Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Και μεις περιμενουμε κριτικη , ευχομαι να ειναι καλη  ;)
(μη ξεχασεις τα χαιρετισματα και την ερωτηση)

Η αναφορα μου (αν παω ) μαλλον αχρηστη θα ειναι αφου θα παω κατα τις 6 οποτε μεχρι να ρθω σπιτι  και να γραψω θα σχολασουν ολες  :S
παντως στουντιοτσαρκα δε με βλεπω να κανω , δεν νομιζω οτι εχω κατι να δω  :-

========================================================================================
Εικονικη βολτα

Ερημητη η Ναντια χωρις τσατσα θα ειναι ,
ουρανου 26 κλειστο θα ειναι ...
βιλα τζεσυ  :idiot:
φριξου 9 θα το ξεχασω ως συνηθως

εκκλησια αντριαννα ή μαρτα ( εκτος αν εχουμε εκπληξη)
Αφροδιτη μπαζα
λαφαμ , λουσι ή λουνα (?)
ερως μαρια
στο αλλο δε παω ...
Βιλλα κ φριξου 9 ειναι το ιδιο ρε τρελε....
λα φαμ ειναι η λουνα....
ερως 16 η μαρια?
η νατασα που πηγε?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η μαρια ποια ειναι στο ερως 16?
τωρα ειναι?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δευτερα πρωι ηταν εκει , για νατασα πηγα αλλα αυτην βρηκα
(εκτος αν ειπε ΜαριΝα , στις κριτικες παντως εχει μια μαρια )

desait

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις πέρασα απο Προμηθέως 25 και ήταν μία βανέσσα ή βερονικα. Ενα από τα δύο μου είπε. Η Σιμόνα δουλεύει στο άλλο τους υποκατάστημα στη Κατεχάκη 13 σήμερα 3η βάρδια.

Επίσης μου είπε ότι να διαβάσω τις κρητικές της κοπέλας που δούλευε, και ότι αν δεν έμενα ικανοποιημένος θα μου έδινε τα λεφτά μου πίσω!

Όρε αυτά είναι. Το προϊόν καλύπτεται από εγγύηση!

Επίσης ποιος μπορεί να με παραπέμψει σε κρητικές της βανέσσοβερόνικας τεσπα πως την λένε;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
μην λες βανεσοβερονικα ....ο γαμαικανος μετα  θα θελει σαφη απαντηση.....μαλλον βανεσσα θα ναι ε; :2funny: :2funny:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Ρε μαγκες εχω ακουσει πολλα απο φιλο για αυτη την Χριστινα την μιλφ την ελληνιδα που δουλευε και παλια προμηθεους. Χθες χαιρετωντας εναν φιλο στα τρενα παω στο εν λογω ιδρυμα ρωταω μου λεει η τσατσα αυριο δουλευει απογευματινη. Παω απογευμα και ηταν η Βανεσσα μου λεει η ξανθια η τσατσα πρωι δουλευε η χριστινα.Αρα η αλλη η τσατσα με σαμποταρε  :rockon: :rockon: η δεν ηξερε τι της γινοτανε. Τι θα γινει θα αρχισουμε να την κυνηγαμε με το ντουφεκι μπας και την πετυχουμε αυτη την χριστινα ? :helpplea: :helpplea:

Κατα τα αλλα χθεσινη τσαρκα βαρδαρη

Απεναντι απο το ανορθογραφο μια τζουλια ρουμανα ξανθια με παραπανισια κιλα δεν μου πε και τιποτα ουτε για δοκιμη δεν θα κατεθετα

Στο πρασινο Τανταλου & Σαπφους γωνια ηταν μια καλουτσικια ξανθια με λιγο ομως κοιλια λες και ηταν 2 μηνων εγκυος τι να πω.

Και στο πιο διπλα ειχε ενα ωραιο μωρο κοντοπουτανο τουμπανιαρικο σε στυλ Λουνα αλλα ονομα δεν συγκρατησα

Αυτη η μιλφ χριστινα στην προμηθεως αξιζει γιατι εχω ακουσει πολλα απο εναν φιλο και εχω βγει δυο φορες για να την βρω και τις δυο φορες πηρα τα αρχιδια μου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Αυτη η μιλφ χριστινα στην προμηθεως αξιζει γιατι εχω ακουσει πολλα απο εναν φιλο και εχω βγει δυο φορες για να την βρω και τις δυο φορες πηρα τα αρχιδια μου.
Εμφανισιακα θα λεγα οχι...φουντωτο μαλλι,χοντροκωλα θα λεγα,πολυ θειτσα ρε παιδι μου....απο επιδοσεις δεν ξερω αλλα ειναι σιγουρα ειδικων γουστων....εχει βυζαρες βεβαια αλλα θα ναι σαν να πηδας μια θεια σου να πουμε....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
jo, εχεις χερετησματα απο την Βικη την...Γερμανιδα.!!! :2funny:

Ωραιο κοριτσακι η Βικη με φυσικο μεσαιο βυζακι, πολυ ωραιο σωματακι, κλασικα μεσα στο δωματιο ολα, τιποτα το ιδιετερο... :(

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Αντε αγορι μου  !!! σε περιμενα , εχω φαει 4 κιλα σπορια , τι εγινε ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
:2funny: :2funny: :2funny:

Γερμανιδα ρε συ απο το μοναχο μεσα μεσα..!! :2funny: Ωραιο προσωπακι αν εξερεσεις κατι σημαδακια, πρεπει να ηταν αμακιγιαρηστη...
Σαφως καλυτερη απο Τζεσυ, λιγο ποιο κατω απο Αντριανα...(λογω ιδρυματος οι συγγρισεις) η Χριστινα ειναι σε αλλο level.!! :2funny:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
εχω καιρο να βγω βόλτα, τι προτείνεται για μεσημέρι σημερα? Και επι της ευκαιρίας να κανω και μια ενημέρωση αλλά να έχω κάτι στανταρ για κατάθεση γιατι είμαι περισσότερο του βραδινού.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
εχω καιρο να βγω βόλτα, τι προτείνεται για μεσημέρι σημερα? Και επι της ευκαιρίας να κανω και μια ενημέρωση αλλά να έχω κάτι στανταρ για κατάθεση γιατι είμαι περισσότερο του βραδινού.

Αυριο το μεσημερι θα βρεθω και εγω για μια δουλεια εκει κοντα στα μπουρδελακια μας...ελεγα να δοκιμασω επιτελους την Μαρινα στην τανταλου αλλα μαθαινω κανει διακοπες... :(

Αν εχει καποιος να προτεινει και για μενα τιποτα για αυριο το μεσιμερι...δεκτον.
Αλλιως θα ξεποδαριαστω... :grin:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
κωλέττη Ντινα το βραδυ Αννίτα μου φαίνεται είπε
Κεφαλληνίας κλειστο
Φρίξου 14 αγάπη όπου και κατέθεσα σταθερή αξία

Στα υπόψιν το νερό είναι κομμένο προς το παρών στην περιοχή, οπότε την παλεύουν με μπουκάλια. Αν ήξερα δεν θα έβγαινα βολτίτσα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
κωλέττη Ντινα το βραδυ Αννίτα μου φαίνεται είπε
Κεφαλληνίας κλειστο
Φρίξου 14 αγάπη όπου και κατέθεσα σταθερή αξία

Στα υπόψιν το νερό είναι κομμένο προς το παρών στην περιοχή, οπότε την παλεύουν με μπουκάλια. Αν ήξερα δεν θα έβγαινα βολτίτσα.
χανουν και τους πελατες με τα τζακουζια.....ρε δημαρχε δημοτικες εκλογες ερχονται..... :priest: :priest: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν πηγα πουθενα τελικα ειχα δολεια  :headbang:
και σαν να μην εφτανε αυτο με κερατωσε και η Βικυ , πηγε με τον καραμαν  :tickedoff: παλιοπουτανα...

Βασικα βαριομουν κιολας ενα απλο  :fuck2:
για λαδωμα ψηνομαι (με φραπε) ή για κουλουρι  :zfuck:
εχετε να προτεινετε κατι ?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.804
Πόντοι