ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.740
- Πόντοι
- 456
Άσε ρε πονηρέ...Έχει Σάι άδικος μαζί τους ..
Η Λάρα δεν φτουραει μπροστα τους
Μακάρι να είχε τρείς Λαρες τώρα στα μπουρδέλα θα είχε χορτάσει η Μακεδονία πήδημα.
Άσε ρε πονηρέ...Έχει Σάι άδικος μαζί τους ..
Η Λάρα δεν φτουραει μπροστα τους
Για μένα η Λάουρα είμαι πολύ κρύα σε σχέση με τις τοπ Κολομπιανες που φέρνουν τα μαγαζιάΆσε ρε πονηρέ...
Μακάρι να είχε τρείς Λαρες τώρα στα μπουρδέλα θα είχε χορτάσει η Μακεδονία πήδημα.
Εμένα άλλα μου βγάζειΓια μένα η Λάουρα είμαι πολύ κρύα σε σχέση με τις τοπ Κολομπιανες που φέρνουν τα μαγαζιά
Έχεις γίνει mega troll.Για μένα η Λάουρα είμαι πολύ κρύα σε σχέση με τις τοπ Κολομπιανες που φέρνουν τα μαγαζιά
Προσπαθώ να τους μάθω από αγνό πραγματικό έρωτα που δεν θα επικεντρώνονται οι κορασίδες στο χρήμα αλλά στα αισθήματα τουςΈχεις γίνει mega troll.
Προσπαθώ να τους μάθω από αγνό πραγματικό έρωτα που δεν θα επικεντρώνονται οι κορασίδες στο χρήμα αλλά στα αισθήματα τους
Να καταλάβουν ότι η Λάρα σκέφτεται μόνο τα χρήματα τους ενώ οι Κολομπιανες τον πραγματικό έρωτα αρκεί να είμαι οι συμφοριυμιτες έτοιμοι να δώσουν αγάπη
Αγαπάτε τιμιες Κολομπιανες
¿Está seguro de que está en su sano juicio, señor?Προσπαθώ να τους μάθω από αγνό πραγματικό έρωτα που δεν θα επικεντρώνονται οι κορασίδες στο χρήμα αλλά στα αισθήματα τους
Να καταλάβουν ότι η Λάρα σκέφτεται μόνο τα χρήματα τους ενώ οι Κολομπιανες τον πραγματικό έρωτα αρκεί να είμαι οι συμφοριυμιτες έτοιμοι να δώσουν αγάπη
Ευτυχώς δεν ανήκω στο 41 τα εκατό¿Está seguro de que está en su sano juicio, señor?
Όλοι έτσι λένε αλλά όλοι τους τον γουρλομάτη ψηφίζουν..Ευτυχώς δεν ανήκω στο 41 τα εκατό
Να μου κοψεις τα χέρια κ να με έχεις πάνω από την γκιλοτίνα ,,εγώ Μητσοτάκη δεν ψηφίζωΌλοι έτσι λένε αλλά όλοι τους τον γουρλομάτη ψηφίζουν..
Top κωλος , άντεξε σφυροκόπημα και ήταν ενεργή με το απλό αλλά χωρίς πολλές απαιτήσεις από μεριάς μουΌχι βρες κάτι άλλο καλύτερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τη Σελένα τη δοκίμασε κανένας;
Η γνωστή ψηλή που δούλευε στο τέλος πριν σταματήσει στα vegas kai είχε ΄να σημάδι στην κοιλιά, αν και νομίζω είναι βουλγάρα, ή μια κοντούλα καύλα ξανθιά που δούλευε στα λαχανί της νικηφόρου?Ενημέρωση για Εμμανουελα Ρουμάνα ! Άφιξη ποτε θα γίνει ;
Η γνωστή ψηλή που δούλευε στο τέλος πριν σταματήσει στα vegas kai είχε ΄να σημάδι στην κοιλιά, αν και νομίζω είναι βουλγάρα, ή μια κοντούλα καύλα ξανθιά που δούλευε στα λαχανί της νικηφόρου?
Αν λες μια από τις 2 είμαι all in!
Οχι εγώ λέω την ψηλη την Εμμανουέλα που δούλευε τελευταία στα paradise ! ΜελαχρινήΗ γνωστή ψηλή που δούλευε στο τέλος πριν σταματήσει στα vegas kai είχε ΄να σημάδι στην κοιλιά, αν και νομίζω είναι βουλγάρα, ή μια κοντούλα καύλα ξανθιά που δούλευε στα λαχανί της νικηφόρου?
Αν λες μια από τις 2 είμαι all in!!
Α οκ. Δεν την ξέρω την κοπέλα. Κριμα καί είχα οι προσδοκίεςΟχι εγώ λέω την ψηλη την Εμμανουέλα που δούλευε τελευταία στα paradise ! Μελαχρινή
Ειχε τρεις Λαρες.. απλα ηταν η ιδια κοπελα.Άσε ρε πονηρέ...
30 40 και 50 τα απλα. Γυμνα ακα 40 50 60 τα χαλαρα δεκα πανω απο τα απλα, γλυφομου. ιδια με τα γυμνα ακα. ποπος συνηθως στα 80 Μισαωρα με ντουζακι κανα 100αρι. και τζακουζια οσες κανουν απο 120 εως 150 με δυο μανικια.Τι τιμες παιζουν στα μπουρδελακια στην θεσνικη για μας τους επαναπατρισμενους που δεν γνωριζουμε?