argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.976
- Πόντοι
- 9.297
Με 90€ αν ενθυμουμαι καλως...Εγώ πάντως που ρώτησα την Νικόλ πριν κάτι μέρες για πρωκτικό είχε προγραμμα
Με 90€ αν ενθυμουμαι καλως...Εγώ πάντως που ρώτησα την Νικόλ πριν κάτι μέρες για πρωκτικό είχε προγραμμα
μπα εκει την πηγαν? της λειπει και μια σειρα δοντια... καποιος ειπε εδω σελιδες πριν οτι προκειταιγια παλια πιατσοβιαΜιλάς γι αυτήν που είναι τώρα στις βίλλες??
Αν εννοεις ενα μελαχρινο μουσκάρ,που σου πιανει και τον πουτσο στο σαλονι,πως μπορεις καν να το σκεφτεσαι ρε φιλος?Γνώμη για Βασιλική στο Λας Βέγκας στο πρώτο?
Με 90€ αν ενθυμουμαι καλως...
αυτη ειναι για τπυς αλβανους με τα τσαντακια χιαστη και τις καλτσες στα σωβρακα για φουσκωμα!!! (σσ ειχα γραψει παλαιοτερα)Αν εννοεις ενα μελαχρινο μουσκάρ,που σου πιανει και τον πουτσο στο σαλονι,πως μπορεις καν να το σκεφτεσαι ρε φιλος?
Ειδα τον τρομο στα ματια συναθλητη που βγηκε εξω,και μπαινοντας ειδσα το μουσκάρ ηρθε μου επιασε πουτσο,μαυρη τριχα παντου,απο προσωππο εως ωμους,πατσοκοιλιά μουσκαρίσια χοντροκομενη.........
Ισως η χειροτερη ιεροδουλη της πολης.Αν εννοεις ενα μελαχρινο μουσκάρ,που σου πιανει και τον πουτσο στο σαλονι,πως μπορεις καν να το σκεφτεσαι ρε φιλος?
Ειδα τον τρομο στα ματια συναθλητη που βγηκε εξω,και μπαινοντας ειδσα το μουσκάρ ηρθε μου επιασε πουτσο,μαυρη τριχα παντου,απο προσωππο εως ωμους,πατσοκοιλιά μουσκαρίσια χοντροκομενη.........
σορυ αυτηστα λας βεγγας η γυφτα?Ισως η χειροτερη ιεροδουλη της πολης.
Εκει πηγε τωρα;σορυ αυτηστα λας βεγγας η γυφτα?
μολις πας λας βεγγας στο πρωτο δεξια... αν λεμε την ιδια, μια γυφτισα με γελαδινα βυζια χαχαχαΕκει πηγε τωρα;
Εγω την ειχα πετυχει παλιοτερα στα τριδυμα στο τελευταιο.. και στο ξυλινο που ειναι διπλα στο βενους.
Αυτη θα ειναι.μολις πας λας βεγγας στο πρωτο δεξια... αν λεμε την ιδια, μια γυφτισα με γελαδινα βυζια χαχαχα
το λεω μονο κατι αλβανοι πανε σε τετοιες με οδοντογλυφιδα στο στομα, φουλ μαγκια, βερμουδα και στριγγοπαντοφλα
Αυτη θα ειναι.
Παλιοτερα μου ελεγε πιανοντας τα @@ στο σαλονι..θες γκομενα να γαμας οποτε γουσταρεις.
οτι να ναι ειναι η κοπελα. Πιστευω ουτε αλβανοι πανε μαζι της...
για την πρωτη δεν ξερω στην 2η πανε με 1000Παιδιά θελω γνώμη για Vlada kai Emma.
Ξέρουμε αν είναι στο πόστο της και πότε αποχωρεί οριστικά η Ειρήνη για τη Ρουμανία;Επίσης ενημέρωση γ αυτούς που γαμανε Ειρήνη milf, δυστυχώς σταματει το επάγγελμα και φεύγει για μόνιμα Ρουμανία. Οσοι πιστοί την χάρηκαν (μαζι κ εγω) θα μας μείνει μια καλη ανάμνηση.
Η Βλάντα είναι δύναμη και το επιβεβαίωνουν αρκετές κριτικές εδώ μέσα.Παιδιά θελω γνώμη για Vlada kai Emma.
Για γέλια...Γνώμη για Βασιλική στο Λας Βέγκας στο πρώτο?
Φιλε δυστυχως εφυγε οριστικα απο τις 12 του μηνα.Ξέρουμε αν είναι στο πόστο της και πότε αποχωρεί οριστικά η Ειρήνη για τη Ρουμανία;
Κρίμα δεν προλάβαμε... Το σκηνικό αυτήν την περίοδο γίνεταιΦιλε δυστυχως εφυγε οριστικα απο τις 12 του μηνα.
Σεπτεβρη παντρευεται η κορη της,και αποφασισε να κρεμασει το στρινγκακι της.
Θα μου λειψει η αχλαδοκωλαρα της και τα βρωμογαμησια της.
Τιμης ενεκεν,για ολους τους φάν,κανω μια τελευταια σπονδη σε αυτο το σκυλι του σεξ που κούραρε πουτσους εδω και 10 χρονια: