Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.221
Πόντοι
456
Ρε παιδιά έχω μια απορία, αυτή η Λάρα γιατί κάνει τόσο πανικό εντάξει δεν λέω είναι πολύ όμορφη αλλά έχουν έρθει και άλλες όμορφες στα μαγαζιά ανά καιρούς έχω περάσει μια φορά μαζί της και ήταν καλή αλλά όχι κάτι εξωπραγματικό στο σεξ και πλέον είναι πολύ ακριβή ξεκινάει από 50 και δουλεύει με ραντεβού. Και εδώ έρχεται η ερώτηση γιατί έχει τόση ζήτηση? Αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει
Κάνει τίμιο gfe και όπως είπες είναι ομορφούλα. Οι παλιοί μπορεί να παίρνουν και κανένα εξτραδάκι. Αν έδινε και κώλο και cim θα είχε μαζέψει όλο το χρήμα της Θεσσαλονίκης αλλά το κρατάει για τον πρίγκιπα. Άλλες όμορφες στα ρδελα εγώ δεν ξέρω οι περισσότερες είναι σαν τον Άγιο Γαμωτο

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Ρε παιδιά έχω μια απορία, αυτή η Λάρα γιατί κάνει τόσο πανικό εντάξει δεν λέω είναι πολύ όμορφη αλλά έχουν έρθει και άλλες όμορφες στα μαγαζιά ανά καιρούς έχω περάσει μια φορά μαζί της και ήταν καλή αλλά όχι κάτι εξωπραγματικό στο σεξ και πλέον είναι πολύ ακριβή ξεκινάει από 50 και δουλεύει με ραντεβού. Και εδώ έρχεται η ερώτηση γιατί έχει τόση ζήτηση? Αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει
Εχει θετικα και αρνητικα.

+ Νεα και ομορφη με ωραιο σωμα, αν και εχει φτασει τα 30 μικροδειχνει σαν 25αρα! Δινει πολλα γλωσσοφιλα, εχει ανεση με τον χρονο, πολυ δυσκολα θα σου πει 'περασε η ωρα πρεπει να τελειωσεις'. Ολες οι στασεις χωρις να πει σε κατι οχι. Μιλαει καλα Ελληνικα.

- Δεν κανει πρωκτικο, δεν κανει πλεον πουτσοτριψιματα, μεχρι το καλοκαιρι στον σαλιονε και τριβοταν πανω σε σταση καβαλαρρισας. Τιμη αν και μενα δεν μ ενοχλει αυτο.. μιας και τα ελευθερα τα εχει σχετικα χαμηλα.
Τελος Βαλε και την μεγαλη αναμονη, δυσκολο εως απιθανο να την πετυχεις με αδειο δωματιο.

• Like
Αντιδράσεις: LB

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Εχει θετικα και αρνητικα.

+ Νεα και ομορφη με ωραιο σωμα, αν και εχει φτασει τα 30 μικροδειχνει σαν 25αρα! Δινει πολλα γλωσσοφιλα, εχει ανεση με τον χρονο, πολυ δυσκολα θα σου πει 'περασε η ωρα πρεπει να τελειωσεις'. Ολες οι στασεις χωρις να πει σε κατι οχι. Μιλαει καλα Ελληνικα.

- Δεν κανει πρωκτικο, δεν κανει πλεον πουτσοτριψιματα, μεχρι το καλοκαιρι στον σαλιονε και τριβοταν πανω σε σταση καβαλαρρισας. Τιμη αν και μενα δεν μ ενοχλει αυτο.. μιας και τα ελευθερα τα εχει σχετικα χαμηλα.
Τελος Βαλε και την μεγαλη αναμονη, δυσκολο εως απιθανο να την πετυχεις με αδειο δωματιο.
Προσθεσε στα θετικα, ειναι καθαρη και μοσχοβολαει! το μαγαζι καθαρο και ανετο.
Οχι σαν κατι αλλα στη φριξου που μπηκα προσφατα και μου ηρθε μια υπονομιλα.. παιζει ρολο στην διαθεση και τις κοπελας και του πελατη αυτο.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.221
Πόντοι
456
Προσθεσε στα θετικα, ειναι καθαρη και μοσχοβολαει! το μαγαζι καθαρο και ανετο.
Οχι σαν κατι αλλα στη φριξου που μπηκα προσφατα και μου ηρθε μια υπονομιλα.. παιζει ρολο στην διαθεση και τις κοπελας και του πελατη αυτο.
Το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν κρατάει το ωράριο επειδή είναι non stop πήδημα. Τελευταία έχει μια δόση ξεπετας ενώ παλιά χαμουρευομασταν κανένα 25λεπτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom