Εγώ προσωπικά σιχαίνομαι. Σε κάποιο λουξ χώρο ξενοδοχείου(όχι στα -δελα) θα ψηνόμουν.Αξίζει πιστεύετε για πρόγραμμα το τζακουζι η τσάμπα λεφτά;
Τελευταία τροποποίηση:
Εγώ προσωπικά σιχαίνομαι. Σε κάποιο λουξ χώρο ξενοδοχείου(όχι στα -δελα) θα ψηνόμουν.Αξίζει πιστεύετε για πρόγραμμα το τζακουζι η τσάμπα λεφτά;
Στο ινγκογκνιτο θεωρητικά τα τελευταία 7-8 χρόνια πρωινά είναι η κλασική Τζέσυ... Το απόγευμα όταν το δουλεύουν φέρνουν άλλες κοπέλες. Φαντάζομαι και αύριο πρωί αν πας η Τζέσυ θα είναι.στο ξυλινο οταν λες , ποιο εννοεις ; επισης στο ινογκιτο πως το λενε αυτο ειχε παντα μια μεγλουτσικη γυναικα εννοω μιλφ . αυτη ηταν πλαι η φερανε καινουργια ;
Ασφαλώς διότι έχουν στον μύλο τζακουχι με ιαματικά νερά και κάνει καλό στα αρθριτικάΑξίζει πιστεύετε για πρόγραμμα το τζακουζι η τσάμπα λεφτά;
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και καλή χρονιά!Φτάνω περιοχή ιδρυμάτων κατά τις 7 παρά. Σύνολο σπιτιών που δουλεύανε να ήταν το πολύ 7-8. Την πατήσαμε λέω. Κάνω (αναγκαστικά λόγω ότι 2-3 φορές που είχα πάει με είχαν στην ξεπέτα) μια βόλτα από παραντάις και βλέπω στο 3ο ένα εξωτικό καυλιάρικο πλάσμα Γιούλη. Μόλις είχε βγεί από δωμάτιο και πήγαινε σε πρόγραμμα. Σταματάω ρεντ νταιμοντ για να δω τη μαρία. Μου είχε κάνει πολύ εντύπωση από το άλλο σαιτ. Δεν ήταν αυτό που περίμενα να δω, αλλα μου άρεσε.Πολύ εύθυμη και έτσι καλοσουλουπωμένη με πιασίματα. Μόλις εμπαινε σε ένα απλό και είχε και μια ώρα πρόγραμμα. Καλά θα πάει αυτό σκέφτομαι. Στη φρίξου στο έφη μια γλυκούλα αλβανίδα αλλά οκ. Πάω προς μινωταύρου ερημίτη... ερημιά. Στη νικηφόρου στα πράσινα 2 αδιάφορες στην ερημίτη η μαρίνα από μολδαβία και δίπλα στο μέδουσα μια αδιάφορη. Ευτυχώς η λιλιάνα στα όπλα και χωρίς δωμάτιο και έπεσε η πρώτη κατάθεση στο μιλφόνι που δεν μας πρόδωσε ποτέ.
Με το που βγαίνω αλλαξε ο κόσμος και ήδη στις 8 γέμισε ο κόσμος φώτα. Στα λας βέγκσς μια ειρήνη οκ και μια άλλη ξανθούλα συμπαθητική, στο βένους όχι κάτι ενδιαφέρον αλλα στο ξύλινο μια κοπελίτσα τέρμα fit μαυρομάλλα με πολύ όμορφο πρόσωπο. Κάνω μια βόλτα να γεμίσω και μετά από κάνα μισάωρο κάνω κατάθεση απλό εκεί στα 40. Είναι τέρμα καύλα η τύπισσα και εμφανισιακά στο στοιχείο μου. Προβλέπεται επανάληψη με πρόγραμμα. Την φοβήθηκα επειδή είναι νεαρά αλλα φαίνεται θα το δουλέψει καλά. Κατά τα άλλα στο lady μια καλούτσικη, στο ιγκόγνιτο μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, το ίδιο και στο δίπλα...αλλά ηλικιακά 3ο γύρο δεν τον έχω....μια ομορφούλα Σάρα στο πάρανταις 1, μαρίζα, ναόμι, σελένα και κάτι άλλες λατίνες αδιάφορες. Γενικά είχε ωραία νεαρά κορίτσια αλλά μάλλον άπειρα. Για να μην μπω σε τσεκαρισμένο μιλφόνι πρέπει η άλλη να μου κάνει γερό κλικ
Οι τιμές πλέον κλείνουν σχεδόν σε όλα στο 40αρι...ΜΕ 50 ΧΑΛΑΡΟ και 60 ακάποτο στις βίλες και τα πάρανταις... Δηλαδή από 60 μας ξεκινάνε.
Συνοψίζοντσς η κοπελίτσα στο ξύλινο ειναι στανταράκι μου για δοκιμή σε πρόγραμμα(όνομα μου διαφεύγει), η μαρία από τις βίλες παίζει δυνατά για δοκιμή...η κοπελίτσα στο ινγκογκνιτο τίμιο και στο διπλανό του καλή αλλα νεαρές και μάλλον άπειρες....αλλά αξίζουν μια ευκαιρία....και αυτή η γιούλη απο πάρανταις θέλει βαθιά τσέπη μάλλον για να την χαρεις πως της πρέπει.
Συγγνώμη για το σεντόνι αλλα τέλος εορτών επρεπε να γίνει απόβαση. Με το ζορι κρατήθηκα τόσο καιρό και χάσαμε και στο παρατσάκ και την εβελίνα...
Καλή χρονιά! Εμένα μου φάνηκε ότι καλό πάει να γίνει στα -δελα της γειτονιάς μας!
Όχι τύπε, βγάλε από το μυαλό σου οτι έχεις δεί δε τσόντες ή οτι έχεις φαντασιωθεί.Αξίζει πιστεύετε για πρόγραμμα το τζακουζι η τσάμπα λεφτά;
Όχι. Μια πιτσιρικά, ψηλή, λεπτη, καστανή με καλό σωματακι, ομορφούλα. Αλλά δεν ξέρει ακόμα πόσο ομορφούλα είναι. Είναι από αυτές που λες πιαστην τώρα γκόμενα... γιατί αν καταλάβει τι έχει στο στριγκάκι της... το χάσαμε το τρένο....καταλαβ , την ειδα χθες , μια αδυνατουλα κοντουλα σαν ουκρανη δεν ειναι ; μικρο κωλαρακι , μικρο βυζι αν οχι ανυπαρκτο με ωραια φατσα ; μοιαζει ουκρανεζα ρωσσιδα
Τώρα αν τις έχει η ίδια αλυσίδα μπορει να τις αλλάζουν πόστο κάθε μέρα. Μια τέτοια που περιγράφεις ομορφούλα και αυτή νεαρή, μαυρομάλλα ταιριάζει περισσότερο με την άλλη στο διπλανό. Απλά το σώμα της φαινόνταν αρκετά σφιχτό και ωραίο.καταλαβ , την ειδα χθες , μια αδυνατουλα κοντουλα σαν ουκρανη δεν ειναι ; μικρο κωλαρακι , μικρο βυζι αν οχι ανυπαρκτο με ωραια φατσα ; μοιαζει ουκρανεζα ρωσσιδα
Δεν θυμαμαι ονομα.Μικρη σε ηλικια ομορφουλα απο ουκρανια βραδινη βραδιαΠως την λένε; Και αν μπορείς κάνε μια περιγραφή της
Μια σχετικά ψηλή κοπελίτσα, καστανή, αδύνατη, πρόσωπο πολύ μέτριο (λίγο πλακουτσωτό), εμένα μου φάνηκε και λίγο ψαρωμένη. Δεν τρελάθηκα, εντάξει τίμια από εμφάνιση.... Γούστα είναι αυτά. Από 40 ξεκινάει. Για να λέει ο φίλος ότι είναι καλή μέσα, ίσως αξίζει τον κόπο μια δοκιμή. Όνομα και μένα μου διαφεύγει.Πως την λένε; Και αν μπορείς κάνε μια περιγραφή της
Ευχαριστώ φίλε μου. Εκεί δούλευε μια Βαλεντίνα υποτίθεται Ελληνίδα, μήπως είναι η ίδια;Μια σχετικά ψηλή κοπελίτσα, καστανή, αδύνατη, πρόσωπο πολύ μέτριο (λίγο πλακουτσωτό), εμένα μου φάνηκε και λίγο ψαρωμένη. Δεν τρελάθηκα, εντάξει τίμια από εμφάνιση.... Γούστα είναι αυτά. Από 40 ξεκινάει. Για να λέει ο φίλος ότι είναι καλή μέσα, ίσως αξίζει τον κόπο μια δοκιμή. Όνομα και μένα μου διαφεύγει.
Ουκρανέζα μου την παρουσίασε. Δεν μίλησε και η κοπέλα για να καταλάβω. Γενικά με τις καταγωγές είναι λίγο ρευστα τα πράγματα...Ευχαριστώ φίλε μου. Εκεί δούλευε μια Βαλεντίνα υποτίθεται Ελληνίδα, μήπως είναι η ίδια;
η Σουζάνα είναι ένα από τα πιο τίμια μιλφόνια της καρδιάς μας.Μετά από αρκετό καιρό βρέθηκα Θεσσαλονίκη και δεν έχασα την ευκαιρία να πάω μια βόλτα χθες το πρωί στα αμαρτωλά σπιτάκια !!!! Μπήκα σε 2 κατά της 10+ περίπου , στο ένα η Σουζάνα πολύ καλή παρουσία άλογο η κυρία αλλά είχε μέσα ένα πελάτη και δεν ήθελα να περιμένω την επόμενη φορά θα την πάρω δεν ξέρω μου βγάζει κάτι η κυρία …. Και πήγα απέναντι στη Μπιάνκα όπως μου είπε η τσατα. Βγήκε το μωρό μ ένα ύφος μ ένα τουπέ και μια μαγκιά !!! και λέω δε γαμιετε ας μπω . 50 ευρώ με τελείωμα στο στόμα , το μωρό σώμα πετιτ στήθος άφαντο !!!! Αλλά έχει ωραία κωλαρα που την έχει δουλέψει !!! 2 -3 φορές μπήκα με δύναμη και κάπου εκει νευρίασε λίγο !!! 3 στάσεις κάναμε και πήρε τα υγρά μου στο στόμα της… όλη η φάση περίπου 20 λεπτά , το μωρό πάντως δεν βιαζόταν δεν είπε όχι σε τίποτα, αν ξανά πάω όχι γιατί δεν είναι ο τύπος μου , όπως είπα επόμενος στόχος η Σουζάνα , να είστε όλοι καλά να γαμάται και τα λέμε την επόμενη φορά που θα έρθω Θεσσαλονίκη !!!
Μακάρι να ανοίξειΗ καρίνα άνοιξε; Άρχισε να μου λείπει...
Νot yet!Η καρίνα άνοιξε; Άρχισε να μου λείπει...
Με 8€ γλύφεις πατούσα!Γεια σας φίλοι μου
Παίζει καμιά καλή ποτανα στο δεκαρικο με full πρόγραμμα ;;;;
Κ για να την πούμε στους ατηνεζους να ρίξουμε τις τιμές στα 8 ευρώ με γυμνό κ κουλούρι το μισάωρο ..
Μια πρόταση κάνω στους μπουρδελαρχες της Σαλονίκης ...