Λοιπόν πέρασμα με καφεδάκι σήμερα από ρδελα την ώρα των αλλαγών απογευματάκι μπας κ πετύχουμε τίποτα καλό.
Μπροστά μου σταματάει ταξί σ ύψος του βιλλα εροτικα. Βγαίνει από μέσα κυρία, γύρω στα 50, ψηλή, κοντό ξανθό μαλλί, χωρίς σουτιέν ρόγα έκοβε γυαλί
Κοιτιομαστε, την κάνω νόημα να έρθει άκρη και πιάνουμε κουβέντα
Καταλαβαίνω ότι θα είναι κάτι καλό αλλά θέλει μπλα μπλα και τρόπους.
Αφου μου λέει ότι είναι τσα2 από μόνη της, τη ρωτάω εάν μπορεί με τίμημα κάποιων € να προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες. Όπως πχ πιπουλα η κάτι σοφτ έστω. Όχι μου απαντάει κοφτά αποφασιστικά αλλά πονηρό κοιτουσε. Έστω να σε βλέπω και να τον παιζω με τα βυζια έξω; Τη ρωτάω κοιτάζοντας ξεκαρφωτα τα βυζια της λες κ απευθυνόμουν σ αυτά….
Άλλαξε το υφος της…. το ψήνε αλλά ήθελε λίγο ακόμα.
Μου λέει Ελα σε λίγο να ρωτήσω.
Γιατί ,απαντάω, γίνεται; Είναι εφικτό;
Και με τη μια η πουτσα μου έγινε σίδερο
Ελα μου λέει σε μια ώρα να ρωτήσω το αφεντικό αν μπορώ και θα το δούμε…
Προφανώς και πήγα μέσα στο πεντάλεπτο καβλωμενος και εκστασιασμένος οτι μπορεί να καταφέρω κάτι τέτοιο, με υποδέχτηκε λέγοντας μου ότι πολύ σπάνια το κάνει αυτό έχει τύχει 5-6 φορές, αλλά μη βιάζεσαι Ελα μετά από μια ώρα!
Αφου έκανα μια βόλτα (αριστερά του medusa ένα ξανθό ρουμανικό καραμουνο το οποίο θα παιρνα αν δεν υπήρχε το «σενάριο τσα2» και μια ψηλή νταρντανα καβλιαρα στο Belarus που εξεπλάγην που άνοιξε) κι πέρασε η ώρα, είδα έναν νταβά να βγαινει από το βίλα και τα φωτα να ανοιγουν.
Χτύπησα το κουδούνι και μπηκα λες και πήγα στον κολλητό μου κ το ματς είχε αρχίσει από ώρα!
Με βλέπει γελάει και μ λέει «Ε λοιπόν το θες πολύ Ε;»
«Με ένα ακριβό τίμημα μπορείς να πάρεις αυτό που θες, αλλά όπως το είπες…. Χωρίς γαμησι»
«Θα σου πω εγω που θα πιάνεις και τι θα κανεις όμως οκ;»
Έμεινα μαλακας. Επιτέλους θα καβλαντισω με Τσα2.
Μπηκα μέσα κύριος
Μου είπε ότι παλιά δουλευε κωλομπαρο κ ότι σε νεαρά κ όμορφα παιδιά κάνει τέτοιες χαρες αρκει φυσικά να παίζει ρευστό
Με ξάπλωσε άναψε τσιγαρο, έκανε στριπτιζ αργό, καθοντασ Σε καρέκλα που έφερε και έδινε διαταγές
Μάγκες αλήθεια καβλωσα τόσο που έβγαιναν υγρά.
Τον πέταξα έξω και άρχισε να παίζει το μουνι της ενώ εγώ ρωτούσα που επιτρέπεις να πιάσω και να δω….!
Τα του αγώνα τα κρατάω για μένα, αλλά όντως δε γαμησα. Δε με νοιαζε κιόλας, ζούσα εμπειρία!
Λύδια 52 ετών
Τώρα στο villa erotica