Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.098
Πόντοι
1.056
Επίσης πέρασα με Μελίντα. Γουστάρω το μικρόσωμο κορμι της πολύ αν και φάτσα δεν λέει. 50 ευρω φουλ εκτός κωλο. Τσιμπουκαρα,και τις μπάλες, μουνιτσα για γλείψιμο και υπηρεσιες της πολυ καλές σε όλα. Μικρό κωλαρακι να τα γαμας και με την παλάμη να τον κρατάς σχεδόν ολόκληρο. Παλιά στα δελα και αυτή. Από Ρουμανία. Και αυτή έρχεται και φεύγει για μήνες και ξανά γυρνάει. Ποτέ δεν εκλαψα τα λεφτα μου με αυτήν

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.002
Πόντοι
11.585

Illuzion

The Dark Knight Reaction GIF

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
249
Πόντοι
0
Ναι ήταν μπελαρους κ όντως βγαίνει με παντόφλες κ χαλάει το σαλοναρισμα της
Για την ίδια λέμε ...αυτό που μου τη σπάει είναι η τσατσά στο στούντιο αυτό που είναι αγενεστατη
Χαχα, όντως από τις χειρότερες, μια ρωσοποντια μελαχρινή λες....Επίσης η τσατσα στα τριδυμα νο1 η ρωσοποντια η ξανθια πρωταθλητρια ξινίλας. Γιατι τις κρατάνε αυτές δεν μπορώ να καταλάβω...

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.553
Πόντοι
456
Θα κατέβω αύριο εμπορικό. Δεν έχω πάει ποτέ πρωινή. Υπάρχει τίποτα να αξιζει ή να πάρω καμιά μπλούζα καλυτερα;
Αν δεν πάρεις την μπλούζα εσύ θα την πάρει ένα κορίτσι. Κάνε ότι θα σε ευχαριστήσει περισσότερο.

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
948
Πόντοι
361
Αν δεν πάρεις την μπλούζα εσύ θα την πάρει ένα κορίτσι. Κάνε ότι θα σε ευχαριστήσει περισσότερο.

Αδερφέ αν αξιζει και δν φαω φολα ας την παρει. Αλλα αν ειναι οπως λενε χαλια οι πρωινες ας παρει τα 3 μου.

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
948
Πόντοι
361
Λοιπον ειδα πρωινες εχει Σελενα και Ναστια στο μπελα. Θα παω σε μια απο τις δυο ή και στις δυο και αναφερω αυριο.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.118
Πόντοι
5.646

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.098
Πόντοι
1.056
Λοιπον ειδα πρωινες εχει Σελενα και Ναστια στο μπελα. Θα παω σε μια απο τις δυο ή και στις δυο και αναφερω αυριο.
Η Ναστια όταν ήρθε ήταν καλή περίπτωση. Τωρα έχει βάλει κιλακια. Εχω να την πάρω από το 2020. Δεν ξέρω πως είναι πλέον μεσα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
849
Πόντοι
4.535
Και Κελλυ στο άσπρο σπιτάκι, γωνία με Μινωταυρου και Ουρανου. Ουκρανεζα με καμπύλες, γλυκιά φάτσα και ωραιο χαμόγελο. Αφρατα βυζάκια και κωλο. Ωραια αίσθηση κορμιού και πεντακάθαρη. Πάρα πολύ ωραια πιπα και αρκετή ωρα. Ωραια θέα στα τέσσερα και αρέσει το δυνατό. σφυροκοπημα. Δεκτική και χαλαρή καθόλου βιαστικη.
Προσυπογράφω για Κέλυ (ή Κέλλυ). Μόλις γύρισα από δεύτερο δοκιμαστικό, πολύ καλύτερο από το πρώτο.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.098
Πόντοι
1.056
Προσυπογράφω για Κέλυ (ή Κέλλυ). Μόλις γύρισα από δεύτερο δοκιμαστικό, πολύ καλύτερο από το πρώτο.
Ουκρανία. Τα λόγια είναι περιττά. Αν και είμαι τον πετιτ κορμιών γουστάρω και μια αφρατουλα που και που.
Οχι λατινες!! Οι τσιγγάνες του πλανήτη με τα υπερβολικά εμφυτεύματα σε κωλο και στήθος. Τρίτης κατηγορίες πουτανες στην χώρα τους.

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Καταλινα από στούντιο παρανταις μπαίνουμε ή τρώμε φόλα;; Πείτε γρήγορα αν έχει κάποιος άποψη ευχαριστώ

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.098
Πόντοι
1.056
Καταλινα από στούντιο παρανταις μπαίνουμε ή τρώμε φόλα;; Πείτε γρήγορα αν έχει κάποιος άποψη ευχαριστώ
Μαυτα τα μούτρα και μαυτο το σώμα που έχει ήρωας θα γίνεις

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.074
Πόντοι
446
Η Ναστια όταν ήρθε ήταν καλή περίπτωση. Τωρα έχει βάλει κιλακια. Εχω να την πάρω από το 2020. Δεν ξέρω πως είναι πλέον μεσα
Όντως ήταν τρελό κορμί στις αρχές και πολύ τίμια το δωμάτιο. Απλά ήταν υπό τη σκιά της Αυτοκράτειρας Λάρα και αυτή και η Άντζελα, λίγο αργότερα, που είναι υπερμούναρος αλλά δεν ρίσκαρα ποτέ να τη δοκιμάσω (δεν ξέρω γιατί) και τα ακουμπούσα στο safe της Λάρας και μία φορά στην πρώιμη εποχή της Νάστιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom