Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (8 μέλη και 36 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.185
Πόντοι
446
Τελευταία τροποποίηση:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.185
Πόντοι
446
στο ξυλινο οταν λες , ποιο εννοεις ; επισης στο ινογκιτο πως το λενε αυτο ειχε παντα μια μεγλουτσικη γυναικα εννοω μιλφ . αυτη ηταν πλαι η φερανε καινουργια ;
Στο ινγκογκνιτο θεωρητικά τα τελευταία 7-8 χρόνια πρωινά είναι η κλασική Τζέσυ... Το απόγευμα όταν το δουλεύουν φέρνουν άλλες κοπέλες. Φαντάζομαι και αύριο πρωί αν πας η Τζέσυ θα είναι.

Στο ξύλινο εννοώ στη μινωταύρου πριν το βένους, απέναντι από της καρίνας.

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
619
Πόντοι
81
καταλαβ , την ειδα χθες , μια αδυνατουλα κοντουλα σαν ουκρανη δεν ειναι ; μικρο κωλαρακι , μικρο βυζι αν οχι ανυπαρκτο με ωραια φατσα ; μοιαζει ουκρανεζα ρωσσιδα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.947
Πόντοι
26.141
Αξίζει πιστεύετε για πρόγραμμα το τζακουζι η τσάμπα λεφτά;
Ασφαλώς διότι έχουν στον μύλο τζακουχι με ιαματικά νερά και κάνει καλό στα αρθριτικά
Για αυτό είναι κ πανάκριβα :confused:

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.934
Πόντοι
456
Φτάνω περιοχή ιδρυμάτων κατά τις 7 παρά. Σύνολο σπιτιών που δουλεύανε να ήταν το πολύ 7-8. Την πατήσαμε λέω. Κάνω (αναγκαστικά λόγω ότι 2-3 φορές που είχα πάει με είχαν στην ξεπέτα) μια βόλτα από παραντάις και βλέπω στο 3ο ένα εξωτικό καυλιάρικο πλάσμα Γιούλη. Μόλις είχε βγεί από δωμάτιο και πήγαινε σε πρόγραμμα. Σταματάω ρεντ νταιμοντ για να δω τη μαρία. Μου είχε κάνει πολύ εντύπωση από το άλλο σαιτ. Δεν ήταν αυτό που περίμενα να δω, αλλα μου άρεσε.Πολύ εύθυμη και έτσι καλοσουλουπωμένη με πιασίματα. Μόλις εμπαινε σε ένα απλό και είχε και μια ώρα πρόγραμμα. Καλά θα πάει αυτό σκέφτομαι. Στη φρίξου στο έφη μια γλυκούλα αλβανίδα αλλά οκ. Πάω προς μινωταύρου ερημίτη... ερημιά. Στη νικηφόρου στα πράσινα 2 αδιάφορες στην ερημίτη η μαρίνα από μολδαβία και δίπλα στο μέδουσα μια αδιάφορη. Ευτυχώς η λιλιάνα στα όπλα και χωρίς δωμάτιο και έπεσε η πρώτη κατάθεση στο μιλφόνι που δεν μας πρόδωσε ποτέ.

Με το που βγαίνω αλλαξε ο κόσμος και ήδη στις 8 γέμισε ο κόσμος φώτα. Στα λας βέγκσς μια ειρήνη οκ και μια άλλη ξανθούλα συμπαθητική, στο βένους όχι κάτι ενδιαφέρον αλλα στο ξύλινο μια κοπελίτσα τέρμα fit μαυρομάλλα με πολύ όμορφο πρόσωπο. Κάνω μια βόλτα να γεμίσω και μετά από κάνα μισάωρο κάνω κατάθεση απλό εκεί στα 40. Είναι τέρμα καύλα η τύπισσα και εμφανισιακά στο στοιχείο μου. Προβλέπεται επανάληψη με πρόγραμμα. Την φοβήθηκα επειδή είναι νεαρά αλλα φαίνεται θα το δουλέψει καλά. Κατά τα άλλα στο lady μια καλούτσικη, στο ιγκόγνιτο μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, το ίδιο και στο δίπλα...αλλά ηλικιακά 3ο γύρο δεν τον έχω....μια ομορφούλα Σάρα στο πάρανταις 1, μαρίζα, ναόμι, σελένα και κάτι άλλες λατίνες αδιάφορες. Γενικά είχε ωραία νεαρά κορίτσια αλλά μάλλον άπειρα. Για να μην μπω σε τσεκαρισμένο μιλφόνι πρέπει η άλλη να μου κάνει γερό κλικ

Οι τιμές πλέον κλείνουν σχεδόν σε όλα στο 40αρι...ΜΕ 50 ΧΑΛΑΡΟ και 60 ακάποτο στις βίλες και τα πάρανταις... Δηλαδή από 60 μας ξεκινάνε.

Συνοψίζοντσς η κοπελίτσα στο ξύλινο ειναι στανταράκι μου για δοκιμή σε πρόγραμμα(όνομα μου διαφεύγει), η μαρία από τις βίλες παίζει δυνατά για δοκιμή...η κοπελίτσα στο ινγκογκνιτο τίμιο και στο διπλανό του καλή αλλα νεαρές και μάλλον άπειρες....αλλά αξίζουν μια ευκαιρία....και αυτή η γιούλη απο πάρανταις θέλει βαθιά τσέπη μάλλον για να την χαρεις πως της πρέπει.

Συγγνώμη για το σεντόνι αλλα τέλος εορτών επρεπε να γίνει απόβαση. Με το ζορι κρατήθηκα τόσο καιρό και χάσαμε και στο παρατσάκ και την εβελίνα...

Καλή χρονιά! Εμένα μου φάνηκε ότι καλό πάει να γίνει στα -δελα της γειτονιάς μας!
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και καλή χρονιά!

• Like
Αντιδράσεις: LB

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.934
Πόντοι
456

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.185
Πόντοι
446
καταλαβ , την ειδα χθες , μια αδυνατουλα κοντουλα σαν ουκρανη δεν ειναι ; μικρο κωλαρακι , μικρο βυζι αν οχι ανυπαρκτο με ωραια φατσα ; μοιαζει ουκρανεζα ρωσσιδα
Όχι. Μια πιτσιρικά, ψηλή, λεπτη, καστανή με καλό σωματακι, ομορφούλα. Αλλά δεν ξέρει ακόμα πόσο ομορφούλα είναι. Είναι από αυτές που λες πιαστην τώρα γκόμενα... γιατί αν καταλάβει τι έχει στο στριγκάκι της... το χάσαμε το τρένο....

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.185
Πόντοι
446
Τώρα αν τις έχει η ίδια αλυσίδα μπορει να τις αλλάζουν πόστο κάθε μέρα. Μια τέτοια που περιγράφεις ομορφούλα και αυτή νεαρή, μαυρομάλλα ταιριάζει περισσότερο με την άλλη στο διπλανό. Απλά το σώμα της φαινόνταν αρκετά σφιχτό και ωραίο.

Τελευταία τροποποίηση:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.185
Πόντοι
446
Πως την λένε; Και αν μπορείς κάνε μια περιγραφή της
Μια σχετικά ψηλή κοπελίτσα, καστανή, αδύνατη, πρόσωπο πολύ μέτριο (λίγο πλακουτσωτό), εμένα μου φάνηκε και λίγο ψαρωμένη. Δεν τρελάθηκα, εντάξει τίμια από εμφάνιση.... Γούστα είναι αυτά. Από 40 ξεκινάει. Για να λέει ο φίλος ότι είναι καλή μέσα, ίσως αξίζει τον κόπο μια δοκιμή. Όνομα και μένα μου διαφεύγει.

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Μια σχετικά ψηλή κοπελίτσα, καστανή, αδύνατη, πρόσωπο πολύ μέτριο (λίγο πλακουτσωτό), εμένα μου φάνηκε και λίγο ψαρωμένη. Δεν τρελάθηκα, εντάξει τίμια από εμφάνιση.... Γούστα είναι αυτά. Από 40 ξεκινάει. Για να λέει ο φίλος ότι είναι καλή μέσα, ίσως αξίζει τον κόπο μια δοκιμή. Όνομα και μένα μου διαφεύγει.
Ευχαριστώ φίλε μου. Εκεί δούλευε μια Βαλεντίνα υποτίθεται Ελληνίδα, μήπως είναι η ίδια;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.185
Πόντοι
446
Ευχαριστώ φίλε μου. Εκεί δούλευε μια Βαλεντίνα υποτίθεται Ελληνίδα, μήπως είναι η ίδια;
Ουκρανέζα μου την παρουσίασε. Δεν μίλησε και η κοπέλα για να καταλάβω. Γενικά με τις καταγωγές είναι λίγο ρευστα τα πράγματα...

KOUBANIS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Like
49
Πόντοι
1
Μετά από αρκετό καιρό βρέθηκα Θεσσαλονίκη και δεν έχασα την ευκαιρία να πάω μια βόλτα χθες το πρωί στα αμαρτωλά σπιτάκια !!!! Μπήκα σε 2 κατά της 10+ περίπου , στο ένα η Σουζάνα πολύ καλή παρουσία άλογο η κυρία αλλά είχε μέσα ένα πελάτη και δεν ήθελα να περιμένω την επόμενη φορά θα την πάρω δεν ξέρω μου βγάζει κάτι η κυρία …. Και πήγα απέναντι στη Μπιάνκα όπως μου είπε η τσατα. Βγήκε το μωρό μ ένα ύφος μ ένα τουπέ και μια μαγκιά !!! και λέω δε γαμιετε ας μπω . 50 ευρώ με τελείωμα στο στόμα , το μωρό σώμα πετιτ στήθος άφαντο !!!! Αλλά έχει ωραία κωλαρα που την έχει δουλέψει !!! 2 -3 φορές μπήκα με δύναμη και κάπου εκει νευρίασε λίγο !!! 3 στάσεις κάναμε και πήρε τα υγρά μου στο στόμα της… όλη η φάση περίπου 20 λεπτά , το μωρό πάντως δεν βιαζόταν δεν είπε όχι σε τίποτα, αν ξανά πάω όχι γιατί δεν είναι ο τύπος μου , όπως είπα επόμενος στόχος η Σουζάνα , να είστε όλοι καλά να γαμάται και τα λέμε την επόμενη φορά που θα έρθω Θεσσαλονίκη !!!

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.185
Πόντοι
446
Μετά από αρκετό καιρό βρέθηκα Θεσσαλονίκη και δεν έχασα την ευκαιρία να πάω μια βόλτα χθες το πρωί στα αμαρτωλά σπιτάκια !!!! Μπήκα σε 2 κατά της 10+ περίπου , στο ένα η Σουζάνα πολύ καλή παρουσία άλογο η κυρία αλλά είχε μέσα ένα πελάτη και δεν ήθελα να περιμένω την επόμενη φορά θα την πάρω δεν ξέρω μου βγάζει κάτι η κυρία …. Και πήγα απέναντι στη Μπιάνκα όπως μου είπε η τσατα. Βγήκε το μωρό μ ένα ύφος μ ένα τουπέ και μια μαγκιά !!! και λέω δε γαμιετε ας μπω . 50 ευρώ με τελείωμα στο στόμα , το μωρό σώμα πετιτ στήθος άφαντο !!!! Αλλά έχει ωραία κωλαρα που την έχει δουλέψει !!! 2 -3 φορές μπήκα με δύναμη και κάπου εκει νευρίασε λίγο !!! 3 στάσεις κάναμε και πήρε τα υγρά μου στο στόμα της… όλη η φάση περίπου 20 λεπτά , το μωρό πάντως δεν βιαζόταν δεν είπε όχι σε τίποτα, αν ξανά πάω όχι γιατί δεν είναι ο τύπος μου , όπως είπα επόμενος στόχος η Σουζάνα , να είστε όλοι καλά να γαμάται και τα λέμε την επόμενη φορά που θα έρθω Θεσσαλονίκη !!!
η Σουζάνα είναι ένα από τα πιο τίμια μιλφόνια της καρδιάς μας.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.301
Πόντοι
506
Η καρίνα άνοιξε; Άρχισε να μου λείπει...

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλη χρονια και απο εμενα.
Ειμαι παλιος, εχω ξανακανει παλιοτερα λογαριασμο στο σαιτ, στην παλια του μορφη.
Στο αθλημα ειμαι αρκετα χρονια απο τις καλες εποχες του βαρδαρη!

Περασα σημερα απο την περιοχη και πηγα να δω αρκετα σπιτακια.
Πρωτα πηγα στην Λαρα, παλια γνωστη μ. που φυσικα οι περισσοτεροι εδω μεσα την γνωριζετε.
Δυστυχως για μενα δεν μπορεσα να περασω μαζι της γιατι ειχε πολυ κοσμο και μερικα ραντεβου?! πρωτη φορα μου ετυχε σε στουντιο να εχουν κλεισει μεσω τηλ. ραντεβου, βγηκε η κοπελα μιλησαμε λιγο και ηταν μεσα στα νευρα, οποτε μαλλον καλα που δεν πηγα αργοτερα γιατι δεν θα περνουσα καλα μαζι της.
Εφυγα απο εκει και πηγα στο στενο διπλα απο την Βιλκα. εδω συναντησα μια Αλεξανδρα, κυπρια.
Γεματουλα, δεν ειμαι φαν.. οποτε και αποχωρησα.
Μετα πηγα στα φριξου και μπηκα στα δεξια ανεβαινοντας, δεν θυμαμαι νουμερα αλλα ειναι δυο κολλητα, στο πρωτο ειχε μια πολυ ομορφη κοπελα την τζοανα, αρκετα του γουστου μου, μικρη ηλικιακα, με πολυ ομορφο κορμι και πολυ ωραιο προσωπο φορουσε και γυαλια, ειχε τατου στα ποδια. Δεν περασα και εδω θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας εχεις περασει μαζι της.

Στο αλλο ειχε μια μαυρομαλα, δυστυχως δεν θυμαμαι ονομα.. η κυρια της υποδοχης μου ελεγε οτι εχει διευκολυνση στις τιμες! τι να σας πω, μαλλον εννοουσε οτι ηταν συζητησιμες? η κατι αλλο.
Εφυγα απο εκει και πηγα στα τριδυμα. Νικολ η παλια καραβανα στο ενα και στο αλλο η Βασουλα που μου ξεκινησε το ελευθερο στοματικο απο τα 40 και στο τελος το εκανε 25 και ολη την ωρα που μιλουσαμε μου επιανε το πουλι, ενταξει ειναι περιπτωση η κοπελα. Δεν περασα γιατι ειναι πολυ μακρια απο αυτα που ψαχνω.
Τελευταιο περασμα απο τα λας βεγκας, να δω την Ριτα, ελειπε ομως και δεν ειδα πια ειχαν στην θεση της, πηγα και στο αλλο που ηταν ανοιχτο. εκει ειχαν την Βλαντα σε προγραμμα, πηγα και στο βενους οπου ηταν η Σουζη.

Δεν περασα καπου μιας και δεν ειχα πλεον χρονο στην διαθεση μου αλλα πηρα μια εικονα για την πρωινη βαρδια.
Αυτα φιλοι μ. επομενη βολτα καποιο βραδυ για να δω την Καρινα που μου ελειψε και αλλες κοπελες οπως η εβελινα.

• Like
Αντιδράσεις: LB

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.947
Πόντοι
26.141
Γεια σας φίλοι μου
Παίζει καμιά καλή ποτανα στο δεκαρικο με full πρόγραμμα ;;;;

Κ για να την πούμε στους ατηνεζους να ρίξουμε τις τιμές στα 8 ευρώ με γυμνό κ κουλούρι το μισάωρο ..
Μια πρόταση κάνω στους μπουρδελαρχες της Σαλονίκης ...

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.130
Πόντοι
5.646
Γεια σας φίλοι μου
Παίζει καμιά καλή ποτανα στο δεκαρικο με full πρόγραμμα ;;;;

Κ για να την πούμε στους ατηνεζους να ρίξουμε τις τιμές στα 8 ευρώ με γυμνό κ κουλούρι το μισάωρο ..
Μια πρόταση κάνω στους μπουρδελαρχες της Σαλονίκης ...
Με 8€ γλύφεις πατούσα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom