BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 220
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω το στούντιο Νικηφόρου Ουρανού 28 το πράσινο είναι ανοιχτό; Επειδή όσες φορές πέρασα ήταν κλειστό και ούτε σε τηλέφωνο απαντάνε
Καθόλου περίεργο φίλε .Λετε να γινεται και εδω?
Υπάλληλος νοσοκομείου έδινε πλαστά πιστοποιητικά υγείας σε εκδιδόμενες - Πάνω από 100 περιπτώσεις
Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθη το πρωί ένας υπάλληλος νοσοκομείου της Αττικής, κατηγορούμενος για δωροληψία υπαλλήλουwww.newsit.gr
Χλιαρά πράγματα γενικά ούτε κομοδίνο ούτε κάτι το σπουδαίο η τυπισσα.Καταδρομική για αναγνωριστική στην Εμμανουέλα του paradise. Είναι η γνωστή Εμμανουέλα του Βίλα Εροτικα που είχε δουλέψει και λίγο Las Vegas. Προσωπικά δεν.
Πήρε φόρα το σχολείο και θα γίνει καταδρομική σε όλα τα στούντιο μάλλον ,με τον μαλακα στην Αθήνα που πουλούσε πιστοποιητικά..
Εδώ ταιριάζει η ατάκα...Το ποια είναι η 31χρονη Είναι ηλίου φαεινότερον. Πριν λίγο καιρό το ειχα γράψει…
Ούτε άδεια ούτε εξετάσεις στις κοπέλες. Και οι εκκρεμής έρευνα εναντίον της είναι από την περίοδο του κορονοϊού που έπαιζε μπάλα μόνη της ενώ όλα τα άλλα τα μαγαζιά ήταν κλειστά.
Όσοι μπήκατε ή δώσατε πίπα χωρίς προφυλακτικό Καλού κακού κάντε έναν έλεγχο.
Ποια πίπα κάποιος η κάποιοι γράφανε ότι γαμουσαν ακαποτα!!!Το ποια είναι η 31χρονη Είναι ηλίου φαεινότερον. Πριν λίγο καιρό το ειχα γράψει…
Ούτε άδεια ούτε εξετάσεις στις κοπέλες. Και οι εκκρεμής έρευνα εναντίον της είναι από την περίοδο του κορονοϊού που έπαιζε μπάλα μόνη της ενώ όλα τα άλλα τα μαγαζιά ήταν κλειστά.
μπορεις και μενα να με στηλεις το αριθμο του σπηρο και ευχαριστο ενδιαφερομε γεια τα κονεπάρε τον Σπύρο από βδομάδα να σου δώσει το τηλέφωνο μου, τώρα είναι εκτός επιστρέφει το Σάββατο πίσω.
μπορεις να με στηλεις το αριθμο του σπηρο γεια τα κονε σα εχω τα λεφτα και ευχαριστο κουλη χρησο να με στηλεις μινημα το προσωπικο.έχει δυνατά κονέ ο Σπύρος και από την Σοου Μπιζ αν θέλεις να πάρεις κάποια, αρχή να έχεις λεφτά εσύ
Ποτε το ειχεσ γραψει. κανε repostΤο ποια είναι η 31χρονη Είναι ηλίου φαεινότερον. Πριν λίγο καιρό το ειχα γράψει…
30 ΜαρτίουΦίλε τα περισσότερα μαγαζια εδώ στη Θεσσαλονίκη λειτουργούν χωρίς άδεια. Σίγουρα χωρίς άδεια οπότε και χωρίς έλεγχο είναι αυτά που έχουν μέσα παραπάνω από μία κοπέλες. Ναι είναι πιο δελεαστικό για εμάς να βλέπουμε δυο γκόμενες να μπορούμε να τις πάρουμε και παρτούζα αλλά καλο είναι να σκεφτούμε ότι αυτές οι γκόμενες είναι υγειονομική βόμβα…Πρόσφατα είχα αυτή τη συζήτηση με άνθρωπο που έχει μαγαζιά νόμιμα και μου Έλεγε ότι οι κακοί επαγγελματίες είναι επικίνδυνοι και για εμάς τους πελάτες αλλά και γενικά για το χώρο τους…
Μάλιστα μου ανέφερε ως παράδειγμα μαγαζί που ήταν ανοιχτό κατά τη διάρκεια των lock down ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν κλειστά Με ό,τι αυτό συνεπάγεται
Τζένη πορτογαλα λες?Πέρασα βόλτα από τα σπιτάκια και έχει πολύ ωραίες παρουσίες. Ειδικά αυτή που πήρα της οποίας το όνομα μου διαφεύγει στο godiva είναι μια μοντελε κοπέλα που κάνει αρκετά τίμιο και καλό σεξ δεν βιάζεται και ξέρει να σε περιποιείται παρά το νεαρό της ηλικίας της. Είναι βραδινή βάρδια και με βόλεψε αρκετά!
Τζένιφερ στο ποιοσονΓεια σου φίλε. Μιας που και εγώ τις προτιμώ σκιννυ, ξέρεις ποιες είναι σκιννυ αυτό το διάστημα στα στούντιο; Αν θες πες ονόματα για να καταλάβω. Ευχαριστώ