EHome365
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 463
- Πόντοι
- 21
αφήνει καθόλου προκαταρκτικά πχ δάχτυλο, γλωσσόφιλα κλπ;
Δεν γνωρίζω για να σου πω φίλε μου, γενικά όταν πάω σε οίκο ανοχής δεν ανταλλάζω φιλία και δεν βάζω δάχτυλο.
αφήνει καθόλου προκαταρκτικά πχ δάχτυλο, γλωσσόφιλα κλπ;
Αλύγιστος ήσουν όμωςΜόλις παρέδωσα παραγγελία από το μαγαζί που εργάζομαι σε Godiva….Ναταλια επι τη εργω,βγήκε με πετσέτα ..Έτοιμος ήμουν να δώσω
Εγώ όσες φορές πήγα στην ίνα στο sex and the city και στο poison μου έκανε πιπάρες!!!! με 70 ευρώ όμως και τελείωνα στο στόμα της. Με θεωρούσε όμως πελάτη της και νομίζω παίζει και αυτό ένα ρόλο.Μάγκες μετά την καρίνα ποιες άλλες κάνουν τοσο καλη πίπα
Yeap!Η καρίνα απόψε δουλεύει?
Η Αλεξάνδρα στο bad girlsΜάγκες μετά την καρίνα ποιες άλλες κάνουν τοσο καλη πίπα
Το τελευταίο γαμήσι πριν κανένα χρόνο δεν το ευχαριστήθηκα. Μου έχει μείνει στο μυαλό το κωλογαμησι του πενηντάρικου επί κορονοϊού. Τελικά ο κορονοϊός μας ευνόησε σε μερικά πράγματα. Η περιγραφή σου πάντως με έφτιαξε.προχθές κάρφωμα στη Ραϊσα, στο κόκκινο, 50 έσκασα......τσιμπουκάρα....και γαμησάκι απόλαυση από μένα....δούλεψα αρκετά-δούλεψε αρκετά!!!Δεν είπε τπτ.., σε όλα θετική!!!
Την βλέπεις έξω, και λες τι εργαλείο είναι τούτο ρε μλκ μου??!!!
Το καλύτερο είναι όταν ανεβαίνει επάνω σου σαν ακρίδα και ανεβοκατεβαίνει σα πιστόνι.....ναιιιιιι
Για μένα, τίμια!!!
Χημεία ναι!!
ΒυΖάρες γλύψιμο ναι!!
Τα σέβη μου!!
Έχει παταρα όπως όλες στους παραδείσους αλλά λίγο κρύα μου φάνηκε στο σαλοναρισμα όποτε δεν πέρασαΕίδε κανείς τη Μάντισον?
Εγώ έμεινα ευχαριστημένος και με το 40 αρι και με 50 αρικοΗ Αλεξάνδρα η Κύπρια βγάζει γούστα; Τόσο καλή πίπα κάνει; Αντέχει σφυροκόπημα;
Καμία άλλη με βυζαρες έχετε να προτείνετε; Μια ελενα στο black angels είναι η Ρουμάνα πρασινομάτα από την ερημίτη;Εγώ έμεινα ευχαριστημένος και με το 40 αρι και με 50 αρικο
Έχει παραπανω κιλάκια αλλά ωραία κατανεμημένα πολυ καλη πιπα όμως αλήθεια και ναι αντέχει δεν γκρινιαξε καθόλου μόνο στράβωσε που τη είπα δεν μου μοιάζεις για κυπρια .
Εγώ για Αλβανιδα τη κάνω και δεν με πειραζει κιόλας αλλά στραβωσε
Nope!Καμία άλλη με βυζαρες έχετε να προτείνετε; Μια ελενα στο black angels είναι η Ρουμάνα πρασινομάτα από την ερημίτη;
Από απόψε Νάταλι μαζί με Μπέλλα βραδυνές στις GodivaΣτο godiva πια είναι βραδυ
ΕυχαριστώΑπό απόψε Νάταλι μαζί με Μπέλλα βραδυνές στις Godiva
Ρε παιδια θα με εξηγήσει τελικά αυτή η Ελληνίδα που λέει σε πια μεριά είναι το μαγαζί από ερημίτη δεν έχω ιδέα τόση παλιοι εδωωΜάγκες πήγα χτες σε ένα στου Πέτρου ερημίτη ή στο Πέτρου εριμιτη 2α η στο 5 σε ένα επο αυτά τα δυο εκεί που δουλεύει μια ελληνίδα μικρή σε ηλικία. Έχει πάει κανείς να δοκιμάσει εγώ περασα απίστευτα
Δεν ήρθε κάτι καινουριο αραΑπό απόψε Νάταλι μαζί με Μπέλλα βραδυνές στις Godiva
Πώς και έτσι πήγε βράδυ η milfαρα ; Λες να κάνει ντουέτα;Από απόψε Νάταλι μαζί με Μπέλλα βραδυνές στις Godiva