You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)
DonKixotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει κανένα νέο για την Καρίνα, μήπως έφυγε; Ξέρουμε πότε θα γυρίσει; Το τελευταίο δεκαήμερο έχω περάσει αρκετές φορές και το σπιτάκι είναι συνέχεια κλειστό
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.122
- Πόντοι
- 1.056
Βρες άλλη ρε φιλε. Η ρώτα ξανα για την Βάσω την φάλαινα. Συγνώμη στους υποστηκτες της GreenpeaceΥπάρχει κανένα νέο για την Καρίνα, μήπως έφυγε; Ξέρουμε πότε θα γυρίσει; Το τελευταίο δεκαήμερο έχω περάσει αρκετές φορές και το σπιτάκι είναι συνέχεια κλειστό
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 5.646
Stay tuned!Υπάρχει κανένα νέο για την Καρίνα, μήπως έφυγε; Ξέρουμε πότε θα γυρίσει; Το τελευταίο δεκαήμερο έχω περάσει αρκετές φορές και το σπιτάκι είναι συνέχεια κλειστό
γενικα πολυ νεκρα απτισ γιορτες μεχρι τωρα , τα μισα ειναι κλειστα και συνέχεια . Οποτε αναγκαστικα πέρασα με σελενα που εχω ξανα περάσει , νταξει τι να πει κανεις . το κοριτσι ειναι τελειο και στην συμπεριφορα αλλα και αυτος ο κώλος δεν τον χωράει ο νους . γαζελα
Πέρυσι τετοια εποχή γινόνταν ο ΧΑΜΟΣ και τώρα είναι κλειστα;; Πρωινή ή βραδινή βάρδια;γενικα πολυ νεκρα απτισ γιορτες μεχρι τωρα , τα μισα ειναι κλειστα και συνέχεια . Οποτε αναγκαστικα πέρασα με σελενα που εχω ξανα περάσει , νταξει τι να πει κανεις . το κοριτσι ειναι τελειο και στην συμπεριφορα αλλα και αυτος ο κώλος δεν τον χωράει ο νους . γαζελα
venomvenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2024
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε αν έχουμε καμία επιστροφή Μανταλένας η Μαρίας μολδαβεζας και οι δύο Λας Βέγκας ηταν
Βραδινή , δουλεύουν λίγο παραπάνω απτά μισά . Τα περισσότερα μια ανοίγουν μια είναι κλειστά . Λογικά έχουν θέμα με τις κοπέλες δεν εξηγείτεΠέρυσι τετοια εποχή γινόνταν ο ΧΑΜΟΣ και τώρα είναι κλειστα;; Πρωινή ή βραδινή βάρδια;
Ζουμε μαλλον τις τελευταίες περιόδους των (κάποτε) -δελων του λαού. Οι παλιές σιγα σιγά αποχωρούν και οι λίγες καλές νεες ζητάνε πολλά για το τίποτα....και επειδή δεν έχουν πολλοι να τα δώσουν "αλέκος"....Βραδινή , δουλεύουν λίγο παραπάνω απτά μισά . Τα περισσότερα μια ανοίγουν μια είναι κλειστά . Λογικά έχουν θέμα με τις κοπέλες δεν εξηγείτε
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.060
- Πόντοι
- 11.585
Χτεσινη 1η καταθεση του ΄25, καρφι στην Σονια, Ν.Ουρανου 8 στο χαμοσπιτο.... αυτη την φορα πληρωθηκε για 69, στα 70€, σε σχεση με το απλο 50αρι της 1η φορας, ειχα παραπανω προσδοκιες για αυτη την συναντηση περιμενα το κατι διαφορετικο ισως και τελικα ηταν....φουσκα.!! Δεν εκανε το κατι παραπανω απο το απλο προγραμμα της προηγουμενης φορας, γευτικα το μουνακι της, καθαρο και γευστικο.!! καθοταν απλα και ασυναισθητα οπου βαρεθηκα μαζι της, η πιπα της το ιδιο καλη, μπαλες ουτε τις ειδε, στο σεξακι, ηταν 1-2 κλικ κατω με την προηγουμενη φορα, δεν το ζουσε, φωτια στα σεντονια ουτε τα ζεστανε, δικαιολογιες του τυπου δεν ηταν η μερα της κτλ, δεν περνανε στον αγοραιο ερωτα.... οποτε αναλαμπη ητανε και περασε σαν τα Χριστουγεννα.!!!... παμε παρακατω....
Yellow_plug
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
Φίλε εννοείται να έχεις μια σχέση στη ζωή σου αν μπορείς απλά πάλι θα πληρώνεις για σεξΑν και είμαι 15 χρόνια μέλος, μου περνάει να κάνω διαγραφή. Ενώ λέω θα ξεκόψω από τις πουτάνες αυτό το site με κάνει να ψάχνω. Και δεν έχει και νόημα δηλαδή. Αυτές τις μέρες πήρα την μια γριά και ξενέρωσα. Μπαίνει μέσα με ένα τουπέ λες και μας κάνει χάρη που έρχεται. Εντάξει μπορεί να μας κάνει χάρη αλλά πληρώνεται. Και δεν χρειάζεται αυτό το ύφος. Πιο καλά να έχεις μια σχέση και να κάνεις τα κουμάντα σου παρά απο εδώ και από εκεί....
Είχα μπει στο άλλο σάιτ και διάβαζα τα διθυραμβικά σχόλια που έγραφαν διάφοροι και ψιλιάστηκα ό,τι μυρίζει φόλα, πήγα όμως την είδα οκ έχει φοβερό κωλαράκι και πρόστυχα τατουάζ στα μπούτια μπροστά αλλά μου έβγαλε και στο σαλόνι μια παπάτζα να πω οπότε έφυγα και μάλλον καλά έκανα.Χτεσινη 1η καταθεση του ΄25, καρφι στην Σονια, Ν.Ουρανου 8 στο χαμοσπιτο.... αυτη την φορα πληρωθηκε για 69, στα 70€, σε σχεση με το απλο 50αρι της 1η φορας, ειχα παραπανω προσδοκιες για αυτη την συναντηση περιμενα το κατι διαφορετικο ισως και τελικα ηταν....φουσκα.!! Δεν εκανε το κατι παραπανω απο το απλο προγραμμα της προηγουμενης φορας, γευτικα το μουνακι της, καθαρο και γευστικο.!! καθοταν απλα και ασυναισθητα οπου βαρεθηκα μαζι της, η πιπα της το ιδιο καλη, μπαλες ουτε τις ειδε, στο σεξακι, ηταν 1-2 κλικ κατω με την προηγουμενη φορα, δεν το ζουσε, φωτια στα σεντονια ουτε τα ζεστανε, δικαιολογιες του τυπου δεν ηταν η μερα της κτλ, δεν περνανε στον αγοραιο ερωτα.... οποτε αναλαμπη ητανε και περασε σαν τα Χριστουγεννα.!!!... παμε παρακατω....
Θαύμα! εβελίνα - έλενα έφυγαν ήδη πακέτο (πάλι)! Κρίμα και είχα σκοπό να γλείψω τα καλύτερα βυζιά της πόλης σε 2 δόσεις, έστω και αν τα δεύτερα ήταν τοποθετημένα σε κομοδίνο. Nα δούμε τι θα μείνει μέχρι τέλος της εβδομάδας και έπειτα...
spirtoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Ξανα Περασμα στο hotlady με την μικρη ουκρανεζα βραδινη βαρδια.Σαν συμπεριφορα ειναι λιγο αποτομη σαν να εχει καβαλησει λιγο το καλαμι αλλα εμενα μ αρεσει στο σεξ και θα ξαναπαω καποια στιγμη
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 220
- Πόντοι
- 21
Πως την λένε; Και αν μπορείς κάνε μια περιγραφή τηςΞανα Περασμα στο hotlady με την μικρη ουκρανεζα βραδινη βαρδια.Σαν συμπεριφορα ειναι λιγο αποτομη σαν να εχει καβαλησει λιγο το καλαμι αλλα εμενα μ αρεσει στο σεξ και θα ξαναπαω καποια στιγμη
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.207
- Πόντοι
- 736
Δεν εννοείς την Σόνια την μελαχρινή από τις βίλες;Χτεσινη 1η καταθεση του ΄25, καρφι στην Σονια, Ν.Ουρανου 8 στο χαμοσπιτο.... αυτη την φορα πληρωθηκε για 69, στα 70€, σε σχεση με το απλο 50αρι της 1η φορας, ειχα παραπανω προσδοκιες για αυτη την συναντηση περιμενα το κατι διαφορετικο ισως και τελικα ηταν....φουσκα.!! Δεν εκανε το κατι παραπανω απο το απλο προγραμμα της προηγουμενης φορας, γευτικα το μουνακι της, καθαρο και γευστικο.!! καθοταν απλα και ασυναισθητα οπου βαρεθηκα μαζι της, η πιπα της το ιδιο καλη, μπαλες ουτε τις ειδε, στο σεξακι, ηταν 1-2 κλικ κατω με την προηγουμενη φορα, δεν το ζουσε, φωτια στα σεντονια ουτε τα ζεστανε, δικαιολογιες του τυπου δεν ηταν η μερα της κτλ, δεν περνανε στον αγοραιο ερωτα.... οποτε αναλαμπη ητανε και περασε σαν τα Χριστουγεννα.!!!... παμε παρακατω....
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 5.646
Yeap!Δεν εννοείς την Σόνια την μελαχρινή από τις βίλες;
Φτάνω περιοχή ιδρυμάτων κατά τις 7 παρά. Σύνολο σπιτιών που δουλεύανε να ήταν το πολύ 7-8. Την πατήσαμε λέω. Κάνω (αναγκαστικά λόγω ότι 2-3 φορές που είχα πάει με είχαν στην ξεπέτα) μια βόλτα από παραντάις και βλέπω στο 3ο ένα εξωτικό καυλιάρικο πλάσμα Γιούλη. Μόλις είχε βγεί από δωμάτιο και πήγαινε σε πρόγραμμα. Σταματάω ρεντ νταιμοντ για να δω τη μαρία. Μου είχε κάνει πολύ εντύπωση από το άλλο σαιτ. Δεν ήταν αυτό που περίμενα να δω, αλλα μου άρεσε.Πολύ εύθυμη και έτσι καλοσουλουπωμένη με πιασίματα. Μόλις εμπαινε σε ένα απλό και είχε και μια ώρα πρόγραμμα. Καλά θα πάει αυτό σκέφτομαι. Στη φρίξου στο έφη μια γλυκούλα αλβανίδα αλλά οκ. Πάω προς μινωταύρου ερημίτη... ερημιά. Στη νικηφόρου στα πράσινα 2 αδιάφορες στην ερημίτη η μαρίνα από μολδαβία και δίπλα στο μέδουσα μια αδιάφορη. Ευτυχώς η λιλιάνα στα όπλα και χωρίς δωμάτιο και έπεσε η πρώτη κατάθεση στο μιλφόνι που δεν μας πρόδωσε ποτέ.
Με το που βγαίνω αλλαξε ο κόσμος και ήδη στις 8 γέμισε ο κόσμος φώτα. Στα λας βέγκσς μια ειρήνη οκ και μια άλλη ξανθούλα συμπαθητική, στο βένους όχι κάτι ενδιαφέρον αλλα στο ξύλινο μια κοπελίτσα τέρμα fit μαυρομάλλα με πολύ όμορφο πρόσωπο. Κάνω μια βόλτα να γεμίσω και μετά από κάνα μισάωρο κάνω κατάθεση απλό εκεί στα 40. Είναι τέρμα καύλα η τύπισσα και εμφανισιακά στο στοιχείο μου. Προβλέπεται επανάληψη με πρόγραμμα. Την φοβήθηκα επειδή είναι νεαρά αλλα φαίνεται θα το δουλέψει καλά. Κατά τα άλλα στο lady μια καλούτσικη, στο ιγκόγνιτο μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, το ίδιο και στο δίπλα...αλλά ηλικιακά 3ο γύρο δεν τον έχω....μια ομορφούλα Σάρα στο πάρανταις 1, μαρίζα, ναόμι, σελένα και κάτι άλλες λατίνες αδιάφορες. Γενικά είχε ωραία νεαρά κορίτσια αλλά μάλλον άπειρα. Για να μην μπω σε τσεκαρισμένο μιλφόνι πρέπει η άλλη να μου κάνει γερό κλικ
Οι τιμές πλέον κλείνουν σχεδόν σε όλα στο 40αρι...ΜΕ 50 ΧΑΛΑΡΟ και 60 ακάποτο στις βίλες και τα πάρανταις... Δηλαδή από 60 μας ξεκινάνε.
Συνοψίζοντσς η κοπελίτσα στο ξύλινο ειναι στανταράκι μου για δοκιμή σε πρόγραμμα(όνομα μου διαφεύγει), η μαρία από τις βίλες παίζει δυνατά για δοκιμή...η κοπελίτσα στο ινγκογκνιτο τίμιο και στο διπλανό του καλή αλλα νεαρές και μάλλον άπειρες....αλλά αξίζουν μια ευκαιρία....και αυτή η γιούλη απο πάρανταις θέλει βαθιά τσέπη μάλλον για να την χαρεις πως της πρέπει.
Συγγνώμη για το σεντόνι αλλα τέλος εορτών επρεπε να γίνει απόβαση. Με το ζορι κρατήθηκα τόσο καιρό και χάσαμε και στο παρατσάκ και την εβελίνα...
Καλή χρονιά! Εμένα μου φάνηκε ότι καλό πάει να γίνει στα -δελα της γειτονιάς μας!
Με το που βγαίνω αλλαξε ο κόσμος και ήδη στις 8 γέμισε ο κόσμος φώτα. Στα λας βέγκσς μια ειρήνη οκ και μια άλλη ξανθούλα συμπαθητική, στο βένους όχι κάτι ενδιαφέρον αλλα στο ξύλινο μια κοπελίτσα τέρμα fit μαυρομάλλα με πολύ όμορφο πρόσωπο. Κάνω μια βόλτα να γεμίσω και μετά από κάνα μισάωρο κάνω κατάθεση απλό εκεί στα 40. Είναι τέρμα καύλα η τύπισσα και εμφανισιακά στο στοιχείο μου. Προβλέπεται επανάληψη με πρόγραμμα. Την φοβήθηκα επειδή είναι νεαρά αλλα φαίνεται θα το δουλέψει καλά. Κατά τα άλλα στο lady μια καλούτσικη, στο ιγκόγνιτο μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, το ίδιο και στο δίπλα...αλλά ηλικιακά 3ο γύρο δεν τον έχω....μια ομορφούλα Σάρα στο πάρανταις 1, μαρίζα, ναόμι, σελένα και κάτι άλλες λατίνες αδιάφορες. Γενικά είχε ωραία νεαρά κορίτσια αλλά μάλλον άπειρα. Για να μην μπω σε τσεκαρισμένο μιλφόνι πρέπει η άλλη να μου κάνει γερό κλικ
Οι τιμές πλέον κλείνουν σχεδόν σε όλα στο 40αρι...ΜΕ 50 ΧΑΛΑΡΟ και 60 ακάποτο στις βίλες και τα πάρανταις... Δηλαδή από 60 μας ξεκινάνε.
Συνοψίζοντσς η κοπελίτσα στο ξύλινο ειναι στανταράκι μου για δοκιμή σε πρόγραμμα(όνομα μου διαφεύγει), η μαρία από τις βίλες παίζει δυνατά για δοκιμή...η κοπελίτσα στο ινγκογκνιτο τίμιο και στο διπλανό του καλή αλλα νεαρές και μάλλον άπειρες....αλλά αξίζουν μια ευκαιρία....και αυτή η γιούλη απο πάρανταις θέλει βαθιά τσέπη μάλλον για να την χαρεις πως της πρέπει.
Συγγνώμη για το σεντόνι αλλα τέλος εορτών επρεπε να γίνει απόβαση. Με το ζορι κρατήθηκα τόσο καιρό και χάσαμε και στο παρατσάκ και την εβελίνα...
Καλή χρονιά! Εμένα μου φάνηκε ότι καλό πάει να γίνει στα -δελα της γειτονιάς μας!
Τελευταία τροποποίηση:
venomvenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2024
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Αξίζει πιστεύετε για πρόγραμμα το τζακουζι η τσάμπα λεφτά;
στο ξυλινο οταν λες , ποιο εννοεις ; επισης στο ινογκιτο πως το λενε αυτο ειχε παντα μια μεγλουτσικη γυναικα εννοω μιλφ . αυτη ηταν πλαι η φερανε καινουργια ;Φτάνω περιοχή ιδρυμάτων κατά τις 7 παρά. Σύνολο σπιτιών που δουλεύανε να ήταν το πολύ 7-8. Την πατήσαμε λέω. Κάνω (αναγκαστικά λόγω ότι 2-3 φορές που είχα πάει με είχαν στην ξεπέτα) μια βόλτα από παραντάις και βλέπω στο 3ο ένα εξωτικό καυλιάρικο πλάσμα Γιούλη. Μόλις είχε βγεί από δωμάτιο και πήγαινε σε πρόγραμμα. Σταματάω ρεντ νταιμοντ για να δω τη μαρία. Μου είχε κάνει πολύ εντύπωση από το άλλο σαιτ. Δεν ήταν αυτό που περίμενα να δω, αλλα μου άρεσε.Πολύ εύθυμη και έτσι καλοσουλουπωμένη με πιασίματα. Μόλις εμπαινε σε ένα απλό και είχε και μια ώρα πρόγραμμα. Καλά θα πάει αυτό σκέφτομαι. Στη φρίξου στο έφη μια γλυκούλα αλβανίδα αλλά οκ. Πάω προς μινωταύρου ερημίτη... ερημιά. Στη νικηφόρου στα πράσινα 2 αδιάφορες στην ερημίτη η μαρίνα από μολδαβία και δίπλα στο μέδουσα μια αδιάφορη. Ευτυχώς η λιλιάνα στα όπλα και χωρίς δωμάτιο και έπεσε η πρώτη κατάθεση στο μιλφόνι που δεν μας πρόδωσε ποτέ.
Με το που βγαίνω αλλαξε ο κόσμος και ήδη στις 8 γέμισε ο κόσμος φώτα. Στα λας βέγκσς μια ειρήνη οκ και μια άλλη ξανθούλα συμπαθητική, στο βένους όχι κάτι ενδιαφέρον αλλα στο ξύλινο μια κοπελίτσα τέρμα fit μαυρομάλλα με πολύ όμορφο πρόσωπο. Κάνω μια βόλτα να γεμίσω και μετά από κάνα μισάωρο κάνω κατάθεση απλό εκεί στα 40. Είναι τέρμα καύλα η τύπισσα και εμφανισιακά στο στοιχείο μου. Προβλέπεται επανάληψη με πρόγραμμα. την φοβήθηκα επειδή είναι νεαρά αλλα φαίνεται θα το δουλέψει καλά. Κατά τα άλλα στο lady μια καλούτσικη, στο ιγκόγνιτο μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, το ίδιο και στο δίπλα...αλλά ηλικιακά 3ο γύρο δεν τον έχω μια ομορφούλα Σάρα στο πάρανταις 1, μαρίζα, ναόμι και κάτι άλλες λατίνες αδιάφορες. Γενικά είχε ωραία νεαρά κορίτσια αλλά μάλλον άπειρα. Για να μην μπω σε τσεκαρισμένο μιλφόνι πρέπει η άλλη να μου κάνει γερό κλικ
Συνοψίζοντσς η κοπελίτσα στο ξύλινο ειναι στανταράκι μου για δοκιμή σε πρόγραμμα(όνομα μου διαφεύγει), η μαρία από τις βίλες παίζει δυναυά για δοκιμή...η κοπελίτσα στο ινγκογλνιτο τίμιο και στο διπλανό του καλή αλλα νεαρές και μάλλον άπειρες....αλλά αξίζουν μια ευκαιρία....και αυτή η γιούλη απο πάρανταις θέλει βαθιά τσέπη μάλλον για να την χαρεις πως της πρέπει.
Συγνώμη για το σεντόνι αλλα τέλος εορτών επρεπε να γίνει απόβαση. Με το ζορι κρατήθηκα τόσο καιρό και χάσαμε και στο παρατσάκ και την εβελίνα...
Καλή χρονιά εμένα μου φάνηκε ότι καλό πάει να γίνει στα -δελα της γειτονιάς μας!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 178
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις