al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Χριστίνα??Ειχε μια πολύ ωραια γκομενα σήμερα της οποίας δεν έβρισκα το όνομα για αυτο
Χριστίνα??Ειχε μια πολύ ωραια γκομενα σήμερα της οποίας δεν έβρισκα το όνομα για αυτο
Σε ευχαριστώ συναγωνιστή @gagarin....Κάπου εδώ πρέπει να πεταχτεί ο @argyrotoxos να κανει μια ανφορά στη θεα Ήρα και να ολοκληρωθεί το παηγύρι των τελευταίων σελίδων
Σκούρη αλλά οχι μαύρη, μάλλον ρομά ήταν με βυζαρες αλλα λίγο πλαδαρο κώλοΠώς την έλεγαν? Περιγραφή κοπέλας...
Μανταλένα σίγουρα .....Σκούρη αλλά οχι μαύρη, μάλλον ρομά ήταν με βυζαρες αλλα λίγο πλαδαρο κώλο
Μακρύ ποδι επίσης, αν και ισως σε αυτό με μπέρδεψαν τα ψηλιτακουνα της
Αμα βρεις καμια να κανεις καλο γαμησι πες και εμενα γιατι προσπαθω εδω και μερες να βρω καποια να αξιζει να παω να χωσο. Λειπει Λαρα, λειπει Τσαρινα, το κλαμπ δεν εχει καμια τωρα που να μου γεμιζει το ματι. μου φαινεται καλυτερα θα ειναι να την παιξω οπως παει το πραμα. αν και τωρα που τα εγραψα αυτα, ισως θα ηταν μια καλη επιλογη καμια Ραισα/Ελενη που δεν ξερω αν δουλευει, ισως καμια Μιρελα, ισως καμια Ναρυ, ισως μια ευκαιρια ακομα στην Συλβια που τουλαχιστον εμφανησιακα με καυλωνει πολυ. χμμμμ. 50-50 ειμαι.Τώρα πέρα από τις μαλακίες αν κάποιος είδε ή δει τη μιλφ Νάταλι αυτές τις μέρες παρακαλώ να μου το πει... βλέπω τη βγάλανε από το άλλο σάιτ οπότε μήπως επέστρεψε στα παλιά λημέρια τίποτα.
Πάντα το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου ρίχνω ένα καλό γαμήσι,το έχω σαν παράδοση
Δεν διαφωνώ....όμως οι δύο που ανέφερα έχουν ονόματα που φέρουν θεές!Ξεχασες τις θεες Καντυ Μαντυ και τα σχετικα
Δεν έχουν λεφτά οι αλλοδαποί;Στέλνουν πίσω στις οικογένειές τους αλλά δεν πληρώνουν ούτε λογαριασμούς ,ούτε ενοίκια,ούτε τίποτα πλην κινητών ,άντε και λίγο ΚΙΝΟ και φαγητό.Πάντως για δευτέρα ειχε πολύ κόσμο σήμερα στα δωμάτια, και αμάξια και παρέες πέρα δώθε, μάλλον ή πέφτει πολύ αγαμία στους έλληνες ή ολοι αυτοι ηταν αλλοδαποί που πήγαιναν μονο για τσαρκες
Η Ραϊσα ηταν νύχτα στο Νικ.ουρανου 26 τις προηγούμενες νύχτες... ξέρω γω πάνε Ρίτα στα σίγουραΑμα βρεις καμια να κανεις καλο γαμησι πες και εμενα...σως θα ηταν μια καλη επιλογη καμια Ραισα/Ελενη που δεν ξερω αν δουλευει, ισως καμια Μιρελα,
δεν μίλησα για οικονομική κατάσταση, αλλά πως γινεται να βγαίναν από τα δωμάτια ανά 4-5αδες? δηλαδή πήδαγε ο ένας και περίμεναν μέσα στο σαλόνι οι άλλοι 4? νομιζα οτι στην πιάτσα οι αγέλες δεν περνάνε λόγω αυτών που έχουν γραφτεί στο θρεντ για παλιότερα περιστατικά με παραβάτες ρομά που πάλι κυκλοφορούσαν σε ομάδες εκεί γύρωΔεν έχουν λεφτά οι αλλοδαποί;Στέλνουν πίσω στις οικογένειές τους αλλά δεν πληρώνουν ούτε λογαριασμούς ,ούτε ενοίκια,ούτε τίποτα πλην κινητών ,άντε και λίγο ΚΙΝΟ και φαγητό.
Αυτοί έχουν μεγαλύτερο διαθέσιμο εισόδημα για γούστα από εμάς....
Ήρα ρε φίλε...πω πω τι γυναίκα... δεν βγαίνουν τέτοιες γυναίκες πλέον...πω πω τι μου θύμησες ρεΔεν διαφωνώ....όμως οι δύο που ανέφερα έχουν ονόματα που φέρουν θεές!
Αρκεί ένας μαλακας για να χαλάσει το κλίμα...θυμάμαι Ρωσοποντιο να φωνάζει στο άσχετο μέσα σε ίδρυμα ενώ ήμασταν άλλοι πέντε έξι μέσα στο σαλόνι...εννοειται βραδινή βαρδυα...απλώς τον γράψαμε στα αρχιδια μας και έφυγε.δεν μίλησα για οικονομική κατάσταση, αλλά πως γινεται να βγαίναν από τα δωμάτια ανά 4-5αδες? δηλαδή πήδαγε ο ένας και περίμεναν μέσα στο σαλόνι οι άλλοι 4? νομιζα οτι στην πιάτσα οι αγέλες δεν περνάνε λόγω αυτών που έχουν γραφτεί στο θρεντ για παλιότερα περιστατικά με παραβάτες ρομά που πάλι κυκλοφορούσαν σε ομάδες εκεί γύρω
άσε που δεν ξερουμε καν αν δέχονται πακιστανούς σε όλα τα δωμάτια
Θα με πάρουν τα ζουμια ρε...χαμηλό το επίπεδο τώρα όμως εμείς οι παλιοί πρέπει να νιώθουμε τυχεροί που δοκιμάσαμε αυτό το πλάσμα.Ήρα ρε φίλε...πω πω τι γυναίκα... δεν βγαίνουν τέτοιες γυναίκες πλέον...πω πω τι μου θύμησες ρε
Ριτα εχω παει 2 φορες και στο σαλοναρισμα εφευγα γιατι δεν μου εβγαζε κατι εμφανησιακα για να μπω μεσα αν και εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την συγκεκριμενη...Η Ραϊσα ηταν νύχτα στο Νικ.ουρανου 26 τις προηγούμενες νύχτες... ξέρω γω πάνε Ρίτα στα σίγουρα
Welcome to Erotic City!Μετά από τέσσερα χρόνια στην Αθήνα, επιστροφή στα πάτρια εδάφη ξανά.. Τί χάλι είναι αυτό ρε μάγκες;; Κοπέλες απαράδεκτες, τσατσάδες αγενέστατες και τιμές στον Θεό.. Πήγα τώρα μια βραδινή μικρή βόλτα και απογοητεύτηκα.. Εν τω μεταξύ γεμίσαμε Σκοπιανούς . Θλίψη