Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 25.885
- Πόντοι
- 31.348
Αυτό είναι το μυστικόΆμα είναι καλό το αυγολέμονο...
Αυτό είναι το μυστικόΆμα είναι καλό το αυγολέμονο...
Πολύ καλη και στο στραπόν απλά δουλεύει το μικρό μέγεθος. Πιο πολύπαιζει εγκεφαλικα από την άποψη οτι αν δεν παίρνεις μεγάλο μέγεθος δεν θα κάτσει να ασχοληθεί να σε ανοίξει.Η Έμμα είναι καλή στο αυταρχικό , εκτός από το κομμάτι του στραπόν που δεν έχω ιδέα αν είναι καλή εκεί ... στα υπόλοιπα είναι σίγουρα καλή. Αυτές τις μέρες βλέπω δουλεύει σύμφωνα με το πρόγραμμα στο άλλο σάιτ.
Τι να ανοίξει ρε μεγάλε κανένα κρασί ;Πολύ καλη και στο στραπόν απλά δουλεύει το μικρό μέγεθος. Πιο πολύπαιζει εγκεφαλικα από την άποψη οτι αν δεν παίρνεις μεγάλο μέγεθος δεν θα κάτσει να ασχοληθεί να σε ανοίξει.
Τι σε κανανε παλι?Mια ζωή πουστροφαρα οι μητσοτακικοι ......
Πέταξαν Σαμαρά και έδιωξαν όλους του καραμανλικους βόρειο Ελλαδίτες βουλευτες από αξιώματα .....Τι σε κανανε παλι?
Τωρα το ειδα ρε συ...και λεω τι επαθε αυτος?Πέταξαν Σαμαρά και έδιωξαν όλους του καραμανλικους βόρειο Ελλαδίτες βουλευτες από αξιώματα .....
Πάει ο Σαμαράς κ εδώ κ πέντε χρόνια έχει εξολόθρευση ολικής τους βόρειο Ελλαδίτες καραμανλικους βουλευτές ώστε να περάσει την gay agenda του γνωρίζοντας ότι είναι πιο παραδοσιακής δεξιάς οι καραμανλικοιΤωρα το ειδα ρε συ...και λεω τι επαθε αυτος?
Κουλης μετά Τραμπ εποχή ετοιμάζεται να σκάσει με αρβύλες και αμπεχωνο, αλλά Ψωμιαδη Ζορρο, για push backs στον ΈβροΠάει ο Σαμαράς κ εδώ κ πέντε χρόνια έχει εξολόθρευση ολικής τους βόρειο Ελλαδίτες καραμανλικους βουλευτές ώστε να περάσει την gay agenda του γνωρίζοντας ότι είναι πιο παραδοσιακής δεξιάς οι καραμανλικοι
Μιλάμε για πουστορατσα αυτοί οι μητσοτακικοι
Εντάξει μωρέ πως κάνεις έτσι ένα τσιγάρο δρόμος είναι . Καλο και το κρασάκι πάντωςΤι να ανοίξει ρε μεγάλε κανένα κρασί ;
Μπήκα να διαβάσω τι γίνεται στα μπουρδέλα και νόμιζα ότι είμαι στην κατηγορία με τα τσοντοσινεμα.
Γαμησε τα πολλη αξια τη δωσαμε και καβαλησε το καλαμι αποτομαΚαι να μην δούλευε αν δεν τα σκάσεις γερά πλέον δεν συγκινείται.
Εγώ έχω και κριτική πολύ καλοΌχι βρες κάτι άλλο καλύτερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τη Σελένα τη δοκίμασε κανένας;
Η Τζένη καλή μέσα στο δωμάτιο?Πέρασα σήμερα με καρίνα, έχει ομορφαίνει επικίνδυνα τώρα τελευταία ή εγώ έχω καιρώ να γαμισω; Πέρασα και από την Σόνια αλλά ήταν σε πρόγραμμα. Έκανα και μια βόλτα από γκοντιβα, ήταν η Τζένη από Πορτογαλία και αυτή σε πρόγραμμα. Δεν πήγα πουθενά αλλού λόγω κρύου. Γενικά υποτονική η κίνηση για Σαββάτο βράδυ.
Κλαιω, αλλα κανονικα, οχι απο τα γέλια..Κολομβία και Βενεζουέλα μεγαλο ΧΓεια σας φίλοι μου τι λένε οι Κολομπιανες και μπενεζουελανες στη Θεσσαλονίκη;; Λεν είναι φωτιά κ λαύρα