Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.994
Πόντοι
11.585
Η Αννα απο Φριξου 14 με τατουαζ, εχουν γραφτει καλα λογια, αξιζει.?? Θα μου καψει το μυαλο Χριστουγενιατικα ή θα με φολιασει.... ??
Για Ναομι με βλεπω παλι, μονο για το σωματακι της λιωνω, γιατι τελευταια ηταν χαλαρη....
Το αλλο ειναι και ποια μαγαζια θα βρω ανοιχτα, μην γιορταζουν τα κοριτσα....

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.917
Πόντοι
2.046
Η Αννα απο Φριξου 14 με τατουαζ, εχουν γραφτει καλα λογια, αξιζει.?? Θα μου καψει το μυαλο Χριστουγενιατικα ή θα με φολιασει.... ??
Για Ναομι με βλεπω παλι, μονο για το σωματακι της λιωνω, γιατι τελευταια ηταν χαλαρη....
Το αλλο ειναι και ποια μαγαζια θα βρω ανοιχτα, μην γιορταζουν τα κοριτσα....
Δεν θα τα κλάψεις τα λεφτά σου με την Άννα.

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
162
Πόντοι
0
-naomi Πολυ καλη γουσταρει ξεσκισμα.Πηγα 3-4 φορες μαζι της Πολυ καλη παντα.
-melinda σαν να βαριοτανε(μεσα στο δωματιο).Δεν θα ξαναπηγαινα.
-Μια μικρη πετιπ στα βεγκας(δεν θυμαμαι ονομα) πολυ ωραιο σωματακι με καυλωσε πολυ γυμνη αλλα ψιλοφολα μεσα.Στην αρχη ιεραποστολικο οπου ηταν μετρια.Μετα βγηκα γιατι δεν με βολευε η σταση που ειχε παρει και ελεγε βγηκες για να μην τελειωσεις.Αντε τελιωνε τελιωνε.
-Μια μικρη (γυρω στα 20κατι πρεπει να ειναι.Ρωσιδα) στο hotlady βραδινη βαρδυα. καλη γενικα μεσα και αυτη γουσταρει ξεσκισμα ειδικα στα 4,

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.994
Πόντοι
11.585
Μην παίζεις στοίχημα παίχτη, κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας :confused:
Μη με λες τετοια....

Go Crazy Wtf GIF

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.289
Πόντοι
6.817
Πέρασμα μέσα στη βδομάδα με κλάρα η καρλα δεν θυμάμαι ακριβώς . Στα καινουρια δίπλα στο μέδουσα. Πλάτη το μέδουσα το δεύτερο από δεξιά προς αριστερά. Ρουμανογυφτακι μάλλον. Ωραίο μουνι. Πεσμένα βυζια, ωραίο σώμα ωραία φάτσα για τα γούστα μου. 30 απλά , 40 ελεύθερο, 50 χαλαρό. Μπήκα με το χαλαρό. Ένα σας λέω. Δε γαμησα. Πίπα ότι να ναι. Μέσα στα νεύρα αυτή. Νευρίασα κ εγώ τον έπαιξα και με χάιδευε τα αρχιδια. Κάνει και πρωκτικό στα 80. Θα πάω για σπάσιμο
τελικα πηγες για σπασιμο;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.074
Πόντοι
26.141
Ρε μια αλβανίδα που δουλεύει στη Φρίξου στο τελευταίο προς τις γραμμές αριστερά κ είμαι ξανθιά ,,τι λέει στο δωμάτιο μέσα

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
113
Πόντοι
1
Η στούντιο Έφη ή το επόμενο αν υπάρχει δλδ Φρίξου με Εμπεδοκλέους Φρίξου 14
Στο στούντιο εφη είναι μια Αλβανίδα μικρή σε ηλικία. Έχω μπει 3 φορές γιατί μου αρέσει το σώμα της και τα βυζακια της. Όχι τίποτα φοβερό αλλά ούτε ξαι απογοητευτικό. Μια φορά περνούσα απέξω και αυτή μέσα ούρλιαζε στο γαμησι. Με εμένα δεν έκανε ποτέ έτσι . Η ο τύπος την είχε τεράστια η την έπαιρνε από πίσω

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.074
Πόντοι
26.141
Στο στούντιο εφη είναι μια Αλβανίδα μικρή σε ηλικία. Έχω μπει 3 φορές γιατί μου αρέσει το σώμα της και τα βυζακια της. Όχι τίποτα φοβερό αλλά ούτε ξαι απογοητευτικό. Μια φορά περνούσα απέξω και αυτή μέσα ούρλιαζε στο γαμησι. Με εμένα δεν έκανε ποτέ έτσι . Η ο τύπος την είχε τεράστια η την έπαιρνε από πίσω
Θυμάσαι πως λεγοταν ;; Μπέλα νομίζω ή Μαρία ή Μπιάνκα ;

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
113
Πόντοι
1
Θυμάσαι πως λεγοταν ;; Μπέλα νομίζω ή Μαρία ;
Στο όνομα δεν έχω ιδέα φίλε πως λεγόταν σκέψου την πρώτη φορά που την πήρα ήταν στο belaρους. Την ίδια λέμε Αλβανίδα νέα σε ηλικία με ωραιο κορμάκι και συνήθως βγαίνει με τα βυζακια και το μουνακι έξω φορώντας παντόφλες γιατί μάλλον δεν αντέχει τα τακούνια το κορίτσι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.074
Πόντοι
26.141
Στο όνομα δεν έχω ιδέα φίλε πως λεγόταν σκέψου την πρώτη φορά που την πήρα ήταν στο belaρους. Την ίδια λέμε Αλβανίδα νέα σε ηλικία με ωραιο κορμάκι και συνήθως βγαίνει με τα βυζακια και το μουνακι έξω φορώντας παντόφλες γιατί μάλλον δεν αντέχει τα τακούνια το κορίτσι
Ναι ήταν μπελαρους κ όντως βγαίνει με παντόφλες κ χαλάει το σαλοναρισμα της
Για την ίδια λέμε ...αυτό που μου τη σπάει είναι η τσατσά στο στούντιο αυτό που είναι αγενεστατη

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
113
Πόντοι
1
Για την ίδια λέμε ...αυτό που μου τη σπάει είναι η τσατσά στο στούντιο αυτό που είναι αγενεστατη
Η τσάτσα είναι με τις μέρες της. Παντα περνάω από εκεί και ας μην θέλω να μπω στην συγκεκριμένη. Έστω να δω λίγο τα βυζακια της

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
113
Πόντοι
1
Να σε ρωτήσω και γώ αν γνωρίζεις. Η Έλενα που είναι τέρμα πίσω από την ευθεία όπως μπαίνεις στον δρόμο που είναι όλα τα στούντιο το πρωτελευταιο στούντιο έχεις εμπειρία ;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.074
Πόντοι
26.141
Να σε ρωτήσω και γώ αν γνωρίζεις. Η Έλενα που είναι τέρμα πίσω από την ευθεία όπως μπαίνεις στον δρόμο που είναι όλα τα στούντιο το πρωτελευταιο στούντιο έχεις εμπειρία ;
Ρώτα αυτόν @topscorer
Έχει πάει κάποιες λογιστές φορές :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom