωταύρου πριν το vegas αλλά δεν ξέρω αν δούλευει και τώρα ή ηταν περαστική. Δές και αν γύρισε η Καρίνα πάλι μινωταύρου. Δυστυχώς, θέλει ποδόγυρο...
Σε ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου lb μακάρι όλοι οι επισκέπτες να είχαν ένα λογαριασμό καί νά ασκούσαν καί μία κριτική επίσης η ποίο όμορφη από αυτές πια είναι κατά την γνώμη σού

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
50
Πόντοι
0
Τι μιζέρια είναι αυτοί κάθε πέρσι και καλύτερα εμείς πού είμαστε από επαρχία καί έχουμε 4 ώρες βία βία πάνε έλα καί έρχομαι.... Τα σάιτ μας βοηθάνε τώρα άπιαστο όνειρο η δυτική Θεσσαλονίκη
Μακάρι να είχε κάτι εδώ ανατολικά

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.283
Πόντοι
446
Σε ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου lb μακάρι όλοι οι επισκέπτες να είχαν ένα λογαριασμό καί νά ασκούσαν καί μία κριτική επίσης η ποίο όμορφη από αυτές πια είναι κατά την γνώμη σού
Η νεαρά στο ξύλινο μου έκανε πολύ εντύπωση, όμορφο μουτράκι, φιτ, λίγο κοντούλα την πήρα σε απλό και ήταν οκ. Δεν ξέρω αν δουλεύει όμως πλέον. Αλλιώς Καρίνα = άλογο!!! Βασικά η Καρίνα είναι η πιο εντυπωσιακή (για τα γούστα μου) απλά επειδή την συνηθίσαμε τόσα χρόνια ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα...

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.283
Πόντοι
446
Τι μιζέρια είναι αυτοί κάθε πέρσι και καλύτερα εμείς πού είμαστε από επαρχία καί έχουμε 4 ώρες βία βία πάνε έλα καί έρχομαι.... Τα σάιτ μας βοηθάνε τώρα άπιαστο όνειρο η δυτική Θεσσαλονίκη
Μακάρι να είχε κάτι εδώ ανατολικά
Ξεκινήσανε λαδάδικα...πήγαν δικαστήρια... τώρα βίλκα...σε λίγο τα βλέπω σίνδο

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
50
Πόντοι
0
Ξεκινήσανε λαδάδικα...πήγαν δικαστήρια... τώρα βίλκα...σε λίγο τα βλέπω σίνδο
Δεν είναι αυτό μόνο δεν έχεις καί εικόνα πάμε καί όπου βγεί τελευταία φορά πού έτσι πάλι έκανα καταδρομικό ήταν πρίν κάνα εξάμηνο.... Μισά κλειστά στα άλλα κάτι λατινες πεταμένα λεφτά γύρισα πίσω.... Απογοητεύτηκα

• Like
Αντιδράσεις: LB

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
122
Πόντοι
0
Ειχα ρωτησει την τσατσα αλλα δεν ηθελε να μου απαντησει, δεν ηταν αυτη που δουλευει συνηθως με την Ριτα
Μια ξανθια ηταν που γινεται και λιγο σπαστικια αν δεν περασεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom