Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (2 μέλη και 58 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
Κάπου εδώ πρέπει να πεταχτεί ο @argyrotoxos να κανει μια ανφορά στη θεα Ήρα και να ολοκληρωθεί το παηγύρι των τελευταίων σελίδων

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Μετά από τέσσερα χρόνια στην Αθήνα, επιστροφή στα πάτρια εδάφη ξανά.. Τί χάλι είναι αυτό ρε μάγκες;; Κοπέλες απαράδεκτες, τσατσάδες αγενέστατες και τιμές στον Θεό.. Πήγα τώρα μια βραδινή μικρή βόλτα και απογοητεύτηκα.. Εν τω μεταξύ γεμίσαμε Σκοπιανούς . Θλίψη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.012
Πόντοι
9.297
Κάπου εδώ πρέπει να πεταχτεί ο @argyrotoxos να κανει μια ανφορά στη θεα Ήρα και να ολοκληρωθεί το παηγύρι των τελευταίων σελίδων
Σε ευχαριστώ συναγωνιστή @gagarin....
Δεομεθα όπως η θέα Ήρα και η θέα Αφροδίτη σιγασουν τα πάθη και τας αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους συναγωνιστας.
Με'ι'κ λοβ ΝΟΤ γουωρ.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
Σε ευχαριστώ συναγωνιστή @gagarin....
Δεομεθα όπως η θέα Ήρα και η θέα Αφροδίτη σιγασουν τα πάθη και τας αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους συναγωνιστας.
Με'ι'κ λοβ ΝΟΤ γουωρ.
Ξεχασες τις θεες Καντυ Μαντυ και τα σχετικα

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Πώς την έλεγαν? Περιγραφή κοπέλας...
Σκούρη αλλά οχι μαύρη, μάλλον ρομά ήταν με βυζαρες αλλα λίγο πλαδαρο κώλο

Μακρύ ποδι επίσης, αν και ισως σε αυτό με μπέρδεψαν τα ψηλιτακουνα της

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Σκούρη αλλά οχι μαύρη, μάλλον ρομά ήταν με βυζαρες αλλα λίγο πλαδαρο κώλο

Μακρύ ποδι επίσης, αν και ισως σε αυτό με μπέρδεψαν τα ψηλιτακουνα της
Μανταλένα σίγουρα .....

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Πάντως για δευτέρα ειχε πολύ κόσμο σήμερα στα δωμάτια, και αμάξια και παρέες πέρα δώθε, μάλλον ή πέφτει πολύ αγαμία στους έλληνες ή ολοι αυτοι ηταν αλλοδαποί που πήγαιναν μονο για τσαρκες

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Τώρα πέρα από τις μαλακίες αν κάποιος είδε ή δει τη μιλφ Νάταλι αυτές τις μέρες παρακαλώ να μου το πει... βλέπω τη βγάλανε από το άλλο σάιτ οπότε μήπως επέστρεψε στα παλιά λημέρια τίποτα.
Πάντα το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου ρίχνω ένα καλό γαμήσι,το έχω σαν παράδοση
Αμα βρεις καμια να κανεις καλο γαμησι πες και εμενα γιατι προσπαθω εδω και μερες να βρω καποια να αξιζει να παω να χωσο. Λειπει Λαρα, λειπει Τσαρινα, το κλαμπ δεν εχει καμια τωρα που να μου γεμιζει το ματι. μου φαινεται καλυτερα θα ειναι να την παιξω οπως παει το πραμα. αν και τωρα που τα εγραψα αυτα, ισως θα ηταν μια καλη επιλογη καμια Ραισα/Ελενη που δεν ξερω αν δουλευει, ισως καμια Μιρελα, ισως καμια Ναρυ, ισως μια ευκαιρια ακομα στην Συλβια που τουλαχιστον εμφανησιακα με καυλωνει πολυ. χμμμμ. 50-50 ειμαι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.012
Πόντοι
9.297
Πάντως για δευτέρα ειχε πολύ κόσμο σήμερα στα δωμάτια, και αμάξια και παρέες πέρα δώθε, μάλλον ή πέφτει πολύ αγαμία στους έλληνες ή ολοι αυτοι ηταν αλλοδαποί που πήγαιναν μονο για τσαρκες
Δεν έχουν λεφτά οι αλλοδαποί;Στέλνουν πίσω στις οικογένειές τους αλλά δεν πληρώνουν ούτε λογαριασμούς ,ούτε ενοίκια,ούτε τίποτα πλην κινητών ,άντε και λίγο ΚΙΝΟ και φαγητό.
Αυτοί έχουν μεγαλύτερο διαθέσιμο εισόδημα για γούστα από εμάς....

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Α κ γ να μην ξεχαστεί
Πέρασμα με ροξάνα στο βιλα πριβέ τις προάλλες
Πιο βιαστική αυτή τη φορά (ζήτησε 10λεπτο) λόγω μάλλον 40ριου
άφησε φιλιά πιασίματα κτλ με μέτρο , έπαιξε στάση ιεραποστολικού κ από πάνω κ τελείωμα ευτυχώς με ησυχία και όχι με εκκλήσεις για "γρήγορα"
την πήρα 2 φορές σε έναν μήνα και νομίζω αρκούν
gfe κατάσταση και ψυχρή φάση γενικά, όποιος θέλει πάει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αμα βρεις καμια να κανεις καλο γαμησι πες και εμενα...σως θα ηταν μια καλη επιλογη καμια Ραισα/Ελενη που δεν ξερω αν δουλευει, ισως καμια Μιρελα,
Η Ραϊσα ηταν νύχτα στο Νικ.ουρανου 26 τις προηγούμενες νύχτες... ξέρω γω πάνε Ρίτα στα σίγουρα

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Δεν έχουν λεφτά οι αλλοδαποί;Στέλνουν πίσω στις οικογένειές τους αλλά δεν πληρώνουν ούτε λογαριασμούς ,ούτε ενοίκια,ούτε τίποτα πλην κινητών ,άντε και λίγο ΚΙΝΟ και φαγητό.
Αυτοί έχουν μεγαλύτερο διαθέσιμο εισόδημα για γούστα από εμάς....
δεν μίλησα για οικονομική κατάσταση, αλλά πως γινεται να βγαίναν από τα δωμάτια ανά 4-5αδες? δηλαδή πήδαγε ο ένας και περίμεναν μέσα στο σαλόνι οι άλλοι 4? νομιζα οτι στην πιάτσα οι αγέλες δεν περνάνε λόγω αυτών που έχουν γραφτεί στο θρεντ για παλιότερα περιστατικά με παραβάτες ρομά που πάλι κυκλοφορούσαν σε ομάδες εκεί γύρω
άσε που δεν ξερουμε καν αν δέχονται πακιστανούς σε όλα τα δωμάτια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.012
Πόντοι
9.297
δεν μίλησα για οικονομική κατάσταση, αλλά πως γινεται να βγαίναν από τα δωμάτια ανά 4-5αδες? δηλαδή πήδαγε ο ένας και περίμεναν μέσα στο σαλόνι οι άλλοι 4? νομιζα οτι στην πιάτσα οι αγέλες δεν περνάνε λόγω αυτών που έχουν γραφτεί στο θρεντ για παλιότερα περιστατικά με παραβάτες ρομά που πάλι κυκλοφορούσαν σε ομάδες εκεί γύρω
άσε που δεν ξερουμε καν αν δέχονται πακιστανούς σε όλα τα δωμάτια
Αρκεί ένας μαλακας για να χαλάσει το κλίμα...θυμάμαι Ρωσοποντιο να φωνάζει στο άσχετο μέσα σε ίδρυμα ενώ ήμασταν άλλοι πέντε έξι μέσα στο σαλόνι...εννοειται βραδινή βαρδυα...απλώς τον γράψαμε στα αρχιδια μας και έφυγε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.012
Πόντοι
9.297
Ήρα ρε φίλε...πω πω τι γυναίκα... δεν βγαίνουν τέτοιες γυναίκες πλέον...πω πω τι μου θύμησες ρε
Θα με πάρουν τα ζουμια ρε...χαμηλό το επίπεδο τώρα όμως εμείς οι παλιοί πρέπει να νιώθουμε τυχεροί που δοκιμάσαμε αυτό το πλάσμα.
Οι μικρότεροι μόνο τέλμα βλέπουν ενώ εμείς πετύχαμε τα ιδρύματα της Θεσσαλονίκης στα καλύτερά τους.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Η Ραϊσα ηταν νύχτα στο Νικ.ουρανου 26 τις προηγούμενες νύχτες... ξέρω γω πάνε Ρίτα στα σίγουρα
Ριτα εχω παει 2 φορες και στο σαλοναρισμα εφευγα γιατι δεν μου εβγαζε κατι εμφανησιακα για να μπω μεσα αν και εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την συγκεκριμενη...

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.067
Πόντοι
5.646
Μετά από τέσσερα χρόνια στην Αθήνα, επιστροφή στα πάτρια εδάφη ξανά.. Τί χάλι είναι αυτό ρε μάγκες;; Κοπέλες απαράδεκτες, τσατσάδες αγενέστατες και τιμές στον Θεό.. Πήγα τώρα μια βραδινή μικρή βόλτα και απογοητεύτηκα.. Εν τω μεταξύ γεμίσαμε Σκοπιανούς . Θλίψη
Welcome to Erotic City! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom