al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Δοκιμαστικά για 3-4 νύχτες μου είπεΠώς και έτσι πήγε βράδυ η milfαρα ; Λες να κάνει ντουέτα;
Δοκιμαστικά για 3-4 νύχτες μου είπεΠώς και έτσι πήγε βράδυ η milfαρα ; Λες να κάνει ντουέτα;
Ποια είναι αυτή η Έλενα στο black angels;
Στην ερημίτη παλια βράδυ δούλευε.. οταν το έδινε για 30.. μετά που έψαχναν όλοι το χυσιμο της το πήγε 40…Πώς και έτσι πήγε βράδυ η milfαρα ; Λες να κάνει ντουέτα;
Το μαγαζί καθαρό ήταν? Έχει ντουζιέρα?Καλησπερα συναγωνιστες επισκεψη χθες στο στουντιο που ειναι οπως βλεπεις το μεδουσα αριστερα του...Ειχε την ερικα ξανθια πανεμορφη με κωλαρα, στα του αγωνα πιπα εκανε αρκετα καλη με σαλιο εκατσε την πηρα για αρχη στα 4 και μετα ιεραποστολικο...ηταν τυπικη δεν εκανε προκαταρτικα και δεν αφηνε γλυψιμο βυζια δεν εβγαλε κιχ στο κρεβατι αυτα...δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα
Καθαρο ναι...τζακουζι ειχε που ειχε και βρυση με τηλεφωνο για ντουζ, εδωσε πετσετες εγω προδωπικα δεν εκανα ντουζ πηγα ετοιμος και μετα εκανα σπιτιΤο μαγαζί καθαρό ήταν? Έχει ντουζιέρα?
Κομοδινο δηλαδη.Καλησπερα συναγωνιστες επισκεψη χθες στο στουντιο που ειναι οπως βλεπεις το μεδουσα αριστερα του...Ειχε την ερικα ξανθια πανεμορφη με κωλαρα, στα του αγωνα πιπα εκανε αρκετα καλη με σαλιο εκατσε την πηρα για αρχη στα 4 και μετα ιεραποστολικο...ηταν τυπικη δεν εκανε προκαταρτικα και δεν αφηνε γλυψιμο βυζια δεν εβγαλε κιχ στο κρεβατι αυτα...δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα
Με λιγα λογια ναι φιλε μουΚομοδινο δηλαδη.
Κλειστά όλα τα paradise σήμερα, πέρασα το πρωί. Όπως επίσης κλειστά ήταν Godiva, bad girls, τα περισσότερα στην ερημίτη όπως και σχεδόν όλα στην Φρίξου. Μονο οι βίλες ουσιαστικά ανοικτές και κάποια μεμονωμένα ακόμαΠαιδιά το παρανταις είναι κλειστό και δεν έχουν ανεβάσει πρόγραμμα ημέρας?
Στην Αθηνα είναι άλλη φαση,βρίσκεις ότι θέλεις σε studios και μπουρδέλα σε φυλής και μεταξουργείου,αντιθέτως στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ περιορισμένα τα πράγματα,το καλό είναι οτί είναι όλα μαζεμένα σε μια περιοχή..2 φορες Θεσσαλονικη δεν ασχοληθηκα για μπουρδελα και δνε καταλαβα πτοε που ειναι και αν αξιζουν.Αντιθετως με πιατσες χυμα εξω τα πηγα εξαιρετικα.Ελπιζω να αξιζουν τα μπουρδελα σας και τα στουντιο σας γτ βαρεθηκαμε τις μαλακιες των Αθηνων και γενικα κ εμεις κ εσεις ψαχνουμε παρα πολυ για το που θα δωσουμε τους κοπους μας.
Από Τρίτη Τετάρτη θα ξανακατέβει λόγο αδιαθεσίας βράδυ θα είναι στο γνωστόΚαλησπερα στην ομαδα λεω να παω Καρινα σημερα, ξερετε αν δουλευει?ευχαριστω
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ακυρο αρα σημερα....εχετε να προτινετε κατι αλλο αξιολογο?Από Τρίτη Τετάρτη θα ξανακατέβει λόγο αδιαθεσίας βράδυ θα είναι στο γνωστό