polymprizos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
για δωσε κανα δυο λεπτομερειες....το γελιο στο τελος με μπερδευειΕίναι για τον πουτσο!
για δωσε κανα δυο λεπτομερειες....το γελιο στο τελος με μπερδευειΕίναι για τον πουτσο!
Η περιέργεια σκότωσε την γάτα!για δωσε κανα δυο λεπτομερειες....το γελιο στο τελος με μπερδευει
παραμενεις αινιγματικος...τοσο χαλια δηλαδη μεσα??Η περιέργεια σκότωσε την γάτα!
Γάτα είσαι!παραμενεις αινιγματικος...τοσο χαλια δηλαδη μεσα??
το θεμα ειναι οτι ενας συναγωνιστης εγραψε οτι ειναι πολυ καλη μεσα, εσυ γραφεις οτι δεν αξιζει...θα κανω το κασκαντεριλικι και θα δουμε ποιος απο τους δυο σας εχει δικιοΓάτα είσαι!
Δουλεύει απόψε ναιΡε παιδιά η Λιλιάνα δούλευει ακόμα ή σταμάτησε?
Δίπλα στο Medusa. Το μεσαίο. Εκεί δούλευε πρωί τώρα έχω να τη δω καιρό.Ποιο ειναι το ποστο της?
Αν εννοεις μια που σου δίνει το χέρι.... τράβα καμία μαλακία καλύτεραΜια Μαρία στο Πέτρου ερημίτη δεξιά στην αρχή την δοκίμασε κάνεις αξίζει? Ρουμάνα νομίζω
Καλές παλαμαριες!το θεμα ειναι οτι ενας συναγωνιστης εγραψε οτι ειναι πολυ καλη μεσα, εσυ γραφεις οτι δεν αξιζει...θα κανω το κασκαντεριλικι και θα δουμε ποιος απο τους δυο σας εχει δικιο
Aκομα και πρωί γίνονται αυτά...μπορεί να υπάρχει μια ύφεση παροδικά αλλά ως εκεί.πριν κανα 2 χρονια συνεβαινε αυτο με τα τζανκια ...μπροστα στο φυλης 54 περιπου, κρατησε σιγουρα ενα καλοκαιρι , ...πλεον πανω στη φυλης δεν υπαρχουν ....πιο πιθανο να δεις στο μεταξουργειο..η φυλης 15 χρονια που την ξερω δεν ειχε βελονακιδες τουλαχιστον στο συντριπτικα μεγαλυτερο αυτο χρονικο διαστημα που ανεφερα...
Δεν ξέρω, εχω να βολτάρω από τότε...Τώρα σε πιο πήγε;
Τραβά μαλακια καλύτερα και φάε σουβλάκια!μαγκες αυτη η ιζαμπελλα στο las vegas το πρωτο πως ειναι μεσα???
Φίλε εννοείς την Αγγελική που δούλευε παλιά στο ασπρο Μινώταυρου με πετρ.ερημιτη; Της είχα στείλει τόσα μυνηματα παλιά όταν εξαφανίστηκε, Αν δουλεύει και που; Ώσπου στο τέλος με μπλόκαρε. Μάλλον δεν......Ρε μάγκες καλημέρα έχουμε νέα για την Αγγελική??μάθατε κάτι εσείς?όποιος ξέρει ένα dm και δεν θα τον αφήσω παραπονεμένο κερνάω ένα πήδημα σε αυτή η σε όποια θελει
Νομίζω πριν 4-5 μέρες έγραψε κάποιος για αυτήν. Κυρίως αρνητικά αν θυμάμαι. Μη μου απτου φάση.μια Ιρις την πηρε κανεις? την ειδε κανεις ? φαινεται δυνατο
ναι και εγω θυμάμαι ειχε πει οτι ηταν πολυ βιαστικη νομιζω.Νομίζω πριν 4-5 μέρες έγραψε κάποιος για αυτήν. Κυρίως αρνητικά αν θυμάμαι. Μη μου απτου φάση.
Εγώ θα διαφωνήσω, πολύ κιόλας.Τραβά μαλακια καλύτερα και φάε σουβλάκια!