argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.031
- Πόντοι
- 9.297
Ευτυχώς υπάρχουν μερικά ακόμα δείγματα από την παλιά καλή φρουρά...
Αυτη είναι, ναι.Αγάπη από Ρωσία 43 χρονών που βάλανε στο άλλο σάιτ σας λέει κάτι?? .... γιατί εμένα σαν κάτι να μου λέει
Η ευλυγισία του σώματος της στο σεξ ακόμα κ στην πιπα για την ηλικία της ειναι πολυ καλή. Τρελή πιπα κ με πάθος σε όλα. Το μουνι της στενο, (απορία) με το ζόρι μπήκαν στην αρχή 2 δάχτυλα. Welcome backΑυτη είναι, ναι.
Είμαι μεγάλη γάτα τελικά...Αυτη είναι, ναι.
Η ευλυγισία του σώματος της στο σεξ ακόμα κ στην πιπα για την ηλικία της ειναι πολυ καλή. Τρελή πιπα κ με πάθος σε όλα. Το μουνι της στενο, (απορία) με το ζόρι μπήκαν στην αρχή 2 δάχτυλα. Welcome back
Τα πάντα ολαγλωσσόφιλα δίνει ή τα έκοψε?
σε λίγο και η Μαιρούλα και η τρελοτζένη θα εμφανιστούνΑγάπη από Ρωσία 43 χρονών που βάλανε στο άλλο σάιτ σας λέει κάτι?? .... γιατί εμένα σαν κάτι να μου λέει
μλκ....μλκ...αν ειναι δυνατον, δίνω απάντηση στην προηγούμενη σελίδα στο ποστ σου και βλέπω να εχεις γράψει τα ίδια...ΔΕ ΣΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!Εγώ καλά έχω πει ότι κάποια στιγμή θα δούμε και Μαρινακι και Μαιρουλα και καμιά τρελοΤζενη να επιστρέφουν στα σπίτια
Η ΑΜΠΕΡ πιπαρα σκέτη τσόντα μέσα.ρε μαγκες απο τις κολομβιανες που εφεραν στο αλλο site ειναι καποια που να αξιζει?
Μακάρι να έρθουν κανα δύο παλιές να δούμε καμία άσπρη μέρα ! Να κάνουν και κανένα σεμινάριο τις καινούριες.Εγώ καλά έχω πει ότι κάποια στιγμή θα δούμε και Μαρινακι και Μαιρουλα και καμιά τρελοΤζενη να επιστρέφουν στα σπίτια
Καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση κάποιος να βοηθήσει για να επικοινωνήσω με Χριστίνα Καλαμαριά? Εναλλακτικά με Ροζίτα Ξηροκρήνη?Μακάρι να έρθουν κανα δύο παλιές να δούμε καμία άσπρη μέρα ! Να κάνουν και κανένα σεμινάριο τις καινούριες.
Τρελότζενη ρε φίλε που να εμφανιστεί πάλι ..χαχαχχα
Αυτή δεν σε έπιανε κατευθείαν και απ' τα αρχιδια στο σαλόνι ;
Πολύ καλή! Αν σου αρεσουν τα μπαμπατσικα θα περάσεις καλά!Γνώμη για Κύπρια Αλεξάνδρα απο το αλλο σάιτ?
Εξω στα έπιανε κ αν έμπαινες στα επρηζε με τα σπαστικά τηςΜακάρι να έρθουν κανα δύο παλιές να δούμε καμία άσπρη μέρα ! Να κάνουν και κανένα σεμινάριο τις καινούριες.
Τρελότζενη ρε φίλε που να εμφανιστεί πάλι ..χαχαχχα
Αυτή δεν σε έπιανε κατευθείαν και απ' τα αρχιδια στο σαλόνι ;