Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (9 μέλη και 33 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.740
Πόντοι
456

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.187
Πόντοι
22.266
Άσε ρε πονηρέ...
Μακάρι να είχε τρείς Λαρες τώρα στα μπουρδέλα θα είχε χορτάσει η Μακεδονία πήδημα.
Για μένα η Λάουρα είμαι πολύ κρύα σε σχέση με τις τοπ Κολομπιανες που φέρνουν τα μαγαζιά :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.187
Πόντοι
22.266
Έχεις γίνει mega troll.:2funny:
Προσπαθώ να τους μάθω από αγνό πραγματικό έρωτα που δεν θα επικεντρώνονται οι κορασίδες στο χρήμα αλλά στα αισθήματα τους
Να καταλάβουν ότι η Λάρα σκέφτεται μόνο τα χρήματα τους ενώ οι Κολομπιανες τον πραγματικό έρωτα αρκεί να είμαι οι συμφοριυμιτες έτοιμοι να δώσουν αγάπη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Προσπαθώ να τους μάθω από αγνό πραγματικό έρωτα που δεν θα επικεντρώνονται οι κορασίδες στο χρήμα αλλά στα αισθήματα τους
Να καταλάβουν ότι η Λάρα σκέφτεται μόνο τα χρήματα τους ενώ οι Κολομπιανες τον πραγματικό έρωτα αρκεί να είμαι οι συμφοριυμιτες έτοιμοι να δώσουν αγάπη

shocked mr bean GIF

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.268
Πόντοι
1.436
¿Está seguro de que está en su sano juicio, señor?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.187
Πόντοι
22.266

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
555
Πόντοι
81
Όχι βρες κάτι άλλο καλύτερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τη Σελένα τη δοκίμασε κανένας;
Top κωλος , άντεξε σφυροκόπημα και ήταν ενεργή με το απλό αλλά χωρίς πολλές απαιτήσεις από μεριάς μου

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Βγηκα χτες για 2η καταθεση στην Βικτωρια Φριξου 12, plan b, ειχα την Σελενα την μαυρουλα, αλλα εκατσα στην Βικτωρια, μιας και ηταν στην θεση της, ιδιο προγραμμα για 69. Θερμοτερη απο την πρωτη φορα, με ικανοποιησε πληρως, το μονο κακο ειναι οτι εχει ολιγον.!!! ασχημο μουνι.!! και οτι δεν βγενει συνενοηση με τιποτα.!! ...κατα τα αλλα θα γινοταν στανταρακι μου σιγουρα, γιατι σημερα λεει δουλευει τελευταια μερα και φευγει, αγνωστο ποτε και αν ξαναγυρισει...
Επομενος στοχος Σελενα με την κωλαρα.!!
Επισης χτες στην Φριξου πανω δεν επεφτε καρφιτσα απο παρκαρισμενα αμαξια και απο τις 2 μεριες, οπως και πανω στην Ν,Ουρανου, που στον πουτσο ηταν ολοι αυτοι οι χυστες.??? :think:

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
155
Πόντοι
1
Ενημέρωση για Εμμανουελα Ρουμάνα ! Άφιξη ποτε θα γίνει ;
Η γνωστή ψηλή που δούλευε στο τέλος πριν σταματήσει στα vegas kai είχε ΄να σημάδι στην κοιλιά, αν και νομίζω είναι βουλγάρα, ή μια κοντούλα καύλα ξανθιά που δούλευε στα λαχανί της νικηφόρου?

Αν λες μια από τις 2 είμαι all in!!

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Η γνωστή ψηλή που δούλευε στο τέλος πριν σταματήσει στα vegas kai είχε ΄να σημάδι στην κοιλιά, αν και νομίζω είναι βουλγάρα, ή μια κοντούλα καύλα ξανθιά που δούλευε στα λαχανί της νικηφόρου?

Αν λες μια από τις 2 είμαι all in!

Αν λες μια από τις 2 είμαι all in!!
Οχι εγώ λέω την ψηλη την Εμμανουέλα που δούλευε τελευταία στα paradise ! Μελαχρινή

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.566
Πόντοι
1.706
Τι τιμες παιζουν στα μπουρδελακια στην θεσνικη για μας τους επαναπατρισμενους που δεν γνωριζουμε?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.085
Πόντοι
3.346
Άσε ρε πονηρέ...
Μακάρι να είχε τρείς Λαρες τώρα στα μπουρδέλα θα είχε χορτάσει η Μακεδονία πήδημα.
Ειχε τρεις Λαρες.. απλα ηταν η ιδια κοπελα.
Την Λαρα πριν το βολο, ξερεις λαφαμ και κατι αλλα..που ηταν κομοδινο.
Την Λαρα στο βολο.. που δεν ξερω τι παιχτηκε εκει αλλα οποτε την ρωτησα για εκει.. τους εβριζε και γενικα δεν ηθελε να ακουσει ουτε για την πολη.
Και την τωρινη Λαρα του μπελα ντονα, οπου αλλαξε θεαματικα προς το καλυτερο τις υπηρεσιες της.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.085
Πόντοι
3.346
Τι τιμες παιζουν στα μπουρδελακια στην θεσνικη για μας τους επαναπατρισμενους που δεν γνωριζουμε?
30 40 και 50 τα απλα. Γυμνα ακα 40 50 60 τα χαλαρα δεκα πανω απο τα απλα, γλυφομου. ιδια με τα γυμνα ακα. ποπος συνηθως στα 80 Μισαωρα με ντουζακι κανα 100αρι. και τζακουζια οσες κανουν απο 120 εως 150 με δυο μανικια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom