GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
ναιΤι Ντενίζ ρε; Πετιτ χαρακτηριστικά έχει η Ντενίζ με τα βυζιά να κρέμονται;
ναιΤι Ντενίζ ρε; Πετιτ χαρακτηριστικά έχει η Ντενίζ με τα βυζιά να κρέμονται;
Θελουμε και άλλο! Δεν πρέπει να τελειώσει τοσο γρηγορα το σκυλι του πολέμου! ΧαχαχΦιλε δυστυχως εφυγε οριστικα απο τις 12 του μηνα.
Σεπτεβρη παντρευεται η κορη της,και αποφασισε να κρεμασει το στρινγκακι της.
Θα μου λειψει η αχλαδοκωλαρα της και τα βρωμογαμησια της.
Τιμης ενεκεν,για ολους τους φάν,κανω μια τελευταια σπονδη σε αυτο το σκυλι του σεξ που κούραρε πουτσους εδω και 10 χρονια:
Καταλαβαινω την αγωνια σου συναδελφε?.Θελουμε και άλλο! Δεν πρέπει να τελειώσει τοσο γρηγορα το σκυλι του πολέμου! Χαχαχ
Γρήγορα εναν ερανο για την επιστροφή
Αρχές Αυγούστου που πέρασα με ζήτησε 100 € για πρωκτικό.Ειχα παει πριν καμια βδομαδα να γαμησω την κωλαρα της κ με ειπε οτι σταματησε το πρωκτικο..παει για σύνταξή λογικα
Eixe zitisi to prwktiko tis re! XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΑρχές Αυγούστου που πέρασα με ζήτησε 100 € για πρωκτικό.
Πολύ ωραίος φιλαράκι !!!!!! Σωστή ενημέρωση !!!Καταδρομικη σήμερα. Βράδυ Λας βεγκας μόνο ένα ήταν ανοιχτό στο βάθος μια μινιόν κοπέλα Άννα,
Πέτρου ερημίτη 2στο μέδουσα Μιρελα η κλασσική πλέον
Νικ. Ουρανού με μινωταυρου η Ρεβέκκα από Πέτρου ερημίτη.
Μινωταυρου με Νικ ουρανού ήταν ένα καινούριο ωραίο μωρό, χορεύτρια όπως μας είπε η τσατσά... Ουκρανεζα μαυρομαλλα Τζούλια.
FREE HOUSE η Αννια
Ξύλινο Λας βεγκας δίπλα από βενους η Νατάσα η Ρουμάνα, ξανθιά... Παχύνε....
ΒΕΝΟΥΣ σε αυτό που είναι η Ρίτα ήταν μια Στεφυ, Βουλγαρα αδύνατη.... Όχι πολλά πολλά, ούτε έξτρα προγράμματα. Μπροστά στο ΒΕΝΟΥΣ η παμελα, πιο μπαμπατσικο μωρό, ωραία για τα γούστα των πιο μπανπατσκων γυναικων.
Έλειπε η Έλενα
Πέτρου ερημίτη 3 η Καρολίνα. Όμορφο μωράκι, αλλά δεν ξέρω.... Κάποιος που την έχει πάρει τα φώτα του.
Είδα σε Paradise Σαλομη και Τζεσυ και Bianka.... Δεν μου άρεσε καμία..... Η Σαλομη είναι πιο ευδιάθετη και η Bianca......
Είδα την Σελενα στο hot lady... Ωραίο μουνι,αλλά πολλά τα λεφτά....
Villa erotica Σουζυ και Μόνικα... Ωραίο μουνι η Σουζυ, έχω ανεβάσει και κριτική.... Η Μόνικα ήταν ωραία γυναίκα και αυτή.... Αν και πιο ψυχρή από τη Σουζυ....
Bella dona Ναστια Με διάφορα η καλύτερη που είδα.. Μουναρος, μοντέλο.
Godiva μια Κατερίνα μελαχρινή, δεν τη λες άσχημο μουνι.... Αλλά κάπως ατιμελητη....
Sex and the. City
NATALI ΩΡΑΊΟ ουκρανεζακι.
Δίπλα η Χριστίνα αν κατάλαβα καλά...
Πρωί ή βράδυ πήγες ?Πέρασμα με Άννα στο Λας Βεγκας αριστερά….αυτό που είναι μόνο του…κορίτσι μικρό και αρκετά petit θα έλεγα με ωραίο στητό βυζακι…πολύ καλή στο δωμάτιο με ωραία έντονη πίπα και μπούκωμα…στο σεξ όλα κομπλέ με αρκετή ένταση…θα την συστηνα άνετα
αδερφε αν θες περιεγραψε την λιγο εμφανισιακα. Ελληνιδα ειναι; ποσο χρονων περιπου; με 40 να δινει κωλο περιεργο μου φαινεταιΠολύ μεγάλο βυζί αλλά κρεμασμένο. Κάνει τα πάντα όλα και σε καλές τιμές. Δίνει και κώλο με 40 ή 50 €. Έχει και cim και riming στα ίδια χρήματα . Σε αφήνει αν μπορείς και δεύτερη φορά. Εγώ για όλα αυτά έδωσα 50 € . Ήταν ευγενική και συζητούσε. Δεν βιαζόταν καθόλου. Έμεινα περίπου 30 λεπτά.
μαλλον εννοει με εξτρα 40 η 50.........αδερφε αν θες περιεγραψε την λιγο εμφανισιακα. Ελληνιδα ειναι; ποσο χρονων περιπου; με 40 να δινει κωλο περιεργο μου φαινεται
Αν πας να την δεις να φοράς αθλητικά παπούτσια...θα χρειαστούν γιατι θα αρχίσεις να τρέχεις μόλις την αντικρίσειςαδερφε αν θες περιεγραψε την λιγο εμφανισιακα. Ελληνιδα ειναι; ποσο χρονων περιπου; με 40 να δινει κωλο περιεργο μου φαινεται
Ειναι οι κορυφαιες...απλως δεν ταιριαξατε.Αν εννοεις την παλια αφρο..που δουλευε στο στουντιο κοντα στις γραμμες..
την ειχα παρει κανα δυο φορες εκει δεν με συγκινησε..οπως και η τσαρινα το ιδιο.
Αχ και να την εχεις πεθερα....Θελουμε και άλλο! Δεν πρέπει να τελειώσει τοσο γρηγορα το σκυλι του πολέμου! Χαχαχ
Γρήγορα εναν ερανο για την επιστροφή της!
Ααα καλα.... Ανετα ομως!Αχ και να την εχεις πεθερα....
Φιλαράκι αν είναι μία Βάσω (Βασιλική ) είναι μια χοντρούλα δεν ξέρω αν είναι Ελληνίδα μιλά όμως άπταιστα Ελληνικά .Σίγουρα δεν είναι κάτι καλό ( έχουν γράψει σωστά οι προηγούμενοι ) αλλά όλα όσα σου έγραψα ισχύουν . Φεύγοντας μάλιστα μου είπε και με 30 την άλλη φορά έλα για τα ίδια.αδερφε αν θες περιεγραψε την λιγο εμφανισιακα. Ελληνιδα ειναι; ποσο χρονων περιπου; με 40 να δινει κωλο περιεργο μου φαινεται
Έτσι φαίνεται ......Eixe zitisi to prwktiko tis re! XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Οχι ρε γιατι?αδερφε αν θες περιεγραψε την λιγο εμφανισιακα. Ελληνιδα ειναι; ποσο χρονων περιπου; με 40 να δινει κωλο περιεργο μου φαινεται
ΠρωίΠρωί ή βράδυ πήγες ?
Καλώς θυμασαι αν και με 90 έχει και πιο σφιχτά κωλαρακια από τις νικολΜε 90€ αν ενθυμουμαι καλως...